Bereikbaarheid


De Veluwe Specialist is gevestigd in vijf gezellige Veluwse dorpen. Hierdoor zijn wij bereikbaar over de gehele Veluwe en kan je altijd bij de Veluwe Specialist terecht voor een heerlijk dagje uit. Ook al bevinden onze vestigingen zich midden in de natuur, de dorpen zijn goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als openbaar vervoer. Voor het noorden van de Veluwe kan je terecht in Garderen, Uddel en Harderwijk. Voor het zuiden van de Veluwe en Het Nationale Park De Hoge Veluwe kan je terecht bij de Veluwe Specialist in Hoenderloo en Otterlo.

Bereikbaarheid Garderen


Garderen ligt centraal in Nederland waardoor je dit dorp vanuit heel Nederland gemakkelijk kan bereiken. Vanaf de A1 ben je binnen enkele minuten bij onze vestiging. Daarnaast is Garderen met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar, de meeste omliggende dorpen en steden hebben namelijk een NS station. Denk aan Putten, Nunspeet en Apeldoorn, waar je makkelijk met de lijnbus naar Garderen kunt. Zo rijden de lijnbussen lijn 107 (Putten station), lijn 104 (Harderwijk station), lijn 501 en lijn 676 door het centrum van Garderen waar de Veluwe Specialist winkel ook is gevestigd.

Al met al is Garderen dus op meerdere manieren te bereiken. Vanuit de vestiging kun je op een leuke manier het noorden van de Veluwe verkennen met bijvoorbeeld een E-chopper, tandem of E-loopfiets!

Bereikbaarheid Uddel


Ook Uddel is in het midden van Nederland te vinden en goed bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A1 binnen enkele minuten bij de Veluwe Specialist. Kies je voor het openbaar vervoer, dan kun je makkelijk vanaf station Nunspeet met lijnbus 112 of vanaf Apeldoorn met lijnbus 102, 206 en 104 in Uddel komen. Dit duurt ongeveer een half uur.

Vanaf de vestiging in Uddel waan je je midden op de Veluwe. Met een variërende omgeving vol bos en heide is deze plek perfect om met onze verschillende vervoersmiddelen te verkennen.

Bereikbaarheid Harderwijk


De Veluwe Specialist ligt strak naast de A28. Dit betekent dat je vanaf afslag 13 Harderwijk binnen twee minuten bij de Veluwe Specialist bent. De navigatie kan je op Foodcourt Harderwijk zetten. Onze buren in Harderwijk zijn namelijk de Burger King, KFC en La Place. De Veluwe Specialist is gelegen naast de mooie bossen en heidevlaktes van de Veluwe. Flink genieten dus als je de omgeving verkent met één van onze vervoersmiddelen. Daarnaast kan je met lijnbus 206 (station Harderwijk/ Apeldoorn) makkelijk bij deze Veluwe Specialist komen.

Bereikbaarheid Hoenderloo


Eén van de drie ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe is in Hoenderloo. Het park is vanuit de Veluwe Specialist in Hoenderloo dan ook goed bereikbaar. Met de auto ben je vanaf de A1 bij Apeldoorn al binnen een kleine tien minuten in Hoenderloo. Ook vanaf de A50 is het nog maar een klein stukje naar de Veluwe Specialist vestiging. Met het openbaar vervoer is Hoenderloo te bereiken met verschillende lijnbussen. Vanaf het NS treinstation in Arnhem ben je met ruim een half uur in Hoenderloo als je met lijnbus 105 richting Barneveld gaat. Kom je via Apeldoorn, dan kan je het beste met lijnbus 108 reizen.

Vanuit Hoenderloo kan je gemakkelijk het zuiden van de Veluwe ontdekken. Maak een ritje met een E-loopfiets, E-chopper of ontdek Het Nationale Park De Hoge Veluwe met de (elektrische) fiets.

Bereikbaarheid Otterlo


Ook in Otterlo bevindt zich één van de ingangen van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Otterlo ligt centraal in Nederland en is goed te bereiken vanuit Apeldoorn, Arnhem en Amersfoort. Vanaf de A1 en A12 ben je binnen enkele minuten in het centrum van Otterlo. Daarnaast kan je vanuit deze steden ook gemakkelijk met de lijnbussen Otterlo bereiken. Lijnbus 108 vanuit station Apeldoorn/ Ede en lijnbus 105 vanuit station Barneveld/ Arnhem rijden namelijk allebei elk uur langs Otterlo.

De omgeving van Otterlo verken je het beste met één van onze leuke vervoersmiddelen. De Veluwe Specialist is midden in het dorp gevestigd, maar je bent al snel midden in de bossen of op de heidevlaktes. Ook kan je heel gemakkelijk Het Nationale Park bezoeken met de (elektrische) fiets, bakfiets of tandem.