Schoolreisje bij de Veluwe Specialist!


Als basisschool of middelbare school wil je het liefst één locatie waar verschillende activiteiten mogelijk zijn voor de leerlingen. Bij ons is er voor elke leeftijdscategorie een passende activiteit. Je parkeert gratis, ook voor touringcars. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Daarnaast is AdventurePark Harderwijk onderdeel van Food & Fun, met horeca ketens als KFC, LaPlace en BurgerKing.

Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk, het stoerste schoolreisje! Klimmen, klauteren, roetsen, tokkelen en nog veel meer! Wist je dat er een duo zipline is in Klimbos Harderwijk? Hoe gaaf is dat! Je kunt dan tijdens je schoolreisje een wedstrijdje tegen elkaar tokkelen. Daarnaast heeft Klimbos Harderwijk ook een tokkelbaan van 230 meter en een freefall van 16 meter. Na 2 ½ uur klimmen krijgt ieder kind een echt klimdiploma uitgereikt door de instructeur, hoe stoer is dat! Uiteraard is er ranja, zijn er vele picknicktafels om aan te zitten en kan er een ijsje worden gegeten.

Fort Vertier

Bij het betreden van het Romeinse Fort in Harderwijk krijgen de kinderen allemaal een armbandje om waar een tag in zit en volgt er een groepsfoto met alle kids bij het Fort voordat de uitleg volgt. Het Fort is een interactief 3D labyrint waarbij de kinderen een aantal spellen spelen in het Fort. Het doolhof is niet makkelijk en er moet af en toe geklommen en geklauterd worden voordat ze bij de torens zijn om het labyrint weer te te verlaten. De armbandjes hebben ze nodig om zichzelf te taggen, zodat ze naderhand kunnen zien hoelang ze over een spel hebben gedaan. De begeleiders kunnen plaatsnemen op een overdekte picknicktafel en rustig op afstand genieten met een kopje koffie of thee. Of ga natuurlijk mee het doolhof in! Er is een kiosk aanwezig zodat er tijdens het schoolreisje een ijsje gegeten kan worden. Uiteraard hebben we ook kannen ranja en zakjes snoep of ander drinken.

NatureGame

Speuren door de Veluwse bossen, hoe leuk is dat! Jullie maken teams met de kinderen. Met een leeftijd van 6 tot 10 jaar is de NatureGame goed te doen. Ieder team moet een smartphone bij zich hebben, en vervolgens gaan jullie met ieder team op zoek naar leuke opdrachten, vragen en het maken van augmented foto’s die op de smartphone naar voren komen. De vragen gaan over de natuur maar er komen ook leuke spelletjes in voor. Een leuke interactieve speurtocht!

Deze activiteit is ideaal om in combinatie met klimmen of een bezoek aan Fort Vertier te doen!