Activiteiten Gelderland


Beleef het in Gelderland! Want de Veluwe Specialist heeft voor jou spectaculaire activiteiten die je verblijf in Gelderland nog mooier maken. Een belevenis om niet meer te vergeten!

Eén van de leukste activiteiten is touren in een klassieke Mini Cooper, je weet wel, zo'n klein autootje met een choke en maar vier versnellingen. Je rijdt over kleine landweggetjes, uitgestrekte velden en ontdekt de Veluwe. Rijden in een klassieke Mini Cooper is pure nostalgie! Ga aan de hand van een roadbook langs de mooiste plekjes van de Veluwe. Maar natuurlijk is er voor ieder wat wils. Want een middag puur genieten van een leuke activiteit in Gelderland kan ook! Wat dacht je ervan om lekker een tandem te huren en zelf eropuit te trekken? Of ben je een echte durfal en durf je te klimmen in het hoogste klimbos van Nederland: Klimbos Garderen in Gelderland.

Eens iets grappigs ondernemen? Verken dan de Veluwe en Gelderland per Loopfiets of per E-Chopper. Op de loopfiets (ook wel lopifit genaamd) loop je op een lopende band die gemonteerd is op een fiets waardoor je al wandelend aan het fietsen bent! Je wordt niet snel moe door de elektromotor die je helpt vooruit te komen. Een andere activiteit in Gelderland is de E-Chopper. Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe.

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Harderwijk en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Er is meer dan genoeg keuze aan leuke activiteiten in Gelderland. En die boek je bij de Veluwe Specialist.


De leukste activiteiten in Gelderland:


Elektrische fietsen
Activiteit / Dagje weg Elektrische fietsen op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Tandemtocht
Activiteit / Dagje weg Tandemtocht op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe