Horeca


BBQ Veluwe Specialist Maak je uitje op de Veluwe compleet door de activiteit(en) te combineren met horeca! Ook dat is mogelijk bij onze Veluwe Specialist vestigingen. Perfect voor een familiedag, bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of vriendenuitje!

Begin de dag goed met koffie/thee en een gebakje of kies voor een heerlijke lunch. Bij terugkomst kun je genieten van een gezellige borrel met bittergarnituur. Daarna steken wij graag de BBQ voor jullie aan. Met deze gezellige, smaakvolle afsluiting zorg je voor een onvergetelijke dag!

Uddel

Onze Veluwe Specialist vestiging in Uddel heeft veel horecamogelijkheden en gratis parkeergelegenheid. De buitenruimte heeft plek voor meer dan 100 personen. Genoeg fijne plekjes in het zonnetje of onder de veranda!

Garderen

Bij de Veluwe Specialist in Garderen kun je ook genieten van een heerlijk ontvangst en een afsluitende borrel. In ons gezellige fietscafé is genoeg plek voor groepen tot 30 personen. Bij deze vestiging kunt u ook een BBQ afnemen, die zal dan plaatsvinden bij de Veluwe Specialist in Uddel (op slechts 5 minuten afstand met de auto).

Harderwijk

Een ontvangst, borrel of barbecue is ook mogelijk bij de Veluwe Specialist in Harderwijk. Naast het sfeervolle grand café is er ook een ruim terras waar genoten kan worden van een hapje en een drankje. Ook hier zijn groepen tot 100 personen welkom en is er gratis parkeergelegenheid.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.