Weekendje weg Gelderland


Heerlijk zo'n weekendje weg in Gelderland! Wist je dat er heel veel leuke dingen te doen zijn in Gelderland? Het is bijvoorbeeld leuk om in het weekend dat je hier bent ook wat activiteiten bij de Veluwe Specialist te doen.

Ontdek de omgeving in een Mini Cooper. Een karakteristieke auto die past bij de indrukwekkende natuur van Gelderland. Als je dan toch een weekend in Gelderland bent kun je onmogelijk de bosrijke omgeving missen. Met de GPS tocht kom je op mooie plekjes en kun je genieten van al het moois dat Gelderland je te bieden heeft.

De Veluwe staat bekend om haar natuur. En tijdens jouw weekendje weg wil je deze natuur het liefst van dichtbij zien! Bij de Veluwe Specialist huur je verschillende vervoersmiddelen inclusief een mooie route. Je rijdt dan dwars door de bossen, langs heidevelden en door pittoreske dorpjes. Bijvoorbeeld op de Loopfiets of E-Chopper. Op de loopfiets (ook wel lopifit genaamd) loop je op een lopende band die gemonteerd is op een fiets waardoor je al wandelend aan het fietsen bent! Je wordt niet snel moe door de elektromotor die je helpt vooruit te komen. Een andere activiteit in Gelderland is de E-Chopper. Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier op de Veluwe. Heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper over de heide, door de bossen en bezoek je de meest bijzondere plekjes van de Veluwe.

Wil je de Veluwe vanuit de boomtoppen bekijken? Kom dan klimmen in het klimbos van Garderen. Een unieke beleving voor jong, maar zeker ook voor oud! Tokkelen en klimmen op verschillende hoogtes en met verschillende gradaties. Klimbos Garderen is het veiligste klimbos van de Veluwe!

Wil je de stad op een leuke manier ontdekken? Kijk dan naar onze Escape Tour in Harderwijk en zorg ervoor dat je in deze citygame binnen 2 uur de geheime uitgang van de stad weet te vinden!

Nog meer activiteiten die je kunt doen tijdens je weekend in Gelderland vind je bij de Veluwe Specialist.


Activiteiten voor tijdens je weekendje weg in Gelderland:


Mountainbiken
Activiteit / Dagje weg Mountainbiken op de Veluwe
E-loopfietsen
Activiteit / Dagje weg E-loopfietsen op de Veluwe
Mini Cooper
Activiteit / Dagje weg Mini Cooper op de Veluwe
Fiets huren
Activiteit / Dagje weg Fiets huren op de Veluwe
E-chopper
Activiteit / Dagje weg E-chopper op de Veluwe
Klimbos Garderen
Activiteit / Dagje weg Klimbos Garderen op de Veluwe