E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in

E-loopfiets

Vanaf €35.00
Harderwijk
Ook mogelijk in: Garderen, Uddel, Otterlo
E-loopfiets reserveren Stap op de E-loopfiets en ‘loop’ een mooie tocht over de Veluwe en de gezellige boulevard van Harderwijk. Wij hebben een mooie route uitgestippeld voor de E-loopfiets waar je onder meer kan genieten van bossen, heide, uitgestrekte weilanden en de gezelligheid van de binnenstad.

De E-loopfiets is een combinatie tussen een fiets, step en loopband. Terwijl je op de loopband loopt behaal je de snelheid van een fiets. Hierdoor kan je extra lange tochten ‘lopen’ en dus meer genieten van al het moois wat Harderwijk te bieden heeft. Onderweg passer je natuurlijk ook nog pittoreske dorpjes en gezellige restaurantjes waar je even heerlijk kan uitrusten op het terras.

Iedereen vanaf 13 jaar mag al op de E-loopfiets waardoor dit de perfecte activiteit is voor bijvoorbeeld een uitje met familie, vrienden of collega’s. Bij de Veluwe Specialist in Harderwijk kan je de E-loopfiets tocht ook nog leuk combineren met andere activiteiten zoals een Escape Tour of klimmen bij Klimbos Harderwijk. Om zo'n gezellige dag helemaal goed af te sluiten kan je er ook voor kiezen om de dag gezellig af te sluiten met een BBQ of buffet. Alles gemakkelijk op één locatie!

 • Wij hanteren een minimale leeftijd van 13 jaar
 • Wij vragen tot 4 personen €150,- borg per reservering. Bij meer personen vragen wij €250,- borg per reservering. Dit bedrag kan vooraf in de winkel gepind worden.
 • Met de E-loopfietsen rijd je een vaste route over de Veluwe, hier kan niet van worden afgeweken

Veelgestelde vragen


 • Hoelang duurt een route?

  Je huurt de E-loopfiets voor 2 uur en 45 minuten. De route is zo samengesteld dat het mogelijk is om een kleine pauze in te lassen bij bijvoorbeeld een horecagelegenheid.

 • Kom ik met de route die ik meekrijg ook langs horecagelegenheden?

  Ja, de route loopt langs minimaal twee horecagelegenheden.

 • Is de E-loopfiets voor iedereen toegankelijk?

  Nee, de E-loopfiets is niet geschikt voor iedereen. Je moet goed ter been zijn en nog aan het snellere verkeer kunnen deelnemen. Dit in verband met een trapondersteuning die je snelheid kan vermenigvuldigen tot een maximum van 25 km/u.Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Afkoop eigen risico
 • BBQ na afloop (min. 20 personen)
 • Escape Tour naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt


Op
9 September
Plaats
Meerdere locaties