E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in
E-loopfiets op de Veluwe in

E-loopfiets

Vanaf €37.50 p.p.
Otterlo
Ook mogelijk in: Garderen, Harderwijk, Uddel
E-loopfiets reserveren Bij het bezoeken van de Hoge Veluwe denk je natuurlijk al snel aan fietsen huren. Dit is een oer-Hollandse manier en erg leuk om te doen, maar het kan ook origineler. Met de nieuwe loopfietsen kan je op een grappige manier al 'lopend' een grote afstand afleggen. Zo ontdek je dus de mooiste plekjes van de Veluwe vanaf een loopband.

De loopfiets is een combinatie van een fiets, een step en een loopband. Met deze fiets bereik je al lopend de snelheid van een fiets. De loopfiets is hierdoor een opvallende verschijning. Als de specialist van de Veluwe weten wij als geen ander de leukste plekjes in de omgeving te vinden. Daarom krijg je van ons een leuke route mee die onder meer over heidevlaktes en door de bossen gaat. Uiteraard is er ook genoeg tijd voor een gezellige tussenstop op een terrasje!

Wil je een groepsuitje organiseren en is alleen een tocht op de E-loopfietsen niet genoeg? Combineer dit dan met andere leuke activiteiten zoals een Escape Tour of high tea. Of ga lekker een rondje klootschieten in de bossen. Er is van alles mogelijk en we denken graag met je mee!

 • Wij hanteren een minimale leeftijd van 13 jaar
 • Wij vragen tot 4 personen €150,- borg per reservering. Bij meer personen vragen wij €250,- borg per reservering. Dit bedrag kan vooraf in de winkel gepind worden.
 • Met de E-loopfietsen rijd je een vaste route over de Veluwe, hier kan niet van worden afgeweken

Veelgestelde vragen


 • Hoelang duurt een route?

  Je huurt de E-loopfiets voor 2 uur en 45 minuten. De route is zo samengesteld dat het mogelijk is om een kleine pauze in te lassen bij bijvoorbeeld een horecagelegenheid.

 • Kom ik met de route die ik meekrijg ook langs horecagelegenheden?

  Ja, de route loopt langs minimaal twee horecagelegenheden.

 • Is de E-loopfiets voor iedereen toegankelijk?

  Nee, de E-loopfiets is niet geschikt voor iedereen. Je moet goed ter been zijn en nog aan het snellere verkeer kunnen deelnemen. Dit in verband met een trapondersteuning die je snelheid kan vermenigvuldigen tot een maximum van 25 km/u.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Afkoop eigen risico
 • Escape Tour naar keuze
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt