Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in
Elektrische fiets op de Veluwe in

Elektrische fiets

Vanaf €29.50 p.st.
Otterlo
Ook mogelijk in: Garderen, Harderwijk, Uddel
Elektrische fiets reserveren Op zoek naar een leuke activiteit in Otterlo? Een fiets huren is de populairste activiteit in Otterlo en omgeving. Niet geheel onterecht, want soms lijkt het wel dat de omgeving van Otterlo gemaakt is voor fietsroutes. Met de elektrische fietsen van de Veluwe Specialist kan je heel relaxt genieten van deze omgeving. Je hoeft je namelijk geen zorgen te maken over de route, de mooiste fietsroutes over de Veluwe krijg je er gratis bij.

Met de E-bike kan je genieten van zandafgravingen, heidevlaktes en verschillende bossen. Vanuit Otterlo is dit gemakkelijk te bereiken, daarnaast zijn de elektrische fietsen goed verzorgd en zijn ze voorzien van versnellingen. Hiermee kan je optimaal genieten van het Nationale Park de Hoge Veluwe of de Ginkelse Heide.

Een fietstocht kan je ook goed combineren met bijvoorbeeld een bezoekje aan het kasteel Hoekelum of het Kröller-Müller Museum. Hoe leuk is dat!?

 • Inclusief gratis route advies!
 • Kinderzitjes en hondenmandjes zijn gemakkelijk bij te boeken
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden
Ook mogelijk: Elektrische fiets incl. entree Park de Hoge Veluwe Ook mogelijk: Elektrische fiets incl. entree Park de Hoge Veluwe
Naast de elektrische fiets krijg je ook een handige fietstas mee voor je persoonlijke spullen en het entreebewijs voor het Nationale Park.

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de elektrische fiets voor meerdere dagen huren?

  Ja, de prijzen die je op de website ziet zijn per dag. Mocht je de elektrische fiets meerdere dagen willen huren dan is dat geen probleem. Je krijgt dan de oplader mee zodat je op je verblijfplaats de accu kunt opladen.

 • Hoeveel kilometer kan je fietsen met de accu?

  Je kan ongeveer 60 tot 80 km met de ondersteuning fietsen, dit hangt af van de hoeveelheid trapondersteuning die er onderweg gebruikt wordt.

 • Vanaf welke lengte pas ik op de elektrische fiets?

  Dit is mogelijk vanaf 1.50 meter.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Kinderzitje voor- of achterop
 • Hondenmandje
 • Escape Tour naar keuze
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt