Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in
Klootschieten op de Veluwe in

Klootschieten

Vanaf €9.50 p.p.
Uddel
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo, Harderwijk
Klootschieten reserveren Klootschieten is een leuke sport waarbij je van een bosrijke omgeving kan genieten, terwijl je fanatiek de strijd aan gaat met de tegenpartij. Met je team probeer je de kloot in zo min mogelijk worpen naar de finish te gooien. Doordat je samen oploopt met een ander team is er continue strijd en blijft het spannend! Daarnaast is het erg laagdrempelig wat het een geschikte activiteit maakt voor jong en oud.

Na de instructie van de medewerker ontvang je de route, scorebordjes en natuurlijk de kloten zodat jullie zelf op pad kunnen gaan. Na afloop is er natuurlijk nog een prijsuitreiking met uiteraard een prijsje voor het winnende team. Dit maakt het perfect voor bijvoorbeeld een gezinsuitje of bedrijfsuitje.

Wil je een complete dag uit op de Veluwe organiseren? Dan kan je klootschieten ook erg leuk combineren met een rondje op de E-chopper of E-loopfiets. Of plak er een leuke clinic handboog- of luchtbuksschieten achteraan! En wil je de dag dan ook nog gezellig afsluiten met een hapje en drankje? Dat kan op ons ruime en gezellige buitenterras!


 • Klootschieten is mogelijk vanaf 8 personen
 • Na afloop is er een leuke prijsuitreiking

Veelgestelde vragen


 • Is er een route beschikbaar?

  Ja, je krijgt van ons de speluitleg en daarbij een scoreformulier en route. Hierna ga je zelf op pad zonder verdere begeleiding.

 • Wat is de afstand van de route?

  De route is ongeveer 3,5 km lang.

 • Hoelang duurt het klootschieten?

  Het klootschieten duurt 1,5 uur, maar u mag de materialen 3 uur in u bezit houden. Op deze manier kunt u onderweg bijv. een picknick inlassen of de kids even lekker laten spelen in het bos.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Klimavontuur Klimbos Garderen of Klimbos Harderwijk
 • E-chopper tour
 • BBQ na afloop (min. 20 personen)

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt