Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in

Ouder-kind tandem

Vanaf €29.50
Garderen
Ook mogelijk in: Otterlo, Hoenderloo, Harderwijk
Ouder-kind tandem reserveren Wat is er nou leuker om samen met je kind een heerlijke fietstocht over de Veluwe te maken? Met de ouder-kind tandem kan je ook met de kleinere kinderen met weinig fietservaring op pad. En is het nog op een unieke en gezellige manier ook! Het is voor een kind natuurlijk ook veel leuker op een tandem te fietsen dan achterop te zitten zonder trappers.

Vanuit Garderen heb je keuze uit verschillende routes, elke route is weer anders. Zo kan je langs leuke pittoreske dorpjes fietsen, maar ook over uitgestrekte heidevlaktes en door verschillende bossen. Vanuit Garderen is het ook leuk om een kijkje te nemen bij landgoed Staverden of de schaapskooi in Ermelo. Zo combineer je verschillende hoogtepunten van de Veluwe in één leuke fietstocht.

Een ouder-kind tandem huren is al een leuk dagje uit, maar je kan dit nog spectaculairder maken bij de Veluwe Specialist. Combineer het bijvoorbeeld met klimmen in Klimbos Garderen of onze interactieve speurtocht: De Nature Game. Ga met de kids de natuur in, samen op expeditie. Aan de hand van de app met leuke vragen en raadsels wordt de boswandeling een avontuur! Je hebt een compleet dagje weg met het gezin heel gemakkelijk geregeld.

 • De ouder-kind tandem is geschikt voor kinderen van 110 cm tot 150 cm lang
 • Inclusief gratis route advies!
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de ouder-kind tandem voor meerdere dagen huren?

  Ja, mocht je de ouder-kind tandem voor meerdere dagen willen huren dan kan dat op basis van beschikbaarheid. De prijzen die je op de website ziet zijn per dag.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Vanaf welke leeftijd kunnen de kinderen mee op de ouder-kind tandem?

  De zadel en het stuur kunnen vrij laag afgesteld worden. Hierdoor kunnen kinderen, afhankelijk van de lengte (minimaal 110 centimeter), vanaf ongeveer 5 jaar oud mee op de ouder-kind tandem.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt


Op
3 October
Plaats
Heerde