Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in
Ouder-kind tandem op de Veluwe in

Ouder-kind tandem

Vanaf €29.50
Harderwijk
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Hoenderloo
Ouder-kind tandem reserveren De ouder-kind tandem, perfect voor een gezellig dagje weg met de kinderen. Geniet samen met de kids van de Veluwe tijdens deze fietstocht. De kids mogen voorop waardoor ze alles goed kunnen overzien, dat vinden ze allemaal geweldig! En vervelen doen ze niet, want ze kunnen gewoon goed meetrappen.

Wij hebben diverse fietstochten uitgestippeld, en natuurlijk ook routes die leuk zijn voor de kinderen. Zo ga je bijvoorbeeld langs de speelweide Stakenberg, strand Horst, Beekhuizerzand en natuurlijk de bossen en uitgestrekte heidevlaktes van de Veluwe.

Naast de Veluwe Specialist heeft Adventurepark Harderwijk nog veel meer te bieden. Wil je een dagje uit met de kinderen nog leuker maken? Combineer dan een fietstocht met Fort Vertier of het klimbos. Perfect voor een leuk dagje weg met de familie!

Maak je fietstocht met je kind nog leuker met de Nature Game. Stop onderweg voor een interactieve boswandeling over de Veluwe. Aan de hand van de app loop je een mooie route door de bossen, over zandverstuivingen of langs beekjes en meertjes. Terwijl je geniet van de rust en de omgeving zijn de kinderen druk met allerlei opdrachten. Een gezinsuitje voor écht het hele gezin dus!


 • De ouder-kind tandem is geschikt voor kinderen van 110 cm tot 150 cm lang
 • Inclusief gratis route advies!
 • Een fiets huur je voor een hele dag, deze moet uiterlijk 17.30 uur ingeleverd worden

Veelgestelde vragen


 • Kan ik de ouder-kind tandem voor meerdere dagen huren?

  Ja, mocht je de ouder-kind tandem voor meerdere dagen willen huren dan kan dat op basis van beschikbaarheid. De prijzen die je op de website ziet zijn per dag.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Vanaf welke leeftijd kunnen de kinderen mee op de ouder-kind tandem?

  De zadel en het stuur kunnen vrij laag afgesteld worden. Hierdoor kunnen kinderen, afhankelijk van de lengte (minimaal 110 centimeter), vanaf ongeveer 5 jaar oud mee op de ouder-kind tandem.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt