Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in

Tandem tocht

Vanaf €25.00 p.st.
Harderwijk
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Uddel
Tandem tocht reserveren Wat maakt een gezellige fietstocht over de Veluwe nou nog leuker? Een fietstocht met een tandem! Bij het opstappen en wegfietsen zit de sfeer er gelijk al goed in, want het is altijd net iets lastiger dan je denkt. Toch went het snel en kan je zonder problemen vertrekken. Degene achterop is de navigator en degene voorop stuurt, echt teamwork dus!

Wij hebben diverse leuke routes uitgezet over de Veluwe. Zo kan je een fietstocht maken door de bossen, over de heidevlaktes, langs zandafgravingen en langs het Veluwemeer! En daarbij mag een bezoekje aan de gezellige boulevard van Harderwijk natuurlijk niet ontbreken. Weet je zelf ook nog leuke plekjes in de omgeving? Dan kan je samen met de Veluwe Specialist medewerkers een eigen route uitstippelen!

De tandemtocht is ook erg leuk voor een groepsuitje met bijvoorbeeld vrienden, familie of tijdens een vrijgezellenfeestje! En om dit compleet te maken kan je dit ook nog combineren met andere activiteiten uit de omgeving zoals Klimbos Harderwijk, Fort Vertier of een bezoekje aan de lokale bierbrouwerij. Check hiervoor onze groepsuitjes pagina!

Veelgestelde vragen


 • Voor hoe lang kan ik een tandem huren?

  Je kan de tandem voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen huren. In de ochtend huur je hem dan van 09.30 tot 12.30 uur. In de middag van 13.30 tot 17.00 uur. En voor een hele dag van 09.30 tot 17.00 uur.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Zijn er verschillende maten van de tandem beschikbaar?

  Nee, wij hebben één maat tandem beschikbaar. Het zadel kan uiteraard wel worden versteld.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Escape Tour naar keuze
 • BBQ na afloop (min. 20 personen)

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt