Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in

Tandem tocht

Vanaf €25.00 p.st.
Otterlo
Ook mogelijk in: Garderen, Harderwijk, Uddel
Tandem tocht reserveren Probeer samen zonder problemen op te stappen en bewaar samen het evenwicht. Klinkt simpel, maar dat is het niet altijd. Mede hierdoor begint de dag dus vaak met veel hilariteit. De rollen zijn verdeeld, degene achterop is de navigator met de kaart en de voorste is de coureur die stuurt en remt. Doordat je altijd met z'n tweeën op de fiets zit is gezelligheid gegarandeerd!

De Veluwe Specialist Otterlo heeft de leukste fietsroutes over de Veluwe samengesteld. Met het huren van een tandem bij de Veluwe Specialist ontdek je dan ook de mooiste plekken op de Veluwe! Zo kan je uiteraard het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, maar daarnaast kan je bijvoorbeeld ook richting Ede en Lunteren via de Ginkelse Heide.

Maak een tussenstop op de Ginkelse Heide of op de Hoge Veluwe, een betere locatie voor een picknick is bijna niet te vinden! Ook kan je een tandemtocht over de Veluwe combineren met een andere leuke activiteit. Speel bijvoorbeeld onderweg een Escape Tour in Apeldoorn of Arnhem.

Veelgestelde vragen


 • Voor hoe lang kan ik een tandem huren?

  Je kan de tandem voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen huren. In de ochtend huur je hem dan van 09.30 tot 12.30 uur. In de middag van 13.30 tot 17.00 uur. En voor een hele dag van 09.30 tot 17.00 uur.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Zijn er verschillende maten van de tandem beschikbaar?

  Nee, wij hebben één maat tandem beschikbaar. Het zadel kan uiteraard wel worden versteld.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Escape Tour naar keuze
 • Nature Game naar keuze

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt