Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in
Tandem tocht op de Veluwe in

Tandem tocht

Vanaf €25.00 p.st.
Uddel
Ook mogelijk in: Garderen, Otterlo, Harderwijk, Hoenderloo
Tandem tocht reserveren Een gezellig dagje uit met je vrienden, familie of collega’s? Huur dan een tandem! Vanaf de eerste meters zit de sfeer er gelijk goed in, want feilloos samen wegkomen is vaak al lastig. Deze uitdaging brengt altijd veel hilariteit met zich mee! Zodra jullie op weg zijn is de rolverdeling duidelijk, degene voorop stuurt en degene achterop navigeert. Welke rol kies jij?

Met het huren van een tandem bij de Veluwe Specialist krijg je uiteraard ook een mooie gratis route mee. Vanuit Uddel kan je langs veel leuke bezienswaardigheden en restaurantjes fietsen. Denk bijvoorbeeld aan Boshuis Drie, Kasteel Staverden, de Schaapskooi van Ermelo, het Aardhuis of de Kroondomeinen. Een rondje op de tandem is perfect voor een leuke dagje uit op de Veluwe!

Organiseer je een groepsuitje voor al je vrienden, familie of collega’s? Dan kan je de tandemtocht ook nog combineren met andere leuke activiteiten zoals E-chopper rijden, handboogschieten of CSI Staverden. En uiteraard is een afsluitende borrel of BBQ op ons ruime terras ook mogelijk!


Veelgestelde vragen


 • Voor hoe lang kan ik een tandem huren?

  Je kan de tandem voor een dagdeel, hele dag of meerdere dagen huren. In de ochtend huur je hem dan van 09.30 tot 12.30 uur. In de middag van 13.30 tot 17.00 uur. En voor een hele dag van 09.30 tot 17.00 uur.

 • Kan ik zelf een route kiezen of maken?

  Ja, dat kan. De medewerkers van de Veluwe Specialist kennen de mooiste plekjes uit de omgeving en willen je ook graag helpen met het samenstellen van een mooie route.

 • Zijn er verschillende maten van de tandem beschikbaar?

  Nee, wij hebben één maat tandem beschikbaar. Het zadel kan uiteraard wel worden versteld.


Bekijk alle veelgestelde vragen

Bijboeken


Breid je uitje op de Veluwe uit met diverse extra's. Bij het reserveren kan je de volgende items toevoegen:

 • Ontvangst met koffie/thee en gebak
 • Escape Tour naar keuze
 • BBQ na afloop (min. 20 personen)

Interactieve Route


Bij de Veluwe Specialist ga je altijd op pad met een gratis route. Dit kan een klassieke route zijn op papier of een interactieve route via de app op je smartphone. Kies voor de informatieve variant met highlights of de hilarische fungame. Goed voor extra vermaak onderweg!

Bezienswaardigheden in de buurt