Voorbeeld tijdschema


12:00 Ontvangst & Instructie
12:30 Klimmen
15:00 Tussentijds drankje
15:30 E-chopper tour
16:30 Afsluiting

Avontuur in de natuur


Als eerste is het tijd om je grenzen te gaan verleggen in ons uitdagende Klimbos Garderen. Bij aankomst zullen onze instructeurs, beter bekend als ‘de blauwe helmen’, jullie een duidelijke uitleg geven over ons Klimbos, de parcoursen en natuurlijk de klimgordel. Alles duidelijk? Dan zijn jullie klaar om van start te gaan! Al onze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen met als ultieme uitdaging ons parcours van maar liefst 25 meter hoogte. Zie jij jezelf al bungelen tussen de toppen van de bomen?

Hierna is het tijd om de knikkende knietjes even tot rust te brengen. Je vertrekt op eigen gelegenheid naar onze vestiging van de Veluwe Specialist in Garderen (ca. 5 minuten) waar onze E-choppers voor jullie klaar staan. Door elektrische aandrijving hoor je alleen het ruisen van de wind langs je oren. Dit in combinatie met de mooie natuur zorgt er zeker voor dat je weer helemaal ontspannen terugkomen.

Zijn jullie een hele sportieve en avontuurlijke groep? Reserveer dan onze mountainbikes i.p.v. E-choppers. Laat je adviseren door onze collega’s voor een leuke en avontuurlijke route.

Vanaf €55.00 p.p. (incl. btw)

Offerte aanvragen