Crossen door de bossen

€ 65.00 p.p.
Jullie gaan lekker actief op pad met de mountainbikes. Scheur over een parcours vol hobbels en uitdagingen. Niet alleen de modder zal op jullie helm spatten, maar ook het plezier van jullie gezicht! Onderweg krijgen jullie diverse teamopdrachten via een app op jullie smartphone. Weten jullie ze allemaal te voltooien en punten binnen te halen?

Het andere onderdeel is ons uitdagende Klimbos! Ga de uitdaging aan en verleg jullie grenzen. Bij aankomst zullen onze instructeurs, beter bekend als ‘de blauwe helmen’, jullie een duidelijke uitleg geven over ons Klimbos, de parcoursen en natuurlijk de klimgordel. Alles duidelijk? Dan zijn jullie klaar om van start te gaan! Al onze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen met als ultieme uitdaging ons parcours van maar liefst 25 meter hoogte. Zie jij jezelf al bungelen tussen de toppen van de bomen.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je offerte aan!
  • Mountainbike met teamopdrachten via app & Klimbos
  • 5 uur
  • Vanaf 15 personen
  • € 65.00 p.p.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Crossen door de bossen boeken

Voorbeeld tijdschema

13:00 Ontvangst met koffie/thee
13:30 Start programma
17:30 Borrel & Prijsuitreiking
18:00 BBQ of buffet