Fly & drive

€ 147.50 p.p.
Opzoek naar een origineel uitje wat deze dag letterlijk naar grote hoogte zal brengen? Dan is dit perfect voor jullie!

Bij dit programma stappen jullie in onze authentieke Mini’s. De één navigeert, terwijl de ander stuurt. Het rijden in de Mini en het uitstippelen van de route is al een belevenis op zich, maar zodra de deelnemers in de verte het vliegveld zien liggen stijgt de spanning letterlijk tot grote hoogte.

Op het vliegveld aangekomen blijkt er daadwerkelijk een Cessna vliegtuig voor je klaar te staan. Je stapt in en stijgt op! Je vliegt over Paleis het Loo en bekijkt de Veluwe vanuit de lucht. Daarna speur je weer verder in de Mini naar andere opdrachten, om uiteindelijk weer terug te komen op onze locatie.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct je offerte aan!
  • Mini Classic Tour & Rondvlucht over de Veluwe
  • 4 uur
  • Vanaf 15 personen
  • € 147.50 p.p.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Fly & drive boeken

Voorbeeld tijdschema

13:00 Ontvangst met koffie/thee
13:30 Start programma
14:30 Rondvlucht over de Veluwe
17:30 Borrel & Prijsuitreiking
18:00 BBQ of buffet