Jullie kunnen de boom in!

€ 65.00 p.p.
Als eerste is het tijd om je grenzen te gaan verleggen in ons uitdagende Klimbos Garderen. Bij aankomst zullen onze instructeurs, beter bekend als ‘de blauwe helmen’, jullie een duidelijke uitleg geven over ons Klimbos, de parcoursen en natuurlijk de klimgordel. Alles duidelijk? Dan zijn jullie klaar om van start te gaan! Al onze parcoursen zitten vol leuke, spannende en avontuurlijke elementen met als ultieme uitdaging ons parcours van maar liefst 25 meter hoogte. Zie jij jezelf al bungelen tussen de toppen van de bomen?

Hierna is het tijd om de knikkende knietjes even tot rust te brengen. Je vertrekt op eigen gelegenheid naar onze vestiging van de Veluwe Specialist in Garderen (ca. 5 minuten) waar onze E-choppers voor jullie klaar staan. Door elektrische aandrijving hoor je alleen het ruisen van de wind langs je oren. Dit in combinatie met de mooie natuur zorgt er zeker voor dat je weer helemaal ontspannen terugkomen.

Zijn jullie een hele sportieve en avontuurlijke groep? Reserveer dan onze mountainbikes i.p.v. E-choppers. Laat je adviseren door onze collega’s voor een leuke en avontuurlijke route.

Horeca

Naast leuke activiteiten kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Heb je andere activiteiten gezien die je aanspreken en wil je weten of we hiermee een (dag)programma kunnen samenstellen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct je offerte aan!
  • Klimbos & E-chopper/ Mountainbike
  • 5 uur
  • Vanaf 15 personen
  • € 65.00 p.p.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Jullie kunnen de boom in! boeken

Voorbeeld tijdschema

13:00 Ontvangst met koffie/thee
13:15 Start programma
17:30 Borrel & Prijsuitreiking
18:00 BBQ of buffet