Voorbeeld tijdschema


12:00 Ontvangst & Instructie
12:30 Fietsen
14:00 Tussentijds drankje
14:30 Nature Game
16:00 Afsluiting

De Veluwe voor iedereen!


Wanneer je groep bestaat uit verschillende leeftijden is dit arrangement een goede optie. De Veluwe is bij uitstek geschikt om lekker per fiets te ontdekken. Wij hebben relaxte elektrische fietsen die gemakkelijk aangevuld kunnen worden met een kinderzitje voor- of achterop. Ook kan je kiezen voor de tandem of voor de ouder-kind variant. Lekker met z'n tweeën op de fiets de Veluwe ontdekken. Wanneer er meerdere kleinere kinderen aanwezig zijn is onze elektrische bakfiets ook een uitkomst. (let op: geen bevestiging voor maxi-cosi aanwezig).

Tijdens de mooie fietstocht die onze medewerkers voor je uitgestippeld hebben wordt er een tussenstop gemaakt in Staverden, het kleinste stadje van Nederland met zijn eigen kasteel en bijbehorend landgoed. Hier gaan jullie op pad met onze Nature Game. Je kunt heerlijk van de omgeving genieten terwijl je samen met de kinderen een leuke game spelen. De game zit bomvol leuke opdrachten. Vragen over dieren, de natuur, grappige raadsels, en hilarische doe-opdrachten met originele foto’s en video’s.

Klaar met de game? Dan is het tijd voor een welverdiende pauze bij een leuke horecazaak of hebben jullie zelf de picknickspullen mee genomen? Je kiest zelf, je kan natuurlijk ook direct je route hervatten.

Vanaf €25.00 p.p. (incl. btw)

Offerte aanvragen