op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in

Jong en Oud

Op aanvraag p.p.
Voor de allerkleinsten onder jullie hebben wij een tof Fort Vertier, een 3D labyrint dat volledig in het teken staat van de Romeinse tijd. Voor de wat oudere kinderen en volwassenen is het mogelijk om het hoger op te zoeken in ons klimbos. Helpen jullie elkaar over de parcoursen en creëren jullie echte family love? Om het programma nog even gezellig samen af te sluiten gaan jullie op expeditie tijdens één van onze nieuwste gezinsgames! Zijn jullie er klaar voor?

Dit arrangement is alleen online te boeken, neem contact op met ons telefoonnummer!
  • Fort Vertier / Klimbos Harderwijk & Nature Game
  • 4 uur
  • Vanaf 10 personen
  • Op aanvraag p.p.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Offerte aanvragen

Recensies en reacties

Mevr. Petra den Boer:
"Fijne ontspannen sfeer onder de medewerkers van het klimbos waardoor je in alle rust kan genieten van de parcours. Je kan je eigen tempo nemen wat voor kinderen heel goed is. "
Mevr Cobie van Beek:
"Erg leuk klimbos. Prettige medewerkers. Overzichtelijk. Ook voor familie die niet klimt genoeg plek om te zitten. Goede communicatie via mail. Prima prijs."
Dhr. Boy Beulen:
"Geweldige familiedag gehad in het Klimbos. Genoeg zitplek voor de niet-klimmers, en voldoende uitdaging voor de klimmers. Komen vast en zeker nog een keer "
Mevr. M. Verschoor:
"leuk, goed georganiseerd klimbos met voor elk wat wils. Ook de kinderen met hoogtevrees konden verschillende parcoursen doen, en hebben het erg leuk gehad. De durfals gingen een stuk hoger."
Dhr. Steffan van Iren :
"Heel erg leuk opgezet klimbos. er is voor iedereen wel een route die haalbaar is. En de uitdagingen zijn zeker voelbaar. ik zal het zeker aanbevelen aan familie en vrienden. "
Mevr. Irene Bezemer:
"Super dag gehad in het klimbos, zowel voor kinderen als volwassenen een leuke uitdaging."