Samen op expeditie

€ 3.75 p.p.
Speuren door de Veluwse bossen, hoe leuk is dat! Jullie maken een tweetal teams met de kinderen. Met een leeftijd van 6 tot 12 jaar is de Nature Game goed te doen. Ieder team moet een smartphone bij zich hebben, en vervolgens gaan jullie met ieder team op zoek naar leuke opdrachten, vragen en het maken van augmented foto’s die op de smartphone naar voren komen. De vragen gaan over de natuur maar er komen ook leuke spelletjes in voor. Een leuke interactieve speurtocht!

  • Nature Game
  • 3 uur
  • Vanaf 2 personen
  • € 3.75 p.p.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Samen op expeditie boeken

Voorbeeld tijdschema

13:30 Ontvangst met cadeautjes uitpakken
14:00 Start Nature Game
14:45 Pauze met ranja en chips
15:00 Verder met de Nature Game
15:30 Afsluiting

Recensies en reacties

Mevr. Cindy Kerkhof:
"Was een leuke Nature Game. De beschrijving is duidelijk en makkelijk te volgen."
Dhr. Bas Van den berg:
"Hallo,wij hebben met ons gezin(8 en 10 jaar) een hele leuke middag gehad. Een echte aanrader ,geweldig bos leuke weetjes en opdrachten .en de app werkt ook heel goed ,we komen graag nog een keer terug. Groet een blij gezin"
Mevr. R. van den Aker:
"De naturegame die wij speelden was erg leuk en afwisselend. Ook de route die wij liepen was indrukwekkend. Onze kinderen waren heerlijk met de game bezig en we hebben er allemaal ook nog wat van geleerd. Heel leuk opgezet, technisch werkt het ook prima! dank voor een leuke middag!"
Mevr. Karin Enders:
"Fan van nature games. Het maakt een wandeling voor de Kids net even wat anders en we komen zo op mooie plekjes in Nederland. Weer een geslaagde middag"