op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in
 op de Veluwe in

Mini on a Mission

  Mogelijk in: Uddel
Beleef een spannende en interactieve dag vol uitdaging en avontuur met ons "Mini on a mission" arrangement, perfect voor innovatieve bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten. Dit unieke arrangement combineert de moderne technologie van de deze leuke game met de nostalgische charme van een tour in klassieke Mini Coopers, allemaal tegen de prachtige achtergrond van de Veluwe.

Deze (mid)dag staan er twee verschillende onderdelen op het programma. Er zullen twee groepen gemaakt worden die door middel van een wisselprogramma allebei de onderdelen doorlopen.

Onderdeel 1: Mini Coopers
Onze glimmende Mini Coopers staan met smart op jullie te wachten bij onze evenementenlocatie. Na ontvangst met koffie en thee volgt de uitleg over de oldtimers uit de jaren '70 en '80. Daarna kan iedereen plaatsnemen in de knusse Mini's. Eén voor één worden de autootjes op pad gestuurd voor een klassieke rally over de Veluwe. De route die jullie gaan rijden hebben wij van tevoren al uitgestippeld en krijgen jullie mee in een roadbook. Onderweg speel je aan de hand van een app onze fun rally game en voer je verschillende teamopdrachten uit.

Onderdeel 2: Teambuildingsgame Mission to mars
Maak je op voor een ruimtereis naar Mars! Engines, check! Safety, Check! Op Cape Canaveral in Florida worden de laatste voorbereidingen getroffen voor de lancering van de eerste bemande ruimtereis naar Mars. Jij en je collega’s kunnen ook mee! Het enige wat jullie daarvoor hoeven te doen is slagen voor de ultieme teambuildingstest. Ready for take-off? Jullie worden ingedeeld in teams om klaargestoomd te worden voor de reis van je leven. Via jullie smartphones staan de teams in contact met de controlekamer en al lopend moeten jullie opdrachten, vragen en raadsels oplossen. Samenwerken is een must! Welk team voltooit alle missies en bereikt als eerste het lanceerplatform?

De scores van de klassieke rally en de teambuildingsgame worden bij elkaar opgeteld voor de prijsuitreiking. Uiteraard wordt het winnende team even in het zonnetje gezet. Wie gaat er met de bruisende prijs naar huis?

Naast dit leuke arrangement kan je bij ons je (mid)dag helemaal compleet maken met bijvoorbeeld een ontvangst met koffie/thee en iets lekker of afsluiten met een gezellige BBQ of een heerlijk buffet.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Na het doorspreken van je wensen gaan wij kijken of we een leuk arrangement voor je samen kunnen stellen. Vraag direct hieronder je gratis offerte aan.
  • Rijden per mini (3 personen per mini) & Route en diverse leuke opdrachten via app & Gevulde minibar incl. mini drankjes en mini candybars & Teambuildingsgame: Mission to Mars
  • Ochtend, middag of dag
  • Vanaf 20 personen
  • 85.00 p.p. (excl. btw & excl. horeca)
  • Uddel

Vragen?

Neem gerust met contact met ons op!

Bel ons Mail ons
Offerte aanvragen

Voorbeeld tijdschema

Dagprogramma  /  Middagprogramma

10:30 Ontvangst met koffie en thee & gebak
11:00 Start programma met gezamenlijke activiteit
12:45 Broodjeslunch
13:45 Vervolg activiteitenprogramma
15:30 Gezamenlijke pauze en wissel
16:00 Vervolg programma
17:45 Borrel en prijsuitreiking
18:15 BBQ of buffet