TOP 5 safari door Planken Wambuis


Op
9 Juni
Tijd
19:30 - 21:30
Plaats
Parkeerplaats Oud Reemst Otterlo
TOP 5 safari door Planken Wambuis
Wil jij imposante edelherten en ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari. De gids neemt je in zijn auto mee naar het rustgebied van Planken Wambuis. Daar is er grote kans op het zien van de Veluwse Big Five! Boek zo'n privé-excursie voor maximaal 5 personen.

Naast de bekende Big Five in Afrika, kennen we ook de Big Five op de Veluwe. De meest indrukwekkende grote bewoners van de Veluwe lopen in natuurgebied Planken Wambuis: edelherten, wilde zwijnen, reeën, Spaanse runderen en New Forest pony’s. Vooral in het rustgebied is de kans op het zien van deze soorten groot. De gids neemt je mee per auto, dan laten de dieren zich makkelijker zien dan te voet. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

Praktische info
De safari duur circa 2 uur
Safari met de gids per auto
De gids vertelt over de natuur en de dieren die er leven
Klein gezelschap, maximaal 5 personen
Af en toe een klein stukje wandelen
Inclusief koffie, thee of warme chocolademelk
Deze safari is eventueel ook op aanvraag mogelijk in de periode van mei tot en met oktober. Neem bij interesse contact op om een geschikte datum af te spreken. Meer info: www.nm.nl/safari-plankenwambuis
De groepsprijs voor deze exclusieve natuursafari bedraagt € 390,-. Leden van Natuurmonumenten ontvangen 30% korting en betalen € 275,-. Lid worden kan tijdens het online boeken van de excursie. Met het lidmaatschap steun je de natuur in Nederland.

Tip van de boswachter
Neem je verrekijker mee,
Doe makkelijk zittende kleding aan, zwaar schoeisel is niet noodzakelijk. Je zit in een voertuig, waarbij je af en toe uitstapt, maar geen grote wandelingen maakt.
De Natuursafari start vanaf Parkeerplaats Oud Reemst, Harderwijkerweg 1A in Otterlo.
Handig om te weten: fotograferen
Uit ervaring weten we dat de herten zich het beste laten zien als de bus niet stopt maar (zachtjes) blijft rijden. Daardoor is de natuursafari minder geschikt voor (hobby)fotografen.

Harderwijkerweg 1A 6731 ST Otterlo


Ga naar de website van het evenement

Delen via: