Schaapscheerdersfeest Elspeet


Op
1 Juli
Entree
Normaal: Gratis

Kind: Gratis


Tijd
10:00 - 16:00
Plaats
Elspeet
Elspeet staat zaterdag 1 juli in het teken van het Schaapscheerdersfeest, waarbij de schapen met de schaar geschoren worden. Ook is er een sfeervolle fair rondom de schaapskooi in Elspeet, voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten. Het Schaapscheerdersfeest duurt van 10.00 - 16.00 uur en vindt plaats aan de Stakenbergweg 6, Elspeet

Sfeer, passie en vakmanschap. Dat zijn de ingrediënten van een Wollig Landleven fair. 1 juli zijn ze er met Wol, Lifestyle en Streekproducten bij het schaapscheerdersfeest in Elspeet. Een fair die leuk is voor jong en oud. Heerlijk smullen van de streekproducten, vers gegrilde hamburgers of spareribs, of kom je voor breien, haken of spinnen? Natuurlijk kun je ook terecht voor leuke homedecoraties, kunst, outdoor, workshops, kleding en lifestyle en nog veel meer. Ruim 60 standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Wol
Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol kun je dit niet missen. Ook is er de Wollig Landleven Handwerktrefpunt waar je kunt aanschuiven met je brei of haakwerk. Waar je achter een spinnenwiel kunt plaatsnemen om het eens te proberen. Ook leuk voor de kinderen!

Lifestyle
Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat je inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om jezelf te verwennen of je woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties.

Streekproducten
Proef en geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld diverse Veluwse en Groningse streekproducten, kaas uit diverse streken, jams en honingsoorten. Dit alles vindt plaats rondom de mooi gelegen schaapskooi aan de Stakenbergweg 6, 8075 PV Elspeet. Als je passie en interesse hebt voor wol, landleven (lifestyle) en streekproducten, dan kun je dit niet missen. Sfeer, gezelligheid voor jong en oud.

Gezelligheid, ontspanning en sfeer
Natuurlijk is er ook speelvertier voor de kids en kunnen deze actief meedoen met leuk workshops. Verder hebben ze Foodtrucks met allerlei lekkerheden, biertaps, wijnen en dranken en diverse specialiteiten.

Schaapskooi Elspeet Stakenbergweg 6 8075 RA ELSPEET


Ga naar de website van het evenement

Delen via: