Atelierroute Putten


Van
9 Juni
Tot
11 Juni
Tijd
13:00 - 17:00
Plaats
Putten
Leden van Atelierroutiers organiseren dit jaar voor de 25e keer de Atelierroute Putten. Deze kunstroute vindt plaats in het weekend van 9, 10 en 11 juni 2023. Een jubileum dat weerklinkt in het thema: Zilver. Puttense kunstenaars exposeren hun werk, de meesten in hun eigen atelier. Deze keer zijn er extra veel (gast)kunstenaars en meer ateliers dan gebruikelijk. Vanwege het jubileum heeft de organisatie de deelname namelijk eenmalig ook opengesteld voor niet-leden.

Aan de Atelierroute Putten 2023 doen zo�n dertig kunstenaars mee op een veertiental verschillende adressen. In de ateliers zijn uiteenlopende vormen van beeldende kunst te bewonderen, zoals tekenen, glaskunst, grafiek, schilderen, etsen, beeldhouwen, keramiek, fotografie, aquarel en ruimtelijk werk. Een uitgelezen kans om de kunstenaars in hun dagelijkse werkruimte te bezoeken.

In de Kunstkelder van het gemeentehuis van Putten is een verzamelexpositie ingericht met kunstwerken die het thema Zilver verbeelden. Ook de gastkunstenaars kunnen dit jaar themawerk insturen voor de expositie in de Kunstkelder. Op de donderdagavond 8 juni om 20.00 uur vindt met de opening van de themaexpositie het startsein van editie 2023 plaats.

De ateliers en de Kunstkelder zijn geopend op vrijdag 9 juni van 13.00-17.00 uur, zaterdag 10 en zondag 11 juni van 11.00-17.00 uur. Let op: enkele adressen zijn op zondag gesloten.
De themaexpositie is aansluitend op de Atelierroute nog tot en met zaterdag 1 juli te bezichtigen tijdens de reguliere openingstijden van de Kunstkelder: op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00-16.30 uur en op woensdag en zaterdag van 10.00-12.30 uur.

Uitgebreide informatie en een plattegrondje inclusief adresgegevens en openingstijden van de ateliers zijn te vinden op: www.atelierrouteputten.nl, en in een flyer die onder meer bij VVV Putten verkrijgbaar is.diverse adressen


Ga naar de website van het evenement

Delen via: