Hoge Veluwe Loop - Nationaal Park de Hoge Veluwe


Op
8 Oktober
Tijd
10:00 - 16:00
Plaats
Otterlo
Op 8 oktober 2023 wordt de Hoge Veluwe Loop georganiseerd. De start locatie en routes zijn helemaal nieuw!

Start locatie en routes
Dit jaar starten alle afstanden vanaf het evenemententerrein in het centrum van het Park. Hier starten runs over (onverharde) paden over 5, 11 en 22 kilometer. Voor de kinderen is er de Moeffierun die in drie leeftijdscategoriën wordt gelopen.

Iedere route heeft zijn eigen karakter. De trailrun van 22 km maakt veelal gebruik van kleine paden en kent meer dan 200 hoogtemeters; een uitdagende trailrun voor de geoefende loper. Tijdens de trailrun kom je twee waterposten met verzorging tegen. De bosloop van 5 km is een heerlijke run voor de beginnende loper die in een mooie omgeving over goede paden wil rennen. Onze landschappenloop van 11 km kent een grote variatie in landschappen en paden. Ook hier kom je onderweg een verzorgingspost met water tegen.
De moeffieruns blijven in het centrum van het Park waarbij start en finish dicht bij elkaar liggen. Zo kun je als supporter makkelijk aanmoedigen aan het begin en einde van de run.

Beleefmarkt
Op de beleefmarkt zorgen we voor een goede warming up en cooling down. Dit doen we op een manier die de zintuigen prikkelt en de innerlijke mens voedt waarbij gezondheid en beleving centraal staan. Zo kunt u uw eigen smoothie mixen op de enige echte smoothiefiets. Ook is er muziek en zijn er leuke activiteiten voor kinderen en volwassen. Sportservice de Vallei zorgt voor leuke sportactiviteiten en de knutselbus en het kleiatelier zijn er om kinderen van alle leeftijden creatief uit te dagen.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 7 oktober 2023 8:00 uur. In de voorinschrijving, tot en met 29 september, zijn tickets € 2,50 goedkoper dan tijdens de laatste week voor de loop. De Hoge Veluwe Bosloop van 5 km zit vol. Zie website voor aanvullende informatie en ticketprijzen.

Houtkampweg 9 6731 AV


Ga naar de website van het evenement

Delen via: