Christmas Fair Kasteel Vorden


Van
8 December 2023
Tot
10 December 2023
Tijd
11:00 - 20:00
Plaats
Vorden
De gezelligheid en sprookjesachtige sfeer van de Kerst: van 8 t/m 10 december 2023 vindt ‘Christmas Fair Vorden’ plaats op Kasteel Vorden. Duizenden lichtjes, glanzende slingers, gedecoreerde kerstbomen, schitterende kerstballen en natuurlijk echte warme winterse lekkernijen als glühwein, chocomelk en vers gebakken wafels”¦ alle ingrediënten zijn aanwezig om inspiratie op te doen en de laatste cadeaus en decoraties te kunnen shoppen. Een bezoek aan Christmas Fair Vorden betekent het begin van jouw Kerst!
Kasteel Vorden werd voor het eerst genoemd in een koopakte uit 1315, waarin Steven van Vorden het kasteel en de bijgebouwen schonk aan zijn oom, Dirk van Vorden. Bij deze familie begint de geschiedenis van Kasteel Vorden. Het Kasteel ligt in een typisch mooi Achterhoeks bos ”“en weidelandschap. Er kunnen dan ook diverse wandel- en fietsroutes gevolgd worden. Zo loop je vanuit het kasteel letterlijk het Pieterpad op en vormt het het meest bekende onderdeel van de de Acht Kastelen fietsroute. Het unieke aan Kasteel Vorden is dat het door de huidige eigenaren Karin en Jos is opengesteld voor publiek: een unieke kans om kennis te maken met de rijke historie van het verleden.

Kom alvast in feestelijke kerststemming tijdens Christmas Fair Vorden! De weelderige omgeving van het landgoed en het Kasteel, de duizenden twinkelende lichtjes en de geur van dennenbomen en knisperende brandende vuurkorven beloven veel moois. Ruim 80 standhouders presenteren zich in luxe pagodetenten met het beste van wat ze in huis hebben. Bezoekers kunnen zich laten inspireren en heerlijk shoppen. Van de allermooiste kerstdecoraties- en ornamenten tot culinaire verrassingen zoals home-made gerechten tot selectieve wijnen maar ook sfeervolle antieke, brocante en trendy huis- en tuindecoraties tot kunstpresentaties en stijlvolle feest- en wintermode: het past allemaal op Christmas Fair Vorden.

Kasteel Vorden De Horsterkamp 8 Vorden


Ga naar de website van het evenement

Delen via: