Door de bomen het bos zien - Nationaal Park Veluwezoom

25 November
Entree
Normaal: €10,00
10:30 - 13:00
Rheden
Sluit aan bij deze boswandeling vol bloemrijke verhalen dwars door de Onzalige bossen. De gids van Natuurmonumenten vertelt je niet alleen over bomen en hoe zij samenleven, maar ook over het bosgebied als geheel. En wellicht gaat het over koningen, spechten, paddenstoelen, struikrovers, zwijnen én grote liefdes.

Of over herten, ijzige tijden, grote runderen en varens die iets met adelaars te maken hebben. Nieuwsgierig geworden? Koop een kaartje voor deze wandeling we starten vanaf de parkeerplaats Lappendeken in De Steeg en we eindigen bij de Carolinahoeve. Hier aangekomen kun je alle verhalen op je in laten werken onder het genot van een heerlijke lunch of een warme kop koffie met gebak.

De Onzalige bossen is een sprookjesachtig bosgebied en we lopen over heuvels en door dalen. Een goede wandelconditie is daarom zeker een must. We wandelen ruim 5 km.

Maak gerust aan het eind van deze wandeling gebruik van het mooie bosrestaurant verstopt in dit magische bos. Voor het teruglopen naar de parkeerplaats volg je de knooppunten: 13-84-75

Praktische info:
- koop van tevoren een kaartje
- deze excursie is voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
- vergeet je verrekijker en fototoestel niet
- trek goede wandelschoenen aan we maken een flinke wandeling van ruim 5 km
- er mogen geen honden mee
- check jezelf na deze wandeling op teken
- de kosten voor een lunch of koffie/thee zijn niet inbegrepen bij deze activiteit


Parkeerplaats Lappendeken Diepesteeg 25 6994 CC De Steeg (Rheden)


Ga naar de website van het evenement

Delen via: