Kerstfair rond De Keetmolen - Ede


Op
2 December 2023
Tijd
11:00 - 17:00
Plaats
Ede
Winterse magie bij de keetmolen: kerstfair vol sfeer en leuke producten
Op zaterdag 2 december vindt de betoverende kerstfair plaats bij De Keetmolen in Ede!

Deze gezellige fair biedt een brede keuze aan activiteiten en producten, zodat er voor iedereen iets te beleven valt. De kerstfair heeft een gezellige ambiance waardoor je al helemaal in de kerststemming komt.
Geniet van heerlijke koffie, thee, glühwein of een kop erwtensoep van oma, terwijl je luistert naar vrolijke kerstmuziek. Voor de kinderen is er een leuke workshop waarmee ze zich kunnen vermaken.
Van mode en handgemaakte sieraden tot prachtige kunst en unieke interieur items, het is allemaal te vinden. Jij bent op de juiste plek, als je op zoek bent naar persoonlijk quilts, mooie upcycle tassen of leuke plantenhangers.

Je kunt je ook laten informeren over reizen naar Oeganda. Nog nooit in de molen geweest? Laat je rondleiden door een van de molenaars.
Kortom, een dag vol kerstplezier voor jong en oud! Kom op 2 december naar de kerstfair bij De Keetmolen op stationsweg 118 in Ede en laat je betoveren door de gezelligheid, de prachtige producten en de warme kerstsfeer. Het belooft een onvergetelijke dag te worden! Je kunt de kerstfair bezoeken vanaf 11:00 uur tot 17:00 uur.

Tot dan!

De Keetmolen Ede Stationsweg 118 6711 PZ Ede


Ga naar de website van het evenement

Delen via: