Wildfietstocht met gids - de Waldhoorn Otterlo

10 Oktober
Entree
Normaal: €11,00
16:30 - 19:00
Otterlo
Elke donderdag kan je mee met de Veluwe Gids opzoek naar wild! Deze fietstocht is voor iedereen toegankelijk. Bij genoeg aanmeldingen vertrekt onze Veluwe Gids 2.5 uur voor zonsondergang vanaf De Waldhoorn. De kans dat je oog in oog staat met een wild dier is vrijwel 100%. Zijn er niet genoeg aanmeldingen of mocht de tocht door andere omstandigheden niet door gaan, krijg je uiteraard je geld terug.
De Veluwe Gids zal je bij deze wildfietstocht van alles vertellen over de omgeving en het wild.

Spot jij de ‘big five’ van de Veluwe?
De omgeving van Otterlo is perfect voor een wildexcursie. De bossen in de omgeving is het leefgebied van verschillende wilde dieren. Zo wroeten de wilde zwijnen in de ochtend door de modder en kunnen de edelherten het fietspad passeren tijdens de wildfietstocht. Daarnaast vliegen er verschillende roofvogels en kan je natuurlijk schattige eekhoorntjes spotten.
Met een groep van maximaal 18 personen kan je de bossen en heidevlaktes in de omgeving van Otterlo samen met de Veluwe Gids ontdekken. Daarbij kan je gebruik maken van een eigen fiets, maar je kan ook fietsen huren. Zie de Veluwe Specialist in Otterlo voor bijvoorbeeld het huren van een 7 versnellingenfiets, elektrische fiets of mountainbike.

Let op: De starttijden zijn per week variërend. De wildexcursie begint 2,5 uur voor zonsondergang.
De fietsroute is ongeveer 17 km.

Dorpsstraat 2, 6731 AT Otterlo


Ga naar de website van het evenement

Delen via: