Mini Cooper op 50+ beurs

Geplaatst op donderdag 13 september 2012


Eén van de Mini Coopers van de Veluwe Specialist staat de komende dagen op de 50+ beurs, die van 11 tot 15 september in de Jaarbeurs te Utrecht gehouden wordt. Onze nieuwste aanwinst, de schitterende oranje klassieke Mini Cooper met nummer 72 is een echte "eye-catcher" op de beurs en is dan ook al meerdere malen op de foto gegaan en mensen vragen vol belangstelling naar de mogelijkheden met die leuke autootje.

De medewerkers van Veluwe Specialist Nunspeet staan de geïnteresseerden enthousiast te woord en vertellen over de diverse tours die gemaakt kunnen worden met de Mini Cooper. Extra leuk is om in het naastgelegen hotel Dennenhoeve te overnachten en dit te combineren met een dagje toeren. Wanneer men een zogenoemde Miniholiday boekt profiteert u van interessant voordeel op de totaalprijs van uw weekendje weg op de Veluwe!

Wanneer u nog naar de 50+ beurs gaat bent u uiteraard van harte welkom op onze stand: u kunt ons bijna niet missen! Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u natuurlijk ook even kijken op www.miniholiday.nl. Graag tot ziens op de Veluwe!

Delen via: