Verkoeling na inspanning

Geplaatst op dinsdag 28 november 2017


Honderden ijsjes hebben we bij de VeluweSpecialist weggegeven dit jaar. En nee, we halen geen waterijsjes uit onze vriezer. Al onze klanten bij de VeluweSpecialist Otterlo en Hoenderloo ontvingen na afloop van hun dagje uit een ijsbon. Met deze ijsbon konden zij in Otterlo een verkoelend softijsje halen bij Wallies, en in Hoenderloo bij het populaire IJs van Co.

Wanneer je bij de VeluweSpecialist in Hoenderloo een bonnetje voor een softijsje krijgt, dan kan je een bekertje van het lekkerste softijs van de Veluwe halen. IJs van Co is een begrip op de Veluwe. Sinds 1938 al maken zij dagelijks vers ambachtelijk softijs. Dit softijs staat bekend als het lekkerste softijs van de Veluwe. Op zonnige dagen moet je met de ijsbon wel aanschuiven in de meterslange rij van ijsliefhebbers. Dat moet je dan maar zien als een teken dat het ijs écht heel lekker is. Het inwisselen van de ijsbon bij de VeluweSpecialist Otterlo kan bij het ijsraam van cafetaria Wallies. Zij hebben heerlijk softijs, welke na een actieve dag natuurlijk nog lekkerder smaakt.

De ijsbonnen hebben voor veel blij verraste gezichten gezorgd. 'Oh wat heerlijk zeg, een softijsje. Daar ben ik na een dag fietsen wel aan toe', reacties zoals deze hebben wij dan ook heel vaak gehoord. Of het nou na een intensieve tocht mountainbiken was, of gewoon een heerlijke rustgevende dag fietsen met een E-bike door Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Het gebaar van een gratis softijsje bij terugkomst werd altijd ontzettend gewaardeerd. Daarom overwegen wij volgend jaar opnieuw elke klant, na zijn tocht over de Veluwe, te verrassen met een ijsje. Leuk toch!?

Fabiënne - VeluweSpecialist

Delen via: