Een rondje toeren op de Trike, op en top genieten! - BLOG

Geplaatst op dinsdag 19 december 2017


Nu de dagen kort zijn, de kou door je muts heenkomt en je oren rood uitslaan moet je er eigenlijk niet aan denken... Maar wat verlang je dan terug naar die warme lange zomerdagen. En wat kijk je alweer uit naar de eerstvolgende aangename lentedag wanneer je weer op de Trike kan stappen!

Die eerste lentedag begint al vroeg. Kleinzoon, vader en opa gaan samen op pad. Vader is zenuwachtig en wil zo snel mogelijk vertrekken. De kleinzoon treuzelt nog wat, maar is eigenlijk gewoon een beetje zenuwachtig om op zo'n monster te rijden. Opa kijkt vrolijk. Hij vindt het zo geweldig om dit dubbele vader-zoon uitje mee te mogen maken. De handschoenen gaan aan, de bandana's gaan om en de zonnebrillen gaan op. Ze zijn er klaar voor!

Na het hartelijke ontvangst, een korte uitleg en een klein proefrondje onder begeleiding is het moment daar om te vertrekken. Met een prachtige route door de omgeving rijden ze langs de mooiste en meest bijzondere plekjes van de Veluwe. Zoals de Uitkijktoren van Kootwijk en het vliegveld van Teuge. Vader heeft ervoor gekozen om langs vliegveld Teuge te rijden en daar een rondvlucht te boeken. Zo kunnen ze precies zien waar ze net hebben gereden!

Opa mag voorin zitten naast de piloot, de headset mag op en al snel komen bij opa herinneringen op van vroeger. Hij wijst zijn zoon en kleinzoon op een aantal huizen. "Kijk, daar stond het huis van mijn vader en moeder vroeger." Wat een nostalgie!

Na geland te zijn is het weer tijd om op de Trike te stappen en de rit te vervolgen. Na een bijzondere tocht met drankjes en hapjes bij verschillende restaurants op de Veluwe zoals Restaurant Hoogheid in Hoog Soeren, Eetcafé de Bourgondiër in Garderen en Restaurant de Vossenberg in Vierhouten is het tijd om de Trike weer in te leveren. Over kleine plattelandsweggetjes rijden ze weer terug richting Uddel. Bij inlevering zien ze een oude Mini Cooper cabrio staan en opa zegt: "Hé, dat wordt het uitje van volgend jaar!"

Ben jij nog op zoek naar een origineel familie-uitje, vriendenuitje, klein bedrijfsuitje? Of wil je gewoon weten wat voor leuke en unieke vervoersmiddelen wij allemaal aanbieden? Bekijk dan snel ons aanbod. En wie weet tot snel!

Lars - VeluweSpecialist

Delen via: