TIP: Hoe organiseer je een familiedag voor een laag bedrag?

Geplaatst op dinsdag 8 mei 2018


We horen het wel vaker: we hebben een beperkt budget, maar willen toch graag een dag organiseren waar opa, oma maar ook de kleinkinderen een leuke dag hebben. Om een beeld te geven wat mogelijk is, vindt je hierbij een aantal leuke suggesties:

1) Met een Budget van €50,00 voor de volwassenen en €25,00 voor de kinderen: in de ochtend een interactieve wildspeurtocht door Otterlo, Hoenderloo of Garderen. Jullie regelen zelf de lunch, neem bijvoorbeeld zelf eigen rugzakjes mee zodat iedereen onderweg lekker kan picknicken in de natuur. In de middag vertrekken we naar Klimbos Garderen en naderhand pannenkoeken eten met 1 of 2 drankjes. Gemiddeld genomen blijf je dan binnen het budget. Dit programma is voor alle leeftijden te doen en voor de niet-klimmers kan er volop genoten worden van alle familieleden in de bomen.

2) Alternatief voor bovenstaande budget is om in de ochtend te gaan klootschieten in plaats van de interactieve speurtocht. Je bent dan ongeveer hetzelfde bedrag kwijt.

3) Een familiedag voor volwassenen met een budget van €60,00 p.p. Ga in de ochtend klootschieten met een eigen verzorgde lunch onderweg. Ga in de middag E-chopper rijden en E-loopfietsen. Onderweg heb je een drankstop en wisselen jullie van vervoersmiddel. Naderhand natuurlijk gezellig barbecu;euml;n met twee drankjes.

4) In de ochtend naar een speelweide waar je met iedereen kunt bijkletsen en de kinderen vrij kunnen spelen. Regel zelf picknick en lunch en mogelijk een paar tentjes voor het geval dat. In de middag ga je met iedereen naar Klimbos Garderen met naderhand pannenkoeken eten. Zo organiseer je al voor €35,00 p.p. een leuke dag!

5) Budget €80,00 p.p. Verzamel in Beekbergen bij Veluwe Valley. In de ochtend klootschieten en naderhand lekker lunchen in het landhuis. Daarna leuke activiteiten doen op Veluwe Valley waar er een wedstrijdelement volgt en je kunt boogschieten, klimmen, escape room, bumper voetbal en andere activiteiten kunt ondernemen. Naderhand met elkaar barbecu;euml;n maakt de dag compleet.

Wil je nog meer besparen? Boek dan de activiteiten online bij de VeluweSpecialist en ontvang gratis een kop koffie bij de start van de dag. Reserveer je via de website van Klimbos Garderen dan bespaar je zelfs 5% op de kosten. Dat zijn nog eens tips! Heel veel succes met het organiseren van jullie familiedag, en wie weet zien we jullie snel terug op de Veluwe!

Delen via: