Nieuwe Pinksterroute vanaf alle vestigingen

Geplaatst op woensdag 9 mei 2018


Het is nog niet gedaan met al die feestdagen in de maand mei. Want we hebben het heerlijke Pinksterweekend nog tegoed. Speciaal daarvoor hebben wij vanaf alle vestigingen een leuke Pinksterroute uitgezet. Een mooie route langs verschillende highlights op de Veluwe. Leuk met de tandems of E-bikes als fietsroute, of met de grappige E-choppers en loopfietsen. Kies jouw favoriete startlocatie en maak er weer een gezellig Pinksterweekend van.

Zo gaat de route vanuit Garderen onder meer langs de mooie kastelen Vanenburg en de Essenburgh. Ga hier even terug in de tijd en breng een bezoekje aan een van de prachtige kastelen. Vervolgens gaat de tocht weer verder en begin je wel trek te krijgen in een heerlijke lunch. Daarom gaat de route langs een aantal leuke restaurantjes die verscholen zitten in de Veluwse natuur. Zo kan je ervoor kiezen om een tussenstop te maken bij Boshuis Drie of de Zwarte Boer, beide prachtige restaurantjes met verschillende culinaire hoogstandjes (TIP: probeer het heerlijke verse appelgebak bij Boshuis Drie). Verder gaat de route natuurlijk door de rustgevende bossen en de uitgestrekte heidevlaktes.

Maar ook vanuit Otterlo en Hoenderloo hebben wij een prachtige Pinksterroute samengesteld. Deze routes hebben een koninklijk tintje, want die komen langs het welbekende Paleis het Loo. Maak hier een tussenstop en geniet van dit prachtige paleis. Vervolgens gaat de route nog langs Kasteel Hoekelum, misschien minder bekend, maar ook zeker een bezoekje waard! Tussendoor een terrasje pakken hoort er natuurlijk ook bij. Daarvoor gaat de route onder meer langs boerderij Mossel, een gezellige theeschenkerij midden op de heide. Ook leuk voor een high tea!

Ga jij met Pinksteren van de Veluwe genieten? Probeer dan een van deze leuke routes. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag met het persoonlijk samenstellen van deze routes, zodat je goed voorbereid op pad gaat. Reserveer snel jouw favoriete vervoersmiddel, want Pinksteren is een populair weekend voor een dagje uit. Je zal dus niet de enige zijn! ;)

Delen via: