BLOG: Leuk uitje in Park de Hoge Veluwe?

Geplaatst op 2020-02-21


Plattegrond Veluwe Valley Park de Hoge Veluwe, een prachtig stuk natuur om te bezoeken in eigen land. Naast bos, heide en stuifzanden, heb je een grote kans om wilde dieren te spotten. Onder andere wilde zwijnen, edelherten en moeflons. Ook vinden bijzondere vogelsoorten en insecten onderdak in het park. Wil jij het park graag eens verkennen met je vrienden, gezin of hele familie? En wil je dat niet op de standaard witter fietsen? Lees dan snel verder!

Op een leuke en bijzondere manier het park bezoeken doe je met de E-loopfiets! Op deze manier ben je toch aan het lopen, maar met de snelheid van een elektrische fiets. Ideaal om het park helemaal te zien! Terwijl je op de loopband staat geniet je van al het moois wat het park te bieden heeft.

Is een E-loopfiets niet helemaal jullie ding? Dan is de E-chopper zeker een goede vervanger! Hierop kan je gewoon lekker zitten en kan je heel relaxt genieten van al het moois.

Een andere optie om met elkaar het park te bezoeken, is op een tandem. Gegarandeerd hilariteit en gezelligheid met zijn twee. Indien je kinderen hebt, is de ouder-kind tandem die ideale optie. Perfect voor een leuke en lange fietstocht!

Onze enthousiaste Veluwe specialist medewerkers zullen jullie voorzien van een uitleg en een mooie route. Dit maakt jullie vrienden, gezins- of familie uitje helemaal compleet!

Delen via: