BLOG: Top 5 restaurants van de Veluwe

Geplaatst op 2020-02-25


Op de Veluwe zijn veel leuke restaurantjes waar je lekker kunt eten met je partner of het hele gezin. Omdat er zo veel keuze is helpen wij je hier graag bij. Als de Veluwe Specialist weten wij natuurlijk als geen ander welke restaurants op de Veluwe het beste zijn.

1. Brasserie Staverden
Brasserie Staverden ligt midden in de kasteeltuin van Landgoed Staverden en is één van de meest unieke locaties op de Veluwe. Ze werken met seizoens- en streekgebonden producten zodat je van echt lokaal en vers eten kan genieten.

2. Gasterij Zondag
Gasterij Zondag is huiselijk, familiair en gezellig. Je kunt er heerlijk eten en drinken of een feest geven in de brasserie. Je kunt er terecht voor culinaire hoogstandjes, en daarbij hebben ze een leuke en gastvrije bediening. Het is de perfecte afsluiting na een dagje op de Veluwe

3. De Zwarte Boer
De Zwarte Boer is één van de kleinste vier-sterren hotels van Nederland. Het ligt midden in de Veluwse bossen en heeft ook een top restaurant. Je kunt er terecht voor een klein hapje tijdens een fietstocht maar ook voor een uitgebreid diner.

4. De Bonte Koe
De Bonte Koe is het middelpunt van het karakteristieke Veluwse dorp Garderen. Bij de Bonte koe hebben ze heerlijke streekproducten. In de zomer kan je er buiten op het terras eten en genieten van de Veluwse gerechten, en daarnaast de vele toeristen bekijken die langs komen op tandems, E-choppers of E-loopfietsen van de Veluwe Specialist.

5. De Walthoorn
De Walthoorn in Otterlo is een gastvrije boerderij. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een veelzijdige ontmoetingsplek voor liefhebbers van de natuur. Perfect als je een dagje hebt gefietst door het Nationaal Park De Hoge Veluwe om daarna aan te schuiven in het sfeervolle restaurant.

Al deze leuke restaurantjes hebben wij opgenomen in de gratis routes die je mee krijgt als je één van de bijzondere vervoersmiddelen van de Veluwe Specialist huurt. Wat deze top 5 restaurantjes allemaal gemeen hebben? Je wordt hoe dan ook ontvangen met een grote glimlach en de typisch Veluwse gastvrijheid.

Delen via: