Recensies Bakfiets huren


A Van Hese over Diversen:
10

"Super ontvangen behulpzaam echt geweldig Heel erg genoten"
M. Zittema over Diversen:
7

"Jullie bieden bakfietsen aan geschikt voor honden. Dat viel tegen, de bakfiets was niet echt fijn voor de hond. Geen instap mogelijkheid ( deurtje is eigenlijk gewoon noodzakelijk bij grotere honden) dus moesten we tillen ( 38 kg!). Ook het bankje dat er in zat maakt de ruimte aanzienlijk kleiner. Misschien is het handig op als je aangeven kan of je kinderen of hond meeneemt? En bij hond welk formaat? Zodat de bakfiets aangepast is. Ook een antislipmat ontbrak. Ook heb ik van te voren en bij ophalen geïnformeerd naar losloop mogelijkheden langs de route, helaas konden jullie die informatie niet geven. En wat verteld werd klopte niet. Zou een fantastisch service zijn als dat ook tijdens de rit, of van te voren, aangegeven kan worden."
K. Gaasbeek over Diversen:
9

"Zeer positief, 3de keer huren bij de Veluwe Specialist 2x in Otterlo 1x in Harderwijk. Allen keren met plezier binnen gelopen en tevreden huiswaarts gekeerd. Vriendelijke medewerkers, leuke routes, goede fietsen en accu’s. Kort om voor herhaling vatbaar. Ga zo door. "
Peter Dedeurwaerder over Diversen:
4

"Matige kwaliteit fietsen. Één van de gewone e-bikes had als gebrek dat de batterij steeds los kwam waardoor de ondersteuning telkens uitviel. De elektrische bakfiets rammelde enorm, daarnaast was het sluitsysteem voor de regenhoes stuk. Toch een beetje teleurstellend. "
Ellen Nootenboom over Diversen:
10

"Een super leuke middag gehad"
Holman over Bakfiets huren:
10

"Leuk met de hond om x tecdoen ,zo'n fietskar En heel vriendelijk personeel "
Sanne Kuiper over Diversen:
9

"Top fietsen. "
Corrine Raijmaakers over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel, fijne service. De kids vonden het geweldig in de bakfiets, wij ook. Prachtige route! Bedankt!"
Harry Nijkamp over Diversen:
9

"Medewerkers waren aardig en correct "
Roy Stoffels over Diversen:
10

"Vrij snel onderweg hadden we een mankement met een trapper die los was gegaan. Maar na een telefoontje met de pech hulp dienst snel opgelost door een nieuwe fiets aan te bieden. We stonden gelukkig ook nog in de buurt dus was fijn en snel opgelost"
Jetske Van der Bos over Diversen:
7

"We hebben een bakfiets gehuurd en een tandem. De medewerkers waren vriendelijk. Wel jammer dat er geen klein kinderzitje bij zit als je je kind van 1-2 jaar mee wilt nemen. Ik ben wel gewend dat dit er ook bij kan als je dit nodig hebt. "
Kristel Maas over Diversen:
10

"We had a super nice day, the recommended route was great with plenty of options to stop and let the kids run around. Staff was super helpful and efficient."
Jennifer Beurskens over Diversen:
9

"Wat een ontzettend leuke medewerkers! Zij hebben mij goed geholpen en waren erg enthousiast. Ik heb extra batterijen en de oplader meegekregen voor de bakfiets waardoor ik onbezorgd kon fietsen. Ik heb het ontzettend leuk gehad en een volgende keer kom ik zeker weer huren bij jullie!"
Jolien van Dam over Diversen:
2

"De fietsen waren in erg slechte staat. Dit ook aangegeven bij terug komst. Zo kun je geen fietsen verhuren, heeft zeker invloed gehad op onze ervaring. Personeel is wel vriendelijk."
C Willemse over Diversen:
10

"Vriendelijke hulp bij huren bakfiets, goed advies bij keuze kind 4 jaar. "
Yvonne Appelman over Diversen:
9

"We zijn heel vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke instructies. De route was heel mooi. Ook bij terugkomst, we waren iets te laat, werden we weer vriendelijk te woord gestaan. Helemaal top, een echte aanrader."
Yolande de Best over Bakfiets huren:
8

"de gehuurde bakfiets was echt loodzwaar en groot: ik kon er niet mee uit de voeten en moest hem direct inleveren. Jammer! "
Linsey van de Vendel over Diversen:
9

"Vriendelijke, meedenkend personeel. Geven goed advies. Leuk detail: het scherm in de winkel met daarop onze naam en welkom :)"
Nancy Van Hout over Bakfiets huren:
8

"vriendelijk personeel en behulpzaam mooie ervaring geweest "
Karin Oenema over Diversen:
9

"We hebben een erg gezellige ochtend gehad en een prachtige (knooppunten)route gereden. De tijd die staat voor de loopsteps is wel wat krap. "
Maureen Boogaard over Diversen:
7

"Jammer dag er alleen aan de onderkant een oog zit om de riem van de Hond aan te bevestigen. Het zou makkelijker zijn als er aan beide zijkanten een oog zat. Verder was het jammer dat er geen anti slip mat in de bakfiets zat tegen het uitglijden van de Hond. De remmen zijn heel eng, omdat je heel erg gaat slingeren . Netjes dat we 2 extra accu's meekregen en een mooie route"
M van der Jagt over Diversen:
10

" wij hebben een superleuke middag gehad! Duidelijke uitleg van medewerkers gehad. Ook het materiaal was prima in orde, Dit is echt voor herhaling vatbaar!!"
Heidi Middelburg over Bakfiets huren:
9

"Ik heb voor het eerst een bakfiets gehuurd om met mijn hond te gaan fietsen. De medewerking van de dames was heel fijn en mijn hond en ik hebben een fantastische middag gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar."
Anja Laan over Bakfiets huren:
8

"Prima ontvangst. Duidelijk en correct. Bakfiets was ook in prima staat. Netjes dat ik 2 volle accu’s meekreeg en ook nog een oplader. Tevreden hoor. Al eerder was ik eens met mijn eigen fiets langs gegaan toen het zadel los zat. Ondanks dat het geen gehuurde fiets van jullie was, werd ik ook toen geholpen. Erg aardig! En maakte deels dat ik nu bij jullie de bakfiets huurde. "
A. Thewessen over Diversen:
10

"Superfijne fietsen, prachtige fietstocht door de bossen en hei op de Veluwe "
agnes ten brinke over Bakfiets huren:
2

"zelf verantwoordelijk bij diefstal terwijl fiets enkel met simpel hangslot op slot kan. kwalijke zaak en voorziening voor hond was er niet dus kon niet mee want kan niet goed worden vastgezet."
Cobi Bloed-Poppe over Bakfiets huren:
9

"Voor het eerst op een bakfiets, even wennen maar daarna heerlijk genoten!"
Karin Haijes over Diversen:
7

"Wij hebben een leuke middag gehad. De tijd was alleen te kort. Van kwart over 3 tot 5 uur heb je bijna geen tijd om ergens af te stappen. We vonden de prijs wel erg hoog voor de beschikbare tijd."
Laura Pool over Bakfiets huren:
8

"Bij het wisselen van de accu zou een willekeurige sleutel nodig zijn. Wij hebben eerst een aantal sleutels moeten proberen voordat we een passende hadden gevonden. Misschien toch een idee om er een Sleutel bij te geven."
Martijn Kaag over Bakfiets huren:
1

"Unhappy with the bike. First bike was restricted to 17.5 km/hour. Second bike restricted to 19,5 km/hour. Employees did not respond to WhatsApp. Would have been better off with a regular bike without electric support. Waste of money."
Ada Koeman over Diversen:
4

"Een activiteit gedaan met 2 bakfietsen en 2 elektrische fietsen. Technische staat van de bakfietsen was niet geweldig. 1 bakfiets had meerdere schroeven die loszaten en de koordjes om de huif mee vast te zetten ontbreken bij diverse ogen. Ook bij een draagstang van de bakfiets ontbrak een schroef waardoor hij er maar los bij hing. Ondersteunde de huif dus niet. Nog een goed advies, probeer met driewieler bakfietsen de bospaden een beetje te vermijden, is erg lastig ivm tegenliggers. Bij de andere bakfiets ook diverse schroeven die los zaten. Een van de schijfremmen voor werkte niet waardoor bij het remmen de fiets gevaarlijk naar links trok. Kinderstoeltjes konden niet gemonteerd worden in de bakfietsen. Betere voorlichting omtrent stoeltjes voor de aller kleinste. Ook bij een van de elektrische fietsen zat een zadel los, na aandraaien van de schroef zat het zadel nog los. Uiteindelijk de fiets maar omgeruild later ook nog een los spatbord. Een verkeerd route kaartje mee gekregen waardoor de anderen niet konden worden achterhaald. Kwart over negen gearriveerd om de fietsen op te halen en uiteindelijk een uur later de laatste fietser weg bij de Veluwe specialist. Het woord specialist kan wat mij betreft wel van de gevel af. Familie Koeman Boekingsnummer 1217665 "
Angela Neuvel over Diversen:
9

"We hebben ontzettend genoten van een dagje fietsen op de Hoge Vuwe. Ingang is vlakbij de verhuur. Ideaal dus. Verdere prima fietsen en prima service. Aanrader"
Ruben Boussemaere over Diversen:
10

"Heel vriendelijk en behulpzaam. De remmen van de bakfiets werkten niet goed, die heb ik zelf gelukkig kunnen aanspannen, verder alles perfect!! Echt een aanrader, veel keuze qua fietsen en vriendelijke medewerkers!"
Sharona Maas over Diversen:
10

"Leuke fietstocht gemaakt over de Veluwe en goed geholpen door de mevrouw achter de balie. Fietsen ook erg fijn! "
Nicole Mees over Bakfiets huren:
1

"De accu was leeg voor ik in Putten was......de vriendelijke man van daar had een extra accu meegegeven maar we durfden niet te ver! De huur blijkt erg duur bijna 200 euro voor 4 dagen, het weer was de eerste 2 dagen slecht (hagel en regen) ik heb gebeld om de dagen te mogen verzetten, wij waren er nog een week. Volgen Denise die ik aan de telefoon had, kon dit absoluut niet en in regen en hagel kun je gewoon de fiets ophalen en fietsen...geen oog voor vakantie, of ik dan kon annuleren....ja zeker maar dan bent u al uw geld kwijt! Mijn moeder viert haar verjaardag hier we zouden met die gele scooters met dikke banden gaan, maar dat hebben we geschrapt. en mijn moeder en zus hadden een electrische fiets nodig, die hebben we elders gehuurd. Mijn werkuitje gaat ook niet via jullie, we bedenken wel wat anders....dit is wat NIET klantvriendelijk doet! En dan heb ik het nog niet over mond op mond reclame....gemiste kans! Nooit meer de Veluwe specialist!"
Karin Sparidaens over Diversen:
5

"No information that we will loose the borg when returning late Activity (route) was too long, the reason why we didn’t make it back on time"
Kars over Diversen:
9

"Elektrische bakfiets en elektrische fiets gehuurd. Super service. We hadden niet gereserveerd maar het was zo geregeld. Extra accu bij de bakfiets omdat we een dag huurde. Fijne fietsen! Wij huren hier vaker en altijd top. Erg leuke meiden in de zaak van Otterlo. Enthousiast en deskundig. "
Ester Van der valk over Diversen:
9

"Super mooie route. Genoeg accu erbij. Goede fietsen op wat gepiep na van 1 van de bakfietsen maar dat mocht de prachtige rit niet in de weg staan. Vriendelijk en heel relaxt medewerker. Kortom genoten "
Yvonne Harteloh over Diversen:
10

"Ik had beter eerst eens kunnen proberen hoe een bakfiets bevalt. Ik vond het doodeng omdat ik totaal geen controle over de fiets had. Q0 minuten geprobeerd, bijna 2 geparkeerde auto's geramd. Ik, ehb de fiets teruggebracht. Zonde van het geld, waar ik natuurlijk geen recht op had"
D Van Doorn over Diversen:
10

"Super dag gehad hond mee in de bakfiets was een hele leuke dag"
Michiel van der Meulen over Diversen:
10

"We hebben een heerlijke dag gehad. Materiaal is tiptop en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er zijn diverse routes voorbereid die duidelijk zijn omschreven. Aanrader dus! "
H Van der kuijl over Bakfiets huren:
2

"De medewerkers waren prima. Alleen wij hadden op maandag 13 september een bakfiets gehuurd en, alleen ik stond om 9.00 uur voor de deur in Otterlo en de zaak was dicht. Uiteindelijk kwam er om 13uur een medewerker en kon ik de fiets tot 17u huren. Ik ben hier heel ontevreden over. Ik verwacht van de Veluwe specialist dat ze mij hierin tegemoet komt "
Carla Minderhoud over Diversen:
10

"Heel behulpzaam, en klant vriendelijk "
C, Schuermans over Bakfiets huren:
8

"Zeer te spreken over de service van De Veluwe Specialist. Aan het einde van de dag konden we door een ongelukje niet meer verder. We werden al snel opgehaald door de Pechservice, door weer en wind. Super service !"
M. Jorritsma over Diversen:
5

"De bakfiets bleek moeilijk te besturen, hetgeen al na 10 minuten fietsen in een ongeluk en val van de bakfiets resulteerde. Ook na wat oefenen werd het niet beter, na 30 minuten de bakfiets dus maar terug gebracht. Ondervond weinig medeleven van de medewerkers na het doen van het verhaal. Jammer, dat was toch wel het minste geweest. Is wat extra instructie bij het verhuren van de bakfiets misschien op zijn plaats?"
Angelique Slegers over Bakfiets huren:
1

"Na 10 meter op de bakfiets had ik door dat dit niet voor mij en mijn hondje weggelegd was. Het reed erg onstabiel voor mij. Na terugkomst aan medewerker uitgelegd en verzocht om een electrische fiets met hondenmand achterop. Dit is mogelijk gemaakt. En hiermee mooie fietstocht in de omgeving gemaakt."
Stephan Nijeboer over Bakfiets huren:
9

"Was een top dag met de bakfiets!"
B Pekelharing over Diversen:
5

"Medewerkers waren zeer vriendelijk. Routekaart met routepunten kan beter door er een kaart aan toe te voegen, nu geeft het geen inzicht waar je precies heen gaat. Door de route op kaart aan te geven krijg je meer feeling bij de route. Wij hebben daarom geen gebruik gemaakt van de route. Prijs van fietsenhuur is vrij hoog aangezien de fietsen om 17 uur terug moeten zijn. Dit is geen fatsoenlijk tijdstip. "
Arco Van wensen over Diversen:
8

"Leuke parcours! De mountainbikes verdienen wel meer aandacht : in hoogste versnellingen trapten enkele fietsen door ! Verder leuke dag gehad !"
J. van Drogen over Diversen:
9

"Was heel erg chaotische "