Recensies E-chopper


mevr M Dros over E-chopper:
10

"Superleuke route dwars door bos en heide. Duidelijke uitleg gehad, en onderweg tijd voor koffie. Mooi weer al met al voor herhaling vatbaar. "
Bart Leeuwerink over E-chopper:
8

"meegegeven route was wat aan de korte kant. "
mevr J Den Braber Kremer over E-chopper:
10

"Erg leuk uitje zelfs voor mensen die in de regio wonen. Wij hebben het nu in gedachte mee genomen voor in de toekomst een bedrijfsuitje echt een aanrader!!"
Mirjam Pieters over E-chopper:
10

"Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Duidelijke uitleg, e-choppers waren goed onderhouden. De route erg leuk. Een aamrader!"
Jacqueline Lap over E-chopper:
10

"Was super! "
mevr S Verhagen over E-chopper:
7

"Het was een erg leuke ervaring met de E chopper te kunnen rijden door het prachtige Veluwe. Ik had het persoonlijk wel leuker gevonden als er meer opdrachten onderweg zouden zijn."
Robbert Verboom over Diversen:
5

"Alles prima maar stop met die gratis bitterbal.. slechtste ooit "
Ivo Markwat over E-chopper:
8

"Super activiteit in een mooie omgeving"
miriam kroon over E-chopper:
10

"Vriendelijk personeel, goede uitleg. Een mooie route om te rijden, zekerveen aanrader! De kinderen hebben zich ook prima vermaakt, aantal leuke opdrachten tussendoor gedaan "
Manon Kalb over E-chopper:
9

"Hele lieve personeelsleden die goed uitleggen."
Karin Huysman over E-chopper:
10

"Super goed geregeld !"
Lisa de Bruijn over E-chopper:
9

"Super leuke route met de e-chopper gemaakt!"
mevr P Hulleman over E-chopper:
7

"1 van onze chopper had een stugge stuurkogel, hierdoor was het lastig manoeuvreren op de fietspaden en zelfs wat onveilig, het was dan ook te gevaarlijk om onze dochter van 8 jaar hierbij voorop te plaatsen."
Alice Roseboom over E-chopper:
10

"Wij hebben genoten, van de prachtige rit "
Elis Stuijt over Diversen:
10

"goede uitleg, was leuk"
mevr S Kramers over E-chopper:
10

"Super leuke ochtend beleefd, even pech gehad maar dit werd snel opgelost "
Jansje Loeven over E-chopper:
8

"Leuke tocht gehad, de app gaf ondertussen meldingen als er een informatiepunt bereikt was. Dat hadden we nog niet vaker gehad, erg leuk! Medewerkers zijn vriendelijk en het liep allemaal vlot."
Imke Goedegebure over E-chopper:
9

"Super leuke trip gehad op de e-choppers. Jammer van het slechte weer, maar ja dat heb je niet voor het uitkiezen. Mooie omgeving om rond te touren. "
Ilse Lansbergen over E-chopper:
9

"Leuke activiteit door divers landschap. Helaas pech met de e-chopper maar dat werd netjes opgelost."
Robert ter Wal over Diversen:
8

"Leuke activiteit met een e-chopper. Prachtige route. Voor horeca moet je wel even van de route afwijken."
Monique Breuer over E-chopper:
10

"Super leuk uitje, prachtige route !"
mevr B de Brouwer over E-chopper:
8

"Het was superleuk! Wat is Nederland dan toch mooi!"
Anne van der Weide over Diversen:
8

"Hele leuke dag gehad op de E-chopper! "
Cees Donkers over E-chopper:
9

"Erg leuke e-chopper tour vader-zoon! Zeer aan te raden! Vriendelijke ontvangst, introductie en uitleg. Zelf even last gehad bij de start van het gebruik van de route nummers. Wij zijn dan ook onervaren fietsroute-kaart-lezers. Na een eerste stukje hobbelig 'paarden-pad' toch op de juiste route terecht gekomen en een perfecte tour gehad door de fantastische natuur met als afsluiter de schitterende Ginkelse heide, compleet met laag overvliegende helicopter bij een militaire oefening. Jeugdsentiment uit de diensttijd... Daarna koffie 'met' bij Boerderij Mossel en een gezellige afsluitende lunch op een vol en zonnig terras bij Waldhoorn. Conclusie: ZEER GESLAAGD!"
Paul Stienstra over E-chopper:
9

"Prima uitleg werking choppers en route. Tussenstop steakhouse zeker aan te bevelen. Alleen de borg nog niet ontvangen. Komt vast door het weekend."
Desley Dekker - van den Dungen over E-chopper:
7

"De activiteit zelf is erg leuk. Alleen jammer dat de choppers slecht onderhouden zijn. 2 van de 3 choppers hadden problemen met de accu. Daardoor tijd verloren aan opnieuw inpluggen en een keer omwisselen van de chopper. "
Marc Vermeulen over Diversen:
7

"Ontzettend leuk om met e-choppers de Veluwe te ontdekken. Wij hadden echter de pech dat 1 van de choppers uitviel, midden op de heide. Medewerkers waren echter erg behulpzaam en brachten een werkzame e-chopper. Na een klein uurtje konden we weer verder en hebben we de choppers extra lang mogen gebruiken. Choppers vertonen naast dit pechgeval ook wat andere gebreken als te lossen, gebarsten spiegels en lamme stepjes. Al met al veel lol gehad en zouden het zo nog een keer doen."
Astrid Alink over E-chopper:
8

"Mooie tocht, prachtig landschap! Het is leuk maar in november wel koud, dus handschoenen en muts meebrengen."
Danielle Strijk over Diversen:
10

"Leuk uitje, duidelijke instructie en prachtige route!"
mevr M Henderikx over E-chopper:
10

"Super leuke route gereden, escooters deden het prima! "
joris toemen over Diversen:
8

"Het was een leuke route en de medewerkers hebben ons fijn geholpen. Een e-chopper was opeens leeg maar daar werd goed bij geholpen!"
Brenda Van der Kwast over E-chopper:
9

"Super leuke e-chopper rit gehad. Mooie tocht. Tip: op de website staat dat er bij sv Otterlo geparkeerd moet worden, terwijl er een parkeerterrein achter de locatie zit. Scheelt een hoop tijd. Iets om toch aan te laten passen op de website."
P Bolkenbaas over E-chopper:
10

"Super leuk om tedoen "
A Weeda over E-chopper:
10

"Hebben een e-chopper gehuurd en werden goed ingelicht. Leuk om gedaan te hebben, leuke route"
jeannette Berkel over Diversen:
10

"geweldig geholpen, super vriendelijk en goede uitleg,.en wat een ervaring de veluwe route met de e chopper,.wat een dag, komen zeker nog eens terug"
Noêle Schuur over E-chopper:
9

"We vonden het erg leuk. Hebben alleen de borg nog niet teruggestort gekregen."
dhr J.g Van de kuilen over E-chopper:
6

"Jammer dat de accu op het laatst het niet meer deed. "
Sander Ernst over E-chopper:
6

"Mogen wel wat meer opdrachtjes zijn"
Miranda De Gier over E-chopper:
10

"Wij hebben echt een super leuke middag gehad met elkaar en zullen dit ook zeker aanraden om te gaan doen wanneer je in Otterlo bent! "
mevr J Hamilton over E-chopper:
8

"De app lijkt niet van toegevoegde waarde"
mevr A Mittelmeijer over E-chopper:
10

"Super leuk om te doen en goede uitleg en beschrijving van route"
Irene Zuijderduijn over Diversen:
9

"Super leuk om te doen, vind wel dat de spatborden erg rammelde op de onverharde en minder goede paden. Paar jaar terug toen de e scooters nog nieuw waren had ik die ervaring niet, das het enige minpuntje , de we zo erg veel herrie maakten en dat vind ik toch jammer je ervaart het bos zo minder en de mede weggebruikers zijn er ook niet zo blij mee."
mevr E.S. Luijten over E-chopper:
8

"We huurden 2 e-choppers, waarvan er eentje bij de start al gelijk niet werkte. Deze mochten we netjes inruilen voor een nieuwe. Onderweg nog wel bij beide e-choppers wat haperingen (gas deed het soms niet), maar al met al een mooie tocht gereden. Met een app konden we de route makkelijk volgen. Onderweg was er nog tijd voor een drankje bij Boerderij/Theeschenkerij Mossel"
Schel over E-chopper:
10

"Prima geregeld en mooie routes "
mevr M.E. Hezel over E-chopper:
8

"De medewerkers waren erg vriendelijk en denken met je was een zeer fijn contact."
C.N/Chantal de Graaf over Diversen:
6

"Erg leuk om e-copperste huren. Mooie route! Heerlijk kunnen genieten van de natuur. "
Ellen Nootenboom over Diversen:
10

"Een super leuke middag gehad"
mevr Sgec Van der vlies over E-chopper:
10

"Het was de eerste keer voor ons. Het was alsof je op een motor reed zo zag de E-Chopper eruit. Helemaal top! Genoten en voor herhaling vatbaar!"
mevr Verna Abbo over E-chopper:
10

"Fantastische dag gehad. Het weer werkte ook uitstekend mee. Heerlijk getoerd door een prachtige omgeving. Enige minpuntje was de drukte op de fietspaden. "
Michel ter Braak over Diversen:
8

"Erg leuk om te doen, ook een erg leuke route gereden. Maar de batterijen die we meekregen waren al half vol toen we vertrokken. We hadden wel twee reservebatterijen mee, maar ook die bleken niet vol. Al met al hebben we dus 4 batterijen leeg gereden. Gelukkig konden we geduwd worden door e-choppers, anders hadden we een half uur in de bloedhitte moeten wachten tot er nieuwe batterijen geleverd zouden worden. 2 van de 6 e-loopfietsen hadden een lege batterij. "
Ruben De poel over E-chopper:
10

"Leuke en spontane mensen, alles zeer goed georganiseerd, vooral met de app en aanvullende informatie. De scooter stopte er onderweg helaas mee, door warmte oid. Binnen 5 minuten konden we weer verder op een vervangende scooter, kortom, snelle service, erg goed georganiseerd en leuk personeel! "
Cor Pauw over E-chopper:
10

"Al voor de 2e keer onderweg storing gehad met de accu. Laatste keer is er geen uitleg gegeven over het noodnummer in de App."
Lianne wisman over E-chopper:
10

"Ontzettend leuke e-chopper tour gedaan! Tip voor de medewerkers is om even aan te geven hoeveel tijd je onderweg hebt voor de pauze! Dat wij door een te kange pauze iets te laat terug kwamen was gelukkig geen probleem. Route is fantastisch vooral nu de heide zo in bloei staat!"
Marjan van Schaik over E-chopper:
10

"Super leuke activiteit, echte aanrader. Mooie tour over de Veluwe, afwisseling van bos, heide en boerenlandweggetjes. App meldt leuke wetenswaardigheden, ook bezoek aan schaapskooi is erg leuk."
Caroline Moshagen over E-chopper:
10

"We hebben een onvergetelijke middag gahad op de E-chopper. Het was een mooie route over de veluwe met voldoende punten waar je even kan stoppen."
Jannie Klippel over E-chopper:
9

"Waren prima e shoppers . De medewerkers hebben alles goed uitgelegd. Was leuk om zoiets te doen "
Marco Barrink over Diversen:
8

"Prachtige omgeving, mooie natuur. Heel relaxt op onze elektrische "motoren" gereden"
mevr HCM Wiltink Harmsen over E-chopper:
8

"Leuke tocht gehad . mijn E chopper rammelde helaas wat aan de voorkant en nummerplaatje achter .(stokje tussen gestoken) goede uitleg en zeer vriendelijk personeel. Moest even naar toilet die was wel wat smerig."
mevr PGJ Wilpink over E-chopper:
9

"Het was erg leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar. "
Annelies Feitsma-Kunst over E-chopper:
8

"Top"
mevr H Legters over E-chopper:
9

"Na een goed ontvangst en duidelijk instructies... gingen we op een prachtige zonnige dag de Veluwe op met onze E-choppers... hele gave activiteit in de categorie # Making memories"
I. van der Knaap over Diversen:
10

"Alles was super goed geregeld !"
Ingrid Van zwetselaar over E-chopper:
10

"Super uitje !!"
Beel Topfer over E-chopper:
10

"Dankjewel voor een ontzettend leuke dag"
mevr S van Dillen over E-chopper:
5

"De route was niet duidelijk aangegeven doordat er aan de weg werd gewerkt en bordjes met nummers niet overal zichtbaar waren. Bovendien was er een evenement met (solex) brommers, ruim 500 reden in omgekeerde richting waardoor we niet normaal konden rijden en de onverharde weg op gedwongen werden. Er ontstonden gevaarlijke situaties, ook bij de wegwerkzaamheden. Door al die obstakels hebben we nergens kunnen stoppen om even pauze te nemen en waren we maar net op tijd terug. "
Jeanne Thomassen over E-chopper:
9

"Het was echt heel leuk. Enige minpuntje was dat de accu soms los ging. Dat lijkt ons eenvoudig op te lossen en we zouden het uitje dan met een 10 beoordelen."
Manon van Manen over E-chopper:
10

"Wat een leuke activiteit! Vanmorgen hebben mijn vader en ik twee e-choppers gehuurd in Garderen; wat een mooie omgeving. 2 uur en 45 kregen we tijd en dat was meer dan genoeg. Er werd ons bij de uitleg alleen niet verteld dat we een app konden downloaden die ons hielp bij de route etc, hier kwamen we later zelf achter. Verder was alles goed geregeld en werden we snel geholpen toen we de weg kwijt waren. "
Petra van der Wiel over Diversen:
9

"We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben duidelijke instructies gekregen over gebruik van de chopper en over de route. Vervolgens een erg leuke middag gehad! Mooie route gereden en plezier gehad met de opdrachten onderweg."
Bianca Boeloerditty over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel! We zijn goed geholpen. "
Romy Van Gemert over E-chopper:
9

"Super leuke activiteit, mooie route met een combi van bos, heide en dorpjes. Wij komen graag terug met onze dochtertjes, die zullen het vast ook geweldig vinden. Vlak voor terugkomst deed mijn chopper niets meer. Is een aandachtspuntje."
johan van Spanje over Diversen:
10

"leuke activiteit met prima materiaal "
Mendy Rutten over Diversen:
8

"Super leuk uitje. Een half uurtje langer zou net fijner zijn geweest om wat langer te kunnen stoppen tussendoor"
Rianne Demkes over E-chopper:
9

"Geweldige ervaring. Maar jammer dat je aan tijd gebonden zit. "
T van Dorland over E-chopper:
8

"Het was een leuk uitje met de e-chopper. Leuke route erbij, door het bos en langs de mooie paarse heide. Even hadden we pech en was de accu leeg. Na een telefoontje kwam en ze het probleem snel oplossen. Top! "
mevr B Weering over E-chopper:
9

"Het was een prachtige route, goede uitleg gekregen!(alleen parkeren in Garderen is wel een probleem)"
A Brons over E-chopper:
10

"Een aanrader om een tocht te maken met een E-chopper,en vriendelijke dames voor tekst en uitleg "
Carine den Otter over Diversen:
8

"Jammer dat er maar één (verplichte) route beschikbaar is voor de e-choppers. De route is met een kwartiertje pauze alsnog een stuk korter dan de geplande tijd, maar is wel erg mooi. Medewerkers hebben goed geholpen en een duidelijke uitleg gegeven."
mevr M.K. Westerhof over E-chopper:
7

"Medewerkers, vriendelijk en attent. Waren snel ter plaatse toen een van ons pech kreeg. Chopper rijden: aandachtspunt en tip voor de medewerkers. Als je wat kortere armen hebt, dan draai je automatisch aan de gashendel als je linksaf slaat. Dan kan je een rare smakker maken, omdat je plotseling hard gaat. Extra voetstepjes: bij onze choppers zat er minstens 1 per chopper los, is onhandig. Het was wisselend of je 1 of 2 spiegels per chopper had. 2 spiegels is wel heel handig!"
Jaron Sterken over E-chopper:
8

"Er werd niet heel goed en duidelijk over de E chopper uitleg gegeven, tevens was de E chopper naar mijn mening niet nagekeken op piepen en krakende delen. Ook was de rem vloeistof bij zowel mijn E chopper als de E chopper van mijn vriendin niet helder en niet zuiver meer, dit zal ik als aanmerking vaker controleren en vervangen. Verder moeten andere onderdelen als bijv. Een telefoon houder functioneel zijn en niet een hoek ontbreken. De route was prachtig en het idee is natuurlijk helemaal leuk! Wij hebben verder genoten en waren alleen niet echt te spreken over de E chopper zelf."
Hiltje Sloot over Diversen:
7

"Erg leuk om te doen, wel druk met tegenliggers De foto's die we tijdens de opdracht hebben gemaakt. Kunnen we die nog ontvangen? In de app kan ik ze niet vinden, vandaar mijn vraag"
mevr I Aalbers over E-chopper:
8

"Zeer duidelijke uitleg, aardig personeel. Helaas geen werkende bel op e chopper, en op de andere e chopper een niet werkende telefoonhouder. Verder zeer leuke activiteit "
Bernadetta Baudoin over E-chopper:
5

"De route is leuk maar als je al eerder geweest bent. Jammer dat nog steeds dezelfde route is. Je telefoon met route waar knooppunt nummers opstaan is slecht te zien. Omdat de houder op rare plek op stuur bevestigd zit. "
mevr H van Wietmarschen over E-chopper:
10

"Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Fijne e-choppers. Maar ga nooit bij de Bonte Koe in Garderen eten. Wat een onvriendelijk eigenaar. Restaurant Ons Lagerhuysnaat de locatie in Garderen is een aanrader."
Peter Glas over E-chopper:
10

"Hele goede service en goed meegedacht in onze situatie. Mijn partner durfde niet op de E chopper. Alternatief was een electrische fiets. Onderweg waren we de weg kwijt en werden uitstekend geholpen. Heel erg tevreden."
Walter Oosterhoff over Diversen:
8

"Wij hadden een echopper gehuurd waarbij onze dochter (11 jaar, 1.40 m lang) achterop of zittend voor de volwassene (gemiddeld postuur) mee zou moeten. De echopper vond ik hier echter ongeschikt voor. Het zadel is erg klein en vooral ontzettend oncomfortabel om met twee personen op te zitten. Dit deed echt enorm afbreuk aan de activiteit. Jammer. Het zou mijns inziens beter zijn om op de website te vermelden dat de echoppers geschikt zijn voor 1 persoon. Verder is het een leuke route en vriendelijk personeel. "
Joey Riemersma over E-chopper:
10

"Super tof om te doen! Echter had ik wel iets meer bloemen wijde verwacht"
dhr A.J. Burgers over E-chopper:
9

"Hele leuke ervaring geweest goede uitleg gehad . Zeker de moeite waard om het nog een keer te doen."
dhr Jj Rombaut over E-chopper:
10

"Een prachtige tour beleeft met de e shopper "
Milanda Huls over E-chopper:
8

"Was een leuke tour, wel zou er iets meer tijd mogen zijn voor stopmomenten. Je komt zoveel tegen onderweg! "
Iris Willemse over E-chopper:
6

"We hebben een super leuke dag gehad met de e-choppers die we hadden gehuurd! Echter liet de kwaliteit van de scooter soms te wensen over. Zo zaten de voetsteunhouders los en deed de lamp het niet en een scooter maakte continue een piepend geluid. Dit maakte dat ik minder van de activiteit heb ondernomen heb genoten! Tip: Je zou de route nog mooier kunnen maken, door de route meer door de weides te laten lopen. Dat was het mooiste stukje waar je alle paarse heide zag! "
Andre Van rijn over E-chopper:
8

"Was een leuke ervaring en mooie route !"
Frank Veldhuijsen over Diversen:
8

"Snap de logica niet van € 4,50 servicekosten wanneer je een scooter reserveert online en dan ook meteen betaald. Ik zie dat als een verdienmodel omdat je als "toerist" niet wil misgrijpen tijdens je vakantie. Het scooteren was leuk. De plek van de bel (die te claxon vervangt..) op het stuur is verkeerd gekozen. Je moet dus altijd een hand volledig van het stuur halen, voorover buigen en dan bellen."
S.F. Suurmond over Diversen:
10

"Leuke activiteit; doen we nog eens!"
Anne Wanders over Diversen:
8

"Onvriendelijk, gehaast, mochten geen appeltaart eten omdat choppers snel weer nodig waren voor volgende mensen. Niet tevreden."
Rene Baumeister over E-chopper:
9

"Netjes behandeld en goed geregeld , top"
mevr JGR Bakkenes over E-chopper:
1

"Helaas het regende super hard en het kon niet verplaatst worden naar de middag (zat vol) en naar volgende week verplaatsen was niet over te spreken. Tja, de kleine lettertjes, maar je moet toch ook iets doen voor je klanten ipv alleen maar aan het geld denken? Nooit meer de Veluwe specialist!!!! "
A.E. Peperkamp over E-chopper:
10

"Wij hebben een heerlijke middag gehad, een prachtig route en goede instructie. Voor herhaling vatbaar. "
dhr R. Bongers over E-chopper:
10

"Ontzettend leuke dag gehad met mijn 4 jarige kleinzoon "
Rinke Schuitemaker over Diversen:
5

"Je bent niet goed verzekerd voor schade die je per ongeluk hebt veroorzaakt aan de E-shopper. Afkoop eigen risico heb je ook niets aan, je bent je borg van 150 euro kwijt."
Robin Dekker over E-chopper:
7

"Een scooter reed echt heel slecht, voorrem werkte niet, achterrem deed eerst weinig en als je harder kneep blokkeerde hij waardoor ik bijna 2 keer gevallen ben. Accu deksel kwam steeds los, Voetsteunen waren lam en de scooter week af naar links omdat de voorvork scheef stond. Omgeving was wel mooi"