Recensies E-chopper


Miranda De Gier over E-chopper:
10

"Wij hebben echt een super leuke middag gehad met elkaar en zullen dit ook zeker aanraden om te gaan doen wanneer je in Otterlo bent! "
mevr J Hamilton over E-chopper:
8

"De app lijkt niet van toegevoegde waarde"
mevr A Mittelmeijer over E-chopper:
10

"Super leuk om te doen en goede uitleg en beschrijving van route"
Irene Zuijderduijn over Diversen:
9

"Super leuk om te doen, vind wel dat de spatborden erg rammelde op de onverharde en minder goede paden. Paar jaar terug toen de e scooters nog nieuw waren had ik die ervaring niet, das het enige minpuntje , de we zo erg veel herrie maakten en dat vind ik toch jammer je ervaart het bos zo minder en de mede weggebruikers zijn er ook niet zo blij mee."
mevr E.S. Luijten over E-chopper:
8

"We huurden 2 e-choppers, waarvan er eentje bij de start al gelijk niet werkte. Deze mochten we netjes inruilen voor een nieuwe. Onderweg nog wel bij beide e-choppers wat haperingen (gas deed het soms niet), maar al met al een mooie tocht gereden. Met een app konden we de route makkelijk volgen. Onderweg was er nog tijd voor een drankje bij Boerderij/Theeschenkerij Mossel"
Schel over E-chopper:
10

"Prima geregeld en mooie routes "
mevr M.E. Hezel over E-chopper:
8

"De medewerkers waren erg vriendelijk en denken met je was een zeer fijn contact."
C.N/Chantal de Graaf over Diversen:
6

"Erg leuk om e-copperste huren. Mooie route! Heerlijk kunnen genieten van de natuur. "
Ellen Nootenboom over Diversen:
10

"Een super leuke middag gehad"
mevr Sgec Van der vlies over E-chopper:
10

"Het was de eerste keer voor ons. Het was alsof je op een motor reed zo zag de E-Chopper eruit. Helemaal top! Genoten en voor herhaling vatbaar!"
mevr Verna Abbo over E-chopper:
10

"Fantastische dag gehad. Het weer werkte ook uitstekend mee. Heerlijk getoerd door een prachtige omgeving. Enige minpuntje was de drukte op de fietspaden. "
Michel ter Braak over Diversen:
8

"Erg leuk om te doen, ook een erg leuke route gereden. Maar de batterijen die we meekregen waren al half vol toen we vertrokken. We hadden wel twee reservebatterijen mee, maar ook die bleken niet vol. Al met al hebben we dus 4 batterijen leeg gereden. Gelukkig konden we geduwd worden door e-choppers, anders hadden we een half uur in de bloedhitte moeten wachten tot er nieuwe batterijen geleverd zouden worden. 2 van de 6 e-loopfietsen hadden een lege batterij. "
Ruben De poel over E-chopper:
10

"Leuke en spontane mensen, alles zeer goed georganiseerd, vooral met de app en aanvullende informatie. De scooter stopte er onderweg helaas mee, door warmte oid. Binnen 5 minuten konden we weer verder op een vervangende scooter, kortom, snelle service, erg goed georganiseerd en leuk personeel! "
Cor Pauw over E-chopper:
10

"Al voor de 2e keer onderweg storing gehad met de accu. Laatste keer is er geen uitleg gegeven over het noodnummer in de App."
Lianne wisman over E-chopper:
10

"Ontzettend leuke e-chopper tour gedaan! Tip voor de medewerkers is om even aan te geven hoeveel tijd je onderweg hebt voor de pauze! Dat wij door een te kange pauze iets te laat terug kwamen was gelukkig geen probleem. Route is fantastisch vooral nu de heide zo in bloei staat!"
Marjan van Schaik over E-chopper:
10

"Super leuke activiteit, echte aanrader. Mooie tour over de Veluwe, afwisseling van bos, heide en boerenlandweggetjes. App meldt leuke wetenswaardigheden, ook bezoek aan schaapskooi is erg leuk."
Caroline Moshagen over E-chopper:
10

"We hebben een onvergetelijke middag gahad op de E-chopper. Het was een mooie route over de veluwe met voldoende punten waar je even kan stoppen."
Jannie Klippel over E-chopper:
9

"Waren prima e shoppers . De medewerkers hebben alles goed uitgelegd. Was leuk om zoiets te doen "
Marco Barrink over Diversen:
8

"Prachtige omgeving, mooie natuur. Heel relaxt op onze elektrische "motoren" gereden"
mevr HCM Wiltink Harmsen over E-chopper:
8

"Leuke tocht gehad . mijn E chopper rammelde helaas wat aan de voorkant en nummerplaatje achter .(stokje tussen gestoken) goede uitleg en zeer vriendelijk personeel. Moest even naar toilet die was wel wat smerig."
mevr PGJ Wilpink over E-chopper:
9

"Het was erg leuk om te doen, zeker voor herhaling vatbaar. "
Annelies Feitsma-Kunst over E-chopper:
8

"Top"
mevr H Legters over E-chopper:
9

"Na een goed ontvangst en duidelijk instructies... gingen we op een prachtige zonnige dag de Veluwe op met onze E-choppers... hele gave activiteit in de categorie # Making memories"
I. van der Knaap over Diversen:
10

"Alles was super goed geregeld !"
Ingrid Van zwetselaar over E-chopper:
10

"Super uitje !!"
Beel Topfer over E-chopper:
10

"Dankjewel voor een ontzettend leuke dag"
mevr S van Dillen over E-chopper:
5

"De route was niet duidelijk aangegeven doordat er aan de weg werd gewerkt en bordjes met nummers niet overal zichtbaar waren. Bovendien was er een evenement met (solex) brommers, ruim 500 reden in omgekeerde richting waardoor we niet normaal konden rijden en de onverharde weg op gedwongen werden. Er ontstonden gevaarlijke situaties, ook bij de wegwerkzaamheden. Door al die obstakels hebben we nergens kunnen stoppen om even pauze te nemen en waren we maar net op tijd terug. "
Jeanne Thomassen over E-chopper:
9

"Het was echt heel leuk. Enige minpuntje was dat de accu soms los ging. Dat lijkt ons eenvoudig op te lossen en we zouden het uitje dan met een 10 beoordelen."
Manon van Manen over E-chopper:
10

"Wat een leuke activiteit! Vanmorgen hebben mijn vader en ik twee e-choppers gehuurd in Garderen; wat een mooie omgeving. 2 uur en 45 kregen we tijd en dat was meer dan genoeg. Er werd ons bij de uitleg alleen niet verteld dat we een app konden downloaden die ons hielp bij de route etc, hier kwamen we later zelf achter. Verder was alles goed geregeld en werden we snel geholpen toen we de weg kwijt waren. "
Petra van der Wiel over Diversen:
9

"We zijn heel vriendelijk ontvangen en hebben duidelijke instructies gekregen over gebruik van de chopper en over de route. Vervolgens een erg leuke middag gehad! Mooie route gereden en plezier gehad met de opdrachten onderweg."
Bianca Boeloerditty over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel! We zijn goed geholpen. "
Romy Van Gemert over E-chopper:
9

"Super leuke activiteit, mooie route met een combi van bos, heide en dorpjes. Wij komen graag terug met onze dochtertjes, die zullen het vast ook geweldig vinden. Vlak voor terugkomst deed mijn chopper niets meer. Is een aandachtspuntje."
johan van Spanje over Diversen:
10

"leuke activiteit met prima materiaal "
Mendy Rutten over Diversen:
8

"Super leuk uitje. Een half uurtje langer zou net fijner zijn geweest om wat langer te kunnen stoppen tussendoor"
Rianne Demkes over E-chopper:
9

"Geweldige ervaring. Maar jammer dat je aan tijd gebonden zit. "
T van Dorland over E-chopper:
8

"Het was een leuk uitje met de e-chopper. Leuke route erbij, door het bos en langs de mooie paarse heide. Even hadden we pech en was de accu leeg. Na een telefoontje kwam en ze het probleem snel oplossen. Top! "
mevr B Weering over E-chopper:
9

"Het was een prachtige route, goede uitleg gekregen!(alleen parkeren in Garderen is wel een probleem)"
A Brons over E-chopper:
10

"Een aanrader om een tocht te maken met een E-chopper,en vriendelijke dames voor tekst en uitleg "
Carine den Otter over Diversen:
8

"Jammer dat er maar één (verplichte) route beschikbaar is voor de e-choppers. De route is met een kwartiertje pauze alsnog een stuk korter dan de geplande tijd, maar is wel erg mooi. Medewerkers hebben goed geholpen en een duidelijke uitleg gegeven."
mevr M.K. Westerhof over E-chopper:
7

"Medewerkers, vriendelijk en attent. Waren snel ter plaatse toen een van ons pech kreeg. Chopper rijden: aandachtspunt en tip voor de medewerkers. Als je wat kortere armen hebt, dan draai je automatisch aan de gashendel als je linksaf slaat. Dan kan je een rare smakker maken, omdat je plotseling hard gaat. Extra voetstepjes: bij onze choppers zat er minstens 1 per chopper los, is onhandig. Het was wisselend of je 1 of 2 spiegels per chopper had. 2 spiegels is wel heel handig!"
Jaron Sterken over E-chopper:
8

"Er werd niet heel goed en duidelijk over de E chopper uitleg gegeven, tevens was de E chopper naar mijn mening niet nagekeken op piepen en krakende delen. Ook was de rem vloeistof bij zowel mijn E chopper als de E chopper van mijn vriendin niet helder en niet zuiver meer, dit zal ik als aanmerking vaker controleren en vervangen. Verder moeten andere onderdelen als bijv. Een telefoon houder functioneel zijn en niet een hoek ontbreken. De route was prachtig en het idee is natuurlijk helemaal leuk! Wij hebben verder genoten en waren alleen niet echt te spreken over de E chopper zelf."
Hiltje Sloot over Diversen:
7

"Erg leuk om te doen, wel druk met tegenliggers De foto's die we tijdens de opdracht hebben gemaakt. Kunnen we die nog ontvangen? In de app kan ik ze niet vinden, vandaar mijn vraag"
mevr I Aalbers over E-chopper:
8

"Zeer duidelijke uitleg, aardig personeel. Helaas geen werkende bel op e chopper, en op de andere e chopper een niet werkende telefoonhouder. Verder zeer leuke activiteit "
Bernadetta Baudoin over E-chopper:
5

"De route is leuk maar als je al eerder geweest bent. Jammer dat nog steeds dezelfde route is. Je telefoon met route waar knooppunt nummers opstaan is slecht te zien. Omdat de houder op rare plek op stuur bevestigd zit. "
mevr H van Wietmarschen over E-chopper:
10

"Vriendelijk personeel. Goede uitleg. Fijne e-choppers. Maar ga nooit bij de Bonte Koe in Garderen eten. Wat een onvriendelijk eigenaar. Restaurant Ons Lagerhuysnaat de locatie in Garderen is een aanrader."
Peter Glas over E-chopper:
10

"Hele goede service en goed meegedacht in onze situatie. Mijn partner durfde niet op de E chopper. Alternatief was een electrische fiets. Onderweg waren we de weg kwijt en werden uitstekend geholpen. Heel erg tevreden."
Walter Oosterhoff over Diversen:
8

"Wij hadden een echopper gehuurd waarbij onze dochter (11 jaar, 1.40 m lang) achterop of zittend voor de volwassene (gemiddeld postuur) mee zou moeten. De echopper vond ik hier echter ongeschikt voor. Het zadel is erg klein en vooral ontzettend oncomfortabel om met twee personen op te zitten. Dit deed echt enorm afbreuk aan de activiteit. Jammer. Het zou mijns inziens beter zijn om op de website te vermelden dat de echoppers geschikt zijn voor 1 persoon. Verder is het een leuke route en vriendelijk personeel. "
Joey Riemersma over E-chopper:
10

"Super tof om te doen! Echter had ik wel iets meer bloemen wijde verwacht"
dhr A.J. Burgers over E-chopper:
9

"Hele leuke ervaring geweest goede uitleg gehad . Zeker de moeite waard om het nog een keer te doen."
dhr Jj Rombaut over E-chopper:
10

"Een prachtige tour beleeft met de e shopper "
Milanda Huls over E-chopper:
8

"Was een leuke tour, wel zou er iets meer tijd mogen zijn voor stopmomenten. Je komt zoveel tegen onderweg! "
Iris Willemse over E-chopper:
6

"We hebben een super leuke dag gehad met de e-choppers die we hadden gehuurd! Echter liet de kwaliteit van de scooter soms te wensen over. Zo zaten de voetsteunhouders los en deed de lamp het niet en een scooter maakte continue een piepend geluid. Dit maakte dat ik minder van de activiteit heb ondernomen heb genoten! Tip: Je zou de route nog mooier kunnen maken, door de route meer door de weides te laten lopen. Dat was het mooiste stukje waar je alle paarse heide zag! "
Andre Van rijn over E-chopper:
8

"Was een leuke ervaring en mooie route !"
Frank Veldhuijsen over Diversen:
8

"Snap de logica niet van € 4,50 servicekosten wanneer je een scooter reserveert online en dan ook meteen betaald. Ik zie dat als een verdienmodel omdat je als "toerist" niet wil misgrijpen tijdens je vakantie. Het scooteren was leuk. De plek van de bel (die te claxon vervangt..) op het stuur is verkeerd gekozen. Je moet dus altijd een hand volledig van het stuur halen, voorover buigen en dan bellen."
S.F. Suurmond over Diversen:
10

"Leuke activiteit; doen we nog eens!"
Anne Wanders over Diversen:
8

"Onvriendelijk, gehaast, mochten geen appeltaart eten omdat choppers snel weer nodig waren voor volgende mensen. Niet tevreden."
Rene Baumeister over E-chopper:
9

"Netjes behandeld en goed geregeld , top"
mevr JGR Bakkenes over E-chopper:
1

"Helaas het regende super hard en het kon niet verplaatst worden naar de middag (zat vol) en naar volgende week verplaatsen was niet over te spreken. Tja, de kleine lettertjes, maar je moet toch ook iets doen voor je klanten ipv alleen maar aan het geld denken? Nooit meer de Veluwe specialist!!!! "
A.E. Peperkamp over E-chopper:
10

"Wij hebben een heerlijke middag gehad, een prachtig route en goede instructie. Voor herhaling vatbaar. "
dhr R. Bongers over E-chopper:
10

"Ontzettend leuke dag gehad met mijn 4 jarige kleinzoon "
Rinke Schuitemaker over Diversen:
5

"Je bent niet goed verzekerd voor schade die je per ongeluk hebt veroorzaakt aan de E-shopper. Afkoop eigen risico heb je ook niets aan, je bent je borg van 150 euro kwijt."
Robin Dekker over E-chopper:
7

"Een scooter reed echt heel slecht, voorrem werkte niet, achterrem deed eerst weinig en als je harder kneep blokkeerde hij waardoor ik bijna 2 keer gevallen ben. Accu deksel kwam steeds los, Voetsteunen waren lam en de scooter week af naar links omdat de voorvork scheef stond. Omgeving was wel mooi"
Savanne Beijer over E-chopper:
10

"Was een erg leuke rit . Goede uitleg . "
Henk Klok over E-chopper:
9

"Was een leuke activiteit, met het gezin zo'n zo'n E chopper huren."
Marien Nobbe over E-chopper:
8

"We hebben een hele leuke middag gehad! De route was wat kort voor de tijd die we hadden... we hebben meer dan een half uur gestopt. En we hadden toch nog een half uur over."
't Jong over E-chopper:
10

"Wauw echt super leuk was het. Wat een mega ervaring. Mooie route met heerlijk uitzicht en belevenissen die we onderweg hebben mogen aanschouwen. Even gezellig een drankje op het terras gedronken bij Amadeus. Alles op de route, top dus! Zeer zeker een top aanrader om te doen. Natuurhoppen en relaxt layback rijden op een E-chopper! Zeer leuk en professioneel medewerkers die verstand hebben. Dank voor deze topdag! Weer eentje voor in onze boeken. "
conny Hilgerson over E-chopper:
9

"Super leuke activiteit. Goede instructies van de medewerkers. Top dag gehad"
Yoelle Tas over E-chopper:
10

"Had nog langer mogen duren, wat was het leuk! Duidelijke instructies, route was prima te volgen, mooie locaties en prima e-choppers. Wel wat aan de grote kant. "
Bob Hoogstede over E-chopper:
10

"Goede uitleg, leuke scooters, fijn personeel. "
mevr D Schoonderwoerd over E-chopper:
10

"Super verzorgd en mooie route!"
Stijn Beeckman over E-chopper:
9

"Wij hebben 2 e-shoppers gehuurd. Een hele leuke ervaring. Doen we zeker nog opnieuw als we terug op vakantie komen. Vriendelijke werknemers!"
Kim Helmink over E-chopper:
10

"Jammer dat de app niet werkte (fun route). Verder was het top!"
Suzanne Bak over E-chopper:
10

"Leuke route, genoeg horeca op de route voor een drankje tussendoor"
Jan Huijbers over E-chopper:
9

"We hebben met 6 genoten van de scootertour.Zeker voor herhaling vatbaar!!!!"
Henri van Rumpt over E-chopper:
10

"Goed materiaal, vriendelijk personeel, mooie route"
Rick Gubbels over E-chopper:
9

"Jammer van de pech, maar goed en adequaat gehandeld van het personeel "
Sonja van Tinteren over Diversen:
10

"Wat een belevenis, jammer van het weer maar mocht de pret niet drukken!"
Michael Slagter over E-chopper:
7

"We hebben een heel leuke dag gehad. Een van de choppers had helaas een defecte accu, ook was de zithouding na een tijdje niet zo fijn meer. Maar dat mocht de pret niet drukken, de route was mooi en het personeel was hulpvaardig en vrolijk. "
Anita Mulder over E-chopper:
8

"Heldere uitleg, goed geregeld, vriendelijk en behulpzaam."
Mireille van Bree over E-chopper:
8

"Leuke route door prachtige afwisselende omgeving van Garderen. Duidelijke instructies. Voor mij (vrouw van bijna 50 zonder enige ervaring met brommers of scooters heel spannend en af en toe eng, geen goede controle over voertuig). Maar op de rechte verharde stukken ging het prima. Zeker erg genoten. "
Kitty Harrison over Diversen:
10

"Echt een aanrader! Erg leuk om te doen, mooie route en de choppers zijn weer eens iets anders dan op de fiets."
Jeroen Aarts over Diversen:
7

"Het regende verschrikkelijk, maar jullie hebben dit met een tegoedbon voor 2 personen prima opgelost."
Evi Willems over Diversen:
10

"De uitleg die we kregen was best beperkt en we konden niet proefrijden, direct de straat op. Bovendien werden de mankementen die aan de e-choppers waren niet gerepareerd/nagekeken: pinkers stuk, stuur dat niet echt goed meedraaide, in zakje van e-chopper zaten nog allemaal lege flesjes drinken, ... "
Hilde van Bloemendaal over E-chopper:
8

"Super mooie route en de e-chopper deed het perfect "
Noa Kreijkes over Diversen:
9

"De activiteit was echt super!! Enige wat minder was was de koffie en appeltaart, zonde dat de koffie uit een automaat komt ipv echt verse koffie. Enige minpuntje ;) "
Marjanne Van Ommeren over Diversen:
8

"Jullie zijn erg (lees 'te') zakelijk. De tegoedbon is verkeerd gevallen. Plus dat je bij te laat terug Eur 25,- voor je E-chop betaald. Waanzin. En niet klantvriendelijk. Ik zou jullie bij niemand promoten. Eur 4,50 kosten voor bij een telefonische reservering is iets om je voor te schamen. "
Joris Meijer over E-chopper:
9

"Top dag gehad en ondanks een lege accu werd het super opgelost! Credits voor de medewerker die 2 kilometer ging lopen met een nieuwe accu :)"
Frans Witlox over Diversen:
5

"Wij hadden 4 e choppers en 4 e bikes. Er zat nogal wat los bij de choppers, spiegel en telefoon houder zakte steeds weg. Ook rammelde de achterkant van de choppers. De e-bikes waren oude modellen en je moest uitkijken dat de fiets er niet met jou vandoor ging. Tenslotte was de app voor de route niet meer dan lijstje knooppunten, de links werkte niet echt en de opdrachten, die we via een app zouden ontvangen hebben we nooit gezien. "
P Mulier over Diversen:
10

"Super vriendelijk en behulpzaam bedankt daarvoor"
Emiel van der Pijl over Diversen:
8

"Knooppuntenroute is wel een beetje ouderwets, zeker als je GPS-navigatie gewend bent. Het is irritant als je een filmpje niet makkelijk kunt wegklikken of overslaan als je daar niet op zit te wachten (het was heet en ik wilde terug naar de kaart om het dichtstbijzijnde terras te vinden, maar dat lukte maar moeizaam). Instructie van de e-choppers ging wel erg snel, neem hier een minuut extra de tijd voor, zeker als het voor iedereen nieuw is. Verder top hoor, mooie route, vriendelijke medewerkers en e-Choppers rijden heerlijk"
Noortje Derksen over Diversen:
9

"Super leuk en vriendelijke mensen"
Jasper Hattem over E-chopper:
8

"Bij sommige kruisingen, extra bordje neerzetten zodat je niet van route afwijkt"
Tinus Haverkort over Diversen:
7

"Was goed geregeld, leuke rit gehad"
Bart van Dee over E-chopper:
10

"Een wel hele leuke middag gehad! Enthousiaste medewerkers, goede uitleg en met de de app erg handig! We hebben genoten! Mooie route om te rijden."
Peter de Moor over E-chopper:
10

"Mooie rondrit en leuke ervaring, door mooi gebied"
Suzan Kroes over Diversen:
10

"Was geweldig had voor ons persoonlijk ook wel langer gemogen!"
Marian Mul over Diversen:
10

"Mooie route met veel info, medewerkers waren top"
Mhairi Milne over E-chopper:
10

"Geweldig ervaring !!! "
Hetty van Jaarsveld over Diversen:
9

"Leuk uitje! prima e-scooter en mooie route gereden."
Erik Van nieuwenhuizen over E-chopper:
5

"Hoop geld betaald maar 1 scooter hield er helemaal mee op dus 20 min wachten de andere scooters hielden er mee op moesten accu weer aan drukken dus weinig gereden heel jammer want het is heel leuk"