Recensies


Lisette De Haas:
8

"Wij vonden het een leuke manier om een voor ons onbekende stad te ontdekken."
Robin Kroesen:
6

"vond de route niet supermooi..."
Sven Mulder:
6

"Het had wel iets interactiever en uitdagender gemogen "
Kitty De wissel:
9

"Soms de vraagstelling wat moeilijk "
van Ingen:
8

"Very friendly staff and a lot of challenging tracks"
Ria Maasbommel:
10

"Mooi bos Leuke parcours Veilig"
John Ballegooijen:
9

"Een super leuk klimbos, onze kinderen vinden het geweldig."
Judith Van der Galien:
10

"Super leuk om samen te doen"
Philippe Geboers:
10

"Leuk voor jong en oud! "
Peter Grinwis:
5

"Leuk concept. Mooie opzet. Echter wel simpel in vergelijking met andere escape spellen. Bovendien is 12+ wel erg hoog gewaardeerd voor het Spookhuis. Naar mijn idee meer leeftijd 10-12 jaar. Mogelijk erbij zetten dat dit een versie voor kinderen is (en niet voor enkel volwassenen)."
Gerike Laros:
9

"Na het maken van de groepsfoto ging er bij ons iets niet helemaal goed en moest de teamnaam en groepsnamen weer worden ingevuld.dit was beetje moeizaam, maar we konden gelukkig ook het scherm verlaten en naar plattegrond gaan om het spel te starten, dit gaf even wat verwarring "
S Zaal:
9

"Jammer dat het alleen via de app kan, wij wilden een groot scherm maar dat kon niet op de laptop. Met z'n allen op een klein scherm van de telefoon is niet zo handig. "
Mrs. I Te Winkel:
10

"Great group activity, even in your home town!"
Janneke van der Veen:
6

"Leuk, maar weinig uitdagend"
Lisa Wassink:
10

"Top geregeld, netjes personeel en super E-scooters! Echt een aanrader! "
Kayleigh Vos:
7

"Misschien kan de wachttijd na een fout antwoord iets korter. Wij wilden graag zoveel mogelijk doen zonder antwoorden te hoeven opzoeken, maar dat kostte steeds zoveel tijd door foute antwoorden, dat we uiteindelijk veel moesten opzoeken, wat ten koste gaat van de spelbeleving. "
M.L. Breugem-Kardol:
8

"Het was nu niet druk (11 maart). Anders moet je vaak wachten. Dat was nu niet het geval en dat was fijn. De kindertjes en hun papa's hebben genoten."
Robin Kroesen:
9

"tof om te doen! was alleen benieuwd waar de foto's blijven die we in de app gemaakt hebben."
Dorine Appels:
9

"Leuk klimbos veel verschillende parcoursjes. Aanraden om te doen."
Judith Van der Galien:
10

"Heel erg leuk. Goed te doen voor deze leeftijd."
Esther van Valkengoed:
9

"Was superleuk. Alleen in vakantie best druk en vond het daarboven vast fijn als er iemand had gestaan om je te helpen, en dat was er niet. Loopt veel personeel op de grond. "
R van Es:
10

"Bij aankomst zie je het klimbos en dat ziet er al geweldig uit. Goed ontvangen door de medewerkers van het klimbos. Duidelijke uitleg. Een paar verschillende parcours gedaan. Was in 1 woord fantastisch. "
Driesje Kroes:
8

"Alleen jammer dat de oplossing niet bekend gemaakt wordt"
Iris Kolkman:
8

"Het was een mooie route om te rijden. Wij hadden iets langer de tijd voor een pauze wel fijn gevonden."
Vincent Dros:
10

"Super leuke dag gehad. Onze dochters hun eerste keer; helemaal super. Voelt heel veilig en professioneel. Tot een volgende keer!"
Kim Leendertse:
3

"De opdrachten waren heel flauw. We hadden een enthousiast team die hard hun best deed. Welk dier bestaat voor 75% uit wol? Ze waren het er over eens dat dit een schaap moest zijn en dan is het antwoord een wolf. Of zit er leven in de boom. Er werd op geklopt en de boom werd van boven tot beneden bekeken. De boom was dood, maar het antwoord was fout. Er zit nu de boom dood is veel leven in de boom van oa insecten. En zo gingen de opdracht door. Voor kinderen is het niet leuk als je iedere keer de antwoorden fout hebt. "
Marie Fabbricotti:
10

"Top! Geweldige ochtend gehad."
Marieke Jager:
9

"Super leuke parcours. Perfect passend bij de tijdsduur! "
Nelle Van Spriel:
10

"We hebben geklommen met veel plezier. We werden goed geïnformeerd en hebben genoten! Bedankt!"
C.R. Nelson:
4

"Dat het weer niet mee zat, was niks aan te doen, mooie omgeving. Maar iets betere instructies, en misschien een kleine geplastificeerde kaart ipv de losse kaartjes die uit de houder vlogen, zou meer helpen. Zeker voor niet Nederlandstaligen...en onbekende met de fiestborden ANWB. Eens maar niet weer helaas.. "
Jaska Kierzek:
7

"Kleindochter was bang en is erg goed geholpen. Hele traject klom er iemand van team mee! Ik was dan ook erg tevreden! Leuk klimbos en ook uitdagend ook de groene route!"
René & Linda Klaver:
8

"We hadden wat problemen met de kortingscode die we hadden gekregen, maar dit is goed opgelost. Verder goede fietsen, een mooie route van ongeveer 20 kilometer gefietst, maar de accu kon nog veel langer mee. We zijn goed geholpen door leuke jonge mensen."
Jikke van Haeften:
9

"Heel fijn klimbos. Overzichtelijk. En voor ieder wat wils: vanaf 4 jaar kun je hier al heel uitdagend klimmen. En vanaf 1.20m mag je bijna alles doen, ongeacht je leeftijd. Superleuke dag gehad! "
Natasja Wigman:
8

"Heel leuk en goed te doen. Omdat er verschillende parcours zijn, zit er altijd wat bij! Leuke dag gehad met mijn zoontje."
Roos-Marie Nuij:
10

"Goed georganiseerd allemaal, goede uitleg. Leuke klimparcours, genoeg variaties en moeilijkheidsniveaus. Ook het Mini Monkey gedeelte zijn 2 leuke parcours voor kleine klimmers. Je krijgt waar voor je geld, hier komen we zeker nog een keer terug."
Anne Hilferink:
10

"Echt een super ochtend, waarbij ik mijn angsten heb overwonnen. Vriendelijk en fijn personeel! "
Christel Egberts:
9

"Leuk feiten en weetjes geleerd over een stad dit ik al wel een beetje kende. Lekker buiten wandelen en leuke opdrachten! Aanrader!"
KC Wagemakers:
7

"Het is een leuke manier om een stad te ontdekken en om op plekken te komen waar je anders niet zo snel zou komen. Een leuke foto als aandenken en informatie doormiddel van leuke vragen"
Mirjam Van Urk:
10

"Leuke middag in het Klimbos van Harderwijk gehad. Leuke activiteit om samen als gezin te doen!"
Olivier Wegelin:
8

"Leuk. Prijzig. Erg veilig, ook voor jonge kinderen rond leeftijd 5 erg aan te raden"
Peter Van der valk:
8

"Leuke klimaat gehad. Leuke parcours. Heldere instructies. Mijns insziens kan er op het gebied Van veiligheid nog het een en anders verbeterd worden "
Saskia van Niel:
8

"We kregen duidelijke instructies en konden snel gaan klimmen. Tijdens het klimmen werden we goed geholpen als iemand stil bleef hangen bij een tokkelbaan of als er iets anders mis ging."
Marjon Meijering:
8

"We hebben genoten van ons uitstapje bij Klimbos Garderen. Vooral het personeel heel vriendelijk en hulpvaardig. Goede duidelijke uitleg, daar werd goed de tijd voor genomen zodat alles veilig kon verlopen. "
Willeke van Beugen:
10

"Erg leuk klimbos met veel variatie in parcours waardoor er voor alle leeftijden uitdaging is. "
Nijhoff:
8

"Superleuke ervaring! Was goed geregeld. We hebben genoten! "
Nancy Laurens:
9

"Eerste keer en geweldige ervaring! Onze kindjes van 7 en 6 hebben ooo genoten! Het kinderparcour is ook flink uitdagend maar met een ouder erbij is het heel goed te doen! Super leuk familie uitje en je kinderen (en jijzelf!) leren ook wat doorzetten is!"
Erik Van de Wetering:
9

"Leuke tocht met leuke opdrachten"
Kim Takkebos:
10

"Superleuke middag gehad met onze kids (4,9,12) voor ieder wat wils. "
Gijs van Wijngaarden:
9

"Erg leuk! Goed en vriendelijk ontvangst. Uitdagend en toegankelijk tegelijk!"
Jolanda Van Wijk:
9

"Super leuk!"
Magda al Salahi:
8

"Leuke stoere activiteit voor een actief kinderfeestje."
Nijzink:
10

"Wauw, wat was dit doodeng maar ook geweldig! Mijn zoon van 13 en ik hebben enorm genoten! "
Jantine de Fauw:
7

"Dit was onze eerste keer dat we dit deden en dan moet je er even inkomen. We deden de dierentuin, leuke vragen en opdrachten. Jammer dat je niet zelf kon kiezen waar je heen kon. Het was gewoon de icoontjes volgen, maar moesten de vragen goed invullen anders konden we niet door. En ik zou liever eerst de vraag zien en dan een filmpje kijken. Wel leuk om met het gezin zo te doen. "
Corine Altena:
9

"Zeer leuke route en opdrachten. "
Coen Rijnberk:
7

"Zie boven"
Rene Van den Brink:
9

"Als je zelf niet bang bent voor hoogtes is het een zeer leuke activiteit om met de kinderen te doen."
Cristian van Aken:
10

"Top uitje met goede scooter en attent personeel"
Stefanie de Niet:
7

"Was super leuk!"
Karin Engelbarts:
10

"Leuke route door het bos "
Dennis van der Meer:
9

"Een super leuk uitje voor het gezin. Veel variatie aan parcours en de moeilijkheid. Veiligheid gegarandeerd! "
Caspie De Vlaming:
10

"Wij waren met broers en vriendin en vriend. Het was een super leuke activiteit. Vooral 25 meter hoog was scary, maar zo kick om te doen. Het waaide behoorlijk wat het spannend maakte, maar je voelt je zo trots als je het gedaan hebt. Beste klimbos waar ik tot nu toe geweest ben. We love it."
Raymond Brandt:
8

"Leuk! Genoten..."
claudia van oostrum:
9

"Ontzettend leuk klimbos met prima mogelijkheden; zelfd voor onze stoere dochter van 6 jaar en nèt 1.20mtr. Soms nog wel wat spannend maar uiteindelijk prima te doen. De hogere parcours vond onze zoon van 9 ontzettend gaaf!"
Charl De waard:
10

"Superrrrr leuk. Nog nooit gedaan. Geweldige ervaring. Mooie omgeving om dit te kunnen doen. Fijn en behulpzaam personeel. Dikke 10. Zeker voor herhaling vatbaar. "
Bente Luiten:
7

"Heel leuk om te doen. Echter dachten wij dat de route voornamelijk door het Park de Hoge Veluwe zou gaan. Dit is niet het geval. Dat vonden we jammer, want daar kwamen we voor. "
A. Reitsma:
10

"Hele leuke tijd gehad. Zag het niet zo zitten dat ik met mijn 62 meemoest met mijn kleinzoon ter begeleiding, maar het was echt goed te doen ondanks het feit dat ik echt hoogtevrees heb."
Wendy Determan:
10

"Super leuk! Ik zeg doen!!! "
Anke Aalvanger:
8

"Leuke E-chopper, mooie route. Alleen in het begin is het onduidelijk, de eerste 2 punten. We hebben erg schik gehad!"
Ellen van Hegelsom:
9

"Erg leuke activiteit om de stad te verkennen. "
Wolter de Vries:
10

"Beetje apart dat er 61 vragen waren en het bij 31 klaar was. Geen medewerkers aanwezig, kan dit dan ook niet beoordelen."
Wolter TJ de Vries:
10

"Superleuke activiteit met enthousiaste en vriendelijke medewerkers."
Wjm Hoen:
10

"Geweldig!"
Annette Reissenweber:
1

"Zwaar onder de maat voor een escape room. Enkel wat rekensommen en feitenkennis. Totaal niet grappig of slim in elkaar gezet. "
Manon van de Velde:
10

"Leuk om met een doel een wandeling door de stad te maken én alle toeristische en minder bekende plekken van de stad te verkennen op deze manier!"
Arjen Plijter:
10

"Leuke medewerkers, kun je mee lachen, helpen je graag waar nodig is"
Edith Musch:
9

"Prima fietsen, zeer groot bereik. Voorwielmotor was wel even wennen."
Lotte Izerloo:
10

"Na een hele eind hebben gereden hebben wij een topmiddag gehad met leuk personeel vooral de topinstructeur alessio! "
Nathalie Verhagen:
10

"Geweldige dag gehad met behulp van de vriendelijke medewerkster van Veluwe Specialist!"
Cy-Jay Somers:
8

"Leuke manier om de stad een beetje speels te ontdekken"
Marloes Van Laar:
10

"Geweldig feest voor onze tiener! Gave parcours, we komen zeker nog eens terug."
Marieke Snijder:
9

"Ontzettend leuke puzzels en vraagstukken. Sommige moesten wij als ouders ook.even goed kijken wat het antwoord was. "
Steffan van den Oever:
9

"Super leuke klimdag gehad! Bijzonder mooi plek met variërende parcours!"
M. Draaijer:
8

"We hebben een heerlijke dag gehad, prachtige route lekker door de natuur! Achteraf zie ik dat ik tweemaal een factuur heb gekregen. 1 met alleen €4,50 telefonisch reserveren (online waren vakjes grijs, dus kon niet) en de tweede met die kosten plus €5,95 service kosten… tip check even voordat je zomaar pint wat je betaalt! Ik heb geen idee waar die €5,95 vandaan komt en is nooit over gesproken. Een leuke dag is onbetaalbaar, maar ik hou wel van eerlijkheid. "
Renske Ellens:
7

"Leuke activiteit voor een regenachtige dag. "
Babette Verhage:
7

"Leuke ervaring! Erg gezellig om in groepsverband te doen. De route is erg mooi en goed doordacht met een goed verhaal en leuke opdrachten. "
Emmy Verbruggen:
9

"Leuke ochtend gehad! Heel gezellig en vriendelijk personeel! Bedankt voor alles! "
Romy van Gelder:
10

"leuke manier om de stad te leren kennen "
K E Wellens:
7

"Leuke activiteit. De scooter hield er halverwege mee op. Bleek de kabel uit de batterij te zijn getrild. Dit gebeurt vaker wist de telefoniste te vertellen. Jammer dat dat niet meteen bij de uitleg is verteld. Verder ging de scooter de laatste kilometers minder hard dan in het begin omdat de batterij het niet meer trok. Toch jammer. "
Cosmas Fonville:
8

"Leuk om te proberen. Zeker voor een regenachtige middag of in de avond leuk om te doen."
Colijda Malestein-Ruizendaal:
3

"Wij hebben eerder de escape room Hotel gespeeld. Deze vonden wij een stuk leuker. Nu waren er veel ingewikkelde reken vragen. En als je er telkens niet uitkwam kon je niet verder met het spel. Je kon het na bijvoorbeeld 10 keer niet overslaan. Hierdoor kwam er veel frustratie bij en daardoor werd het spel niet leuker. Dus de escape room Hotel: heel leuk! Maar deze viel echt tegen."
Baukje van der Weij:
8

"heel leuk om te spelen!"
Robin Ross:
8

"Great way to explore Middelburg"
Arjan de Brabander:
9

"Hele leuke activiteit om op een andere manier een stad te leren kennen!"
Geert Brouwers:
5

"Online spelen in teamverband gaat niet helemaal goed."
Erwin Douma:
10

"Mijn zoontje vond het echt super leuk om te doen. "
Anne De Blois:
8

"Heel leuk om zo te spelen! Hoe het werkt duidelijk omschreven, zeker omdat we de escape tours ook regelmatig doen. We kwamen erachter dat we soms beter moeten lezen.. ;) Goed in elkaar gezet!"
Ell Warmer:
7

"Leuk en goede variatie in vragen"
Anneloes van Kamp:
10

"Erg leuke activiteit om te doen. Super dat je kan starten wanneer het voor je uitkomt. Dus bij slecht weer kan je het ook uit stellen. Leuke en gezellige middag gehad! "
Michelle Bleijerveld:
9

"Weer een super leuke tour gedaan! Weer plekken en straatjes gezien die je anders nooit zou bezoeken."
Nazrin Dinmohamed:
10

"Leuk om samen met het gezin te spelen. Niet te moeilijk voor de jongste"