Recensies e-chopper (oud)


Marga Roberts:
10

"wij hebben genoten van onze E-chopper tocht. Service was heel goed. Hoorde dat de gewone E-chopper er uit gaat dat zou voor sommige mensen niet fijn zijn daar je op de gewone E-chopper makkelijk kunt opstappen en wegrijden. Hoop dat jullie dit mee kunnen nemen."
R Schrik:
10

"Hele mooie route gereden. Zeker een aanrader!"
Dorien Kil:
9

"Prima service en hele leuke activiteit "
Lianne Bleumink-Spin over Diversen:
8

"Leuke route gedaan op zondag vanuit Garderen. Omdat er niets open was qua horeca, hebben we weinig stops gemaakt en waren we er redelijk vlot doorheen. We waren te vroeg, maar hoefden dan niet per se eerder terug te zijn. Dat was netjes! Echt een heel mooie route gereden ook. Uitleg was verder duidelijk. Wat we wel bijzonder vonden, is dat ons niet gevraagd werd naar ons rijbewijs. "
Frank Van boxtel:
7

"We hadden al 2 maanden vtv geboekt, waren beetje te laat werd er al meteen gezegd dat we maar 10 min pauze mochten houden ipv 25 min, door stevige blondine. Nou we hadden van 12:00 tot 14:45 geboekt waren al om 13:45 terug met kwartier pauze. Volgens anderen heeft ze ons een korte route gegeven ipv de langere route. Hadden volle mep betaald voor langere route en ze gaven ons ook niks terug qua betaling. Terwijl het hun fout was. Werd ook geen excuses aangeboden ofzo, ze deden net of wij heel snel hadden gereden. Beetje raar!"
Ms van Zwienen over Diversen:
9

"Leuk en fijn bedrijf om bv een e chopper te huren. Goede instructies, leuke route. Alleen iets wat te weinig tijd om tussendoor een terrasje te pakken"
Lucienne Ciere:
9

"Wat een leuk uitje! Heerlijke E chopper, mooie tour! We hebben genoten en doen het zeker nog een keer."
Karin Buiting over Diversen:
8

"Leuke mooie route. Heide stond mooi in bloei. Heerlijk weer. Voor herhaling."
Sandra Beikes:
9

"Super leuke ervaring met zo'n E chopper een route rijden."
Yvonne Bouwmans:
8

"Mooie route en leuk om op een e chopper te rijden. Met een kindje achterop is het zitje net te klein om comfortabel te zitten en de brommer leek zijn beste tijd wel gehad te hebben met vering en dat was jammer"
Yara Snoei:
10

"Leuke ochtend gehad met de e-choppers. Prachtige route door Garderen en omgeving en erg vriendelijk geholpen!"
D Tam:
9

"Wij hebben een hele leuke dag gehad. Een nieuwe ervaring in de Veluwe!"
Loes van Maaswaal over Diversen:
9

"Erg leuk om te doen . Ook al was het weer iets minder , het mocht de pret niet drukken"
H Bol over Diversen:
10

"top geregeld "
Paul de Bruijn over Diversen:
9

"Een hele leuke ervaring met de kinderen incl aanhang in een altijd weer prachtige omgeving."
Annemieke Poot:
10

"Erg leuk om met de kinderen (4 & 6 jaar) te doen. Ze stonden voorop en dit ging perfect. Goede manier om iets van de omgeving te zien"
Marel Zevenbergen:
10

"Hele leuke en mooi route om te rijden. Prettig en vriendelijk personeel. Geen negatieve punten, zeker een aanrader! Ook als bedrijfsuitje!"
Hannie de Ruiter:
9

"Duidelijke instructies. Veel te doen. Goed materiaal. Leuke route."
Maurits Jan Westhoven:
10

"Vriendelijk, behulpzaam personeel met leuk gevoel voor humor. Het contact was gezellig en ontspannen en de rit was mooi."
Annemieke van de Lagemaat:
10

"Vriendelijke ontvangst, mooie route en wederom een vriendelijk onthaal bij terugkomst. "
Ria Sikkema:
7

"Scooters rijden erg stug. Personeel is super aardig!!"
Wilma van der Woude over Diversen:
10

"Superleuk om te doen. Wij vonden het geweldig om op de E Chopper rond te rijden door de Veluwe. Leuke route die je mee krijgt. Echt een aanrader"
A. Bezembinder:
10

"Alles super goed geregeld voor herhaling vatbaar. "
Peter Philipsen:
9

"Zeer leuke activiteit (E-chopper) in een mooie omgeving met uitstekende service!"
Marijke Abbring:
1

"4 dagen van te voren wilden we annuleren in verband met een coronabesmetting in onze groep. De veluwespecialist wilde ons niet tegemoet komen en was kortaf aan de telefoon. (gedeeltelijk) Geld terug was niet mogelijk, verzetten was niet mogelijk en een tegoed bon was ook niet mogelijk. Het geld, ruim €140, was gewoon weg. Het is ronduit schandalig hoe het bedrijf omgaat met hun klanten die opgelegde regels vanuit de overheid moeten volgen. Onbegrijpelijk, onbeschoft en alles behalve klantvriendelijk. De “belevenis” waarover ze spreken op hun website is ver te zoeken. Wij houden alleen een hele nare nasmaak over aan het geheel. 0 sterren! Wij komen nooit weer!"
Caroline Reitsma:
9

"Leuke trip gehad, (1u en 45 min) met 5 e-choppers door prachtige omgeving. Route loopt door mooie natuur, zowel bos als heide. Ondanks dat we 10 min te laat waren, mochten wetoch gewoon de tijd choppen die er voor stond. Fijn! Ons werd gezegd dat je ong 20 min speling hadden voor evt rust/versnapering. Dat klopte niet helemaal. We hebben nauwelijks gepauzeerd en kwamen precies op tijd weer aan. Tip zou zijn om gewoon een tocht te geven van 2uur. Dan heb je net iets meer ruimte. Verder hebben we genoten!"
Lonneke Frishert:
9

"Enorm leuke activiteit gehad! Spontane en vrolijke medewerkers die ons goede uitleg hebben gegeven. "
Gerwin de Bruijn:
8

"Plezierige mensen, alles wordt goed uitgelegd. Mooie ervaring om met een E-chopper over de veluwe te rijden."
Greet Brink:
9

"Super goed geregeld en een hele mooie route. Bedankt namens het hele team."
Nienke Verhaar:
7

"We waren te laat gestart met onze activiteit waardoor we later dan afgesproken weer terug waren. Gelukkig was er door de groep na ons geen probleem van gemaakt... Beter had de medewerker ons geïnstrueerd dat wij geen koffiepauze tijdens onze rit konden inplannen. Dit hadden wij niet kunnen voorzien, aangezien wij niet weten hoelang de chopper route duurt. Wel een mooie route gereden! Al met al gelukkig goed opgelost en hebben we een leuke dag gehad! E choppers waren wel wat aan de “oude” kant. Piepte en kraakte. "
AnneMarie Ooms over Diversen:
10

"Het was echt goed georganiseerd en geregeld en de route was prachtig"
Judith Wijntjes over Diversen:
7

"De activiteit was prima maar het contact vooraf was erg slecht. Vanwege corona moesten wij de activiteit verplaatsen. Hier was weinig ruimte voor. Toen er eenmaal een datum was gepland 2x telefonisch contact gehad en toen is er nooit iets gezegd over een borg. Dit hoorde we pas ter plekken. Ook begonnen we iets later maar er werd gelijk gezegd dat als we niet binnen de tijd terug waren we E 25,00 pp moesten bij betalen. Al met al een onprettige ervaring waardoor wij niet meer bij jullie zouden boeken en dit ook niet aan andere zouden adviseren."
Elly Paas over Diversen:
9

"super leuke mensen en behulpzaam"
Dick Klooster:
8

"Ook een mooie route gereden "
k ubak:
10

"superleuke middag gehad op fijne E-chopper. Geen enkel minpunt ontdekt."
Ida Hartstra:
9

"Het was hartstikke leuk! Prima ontvangst en uitleg. Leuke mooie route! De E-choppers voldeden goed, echter niet alle choppers hadden achteruitkijk spiegels, en ook niet alle choppers hadden een bel. Dit realiseerden en zagen we pas toen we onderweg waren. Wel belangrijk voor de veiligheid!"
Evelyn Stoop over Diversen:
9

"We hebben genoten van de mooie rit ! Service prima, allemaal even vriendelijk !"
Bert Bouchier over Diversen:
8

"Er is een vaste route. Dit komt enigszins dwangmatig over, maar achteraf was dit prima. Ik fiets zelf veel en maak frequent gebruik van de knooppunten routes van de ANWB."
Riny Van den Dorpel over Diversen:
8

"Het was echt super leuk"
Jenneke Loef:
10

"Prima uitje voor groepen, prachtige route gereden. De choppers zijn goed te besturen en er was er geen één die uitviel of echt langzamer was."
Evelien Van der hoef:
10

"Leuk ontvangst heerlijk gereden."
Nanneke Hendriksen over Diversen:
7

"Prima georganiseerd. Goede uitleg. Wel jammer dat het niet verzet kan worden bij super slecht weer. We hebben er daardoor niet optimaal van kunnen genieten. Dat is wel een reden voor ons om te kijken of we het een volgende keer weer gaan boeken."
g van den Top over Diversen:
10

"Het was een zeer geslaagd ritje. Geen mankementen aan de scooters gehad, gepauzeerd bij Kasteel Staverden, nogmaals zeer geslaagd!"
Henk Mulder over Diversen:
8

"Goed geholpen en goed materiaal Leuke route! Ga zo door!!"
Brenda Kalwij over Diversen:
9

"Het was allemaal goed voor elkaar, goed ontvangen, duidelijk uitleg van de activiteiten, we hadden als tip alleen doorgegeven ballen opnieuw spuiten, we konden ze bijna niet vinden in het bos en de route in het bos duidelijker aangeven met misschien een bord route klootschieten. "
Daniella Blom-Bloemendal over Diversen:
10

"Wij hebben een hele leuke middag gehad. De route was prachtig! Bedankt!"
Conny van Moolenbroek:
9

"Super toffe route over de veluwe met de e-chopper. Leuke ervaring en goed geregeld"
Marije Wolters - Reijers over Diversen:
8

"Leuke rit gemaakt met de e-choppers en de CSI game was ook erg leuk (op landgoed Staverden). "
Ria Van doorn:
8

"L.s. Ik had Zaterdags geboekt in winkel voor woensdag Hoenderlo uitje ...komen we hadden ze verkeerd geboekt moesten we helemaal naar Garderen ...geen excuus ...als compensatie kregen we een blikje fris....heel heel raar eerlijk gezegd..... "
Ilonka Boullart:
10

"Het was een top service en tocht"
Sylvia Miranda:
8

"Goede uitleg vriendelijk personeel. De e chopper waren erg stug geveerd dus op sommige stukken niet zo prettig. "
Harry Wiggers over Diversen:
7

"Erg leuke activiteiten "
JOhan Berends over Diversen:
8

"Leuke tocht gemaakt op de e-chopper. Route kent wel smalle fietspaden af en toe om elkaar te passeren. Geen pech gehad, dus helemaal leuk."
Mieke Bergefurt:
10

"Helaas hebben we te kort kunnen rijden... medewerker gaf aan dat de choppers om 15u weer op weg moesten en wij hebben dat klakkeloos aangenomen... Zal een verspreking van hem geweest zijn denk ik en wij kwamen er pas achter toen we het het laatste stuk moesten haasten om 15u te halen... niet handig van hem maar ook zeker zéér dom van ons! De route was helemáál prima hoor! "
jeannette walma over Diversen:
10

"Super leuk om te doen! Goede service, fijne uitleg, mooie omgeving"
Harrie Prosman:
10

"We hebben volop genoten van die geweldige apparaten! Dat gaan we zeker herhalen. Ook de route met de diverse stopplaatsen voldeed ruimschoots aan de verwachtingen. Dank voor het opstarten. TOP!"
Dionne Ramerman:
9

"Gezellig personeel, leuke activiteit. Wel gek dat de ene e-chopper een stuk harder gaat dan de ander."
Mariska Nieuwenhuijsen:
9

"Ik had meer inzicht willen hebben hoe lang ik onderweg kon stoppen en hoe hard ik moest rijden om het eindtijdstip te halen. Verder vond ik het gewoon hartstikke leuk. Vooral de prachtige route was ontzettend leuk en ik zou het nog een keer herhalen (met misschien net een andere route). "
Margo van Heummen over Diversen:
8

"Vriendelijke ontvangst, duidelijke instructies, mooie route, geweldige ervaring "
Hans Schilder over Diversen:
10

"Geweldige rit gemaakt met een E-chopper. Hoewel het stuur aan de brede kant is, is het relaxt rijden. VSG laat het huurproces gemakkelijk verlopen. De aanwijzingen over horeca onderweg konden beter. "
Lindy Veltman over Diversen:
10

"Leuke dag gehad! Alles werd goed en duidelijk uitgelegd!"
C de Rooij:
8

"Wij hadden twee kinderen van 3 erbij en vonden dat toch wel een beetje gevaarlijk. Omdat als ze op het zadel zaten niet met de voeten op de grond konden en met de handen het stuur niet vast konden houden. Dus is het veiliger om het te doen met kinderen vanaf 4 jaar. Verder een superleuke middag gehad."
Sara Ghasemi:
5

"Helaas maakte mijn echopper enorm veel geluid. Daarnaast viel het kaartje ook steeds uit de houder, waardoor we een oplossing moesten bedenken met een haar elastiek. Verder wel prima!"
Carin Budzelaar:
7

"We hebben een leuke route gereden met de E Chopper. Alleen was één e-chopper aanzienlijk langzamer dan de andere. Dat reed niet leuk/fijn. Bij terugkomst meldden we dit, maar er kwam van 2 verschillende medewerkers een reactie als 'oh, ach. Tja, dat kan.' Dit vonden wij erg jammer, voelden ons niet gehoord hierin. "
Ann Dere´ over Diversen:
9

"Een heerlijk namiddagje met de e-chopper,heel leuk om te doen,heel goede organisatie!"
Colinda Schelhaas over Diversen:
10

"Echt een super lekkere en gezellige high tea gehad en ook de echoppers vonden we geweldig. Leuke bediening en medewerkers. We een beetje jammer als er dan toch een aantal dames zijn die het niet aandurven dat je dan helemaal geen restitutie krijgt. Ook al is het maar een lager bedrag. Zou fijn zijn geweest. Maar top bedrijf"
N Friemel:
8

"We zijn erg leuk geholpen en men was zeer flexibel zodat we toch nog van de escooters konden genieten ookal was de tijd est korter. Men maakte voor ons een kortere route op maat. Enig minpuntje: de scooter die we meekregen had een aanlopende piepende rem; niet goed voor de banden en minder voor onszelf."
HJ van Asselt:
8

"We hebben een leuke middag gehad samen! De E-chopper van mijn dochter functioneerde niet zo goed, maar zonder problemen werd er een nieuwe gebracht. Wij vinden echter sommige fietspaden wel smal voor een E-chopper. Zeker als je elkaar moet passeren!"
Carina Vd Hardenberg:
8

"Ik vind het slecht dat je het activiteit niet kan omboeken bij ziekte! Vooral in deze tijd! En het melden van deze regel mag ook gerust wat vriendelijker! De E chopper rammelde en piepte ook erg! Het onderhoud kan beter!"
Loes Sonnemans over Diversen:
8

"Instructie kort maar krachtig, vriendelijk personeel. Echoppers die we kregen waren netjes en deden het goed. Erg mooie route met goede afwisseling tussen bos, heide, boerderijen en kasteel Staverden. De route was iets korter dan de tijd die hiervoor stond. Wij hebben een toffe dag gehad!"
Mariëlle Timmers:
7

"Als verrassing voor mijn moeder haar 60ste verjaardag hebben we 5 echoppers met het gezin gehuurd. De route door de bossen is prachtig en de activiteit zelf ook heel leuk! Na een half uurtje rijden hebben mijn moeder en zwager bij toeval van echopper gewisseld. Een half uur later vliegt de voorvork zijn van de echopper eraf, draait het stuur daardoor om en maakt mijn zwager een enorme klapper over de weg. Hij wist zichzelf nog redelijk op te vangen. Maar zijn handen liggen open, scheenbeen bont en blauw en diepe schaafwonden. Levensgevaarlijk! Ondanks dat dit uiteraard niet mag gebeuren, is het een geluk bij een ongeluk dat hij toevallig had geruild met mijn moeder. Als die zo’n klapper had gemaakt, was het slechter afgelopen. Wij hebben gebeld naar het pechnummer, 45 minuten gewacht en er werd een beetje onverschillig op gereageerd en vooral naar de echopper gekeken. De schrik zat er bij ons is, maar toch nog de mooie rit kunnen afmaken. Bij aankomst moet je een formulier ondertekenen met algemene voorwaarden, die wel een communicatie upgrade kan gebruiken. Het zet niet de toon voor een gezellige middag, maar goed duidelijkheid is ook belangrijk! Zorg er dan alleen wel voor dat je materialen tip top in orde zijn en minstens doet alsof je ook geïnteresseerd bent naar de schade van/aan de persoon ipv alleen de echopper. "
Carmen Lamboo over Diversen:
10

"Erg leuke dag gehad gister, zeker een aanrader voor nog een keer !"
Evelien Hendriksen over Diversen:
9

"Was erg leuk gaan we zeker nog een keer doen!"
Andy Kok over Diversen:
10

"We werden netjes welkom geheten, kregen een goede uitleg qua regelgeving. Bij de e-chopper kregen we een goede uitleg hoe alles werkte en waar we op moesten letten. Aardig personeel en in voor een lolletje. "
Jose Hommersen over Diversen:
10

"We vonden leuk om in de prachtige omgeving rond te toeren. De choppers zagen er niet al te nieuw uit (sorry), maar we hebben geen problemen gehad. Mijn man kreeg onderweg last van zijn gezondheid, hij raakte zijn balans kwijt door Parkinson (hier had hij eerder nog geen last van gehad anders hadden we geen choppers gehuurd). Het kostte hem steeds meer moeite om de weg te vervolgen. Ik besloot om mijn chopper terug te brengen en hem dan op te halen. Maar terug op de locatie werd direct besloten om mijn man met de auto op te halen. Achteraf was het eigenlijk niet nodig geweest, omdat mijn man zelf toch nog een stuk verder heeft kunnen rijden. Maar wat voelde ik me gesteund door deze geweldige opvang. Nogmaals onze dank voor deze GEWELDIGE opvang!!!! "
Merlijn Romano over Diversen:
8

"Leuke activiteit met een mooie route. Helaas was één knooppunt op de route niet duidelijk beschreven waardoor wij verkeerd reden en hierdoor later kwamen, gelukkig werd hier niet moeilijk over gedaan. Wel hadden wij last dat één e-chopper behoorlijk piepgeluid maakt en ging de ene e-chopper sneller dan de ander (de mijne kon max 26km/u en die van mijn vriend 31km/u.. Verder een leuke ervaring, als tip neem wel een jasje mee want op een mooie dag kan het in de bossen behoorlijk fris zijn!"
Peter Kant:
9

"Was top, heel leuk om de e chopper te rijden. Jammer dat we regen hadden , de weg nat en achterspatbord net te kort. Hierdoor zat t zand in mn nek. Maar deed niks af aan t plezier. Echt aan te raden ! "
Tim van Dusschoten:
9

"prachtige tour over de Veluwe.Medewerkers waren behulpzaaam en vriendelijk."
T Smeenge:
10

"Hele vriendelijke medewerkers. Vooral Marije hielp ons erg goed! "
Sonja Gerrits:
8

"Leuke e-chopper activitiet, mooie route! Vriendelijk personeel!!"
Sabine Heming-Keunekamp:
9

"Het was erg leuk om te doen. Duidelijke uitleg en vriendelijke meiden. Het rondje was alleen best kort. Binnen een uur waren we al terug. Dat was jammer. Verder een mooie route!"
wim van zijl over Diversen:
8

"De oude e-chopper maakt herrie, de voorrem liep aan...eigenlijk moet dit niet kunnen."
Y Brookman:
9

"Wil je nog even rustig lunchen of koffie drinken tijdens de trip, dan zou ik voor een kortere route gaan of langer huren met dezelfde route. Verder enorm genoten! "
Martijn Van de Wetering:
9

"Goed en duidelijk"
Wendy Bootsman over Diversen:
8

"Vriendelijk ontvangst en dito uitleg. Route was leuk maar meer door de bossen was nog leuker geweest. Bij de rode knooppunten zou je wat kunnen eten/drinken. Wij hebben dat niet gezien en zijn zelf op zoek gegaan. Spiegel zat los bij start en fijner wanneer dat gemaakt was bij aanvang. En van vering is geen enkele sprake bij de e-chopper en hadden wij een houten bips en alle organen goed doorgetrild na afloop. Overall een leuke ervaring!"
Stephan Velda over Diversen:
10

"Heerlijke middag gehad in de natuur. Vriendelijke medewerkers! Zeker een aanrader. Lunchpakketje was ook prima. (Misschien iets zoets erbij, een snicker ofso) Maar dan zeur ik misschien een beetje. Top!"
Richard van der Aa:
10

"Dit was onze 3x keer van huren bij de Veluwe Specialist, en we hebben het weer naar onze zin gehad."
Johan Hofman over Diversen:
9

"Geweldige ervaring , erg leuk."
Jan ten_Wolde over Diversen:
10

"Geweldige dag gehad."
B Peters:
10

"Was een mooie route door de veluwe. Shoppers troken goed op en waren goed onderhouden"
Dionne Vonk over Diversen:
1

"De route had wat langer gemogen en meer tijd..."
Janna Schotanus:
9

"Was erg leuk om te doen. Enige opmerking die we hadden is dat de E-choppers slecht zij onderhouden"
Madeleine Mocking:
8

"De medewerker gaf de verkeerde route aan ons mee (2 uur i.p.v. 3 uur). Toen we terug kwamen en de borg terug kregen zei de medewerker dat de borg gepind was terwijl deze contant betaald was. Onze borg was dus kwijt. Uiteindelijk is deze wel terug gevonden maar dit heeft wel even geduurd. Al met al was het niet zo goed geregeld."
Marco van Delen over Diversen:
10

"We waren met 9 vrienden en vonden het allen een super leuke ervaring met een prachtige route. Ook de voorgestelde stop was top, die was bij Kasteel Staverden. "
I. Scholder:
9

"Een geweldige ervaring en een duidelijke route. Voor herhaling vatbaar!"
Geke De jonge:
10

"voor herhaling vatbaar"
Sjoukje Froentjes over Diversen:
1

"We hadden telkens te maken met lege accu’s dus hebben heel veel staan wachten later werd wel gezegd dat er iets misgegaan was met het opladen. Maar geen enkel excuus of tegemoetkoming gehad. "
Carlo de Man:
9

"Leuke dag gehad. Alleen de natte zadels waren heel irritant,hele dag met natte kont gelopen."
Els Meijer over Diversen:
10

"Een prachtige dag gehad en uitstekende service "
Peter Kruimink:
10

"We waren verrast door zulke enthousiaste, vriendelijke en behulpzame jonge mensen, echt top! Ga zo door, nog een fijn seizoen toegewenst."