Recensies E-chopper


M. van Baardewijk over E-chopper:
9

"Hele leuke tocht gemaakt met de e-choppers. Tocht gaat door prachtig natuurgebied. Instructies waren vriendelijk en duidelijk."
Patrick De Leeuw over E-chopper:
10

"Oude Scooters veel roest of incompleet. Van “conurrentie” beter onderhouden of nieuwe scooters. Vooral roestvrij. En sporing klopte niet Lijkt dat ze zichzelf verhuren en dat gaat ten koste van onderhoud of netjes houden. Een volgende keer elders kijken en daar huren. Zonde want het verdienmodel is goed Winkel/verhuur locatie rommelig. Veel sloop hout"
Elly Puttman over E-chopper:
9

"prima geregeld"
Karin van Heumen over Diversen:
8

"Het was erg leuk, alleen jammer dat er 1 e-shopper niet goed stuurde en continu piepte."
Onno Van wegen over E-chopper:
8

"Was een leuk stukje toeren door de bossen, "
Carool Willemsen over Diversen:
9

"Het was geweldig. Goede uitleg, enthousiaste medewerkers, Mooie route en omgeving "
Lucia van Butselaar over E-chopper:
9

"Het was een hele mooie route. En de uitleg was prima. "
Marga Blommaert over Diversen:
7

"De E choppers die wij hadden waren wel gedateerd. Van twee deed de verlichting het niet en bij twee zat er een "hobbel" in de wielen"
E Janssen over E-chopper:
9

"Leuke activiteit! "
Hans Scherphof over E-chopper:
4

"Goede uitleg vooraf, en een hele mooie route door heide en bosgebied, goede paden voor de echopper tour "
M Verweij over Diversen:
10

"We hadden een lekke band onderweg. Keurig een andere e chopper gebracht. Goede service en gezellig personeel"
Irene Bruijnis over E-chopper:
9

"Wat een super leuke ervaring. Echt een leuke manier om een prachtige route te rijden "
Ivo Poelen over E-chopper:
8

"Erg leuk met de kinderen. We hadden de e-choppers gehuurd. Vond wel dat de staat van onderhoud beter kan. Geen werkend knipperlichten etc. Ook zat er te veel verschil in de snelheden waardoor je niet gezellig samen kon rijden. Eentje 23 ander 32kmh. "
Mariëlle Presser over Diversen:
9

"Het was erg leuk om met de e-choppers over de Veluwe te rijden!! Er waren echter vanaf het begin al wat minpuntjes voor ons... De flexibiliteit van dit bedrijf is niet erg groot. Wij hebben vooraf moeten betalen en ruim op tijd viel er al 1 iemand af. Gelijk aangegeven, maar geld teruggeven is geen optie. Wanneer je een tegoedbon krijgt, móét deze binnen een half jaar (!) worden opgemaakt... Toen er (vanwege lichamelijke klachten) nog 2 scooters moesten worden omgeboekt werd er helaas ook niet erg meegedacht... Uiteindelijk vriendelijk personeel op de locatie, en hebben wij een hele fijne dag gehad. Goede uitleg en een mooie route. "
Wilma Vis over E-chopper:
9

"Het zadel zonder vering is echt niet fijn als je er bijna 3 uur op zit, zeker niet met die hobbelige paden."
Dieneke Jonkman over E-chopper:
10

"Super leuke route we hebben genoten"
Tamana Heydari over E-chopper:
4

"Door omstandigheden kon ik helaas toch niet op de e chopper, wat ik erg jammer vond. Helaas was het niet mogelijk om geld terug te krijgen terwijl de reden duidelijk werd aangeven. Dat was erg jammer. "
Barbara Drenth over Diversen:
8

"Ik zou op de site zetten dat je beter zelf je lunch kunt meenemen omdat er te weinig tijd is om ergens te gaan lunchen. Een bakkie doen kan net maar daarna moet je toch wel weer gaan chopperen. Het was een hele leuke ervaring :-)"
Maikel Kolvenbach over Diversen:
9

"Zeer leuke dag gehad"
Jan Delfsma over Diversen:
10

"Voor de eerste maal op de e-chopper. 2 uur en drie kwartier een mooi route gereden met tijd voor even wat te nuttigen op het terras bij punt 43. Dit is zeker een aanrader en wij zullen dit vast nogmaals doen."
Merel van der Kruk over Diversen:
6

"Een scooter reed heel langzaam. Het annuleringsbeleid is echt belachelijk. Zelfs bij tijdig afzeggen krijg je geen geld terug. Zonde, dit geeft toch een nare bijsmaak aan een anders leuke dag. In het vervolg zal ik hier niet meer zo snel boeken, het is zonde als je te veel betaalt voor iets waar je geen gebruik van kunt maken. Ik raad deze tent dan dus ook niet aan. Echt zonde, want de route is prachtig."
AG Essen over E-chopper:
9

"Het was weer geweldig.Dit was al voor de 3de keer .Wel steeds een andere vertrek plaats."
Eric Van Unen over E-chopper:
7

"Miste rechter spiegel, linker spiegel zat gewoon los. Linker stepje was gewoon weg. Diverse bedrading niet meer zoals het hoort. E-chopper reedt wel goed. Wat meer onderhoud is wenselijk. Was een leuke route. "
Henk-Jan van Baak over E-chopper:
6

"De route die wordt geadviseerd, is een fietsroute. De route gaat over fietspaden aangeduid met een rechthoekig blauw bord met tekst fietspad. Het is niet toegestaan om met een snorfiets, wat de e-chopper wettelijk is, over deze paden te rijden! Sommige fietsers of wandelaars lieten ook hun onvrede blijken over het feit dat wij met de best brede e-choppers wilden passeren. De e-choppers voldeden ook niet aan de wettelijke uitrustingseisen. Ze waren (op één van de vier na) niet voorzien van de wettelijk verplichte spiegels. Richtingaanwijzers, claxon of bel en bij één ook de verlichting deden het ook niet. "
Huub van den Burg over E-chopper:
10

"Hele mooie tocht gemaakt, die duidelijk was aangegeven. "
Andre Pater over Diversen:
10

"We werden goed geholpen,"
Sandra Schaake over Diversen:
10

"We hebben een hele mooie tour gemaakt. Alles was goed verzorgt en werd goed uitgelegd door de dames. "
Martijn Kramer over E-chopper:
9

"We werden enthousiast ontvangen en kregen een duidelijke uitleg. De route was erg leuk om te rijden. We hebben veel plezier gehad!"
Angela Merkenhof over E-chopper:
7

"Hallo, ik had er 9 gereserveerd en 1 te laat afgemeld. Van de 8 echoppers werd er 1tje ergens anders vandaan gehaald en die bleek erg traag te zijn en hield de groep nogal op. Jammer dat er geen compensatie werd gegeven aangezien ik voor 9 betaal. Het antwoord aan de balie was dat ik had moeten bellen. Niet erg klantvriendelijk "
Erik Harthoorn over E-chopper:
10

"Duidelijke uitleg vriendelijke medewerkster leuke route kaart meegekregen echt een aanrader."
Ida Groen over Diversen:
9

"Hoenderloo is een prachtige omgeving om leuke dingen te doen. Wij waren met 8 vrienden en hadden mede namens de Veluwe Specialist een geweldige dag.Vriendelijk personeel Klootschieten en opde E-Shopper. Dank jullie"
Rick Wingelaar over E-chopper:
10

"Een hele toffe ervaring, mooie route. Zeker een aanrader"
D. van de Vlag over Diversen:
8

"We hebben intens genoten. Enig minpuntje vonden we dat de telefoniste vertelde dat we de keuze uit 2 of 3 uur rijden hadden, maar er bij aankomst werd verteld dat we na een 1 uur en drie kwartier al weer terug moesten zijn. Dat was jammer en zouden jullie mee kunnen nemen. En oh ja .. als je met twee personen op de scooter zit is een langer zadel en een achtersteuntje wel veiliger. De bestuurders zaten echt op het puntje van het zadel, dus dat is niet heel comfortabel. Maar verder was het echt een prachtige route en fijne e-scooters. "
Daan Van der Stap over Diversen:
7

"Leuke activiteit, prima route, keurige uitleg vd medewerkers. Echter de staat van de echoppers vonden we matig. Koplamp hing los, richtingaanwijzers werkten diversen niet en stuur stond scheef. Mocht de pret niet drukken want was een leuk gezinsuitje maar viel ons wel op. "
Jordan Evertse over E-chopper:
9

"Erg leuk om te doen."
David Mathieu over E-chopper:
4

"Helaas wilde we een tocht doen die langs radio Kootwijk kwam. Deze dachten wij ook zo geboekt te hebben(stond zo op de website). Helaas bij aankomst bleek dit een tocht te zijn van 3 uur en wij hadden gekozen voor 2 uur. Maar er is geen keuze mogelijkheid op de site. Wij baalde hier enorm van. Was ook geen mogelijkheid meer toe om te veranderen want alles zat al vol. Wat we ook jammer vonden is dat de tijd al ingaat als je nog bij de balie dingen aan het regelen bent. Verder was een scooter ook heel gaar! "
Beekman over E-chopper:
9

"Jammer van een vaste route, maar achteraf is het een mooie en variërende route. E-scooters hebben na meer dan 10000km echt wel een grote beurt nodig. ik heb er zelfs onderweg een moeten repareren vanwege een afgebroken rem sensorkabel. "
Rens Van Warendorp over E-chopper:
8

"Helaas begaf, ongeveer op 3/4 van de route, de E-chopper het en moesten we de weg al duwend voort. Er was wel aangeboden met een accu of vervangende chopper onze kant op te komen maar om nou te wachten in de regen zagen we ook niet zitten"
Michelle Zwiers over E-chopper:
10

"Prachtige rit en mooie natuur."
Marja Ruijgrok over Diversen:
10

"Was super leuk om met de-choppers op pad te zijn geweest. Mooie route door de bossen en over de hei....een aanrader."
Diana Elshof over Diversen:
8

"Het was super"
Nelis Huizenga over E-chopper:
10

"Leuke middag op de e chopper gehad. Makkelijk te besturen voertuigen. Heldere instructie van de medewerkers en een mooie uitgestippelde route."
Jeffrey Allart over E-chopper:
9

"Het was een erg gezellige dag en het is zeker voor herhaling vatbaar! Jef & Joy"
H Joustra over Diversen:
10

"Wij hebben enorm genoten van het rijden met de E chopper, ook de route was prachtig met een heel erg afwisselend landschap. Wij hadden van te voren al drie uur geboekt dan heb je alle tijd om rustig te rijden en de tijd te nemen om te stoppen en even koffie te drinken. Het was geweldig en we komen zeker terug. Groeten van de broers Henk en Hans "
Jannie Zoutendijk-Bovenschen over E-chopper:
8

"Prima E choppers . We hebben genoten van de prachtige route door het Kootwijkerzand en de Veluwe. Leuke activiteit en zeer ontspannen. "
Atika Frenken over E-chopper:
5

"De route was vrij lang voor de tijd die ervoor stond. We zijn amper gestopt en hadden ons een keer even verreden. Verder had ik ook iets meer van de route verwacht, het eerst stuk was erg mooi, maar later werd het steeds minder en moesten we zelfs een lang stuk naast de autoweg rijden.."
Eddy De jong over Diversen:
10

"Zeer goed geregeld voor herhaling vatbaar.gr Eh de jong."
Mariët Rolink over E-chopper:
9

"We hebben genoten, maar we vonden het wel erg vervelend dat de zadel van beide E Chopper nat was. We gingen daarna nog wandelen en liepen met een natte broek. "
Xander de Groot over E-chopper:
10

"Niet gemeen bedoeld, Alleen waren de e-choppers een beetje kapot hier en daar. De een had wel een spiegel de ander niet en die van me vriendin ging vele malen sneller. Maar dat mocht de pret niet drukken het was namelijk echt heel leuk!"
Josien Baks over Diversen:
8

"Vriendelijk. Hij vergat in eerste instantie uit te leggen hoe het gas werkt Tip: aangeven op website waar je kan parkeren (of bij de reservering)"
a.j. menting over Diversen:
7

"Heel fijn gehad."
P. Wijnberg over Diversen:
8

"Reservering is echt zeer slecht!! Extra kosten kunnen door u niet uitgelegd worden. Reden om hier niet meer terug te komen "
Jason Lesiputty over Diversen:
9

"Aardige medewerkers. Duidelijke instructies. Leuke route en niets te klagen!"
Jerry Boswijk over E-chopper:
6

"De tocht was prachtig alleen is de tijd zo krap dat het eigenlijk niet mogelijk was om even te stoppen voor een kop koffie. Bij terugkomst gaf het personeel ook aan dat ze dit eigenlijk alleen bij de langere tocht adviseren. Mijn scooter piepte het achterwiel enorm en de richting aanwijzer deden het niet. Dit is onze 2de keer dat we bij jullie boeken en vorige keer was mijn scooter niet vooruit te branden en zat er bijna 8 km per uur verschil tussen beide scooters. Wat meer onderhoud zou niet misplaatst zijn maar dat msg verder de pret niet drukken en ij de toekomst zullen we vast nog een keer boeken "
Diana Schiltman over Diversen:
10

"Super aardige medewerkers, mooie route. Zeker voor herhaling vatbaar."
Desiree Throns over Diversen:
10

"Was geweldig met de kinderen een super dag gehad "
Brenda Van Tongeren over E-chopper:
10

"Het was een super leuke ochtend had het opzich wel leuk gevonden als je de e-chopper's ook voor een tijd te huren zijn zodat je bijvoorbeeld onderweg kan stoppen voor een picknick ofzo. Verder was het een super ervaring "
John Van Meel over E-chopper:
10

"Super leuke en vooral mooie tocht gereden met e chopper. Zijn vertrokken vanuit Hoenderloo. Compliment voor het personeel. Wij vertrokken om 10.00u heel druk,personeel bleef rustig en waren super correct naar klanten."
Tessa Anderson over Diversen:
9

"Top animatie team! Leuke activiteiten voor elke leeftijd. Receptie medewerksters bij de receptie zijn altijd vrolijk en behulpzaam! En zelfs een super recept gekregen van een medewerkster van de supermarkt Dankjewel voor de fijne week"
Rudy van Esch over Diversen:
9

"Leuke activiteit, voldoende uitleg, goed materiaal"
Cherida Mooijman over E-chopper:
10

"Prachtige chopper route en toen de accu leeg was werden we erg snel geholpen!"
Priscilla Elijzen over E-chopper:
7

"Helaas kregen we pech met een van de e choppers. Gelukkig wel fijn afgehandeld door een bon te krijgen voor nog een dagje e chopper rijden"
Arwen Baars over Diversen:
9

"Super leuk om met zn tweeën of meer over de Veluwe te toeren. Mooie routes, mooie plekken en tijd genoeg om hiervan te genieten!!"
Rian Rietkerk over E-chopper:
10

"Goede service, duidelijke uitleg en een hele mooie route!"
Levi Kempkens over E-chopper:
8

"Erg leuke medewerkster"
Bianca Nijman over Diversen:
10

"We hebben een hele leuke dag gehad. Complimenten aan de dame en heer van de shop. Ontzettend aardig en behulpzaam. "
Karel De Lange over Diversen:
8

"Computers / verbinding of software waar de medewerkers mee moeten werken is erg traag."
N Vrijhoeven over E-chopper:
8

"goed werkende echoppers, vriendelijk personeel. we konden toch vertrekken ondanks het feit dat we er te vroeg waren. duidelijke route, wel jammer dat er geen restaurantje of iets dergelijks op de route lag (alleen helemaal op het einde)"
Hellen Beije over Diversen:
9

"Keurig geregeld "
Cynthia Franken over E-chopper:
10

"Super leuke dag gehad, mooie route gereden, echt genieten. De medewerkster die aanwezig was was super aardig en klantvriendelijk. Wij komen zeker nog een keer terug!"
Ingrid Meijerink over Diversen:
10

"Goede hulp. Denken mee met de klant."
Luigina Murru over Diversen:
10

"Top"
Rik van der Lit over E-chopper:
9

"Spiegels miste"
Ada Sikken over E-chopper:
9

"Prachtige route, dus we zijn tevreden!!!!"
Cheyenne Van Grootveld over E-chopper:
10

"Goed geholpen! Geweldige activiteit. Pech onderweg, super geholpen ! "
Kelly Van Gelder over E-chopper:
10

"Wij hebben genoten van ons dagje uit! Heldere uitleg, mooie route en super leuke activiteit (echopperen)."
Wouter van den Hoff over E-chopper:
8

"Tijd is net te kort om veel te kunnen stilstaan en wat dingen te bekijken. Route van 1.5 uur met 2.5 uur de tijd zou net wat meer rust geven"
Mandy Cox over E-chopper:
6

"Het had leuk geweest als we ook daadwerkelijk bij radio Kootwijk zouden zijn geweest. Als je de volle snelheid rijdt ben je wel heel snel klaar. We kenden deze route al, dus maar wat langzamer gereden en wat meer gestopt. "
Nina Stornebrink over E-chopper:
10

"Een fantastisch mooie route! Toen 1 van de accu's leeg was kwam er een vriendelijke dame ons 2 accu's brengen. Voor de zekerheid als de andere er ook mee zou op houden. Ze loodsde ons door de telefoon naar een punt waar ze wist dat we daar een ijsje konden halen. Wij zijn erg tevreden en we komen snel weer!"
Mariska Dumas over Diversen:
7

"De uitleg was wel heel kort. Wij hadden e scooters gehuurd, ik rij motor maar mijn dochter zat er voor het eerst op. en had het fijn gevonden als ze even de straat op en neer had kunnen rijden ipv gelijk een weg met autoverkeer oversteken bij de start. De route ging met fietkaartje met cijfers, ik kende het systeem niet. We hadden geen overzichtkaartje alleen een cijferreeks. We misten een afslag, geen idee wanneer die zou komen, want geen totaaloverzicht. 1 zwart wit A-4tje had dat opgelost. Nu moesten we enorm opletten of er een bordje stond. Niet echt ontspannen rijden. Door de verkeerde afslag konden we nog maar een halve route rijden want er zit maar 15 minuten speling in en je rijdt een lus. Wij moesten dezelfde weg terug anders kwamen we te laat terug. We hebben de anwb fietspuntenroute gedownload onderweg, toen ging het goed want nu konden we zien wanneer de volgende afslag ongeveer kwam. Geef mensen het totale routeoverzicht, stuur ze niet blind op pad. Kosten: 10 cent voor een kopie. De pin automaat deed het niet bij retour, mijn borg wordt nog teruggestort. Heel leuk uitje, maar voor ons was het minder leuk en dat had gemakkelijk voorkomen kunnen worden. Toch willen we het nog een keer doen, en nu goed, "
Kees Balvert over E-chopper:
10

"alles goed geregeld top middag "
Anneke Vuister over Diversen:
10

"Twee uurtjes op de e-chopper gereden vanuit Hoenderloo. Leuke route!!"
Tasheya Otto over E-chopper:
10

"Een leuk activiteit. Mooie route door een bosrijke en heide omgeving. Er zou één mogelijkheid zijn om een terras te pakken, deze hebben wij echter niet kunnen vinden. Dat vonden wij jammer, hadden graag even een pauze genomen op een terras. Verder top service en aardige medewerkers!"
Jolanda Jouvenaar over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel, het uitje was weer erg leuk!"
Marianne Venus over E-chopper:
8

"Was helaas regen. Ik vind de annulering en verzetten niet super flexibel ivm noodweer. Gelukkig viel het mee."
Tessa Lutgendorp over E-chopper:
10

"Fantastische rit over de Veluwe!! Super ervaring ik raad het iedereen aan wanneer je in de buurt bent!!"
BMC Lambregts over E-chopper:
5

"Bij de instructie word aangegeven de lamp niet aan te doen want dan gaat de accu 2x zo snel leeg, richtingaanwijzers heb je wel maar die zijn niet te zien en de toeter is afgesloten want die maakt te veel lawaai.Bij de vraag welke rem voor of achter was wisten ze dat ons niet te vertellen. Al met al heb ik niet het idee dat veiligheid van jullie klanten ver voorop staat. Tocht was prima en medewerkers ook schappelijk toen het regende mochten we er wat langer over doen. Lijkt mij belangrijk dat veiligheid belangrijker word zeker met de zomer in aantocht! Aanvullend vind ik dat er weinig compassie is met mensen die vanwege corona niet mee kunnen wij hadden 6 scooters gehuurd en wilde er één een aantal dagen voorafgaand aan het moment annuleren maar dat kon niet en we konden gewoon de volle mep betalen. Minste wat jullie hadden kunnen doen is een tegoedbon o.i.d kunnen geven. "
Annemieke Hummel over Diversen:
8

"We hebben genoten. Alleen puntje..... zet een rustpunt in de route zodat je onderweg een bakje koffie kan drinken."
Laura Jansen over Diversen:
10

"Vriendelijke medewerkers die de tijd namen voor de instructies. Ontzettend mooie route door diverse gebieden. niet alle choppers waren even snel en voorzien van licht en knipperlicht e.d. "
Gijs van den Maagdenberg over Diversen:
10

"Leuk uitje! Zelfs met een beetje regen blijft het gezellig"
Richard van der Aa over Diversen:
10

"Ontzettend leuk om te doen, en een prachtige route mee gehad."
Eddie Wezenberg over E-chopper:
10

"Top route en goed geregeld. Aardige medewerkers"
Willeke Bergenhenegouwen over E-chopper:
10

"Super leuk we doen dit elk jaar als we hier op vakantie zijn"
Mark Van Dommelen over Diversen:
4

"Goede service dat we nog een elektrische fiets mee kregen toen onze kapot bleek. Jammer dat we een knooppunt gemist hadden. Tip Mogelijk naast knooppunten ook een kaartje meegeven dit geeft meer overzicht. Route was ondanks dat een een het slechte weer toch leuk"
W hermans over E-chopper:
9

"Mooie beleving. Aanrader!"
Lu Luong over E-chopper:
10

"Vriendelijk personeel. Na een korte uitleg konden we gelijk de weg op met de E-choppers. Hele mooie route over de Veluwe en genoeg plek waar je even kunt stilstaan om te genieten van het uitzicht! "
Amy Huxtable over E-chopper:
8

"Het ritje was fantastisch, wat een leuke ervaring. Het was alleen minder dat één van de E-choppers halverwege wat vermogen verloor waardoor deze minder hard ging dan de rest van de groep. Hierdoor liepen we vertraging op. Tevens waren wij de routekaart verloren en belden we de zaak op voor hulp, er zou een whatsapp gestuurd worden maar we hebben vervolgens 15 minuten staan wachten en er kwam niets. Vervolgens belden wij opnieuw op en wist niemand er wat van af. Dit zorgde voor verdere vertraging waardoor we ook wat later terug waren dan vooraf gepland. Uiteindelijk is dit allemaal goed gekomen en hebben we alsnog een hele leuke ervaring gehad ondanks de kleine tegenvallertjes."
Saskia Burrie over E-chopper:
10

"Hele leuke tocht op een E-chopper gemaakt. Routekaart kregen we erbij. Helaas onderweg pech gekregen maar binnen 10 min stond er een medewerker voor ons met een vervangende e-chopper! Top geregeld! "
Babs De Bruijn over Diversen:
9

"Super leuke tour door een mooie omgeving. Niet te kort en niet te lang, precies goed."
Michelle Dalhuisen over E-chopper:
8

"Een toffe activiteit! Belangrijk om goed naar de route te kijken, anders dwaal je snel af. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam voorafgaand aan de activiteit. Na afloop helaas weinig contact, maar we zijn zeer tevreden en gaan het tijdens een warme dag nog eens overdoen!"