Recensies E-loopfietsen


Justine de Haas:
10

"We hebben genoten! Prachtige omgeving en extra leuk om dit op de E loopfiets te doen."
Karin Oenema:
9

"We hebben een erg gezellige ochtend gehad en een prachtige (knooppunten)route gereden. De tijd die staat voor de loopsteps is wel wat krap. "
G. van der Velde:
7

"We zijn goed ontvangen, goede uitleg, kosten voor telefonische reservering en servicekosten belachelijk "
Sandra Dikkes:
10

"Zelf in de regen hebben we een prachtige route gestept. Mooie beleving en doen het nog eens bij mooi weer "
Veringa:
10

"Alles Top!"
gerda karreman:
10

"Wij (3 personen) hebben voor de 3e keer de lopifit mogen gebruiken en we hebben weer net zoveel genoten als de eerste keer!!!!!! Medewerksters waren super vriendelijk!!!! groet g.karreman"
Gerrit Schilder:
8

"We hebben een E loopfiets gehuurd. Erg leuk. Tip: -maak er 2 uur van ipv 1:45 uur. Zo is er iets meer tijd voor een koffie of picknickpauze of bij fout rijden. -vermeld in de mail vooraf erbij dat op maandag de horeca gesloten is. Gelukkig hadden we wat meegenomen, abders was dat best vervelend."
Marion Vaalt:
9

"Wij hebben een hele leuke middag gehad op de E-Loopfiets.In het begin vond iedereen het toch wel spannend. Het is even wennen. Er was een hele mooie route d.m.v. fietsknooppuntenroute uitgezet. "
Bert-Jan Paus:
2

"Wij hadden een loopfiets gehuurd. Eerste keer. Was even wennen om er mee overweg te kunnen. Maar naar een goede uitleg toch gelukt. Het was een erg leuke ervaring om je op deze manier voort te bewegen. Verder was er een duidelijke routebeschrijving. En de route zelf was een erg mooi. Moet wel toegeven, als je voor de omgeving gaat, dan zul nog een sessie moeten plannen. Haha. Bij een eerste keer let je nog niet op de omgeving. Veluwe specialist, dank jullie wel voor een mooie ervaring. "
Andrea Wichers:
9

"Miste bij de intructie hoe je het best kon remmen.... en dan niet alleen via de handrem. Maar dat je tijdens het remmen ook stil moest staan... daardoor is 2 x de hak van mijn schoen vast gekomen in de motor. De activiteit zelf was super leuk! Een prachtige omgeving, zelfs een hele grote groep herten stak voor ons de weg over."
Henk Ten Hove:
10

"heel vriendelijk personeel goed geholpen ik kon vanwege een oude knieblessure niet met de loopfiets omgaan en kreeg toen een e bike mee zodat we toch als gezin het uitje konden doen bedankt"
S Tettero:
8

"Prima geholpen. We mochten langer wegblijven zonder extra te betalen. Vriendelijke medewerkers "
Karin Haijes:
7

"Wij hebben een leuke middag gehad. De tijd was alleen te kort. Van kwart over 3 tot 5 uur heb je bijna geen tijd om ergens af te stappen. We vonden de prijs wel erg hoog voor de beschikbare tijd."
Jacoline Van der Maas:
10

"We hebben erg genoten! Duidelijke uitleg en leuke bezigheid. Raakte wel in de knoop met de tijd, konden niet alle knooppunten halen in een wat kort tijdsbestek. Uiteindelijk kortere route terug, toch iets te laat maar dit was geen enkel probleem"
Teddy Van Voorst:
10

"Super leuk uitje gehad. Goed ontvangen door de medewerkster. Uitleg zeer duidelijk. Goed materieel. "
Francien Borst:
10

"Was super leuk, ik maakte nog een grapje voor we weggingen, het is toch wel een volle accu... nou achteraf dus niet, op de terug weg was de accu leeg, het pech hulp nr gebeld om te zeggen dat we er aan kwamen maar miss iets te laat vanwege de lege accu... kwam een jongedame van de zaak ons tegemoet met een volle accu, super netjes geregeld Het steppen duurde even voor we het onder de knie hadden,maar komen dit zeker nog eens doe... groetjes fam Borst"
A Rozendaal:
8

"We hebben het goed naar onze zin gehad. Na problemen met een band, kwamen jullie het snel oplossen We vonden de tijd te kort, zeker in verhouding tot het geld."
Olaf Merkies:
8

"Wij hebben geen klootschieten gedaan zoals hier staat vermeld. Wat jammer was is dat we eigenlijk 24x e-scooter wilden reserveren maar jullie hadden er maar 20 en toen moesten we ook 4 e-loopfietsen huren. Volgens mij stonden er nog wel e-scooters op jullie parkeerplaats toen we terugkwamen dus was het wel mogelijk geweest om 24x e-scooter te huren. Dat was voor ons leuker geweest want degenen die op de e-loopfiets moesten vonden dat minder leuk dan op een e-scooter. "
R Rutjes:
4

"Technische onderhoud uitvoeren op de fiets is gewenst (remmen afstellen en achterkant rammelt)."
Jolanda van Beek:
10

"Superleuke ochtend gehad op de e-loopbike door de mooie natuur bij Garderen. Het was even wennen, maar daarna loop je makkelijk en kun je volop genieten. Service en uitleg was goed en vriendelijk, een aanrader dit!"
Monique Molenaar:
10

"We hebben de e-loopfietsen gehuurd in Harderwijk, het was in één woord GEWELDIG! De fietsen waren heel leuk, de route was heel mooi, echt een aanrader!"
Karin Sparidaens:
5

"No information that we will loose the borg when returning late Activity (route) was too long, the reason why we didn’t make it back on time"
Baukje Hogervorst:
9

"Helaas was er iemand van onze groep verhinderd om mee te gaan vanwege een geopereerde elleboog. Jammer dat jullie in dit geval ook zo stug zijn om in dit geval het betaalde geld terug te geven. Is overmacht en geen onwil om mee te gaan. Wij hebben trouwens geen 7x TO GO Koffie, etc. genomen. Dus hier ook teveel voor betaald helaas. Twee keer een lege accu was ook jammer, tocht zelf was super."
FA van Golen:
8

"E-steppen was ontzettend leuk! Even wennen in het begin. Wel jammer dat bij een van de steps de batterij leeg was een paar kilometer voor de finish. Het mocht echter de pret niet drukken. Aanrader!"
Kirsty Koppenrade:
9

"Super mooie route met eloopfietsen gemaakt. "
Linley Steenbak:
10

"Wat was het een leuke ervaring en een schitterende route over de Veluwe. We hebben ervan genoten!"
S Wever:
9

"We werden goed geholpen en kregen heldere uitleg over de game en de materialen. Toen de accu leeg was werd er een volle accu gebracht. We hadden een top tijd als gezin."
Sara Groenhof:
6

"De loopfietsen leken niet goed onderhouden of van slechte kwaliteit. Bij een van de fietsen is de ketting er 3 keer afgegaan tijdens het fietsen, hier hebben we uiteindelijk een vervangende elektrische fiets voor gekregen. Bij andere fietsen kraakten er meerdere dingen en hingen er ook verschillende dingen los zoals de bel of het bedieningspaneel etc. De service was heel netjes. Alles werd goed uitgelegd en toen we belden met problemen, kregen we een vervangende fiets. "
Arjo Ros:
9

"Leuke activiteit. Ook heel attent om poncho’s mee te geven! Heel erg leuk ondanks het weer van afgelopen zondag. Voor herhaling vatbaar. "
Judith Wijntjes:
7

"De activiteit was prima maar het contact vooraf was erg slecht. Vanwege corona moesten wij de activiteit verplaatsen. Hier was weinig ruimte voor. Toen er eenmaal een datum was gepland 2x telefonisch contact gehad en toen is er nooit iets gezegd over een borg. Dit hoorde we pas ter plekken. Ook begonnen we iets later maar er werd gelijk gezegd dat als we niet binnen de tijd terug waren we E 25,00 pp moesten bij betalen. Al met al een onprettige ervaring waardoor wij niet meer bij jullie zouden boeken en dit ook niet aan andere zouden adviseren."
Nicoline van Barneveld:
10

"Superleuk om te doen, en goede kwaliteit loopfietsen! Wij hebben van 14.00 - 16.45 gehuurd, maar hebben de route voor de kortere huurperiode gedaan. Hierdoor geen haast en gezellig koffie gedronken onderweg."
Martin van Meeteren:
8

"Voor eerste keer op loopstep, na duidelijke uitleg met volgeladen accu’s op weg. Na 5 min ben je gewend en step/loop je heerlijk door het bos. Erg leuk en apart om te doen veel bekijks onderweg van fietsers en wandelaars. "
Marieke Italiano - de Jong:
10

"Heel erge leuke activiteit voor gezin met pubers. Mooie route erg van genoten!"
tino Geul:
10

"Ondanks wat materiaalpech op t einde, superleuke dag gehad! Ook de hulp was redelijk snel ter plaatse en goedgehumeurd! Ik zou t iedereen aanraden!"
Claudia van Broekhuizen:
9

"Hrel erg leuk!"
Xandra van Maanen:
9

"Iets langer de tijd zou fijn zijn om rustig te kunnen eten onder weg , was net iets te kort tijd."
Mirjam Bronkhorst:
9

"E-loopfiets was in het begin wel spannend, maar even wennen en je gaat op volle kracht vooruit. Heel veel schik gehad. "
T.A. Houtman:
7

"Op meerdere vestigingen wat gehuurd. Wat ons opviel is dat het materiaal veel slechter was dan verleden jaar en diverse gebreken vertoont. Per filiaal is ook de service verschillend. Een keer telefonisch moeten reserveren omdat dit niet mogelijk was via de website. "
M.H. Vastenburg-de Vries:
9

"Wij vonden het erg leuk om te doen en de route was ook mooi."
Nanda Ruijgrok:
8

"Loopfiets ging 10 minuten voor het einde stuk, de band wilde niet meer rollen. Personeel gaf aan er naar te gaan kijken, maar iets meer begrip/compensatie was wel netjes geweest."
B. van der Velde:
6

"Het was voor ons de 3e keer met loopfietsen en e choppers. Fijn dat de nieuwelingen goed kunnen oefenen op de grootte parkeerplaats. Heel jammer dat we al na enkele km een lekke band hadden en een bijna lege accu. Ook erg jammer was het dat we best lang hebben moeten wachten op vervanging. Dit was niet aan jullie alleen te wijten, ook ivm wegafsluitingen in Ermelo. Jammergenoeg.waren er niet genoeg loopfietsen om ze om te ruilen. Daarvoor e choppers gekregen. Mijn voorkeur gaat toch meer uit naar de loopfietsen. Vond het bij terugkomst erg lang duren voordat de consumptie's kwamen en helaas waren de bestelde bitterballen ook nog koud van binnen. Maar dat is herstelden waren daarna goed te.eten..."
Heleen Dijkstra:
10

"De escaperoom was super leuk in elkaar gezet. Het praatje van de bier was echter ff to much..hij begon te vertellen over de tepel-problemen van n broertje, dat ging ons iets te ver . Evenals het kostenplaatje van een activiteit waar we niet voor kwamen. Het zou beter zijn als hij z'n praatje inkorten naar waar je voor komt. De loopfiets en de route waren leuk, maar wel jammer van de regen en jammer dat er vanuit marieke vd veluwenpeciaslist niet ff meer begrip getoont werd en/of meegedacht werd bij voorspellingen van 100% regen. De high tea was super!"
M van der Kort:
9

"Voor Uddel waren we de enige die die dag de E-fietsen hadden gehuurd. We zijn gebeld met de vraag of we vanuit Garderen wilde vertrekken. Dat wilden wij liever niet omdat wij de vorige keer al vanuit Garderen waren vertrokken en nu graag een compleet andere route wilden. Daar werd na overleg op gereageerd dat Uddel toch echt dicht ging en dat we vanuit Garderen konden vertrekken. Vraag het ons dan niet!! Dit had echt anders ingepakt kunnen worden door bijvoorbeeld iets meer uitleg te geven wat zeer waarschijnlijk weer meer begrip van ons kant had op geleverd."
T.G. de With:
6

"Goed en vriendelijk ontvangen. De wc mag wel wat meer aandacht krijgen want die was niet echt schoon."
gerda karreman:
10

"top!!!!!!!"
Martin Dokter:
7

"Helaas 2 loopfietsen kapot, werden vervangen door een scooter! Geweldige service!"
s kavoli:
10

"Super leuke dag gehad. Enorm gelachen. Wat pech gehad onderweg naar service/omwisseling E-loopfiets was er binnen 10 minuten. Na aankoop drankje van de zaak gekregen vanwege de pech. Super service. Raad iedereen aan dit een keer te doen. Is erg leuk in een groep maar ook met z'n tweeën. "
Marjo Manné:
8

"hele leuke medewerkers heeft echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen."
Linsay Top:
6

"Ik vond het een leuke activiteit alleen mijn mede meiden vonden ze erg gevaarlijk en onstabiel "
Vanja Hiep:
7

"De roze loopfiets is wel 2 keer vastgelopen en dan blijven proberen tot ‘ie weer de ondersteuning ‘oppakte’ met flink zweten tot gevolg én we konden pas 25 min later als gepland vertrekken en hebben door die 2 storingen niet een pauze kunnen nemen."
TM Voogt:
8

"Na eerst een paar minder goede E-loop fietsen te hebben getest, kregen we andere mee. In het begin is het best spannend op de loopfiets eenmaal onder de knie is het erg leuk. Deze deden het goed alleen was de high stand eerder een low stand en moest er regelmatig gewacht worden op de "achterblijvers" en konden we net een kwartier pauze houden. We kwamen daardoor wel te laat terug. Gelukkig kregen we wel onze borg terug En hebben we een leuke tijd gehad. "
C Ellerman:
9

"Super leuke route op de loopbandfiets"
Yentl Kleinschmidt:
7

"De ervaring was heel leuk! Ik vond alleen wel dat we continu bezig waren met de tijd en checken hoelang we nog wel niet hadden. We hebben eigenlijk nergens even kunnen zitten omdat we niet allemaal op de hoogste stand durfden. Iets meer speling in de tijd ( 15-30 minuten ) zou veel stress schelen naar mijn idee."
Anna Marie Jansen :
9

"Het was een leuke dag: de fietstocht was een mooie, heel afwisselend. Het was goed. Alle complimenten voor de service."
Bärbel Vink:
10

"Ontzettend leuke ervaring. Heel leuk om te doen. Het was even wennen om het juiste gevoel te krijgen, maar raad het iedereen aan om ook eens een loopfiets te huren"
J. Verhoeven:
7

" Leuke activiteit. De tijd die er voor staat was te kort voor de route en een pauze. "
Lisanne van de Laar:
10

"Wat een leuke en actieve manier om een rondje Veluwe te doen. "
J.A. De Croon:
7

"Het was een leuke tocht met de loopfiets, wat ik jammer vind is dat je niet tijd genoeg hebt om een terrasje te pakken. Na afloop hoorde we dat wanneer je de tocht maakt op de snelste stand hier voldoende tijd voor hebt, en bij de medium stand heb je ongeveer 20 min voor een pauze. Ik had dit liever van te voren gehoord, en het zou dan prettig zijn dat je tegen bijbetaling vooraf er langer over mocht doen. Het voelde op het laast als een race. We kwamen desondanks ruim een half uur te laat binnen. Hier werd gelukkig niets van gezegd of voor gerekend. Het was leuk om te doen, maar had naar mijn idee dus nog leuker gekund."
Liz Moonen:
9

"Het was heel leuk! We kregen goede uitleg en de activiteit die wij deden was loopsteppen. Even oefenen en daarna op pad! We hebben genoten"
T.E.W. Beishuizen:
6

"De activiteit was leuk maar het koste tijd om het goed toe te passen. Instructies en medewerkers goed en duidelijk. Puntje van verbetering is het zakelijke als je een activiteit reserveert. Niet flexibel en niet meedenken. Ik had het gevoel daarbij dat dit de eerste en laatste boeking was bij hun. Daar aangekomen waren ze heel vriendelijk en prima in het meedenken. Viel dus 100% mee. "
Jaap Van Zoest:
10

"Leuke activiteit langs mooie bezienswaardigheden. Pechgeval werd binnen 30 minuten opgelost. Route was lang voor de duur van de activiteit. Half uurtje extra zou beter zijn geweest. "
Ja Van loon:
10

"Was echt super leuk om te doen. "
Marco Spekschoor:
9

"was een zeer leuke activiteit door ons alle vier als ontzettend leuk ervaren. ook de service was zeer goed."
B. Schellevis:
8

"Voor de eerste keer op een E-loopfiets. Jammer dat de snelheid niet goed is te regelen zodat de loopfietsen even snel gaan (net als bij een gewone E-fiets). Het was een leuke ervaring."
debby Schulten-Brundel:
9

"Was super leuk . Wij hadden alleen 1 fiets waar 3x de ketting van af ging onderweg. Bij terug komst gemeld en ze gingen er wel gelijk wat aan doen."
Freda Helling:
10

"Zeer leuk"
Jo Beerling:
2

"Slecht bevallen als je 2 meter bent is de E-loopfiets niks. Maar helaas krijg je dan geen geld terug. "
Evelien De Fijter:
9

"Aardig personeel en heel behulpzaam. Route was leuk en afwisselend. Even wennen op de loop-o-step (of hoe hij ook mag heten), maar al snel vlot op weg. Aanrader, erg leuk om te doen."
Erik van de Camp:
9

"We hadden voor 5 personen een loopfiets gehuurd, die keurig bij aankomst klaar stonden. Na de vriendelijke ontvangst en uitleg over de loopfiets hebben we de prachtige route met fietsknooppunten gevolgd. De route is zo ingedeeld qua route en tijd, dat er ook een royale stop op een terras in past. Heerlijke activiteit voor jong en oud."
Arjan De Ruiter:
10

"Het was erg leuk om te doen!"
Jacoba Oost:
7

"Alleen jammer dat 1 van de loopfietsen de accu onderweg leeg was..doordat we wachten moesten lukte het niet om de route af te maken en moesten we de route verkorten"
Henk van der Haar:
9

"Erg leuk uitje, de E-loopfietsen deden het prima en de route was prachtig. Groot deel van de route met maximale ondersteuning gereden, maar de accu hield dat prima vol. Hou er rekening mee dat er bij de 3 uursshow route maar net tijd genoeg is om 1 keer een terrasje te pakken."
Silvia Davelaar:
9

"Geweldige ervaring!!"
S. Brouwer:
9

"Leek zo simpel, maar duurde wel even voor we het doorhadden.....maar daarna alleen maar gelachen en genoten."
Jolanda Van Roon:
9

"Bij een van de steps maakte de band wel herrie. Verder prima. Leuke route"
Emmy Van Maurik:
8

"Leuke activiteit en prima route middels knooppunten. Activiteit gedaan met z’n 2. Beide een ander type loopfiets, waardoor de snelheid helaas niet hetzelfde was. Ook was een van de loopfietsen niet sterk genoeg om een brug op te komen. Dit was erg jammer. Verder zeker een aanrader."
Iris Groenen:
8

"Goede route, leuke middag gehad!"
Baukje Olthuis:
9

"Leuk middagje gehad. Lange route gelopen, maar om ons aan de tijd te houden, moesten we aardig doorlopen. Wij hadden het leuk gevonden, als we onder weg nog wat vaker even hadden kunnen genieten van de omgeving. Zijn nu klein half uurtje gestopt voor een bakkie koffie, verder op tempo doorgelopen, maar toch half uurtje te laat. Ps: we hadden wel een kapotte loopfiets, dus het omwisselen kostte ook wel wat extra tijd "
A. Den Boer:
10

"Was super gaaf om te doen "
Margriet Potze:
8

"Was leuk om te doen en we kregen een goede uitleg over de loopfietsen. Route was erg mooi! We hadden liever daarin nog wel iets meer tijd gehad. Nu hadden we 3 uur, maar amper tijd om ergens aan te gaan en iets te nuttigen."
Natalie Barlo:
10

"Wij hadden 6 E loopfietsen gehuurd en wat was dit leuk om te doen,zeker voor herhaling vatbaar! Wij hebben een topmiddag gehad"
P. Oosterhoff:
10

"Ondanks de regen toch superleuk. Voor herhaling vatbaar."
Janny Hardeman:
8

"te weinig tijd om tussendoor iets te bekijken. wij misten een houder voor de knooppunten route op de step."
Dennis Oosterling:
9

"Leuk sportief evenement in mooie omgeving. Kom zeker nog een keer terug voor andere activiteiten "
Debra Van Rossenberg:
6

"De medewerkers zijn heel aardig, vrolijk en behulpzaam. De fietsen waren prima, een werkte niet zo goed. Dat was jammer. En de route viel een beetje tegen. In druk verkeer was het best spannend op deze loopfietsen. Prima leuke ervaring voor een keer. "
Irene Joris:
10

"Super leuk uitje op de E-loopfiets! Een echte aanrader voor 3 uur plezier!"
Kirsten Gertsen:
10

"Erg leuk om met de e-loopfiets de Veluwe te verkennen. In het begin is het erg onwennig maar al snel krijg je dit onder de knie en kun je in de hoogste versnelling over de paden gaan. "
Fenny Flietstra:
10

"Prima, leuk, zou het morgen weer willen doen!"
C Hurkens:
9

"De activiteit was heel leuk, personeel erg vriendelijk. Enige nadeel in deze corona tijd is dat 8 dagen termijn aangehouden wordt bij reservering en alsnog niet mee kunnen. Nu helaas 2 personen die niet mee konden maar waar wel voor betaald moest worden."
Mariëlla Stavenuiter:
9

"Leuke activiteit gehad, start koffie met een appelpunt. uitleg van Loopfiets en uitleg van knooppunten. En op pad, al snel midden in bos, prachtige rit door bos, over de hei, waar we de schaapsherder met zijn honden en schapen nog zagen. Langs een kasteel. Als je éénmaal je draai hebt gevonden op de step is het heel leuk, standje 5 gaat heel snel maar leuk om uit te proberen op een recht stuk. tijdens onze tocht kwamen we enkele fietsers tegen. was gelukkig niet te druk. "
Carla Scheppink:
8

"Was een hele leuke activiteit. Voor de hele route hadden wij te weinig tijd. Als je in begin moet wennen en je gaat niet zo hard ga je het niet redden, laat staan tijd voor een bakkie. Het is dat ik de omgeving ken anders waren we nog later terug gekomen. Zou een kortere route aanbieden"
Brigitte Van de Pas:
8

"De uitleg ging wel heel eg snel!"
C Verdoorn:
8

"We hebben een gezellige tijd gehad al loopsteppend door de bossen. Het was een mooie tocht. Wel een wat te lange afstand voor de tijd die ervoor staat. Weinig ruimte om af te stappen en/ of iets te drinken onderweg. Vooraf hebben we duidelijke informatie gekregen over de step. Wel jammer dat we geen koffie met gebak konden gebruiken omdat de aanvraag niet was vermeld."
Wilbert v.d. Ridder:
10

"Leuke activiteit, vriendelijke medewerkers."
Lisa de Bruijn:
9

"Het was super leuk! Goede service. Wel lastig dat de snelheid van de loopsteps verschillend is per step. "
Marieke Bosman:
9

"Ik vond het wel vreemd op mijn rekening €3 servicekosten te vinden, ondanks dat ik online reserveerde. Toen ik belde kreeg ik te horen dat telefonisch reserveren € 4,50 ging kosten, maar online reserveren er geen kosten zouden zijn. Daarnaast vond ik het niet zo klantvriendelijk dat er geen restitutie mogelijk was voor mijn kleinzoon die door ziekte niet mee kon doen met het uitje. Voor de vraag "Hoe beoordeel je Veluwe Specialist Otterlo?" zou een 5 de score zijn geweest."
Jose Slot:
9

"Ook de route was super mooi!!"
Ariena Pas:
9

"Het was even wennen om de loopfietsen te gebruiken. Eenmaal op gang was het erg leuk. De route is prachtig. Wellicht wel wat krap in de tijd. Veel gezien van de mooie omgeving maar niet vaak kunnen stoppen. We hadden in netto 1uur en 50 minuten nodig om de route te doen. Een shortcut in de route was dan wel fijn geweest. Op het laatst was het zelfs even haasten. Een puntje van aandacht: aan de achterkant van de loopband zit een ronddraaiende as. Ik kwam daar toch tegen aan tijdens het lopen, waardoor m'n schoen er tussen kwam. Eigenlijk best wel gevaarlijk. Een beschermkap erover zou veel veiliger zijn. We hebben een heerlijke activiteit gehad vol plezier. Een aanrader. "
A De goey:
9

"Wij vonden het erg leuk en de route was erg mooi om te rijden "
M. Mensen:
9

"Het was fantastisch. We moesten binnen 1.45 uur terug zijn, maar dat lukte niet op deze route. We hebben maar 1x een stop gehad, en de rest behoorlijk door gefietst."