Recensies E-loopfietsen


Ilse Groen over E-loopfietsen:
8

"Lopifiets gehuurd. In het begin is het erg wennen, maar gaandeweg wordt je steeds zekerder en ga je vol "gas". De tijd had van mij langer gemogen om meer rust te hebben om ergens te gaan zitten of foto's te maken."
Michel ter Braak over Diversen:
8

"Erg leuk om te doen, ook een erg leuke route gereden. Maar de batterijen die we meekregen waren al half vol toen we vertrokken. We hadden wel twee reservebatterijen mee, maar ook die bleken niet vol. Al met al hebben we dus 4 batterijen leeg gereden. Gelukkig konden we geduwd worden door e-choppers, anders hadden we een half uur in de bloedhitte moeten wachten tot er nieuwe batterijen geleverd zouden worden. 2 van de 6 e-loopfietsen hadden een lege batterij. "
I Beerstecher over E-loopfietsen:
9

"Erg leuke activiteit! Voor herhaling vatbaar, zeker met mooi weer!"
Jolanda van Essen over Diversen:
10

"hartstikke leuk om een mooie tocht op een e-loopfiets te doen in zo'n mooie omgeving. Het is goed even beter uit te leggen hoe een accu te vervangen (met de pin/sleutel)"
Friso Jongejan over E-loopfietsen:
8

"We hebben helaas niet goed door gekregen hoe de quiz moest onderweg en we hadden onderweg 2x een lege accu. Gelukkig staat er in de app wat je dan moet doen en komen ze vlug om een nieuwe accu te brengen. De medewerker had bij de eerste lege accu ook een reserve mee voor onderweg, wat ons geluk was. Het belangrijkste is dat we veel plezier hebben gehad en de medewerkers zijn verder heel vriendelijk en behulpzaam. We zullen zeker nog een keer langskomen! "
Floral Golen over E-loopfietsen:
7

"Na ongeveer 2 km bleek een accu geen goed contact te maken. De ondersteuning viel elke keer weg. Tegen de batterij duwen hielp wel, maar tijdelijk. Na 100 meter viel de accu weer uit. Daarom teruggereden. We werden vriendelijk geholpen en kregen een nieuwe step. Dit is de tweede keer dat we deze activiteit doen in Otterlo en wederom hadden we een lege accu aan het eind. Nou kan je gaan bellen en een tijd moeten wachten. We hebben toch maar het laatste stuk (vanaf de Mossel) gestept en gelopen. Er zijn dus problemen met de accu’s! Dit werd ook door een van de werknemers toegegeven. Een erg leuke activiteit, maar gedoe met de accu’s geeft wel een domper op deze middag. "
Tinka van den Berg over E-loopfietsen:
9

"Leuke route en e loopfiets is erg grappig een keer gedaan te hebben. Service is prima"
Robert Korf over E-loopfietsen:
9

"Super gastvrij en goed geregeld "
Familie Godijn over E-loopfietsen:
9

"Erg leuk om te doen, aanrader ! "
willemien van koeveringe over E-loopfietsen:
10

"we hebben genoten van een leuke tocht met de E-loopfietsen. T was even oefenen, maar is gelukt. De pech die we hadden is ook makkelijk opgelost dmv de info op de app waarna we een vervangende fiets kregen. Kortom: t was geweldig"
José Kroon over E-loopfietsen:
10

"Wij genieten altijd erg van de activiteiten die we doen via Veluwe Specialist. Dit jaar was mijn zus en neefje mee, en ook zij vonden het voor herhaling vatbaar."
Elza Vlastuin over E-loopfietsen:
10

"Wij vonden ons uitje met de E-loopfiets geweldig goede uitleg super vriendelijk personeel en een prachtige omgeving met genoeg plekjes om eventjes wat te drinken. Was echt een mooie gezellig dag. Wij komen hier zeker een keertje terug!!!"
Anuschka RÖtjes over Diversen:
10

"Super leuke activiteit en zeer vriendelijk geholpen!!"
Marloes Selhorst over E-loopfietsen:
9

"Hele leuke dag gehad. Prima service. "
Laura Teunissen over E-loopfietsen:
10

"Super leuke activiteit!"
F. Vliet van over E-loopfietsen:
8

"Allemaal goed voor elkaar. Een verrassing die mij onaangenaam overkwam: In het boeken werden netjes de kosten vermeld. Toen ik moest betalen (iDeal) kwamen er onverwacht servicekosten bij. Gaat me niet om het geld, maar om het principe ineens even een paar euro extra rekenen gaf mij een dubbel gevoel. Als jullie die kosten willen berekenen, is dat prima. Maar vermeld dat vanaf het begin. "
Noortje Derksen over Diversen:
9

"Super leuk en vriendelijke mensen"
Dirk Figee over E-loopfietsen:
9

"Was erg leuk, met een mooie route! "
Rina van Rhee over Diversen:
8

"Goed voor elkaar en mooie route."
Simon De Boer over Diversen:
10

"Leuke dag gehad op de E loopfiets. In het begin even wennen maar daarna ging het als een trein. Route krijg je mee op de app. Misschien is het handig als er een toontje komt als er een aanwijzing/ opdracht komt. Nu moet je opletten of deze op het scherm verschijnt. "
Eva Adriaanse over Diversen:
9

"Vriendelijk personeel. Wij hadden pech met de E- loopfiets. Er werd gelijk een nieuwe gebracht en we kregen wat lekkers ivm het ongemak. Leuke route met mogelijkheid tot wat drinken."
Suzanne Bergman over Diversen:
8

"Een hele leuke route gedaan met de E-loopfiets (het is eigenlijk meer een step :-). Wat een prachtige omgeving en natuur heeft Garderen. Je kunt met de E-loopfiets makkelijk veel van de omgeving zien. Heel leuk om te doen. Echt een aanrader!"
Jacqueline van den Bergen over E-loopfietsen:
10

"was superleuk en gezellig! leuk die opdrachten ook van de FUNtour, aanrader! "
Familie van de Bovenkamp over E-loopfietsen:
9

"Vriendelijke ontvangst en instructie. e-loopfietsen ok. Mooie omgeving, meer dan voldoende tijd om de route te rijden."
Anna Herbert over E-loopfietsen:
9

"Doordat de ketting er steeds afliep was het fietsritje minder geslaagd dan we zouden willen. Vorig jaar ook pech gehad met loopstep, toen lang moeten wachten op vervangende step. Nu steeds ketting zelf erop gelegd in de hoop dat het beter zou gaan. En niet gebeld omdat we dan weer moesten wachten. Fietsplezier hierdoor een stuk minder. Jammer. Hopelijk kunnen we restitutie krijgen, dat zou de schade compenseren. Met vriendelijke groet, Anna Herbert "
Klarinda Mons over E-loopfietsen:
9

"In het begin wennen op de loopbandstep, maar toen het lukte vonden we het geweldig. "
S. Jansen over Diversen:
9

"Was ontzettend leuk om te doen!"
Smulders over E-loopfietsen:
10

"Super leuke activiteit, alle steps deden het perfect en het was een prachtige route! Het was tè leuk dus duurde tè kort:))"
Tamara Koks over E-loopfietsen:
9

"Super leuke knooppunten route, 1 x de afslag gemist, waardoor we wat extra meters hebben gemaakt dat mocht de pret niet drukken ook was er een hele lieve dame die ons hielp met de eerste meters. "
Joost ten Have over E-loopfietsen:
6

"Erg leuk, aardige medewerker, mooie route, een leuke ervaring op de loopfiets"
maria van de Burgwal over Diversen:
10

"leuk ontvangen goed ingelicht ontzettend leuk om te doen"
Annemarie Boonzaaijer over E-loopfietsen:
9

"We zijn op stap gegaan met een lopifit. Wat een heerlijk vervoersmiddel! We waren ruim binnen de aangegeven tijd terug en we mochten een tweede rit maken. Super leuke en relaxe middag gehad. Gaan we zeker nog een keer doen!"
Bärbel Vink over E-loopfietsen:
10

"Wederom een geweldig leuke ervaring. Nu leuk met de speciale app."
Bertine de Ron over E-loopfietsen:
10

"Echt een aanrader! Hele mooie route gestept. Duidelijke uitleg, vriendelijke medewerkers"
Wim Westra over E-loopfietsen:
10

"Leuke belevenis we hebben genoten "
Bouk Zoethout over Diversen:
10

"Leuke activiteit, een aanrader om met een groep te doen"
Janneke Stolte over E-loopfietsen:
7

"Een erg leuke activiteit en een mooie route. Maar je kunt niet met grote stappen lopen. Dan stoot je tegen de achterkant aan. Ik kwam klem te zitten met met voet, hiel onder de dwarse stang en de tenen achter de rolband. Gelukkig geen echte ongelukken gebeurd."
Justine de Haas over Diversen:
10

"We hebben genoten! Prachtige omgeving en extra leuk om dit op de E loopfiets te doen."
Karin Oenema over Diversen:
9

"We hebben een erg gezellige ochtend gehad en een prachtige (knooppunten)route gereden. De tijd die staat voor de loopsteps is wel wat krap. "
G. van der Velde over Diversen:
7

"We zijn goed ontvangen, goede uitleg, kosten voor telefonische reservering en servicekosten belachelijk "
Sandra Dikkes over Diversen:
10

"Zelf in de regen hebben we een prachtige route gestept. Mooie beleving en doen het nog eens bij mooi weer "
Veringa over E-loopfietsen:
10

"Alles Top!"
gerda karreman over E-loopfietsen:
10

"Wij (3 personen) hebben voor de 3e keer de lopifit mogen gebruiken en we hebben weer net zoveel genoten als de eerste keer!!!!!! Medewerksters waren super vriendelijk!!!! groet g.karreman"
Gerrit Schilder over E-loopfietsen:
8

"We hebben een E loopfiets gehuurd. Erg leuk. Tip: -maak er 2 uur van ipv 1:45 uur. Zo is er iets meer tijd voor een koffie of picknickpauze of bij fout rijden. -vermeld in de mail vooraf erbij dat op maandag de horeca gesloten is. Gelukkig hadden we wat meegenomen, abders was dat best vervelend."
Marion Vaalt over E-loopfietsen:
9

"Wij hebben een hele leuke middag gehad op de E-Loopfiets.In het begin vond iedereen het toch wel spannend. Het is even wennen. Er was een hele mooie route d.m.v. fietsknooppuntenroute uitgezet. "
Bert-Jan Paus over Diversen:
2

"Wij hadden een loopfiets gehuurd. Eerste keer. Was even wennen om er mee overweg te kunnen. Maar naar een goede uitleg toch gelukt. Het was een erg leuke ervaring om je op deze manier voort te bewegen. Verder was er een duidelijke routebeschrijving. En de route zelf was een erg mooi. Moet wel toegeven, als je voor de omgeving gaat, dan zul nog een sessie moeten plannen. Haha. Bij een eerste keer let je nog niet op de omgeving. Veluwe specialist, dank jullie wel voor een mooie ervaring. "
Andrea Wichers over Diversen:
9

"Miste bij de intructie hoe je het best kon remmen.... en dan niet alleen via de handrem. Maar dat je tijdens het remmen ook stil moest staan... daardoor is 2 x de hak van mijn schoen vast gekomen in de motor. De activiteit zelf was super leuk! Een prachtige omgeving, zelfs een hele grote groep herten stak voor ons de weg over."
Henk Ten Hove over E-loopfietsen:
10

"heel vriendelijk personeel goed geholpen ik kon vanwege een oude knieblessure niet met de loopfiets omgaan en kreeg toen een e bike mee zodat we toch als gezin het uitje konden doen bedankt"
S Tettero over E-loopfietsen:
8

"Prima geholpen. We mochten langer wegblijven zonder extra te betalen. Vriendelijke medewerkers "
Karin Haijes over Diversen:
7

"Wij hebben een leuke middag gehad. De tijd was alleen te kort. Van kwart over 3 tot 5 uur heb je bijna geen tijd om ergens af te stappen. We vonden de prijs wel erg hoog voor de beschikbare tijd."
Jacoline Van der Maas over E-loopfietsen:
10

"We hebben erg genoten! Duidelijke uitleg en leuke bezigheid. Raakte wel in de knoop met de tijd, konden niet alle knooppunten halen in een wat kort tijdsbestek. Uiteindelijk kortere route terug, toch iets te laat maar dit was geen enkel probleem"
Teddy Van Voorst over Diversen:
10

"Super leuk uitje gehad. Goed ontvangen door de medewerkster. Uitleg zeer duidelijk. Goed materieel. "
Francien Borst over E-loopfietsen:
10

"Was super leuk, ik maakte nog een grapje voor we weggingen, het is toch wel een volle accu... nou achteraf dus niet, op de terug weg was de accu leeg, het pech hulp nr gebeld om te zeggen dat we er aan kwamen maar miss iets te laat vanwege de lege accu... kwam een jongedame van de zaak ons tegemoet met een volle accu, super netjes geregeld Het steppen duurde even voor we het onder de knie hadden,maar komen dit zeker nog eens doe... groetjes fam Borst"
A Rozendaal over E-loopfietsen:
8

"We hebben het goed naar onze zin gehad. Na problemen met een band, kwamen jullie het snel oplossen We vonden de tijd te kort, zeker in verhouding tot het geld."
Olaf Merkies over Diversen:
8

"Wij hebben geen klootschieten gedaan zoals hier staat vermeld. Wat jammer was is dat we eigenlijk 24x e-scooter wilden reserveren maar jullie hadden er maar 20 en toen moesten we ook 4 e-loopfietsen huren. Volgens mij stonden er nog wel e-scooters op jullie parkeerplaats toen we terugkwamen dus was het wel mogelijk geweest om 24x e-scooter te huren. Dat was voor ons leuker geweest want degenen die op de e-loopfiets moesten vonden dat minder leuk dan op een e-scooter. "
R Rutjes over E-loopfietsen:
4

"Technische onderhoud uitvoeren op de fiets is gewenst (remmen afstellen en achterkant rammelt)."
Jolanda van Beek over Diversen:
10

"Superleuke ochtend gehad op de e-loopbike door de mooie natuur bij Garderen. Het was even wennen, maar daarna loop je makkelijk en kun je volop genieten. Service en uitleg was goed en vriendelijk, een aanrader dit!"
Monique Molenaar over E-loopfietsen:
10

"We hebben de e-loopfietsen gehuurd in Harderwijk, het was in één woord GEWELDIG! De fietsen waren heel leuk, de route was heel mooi, echt een aanrader!"
Karin Sparidaens over Diversen:
5

"No information that we will loose the borg when returning late Activity (route) was too long, the reason why we didn’t make it back on time"
Baukje Hogervorst over Diversen:
9

"Helaas was er iemand van onze groep verhinderd om mee te gaan vanwege een geopereerde elleboog. Jammer dat jullie in dit geval ook zo stug zijn om in dit geval het betaalde geld terug te geven. Is overmacht en geen onwil om mee te gaan. Wij hebben trouwens geen 7x TO GO Koffie, etc. genomen. Dus hier ook teveel voor betaald helaas. Twee keer een lege accu was ook jammer, tocht zelf was super."
FA van Golen over E-loopfietsen:
8

"E-steppen was ontzettend leuk! Even wennen in het begin. Wel jammer dat bij een van de steps de batterij leeg was een paar kilometer voor de finish. Het mocht echter de pret niet drukken. Aanrader!"
Kirsty Koppenrade over E-loopfietsen:
9

"Super mooie route met eloopfietsen gemaakt. "
Linley Steenbak over E-loopfietsen:
10

"Wat was het een leuke ervaring en een schitterende route over de Veluwe. We hebben ervan genoten!"
S Wever over Diversen:
9

"We werden goed geholpen en kregen heldere uitleg over de game en de materialen. Toen de accu leeg was werd er een volle accu gebracht. We hadden een top tijd als gezin."
Sara Groenhof over E-loopfietsen:
6

"De loopfietsen leken niet goed onderhouden of van slechte kwaliteit. Bij een van de fietsen is de ketting er 3 keer afgegaan tijdens het fietsen, hier hebben we uiteindelijk een vervangende elektrische fiets voor gekregen. Bij andere fietsen kraakten er meerdere dingen en hingen er ook verschillende dingen los zoals de bel of het bedieningspaneel etc. De service was heel netjes. Alles werd goed uitgelegd en toen we belden met problemen, kregen we een vervangende fiets. "
Arjo Ros over E-loopfietsen:
9

"Leuke activiteit. Ook heel attent om poncho’s mee te geven! Heel erg leuk ondanks het weer van afgelopen zondag. Voor herhaling vatbaar. "
Judith Wijntjes over Diversen:
7

"De activiteit was prima maar het contact vooraf was erg slecht. Vanwege corona moesten wij de activiteit verplaatsen. Hier was weinig ruimte voor. Toen er eenmaal een datum was gepland 2x telefonisch contact gehad en toen is er nooit iets gezegd over een borg. Dit hoorde we pas ter plekken. Ook begonnen we iets later maar er werd gelijk gezegd dat als we niet binnen de tijd terug waren we E 25,00 pp moesten bij betalen. Al met al een onprettige ervaring waardoor wij niet meer bij jullie zouden boeken en dit ook niet aan andere zouden adviseren."
Nicoline van Barneveld over E-loopfietsen:
10

"Superleuk om te doen, en goede kwaliteit loopfietsen! Wij hebben van 14.00 - 16.45 gehuurd, maar hebben de route voor de kortere huurperiode gedaan. Hierdoor geen haast en gezellig koffie gedronken onderweg."
Martin van Meeteren over Diversen:
8

"Voor eerste keer op loopstep, na duidelijke uitleg met volgeladen accu’s op weg. Na 5 min ben je gewend en step/loop je heerlijk door het bos. Erg leuk en apart om te doen veel bekijks onderweg van fietsers en wandelaars. "
Marieke Italiano - de Jong over E-loopfietsen:
10

"Heel erge leuke activiteit voor gezin met pubers. Mooie route erg van genoten!"
tino Geul over E-loopfietsen:
10

"Ondanks wat materiaalpech op t einde, superleuke dag gehad! Ook de hulp was redelijk snel ter plaatse en goedgehumeurd! Ik zou t iedereen aanraden!"
Claudia van Broekhuizen over Diversen:
9

"Hrel erg leuk!"
Xandra van Maanen over E-loopfietsen:
9

"Iets langer de tijd zou fijn zijn om rustig te kunnen eten onder weg , was net iets te kort tijd."
Mirjam Bronkhorst over Diversen:
9

"E-loopfiets was in het begin wel spannend, maar even wennen en je gaat op volle kracht vooruit. Heel veel schik gehad. "
T.A. Houtman over Diversen:
7

"Op meerdere vestigingen wat gehuurd. Wat ons opviel is dat het materiaal veel slechter was dan verleden jaar en diverse gebreken vertoont. Per filiaal is ook de service verschillend. Een keer telefonisch moeten reserveren omdat dit niet mogelijk was via de website. "
M.H. Vastenburg-de Vries over E-loopfietsen:
9

"Wij vonden het erg leuk om te doen en de route was ook mooi."
Nanda Ruijgrok over E-loopfietsen:
8

"Loopfiets ging 10 minuten voor het einde stuk, de band wilde niet meer rollen. Personeel gaf aan er naar te gaan kijken, maar iets meer begrip/compensatie was wel netjes geweest."
B. van der Velde over Diversen:
6

"Het was voor ons de 3e keer met loopfietsen en e choppers. Fijn dat de nieuwelingen goed kunnen oefenen op de grootte parkeerplaats. Heel jammer dat we al na enkele km een lekke band hadden en een bijna lege accu. Ook erg jammer was het dat we best lang hebben moeten wachten op vervanging. Dit was niet aan jullie alleen te wijten, ook ivm wegafsluitingen in Ermelo. Jammergenoeg.waren er niet genoeg loopfietsen om ze om te ruilen. Daarvoor e choppers gekregen. Mijn voorkeur gaat toch meer uit naar de loopfietsen. Vond het bij terugkomst erg lang duren voordat de consumptie's kwamen en helaas waren de bestelde bitterballen ook nog koud van binnen. Maar dat is herstelden waren daarna goed te.eten..."
Heleen Dijkstra over Diversen:
10

"De escaperoom was super leuk in elkaar gezet. Het praatje van de bier was echter ff to much..hij begon te vertellen over de tepel-problemen van n broertje, dat ging ons iets te ver . Evenals het kostenplaatje van een activiteit waar we niet voor kwamen. Het zou beter zijn als hij z'n praatje inkorten naar waar je voor komt. De loopfiets en de route waren leuk, maar wel jammer van de regen en jammer dat er vanuit marieke vd veluwenpeciaslist niet ff meer begrip getoont werd en/of meegedacht werd bij voorspellingen van 100% regen. De high tea was super!"
M van der Kort over E-loopfietsen:
9

"Voor Uddel waren we de enige die die dag de E-fietsen hadden gehuurd. We zijn gebeld met de vraag of we vanuit Garderen wilde vertrekken. Dat wilden wij liever niet omdat wij de vorige keer al vanuit Garderen waren vertrokken en nu graag een compleet andere route wilden. Daar werd na overleg op gereageerd dat Uddel toch echt dicht ging en dat we vanuit Garderen konden vertrekken. Vraag het ons dan niet!! Dit had echt anders ingepakt kunnen worden door bijvoorbeeld iets meer uitleg te geven wat zeer waarschijnlijk weer meer begrip van ons kant had op geleverd."
T.G. de With over Diversen:
6

"Goed en vriendelijk ontvangen. De wc mag wel wat meer aandacht krijgen want die was niet echt schoon."
gerda karreman over E-loopfietsen:
10

"top!!!!!!!"
Martin Dokter over E-loopfietsen:
7

"Helaas 2 loopfietsen kapot, werden vervangen door een scooter! Geweldige service!"
s kavoli over E-loopfietsen:
10

"Super leuke dag gehad. Enorm gelachen. Wat pech gehad onderweg naar service/omwisseling E-loopfiets was er binnen 10 minuten. Na aankoop drankje van de zaak gekregen vanwege de pech. Super service. Raad iedereen aan dit een keer te doen. Is erg leuk in een groep maar ook met z'n tweeën. "
Marjo Manné over E-loopfietsen:
8

"hele leuke medewerkers heeft echt de tijd genomen om alles goed uit te leggen."
Linsay Top over E-loopfietsen:
6

"Ik vond het een leuke activiteit alleen mijn mede meiden vonden ze erg gevaarlijk en onstabiel "
Vanja Hiep over E-loopfietsen:
7

"De roze loopfiets is wel 2 keer vastgelopen en dan blijven proberen tot ‘ie weer de ondersteuning ‘oppakte’ met flink zweten tot gevolg én we konden pas 25 min later als gepland vertrekken en hebben door die 2 storingen niet een pauze kunnen nemen."
TM Voogt over E-loopfietsen:
8

"Na eerst een paar minder goede E-loop fietsen te hebben getest, kregen we andere mee. In het begin is het best spannend op de loopfiets eenmaal onder de knie is het erg leuk. Deze deden het goed alleen was de high stand eerder een low stand en moest er regelmatig gewacht worden op de "achterblijvers" en konden we net een kwartier pauze houden. We kwamen daardoor wel te laat terug. Gelukkig kregen we wel onze borg terug En hebben we een leuke tijd gehad. "
C Ellerman over E-loopfietsen:
9

"Super leuke route op de loopbandfiets"
Yentl Kleinschmidt over E-loopfietsen:
7

"De ervaring was heel leuk! Ik vond alleen wel dat we continu bezig waren met de tijd en checken hoelang we nog wel niet hadden. We hebben eigenlijk nergens even kunnen zitten omdat we niet allemaal op de hoogste stand durfden. Iets meer speling in de tijd ( 15-30 minuten ) zou veel stress schelen naar mijn idee."
Anna Marie Jansen over E-loopfietsen:
9

"Het was een leuke dag: de fietstocht was een mooie, heel afwisselend. Het was goed. Alle complimenten voor de service."
Bärbel Vink over E-loopfietsen:
10

"Ontzettend leuke ervaring. Heel leuk om te doen. Het was even wennen om het juiste gevoel te krijgen, maar raad het iedereen aan om ook eens een loopfiets te huren"
J. Verhoeven over E-loopfietsen:
7

" Leuke activiteit. De tijd die er voor staat was te kort voor de route en een pauze. "
Lisanne van de Laar over E-loopfietsen:
10

"Wat een leuke en actieve manier om een rondje Veluwe te doen. "
J.A. De Croon over E-loopfietsen:
7

"Het was een leuke tocht met de loopfiets, wat ik jammer vind is dat je niet tijd genoeg hebt om een terrasje te pakken. Na afloop hoorde we dat wanneer je de tocht maakt op de snelste stand hier voldoende tijd voor hebt, en bij de medium stand heb je ongeveer 20 min voor een pauze. Ik had dit liever van te voren gehoord, en het zou dan prettig zijn dat je tegen bijbetaling vooraf er langer over mocht doen. Het voelde op het laast als een race. We kwamen desondanks ruim een half uur te laat binnen. Hier werd gelukkig niets van gezegd of voor gerekend. Het was leuk om te doen, maar had naar mijn idee dus nog leuker gekund."
Liz Moonen over E-loopfietsen:
9

"Het was heel leuk! We kregen goede uitleg en de activiteit die wij deden was loopsteppen. Even oefenen en daarna op pad! We hebben genoten"
T.E.W. Beishuizen over E-loopfietsen:
6

"De activiteit was leuk maar het koste tijd om het goed toe te passen. Instructies en medewerkers goed en duidelijk. Puntje van verbetering is het zakelijke als je een activiteit reserveert. Niet flexibel en niet meedenken. Ik had het gevoel daarbij dat dit de eerste en laatste boeking was bij hun. Daar aangekomen waren ze heel vriendelijk en prima in het meedenken. Viel dus 100% mee. "
Jaap Van Zoest over E-loopfietsen:
10

"Leuke activiteit langs mooie bezienswaardigheden. Pechgeval werd binnen 30 minuten opgelost. Route was lang voor de duur van de activiteit. Half uurtje extra zou beter zijn geweest. "
Ja Van loon over E-loopfietsen:
10

"Was echt super leuk om te doen. "
Marco Spekschoor over E-loopfietsen:
9

"was een zeer leuke activiteit door ons alle vier als ontzettend leuk ervaren. ook de service was zeer goed."