Recensies Elektrische fietsen


Hoornweg over Diversen:
9

"Waren wat laat met reserveren, maar weer super geregeld! We hebben een heerlijke middag gehad, dank jullie wel weer. Tot de volgende keer."
M. Zittema over Diversen:
7

"Jullie bieden bakfietsen aan geschikt voor honden. Dat viel tegen, de bakfiets was niet echt fijn voor de hond. Geen instap mogelijkheid ( deurtje is eigenlijk gewoon noodzakelijk bij grotere honden) dus moesten we tillen ( 38 kg!). Ook het bankje dat er in zat maakt de ruimte aanzienlijk kleiner. Misschien is het handig op als je aangeven kan of je kinderen of hond meeneemt? En bij hond welk formaat? Zodat de bakfiets aangepast is. Ook een antislipmat ontbrak. Ook heb ik van te voren en bij ophalen geïnformeerd naar losloop mogelijkheden langs de route, helaas konden jullie die informatie niet geven. En wat verteld werd klopte niet. Zou een fantastisch service zijn als dat ook tijdens de rit, of van te voren, aangegeven kan worden."
K. Gaasbeek over Diversen:
9

"Zeer positief, 3de keer huren bij de Veluwe Specialist 2x in Otterlo 1x in Harderwijk. Allen keren met plezier binnen gelopen en tevreden huiswaarts gekeerd. Vriendelijke medewerkers, leuke routes, goede fietsen en accu’s. Kort om voor herhaling vatbaar. Ga zo door. "
Serina Jansen-Eijkenboom over Elektrische fietsen:
9

"Goed, lief, duidelijk personeel. Makkelijk te instaleren app met de routes en de knooppunten erop vermeld. High lights stonden erbij. Helemaal fantastisch "
Van Oosten over Elektrische fietsen:
8

"Vriendelijk en snelle service "
Inge Smit over Diversen:
9

"Alleraardigste medewerkers!"
Peter Dedeurwaerder over Diversen:
4

"Matige kwaliteit fietsen. Één van de gewone e-bikes had als gebrek dat de batterij steeds los kwam waardoor de ondersteuning telkens uitviel. De elektrische bakfiets rammelde enorm, daarnaast was het sluitsysteem voor de regenhoes stuk. Toch een beetje teleurstellend. "
G.M. Lock-Baardman over Elektrische fietsen:
7

"ik ben bang dat het volgend jaar niet meer verantwoord is in de bossen en heidevelden, vanwege de wolf. Er komen er steeds meer, steeds meer roedels, en het is al bewezen dat het roofdier echt zo schuw niet is. Het dier is streng beschermt, met verstrekkende gevolgen, helaas! Een goede vriendin van mij is vorige week in de buurt van Otterlo op haar fiets enige tijd nagezeten in de bossen door het roofdier, ze heeft de schrik nog in haar benen. Gelukkig kwamen meerdere fietsers, anders had ze het niet naverteld."
Frank van Beek over Elektrische fietsen:
10

"Perfecte fietsen en goede instructies"
Jelle Reitsma over Diversen:
5

"Activiteiten hebben wij niet aan gedaan (dus dat cijfer geldt niet) we hebben fietsen gehuurd, duidelijke uitleg gekregen! Fietsen waren prima en toen we met een lege accu in Hoenderloo waren de medewerkers die daar toevallig waren (winkel is gesloten na augustus) zo aardig om deze om te ruilen. Prima bedrijf!"
Theo van Eeuwijk over Diversen:
8

"Wij zijn buitengewoon vriendelijk geholpen en ondanks ik zelf feitelijk een hekel heb aan fietsen was dit een fantastische dag. De fietsen gingen als een speer, de mijne rammelde een beetje maar daar is ook alles mee gezegd. Ons werd route Bos en Hei geadviseerd en de dame in kwestie heeft daar volledig recht aan gedaan. Een prachtige toch dwars door de bossen met als verrassing de purperen hei zoals het liedje ooit zegt. Kortom, absoluut voor herhaling vatbaar. "
Alle Minnema over Elektrische fietsen:
10

"Prima fietsen, aardige behulpzame medewerkers.Aanrader!"
Henk Van De Nes over Elektrische fietsen:
9

"Goed materiaal en zeer vriendelijk personeel! Gr Henk"
Jolanda Cuperus over Diversen:
10

"Hele leuke fietstocht gedaan met elektrische fietsen. We hebben genoten"
Dirk Verhoeff over Diversen:
8

"Instructies over het gebruik van de e-bikes had duidelijker gekund. Misschien essentiële instructies op papier zou helpen. "
Henk Balder over Elektrische fietsen:
9

"De medewerkers zijn echt helemaal top. Perfecte service, met name ook bij het afstellen van zadel etc. "
Breur over Diversen:
10

"2 fietsen gehuurd. Prima uitleg, vriendelijke medewerkers. Lekke band gehad, na telefonisch contact was er hulp binnen 15 minuten en werd de fiets netjes omgeruild. Super!"
Jannie Klippel over Elektrische fietsen:
4

"De fietsen waren niet zo geweldig en kregen weinig informatie "
Renee Stolk over Elektrische fietsen:
9

"Goede fietsen en uitleg"
Jolanda van Essen over Diversen:
10

"hartstikke leuk om een mooie tocht op een e-loopfiets te doen in zo'n mooie omgeving. Het is goed even beter uit te leggen hoe een accu te vervangen (met de pin/sleutel)"
Gerarda de Goei-Matser over Elektrische fietsen:
9

"Leuke activiteit en prima service "
Jolanda Koster over Elektrische fietsen:
7

"Fietsen wel iets meer onderhoud nodig, kraakjes en remmen piepen. Ook zorgt voorwiel motor voor vrij veel geluid. Maar goed snap dat ze pas vervangen worden als ze afgeschreven zijn."
Helen Silvius over Elektrische fietsen:
1

"Vond het niet fijne fietsen. Levens gevaarlijk dat de fiets zelfs als je er naast loopt nog gaat rijden. Heb dit nog nooit mee gemaakt. Personeel wel erg vriendelijk. Groeten Helèn Silvius. "
J. Samberg over Elektrische fietsen:
10

"Heel vriendelijke medewerkers en goede fietsen. Hartelijk bedankt. Tot een andere keer. Groetjes uit Duitsland. Josef Samberg "
a.j. van de Wetering over Elektrische fietsen:
8

"Zeer tevreden bij hulp tijdens pech met fiets. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt!"
Leo Samama over Diversen:
9

"Alles was prima geregeld en de ontvangst en service vriendelijk, gezellig en to the point! "
Katarina Hajtasova over Elektrische fietsen:
9

"prima geholpen met een glimlach"
Heleen Schuurmans over Diversen:
7

"Er zat een knopje op de accu wat invloed had op de aan/uit stand. Het was handig geweest als daarop was gewezen want nu konden we de tweede dag niet vertrekken. we zijn eerst langs de uitleen teruggeweest op dinsdag. Wel fijn dat ik toen een fiets kon huren die net iets rechter- op kon zitten. Verder lekker gefietst."
Erik Janse over Elektrische fietsen:
7

"Fietsen zijn tikkeltje gedateerd en houden flink in soms"
Roelof Hadders over Elektrische fietsen:
10

"Leuke ontspannen fietsdag"
mark bosma over Elektrische fietsen:
4

"Hele oude electrische fietsen met hele lage frames van meer dan 10 jaar oud,ze hebben alleen oude fietsen met voorwiel aandrijving, geen middenas aandrijving . ze zeggen hier niets over op de website. Dus voor 27.50 veel te duur betaald. Geen aanrader. Advies moderniseer fietsen park "
Sacha Koppenol over Diversen:
5

"Jammer dat we een ebike kregen met voorwielaandrijving. Dat is vooral voor wat oudere mensen, zoals mijn moeder, gevaarlijk. Jammer ook dat er bij 1 fiets geen snelbinders aanwezig waren. En bij diezelfde fiets ook ( door de accu) geen fietstas ( van huis meegenomen) op geplaatst kon worden. Uw prijs ligt wat hoger dan bij andere fietsverhuur bedrijven Terwijl bij andere verhuurbedrijven betere fietsen worden verhuurd. Over de medewerkers alleen naar goeds te melden. "
Theo van Woerden over Elektrische fietsen:
8

"Wij boekten online en moesten €1.38 administratiekosten betalen. Geen wereld bedrag maar toch…. Toen we bij de ophaal balie stonden waren er mensen die niet hadden gereserveerd en daardoor hielt het nogal op. Zij betaalden geen administratiekosten. Maw online reserveren scheelt veel oponthoud maar dat moet je wel betalen. Toen wij aan de beurt waren was het binnen 20 seconden geregeld want we zijn bekend. Beetje jammer. "
Hanneke Beerkens over Diversen:
9

"Vriendelijke en behulpzame medewerkers."
Goossens over Elektrische fietsen:
10

"Goede uitleg, mooie route aanbevelingen, prima fietsen "
Marcel Scholte over Elektrische fietsen:
9

"Netjes geholpen door vriendelijke medewerker."
liselotte langer over Elektrische fietsen:
3

"Online 4 elektrische fietsen gehuurd. We huren al 3 jaar elektrische fietsen op diverse plekken in de regio, maar dit was de duurste met 27,50 + reserveringskosten. Fietsen hebben een voormotor en vooraf werd gemeld dat je bij stilstaan de motor op 0 moet zetten, omdat anders je fiets mogelijk onder je vandaan rijdt zonder dat je erop zit. Dat was echt niet overdreven. Zodra je gaat fietsen is het alsof je getrokken wordt en zodra je stilstaat en niet gelijk aan de 0 denkt, dan schiet je fiets weg wat tot diverse valpartijen heeft geleid. Gevaarlijk, zeker als je wat ouder bent. Tandwielen van de ketting bleven ook steeds hangen, dus het reed heel schokkerig. Andere fietsen waren niet veel beter. De slechtste fietsen tot nu toe. Pluspunt was de fietstas en dat de winkel op zondag open is."
Louis Tuijp over Diversen:
10

"E-bike's gehuurd. Waren top!!!"
Michaël Melchior over Elektrische fietsen:
9

"Enige dat is vergeten, kwamen later zelf achter, was de uitleg en inlog voor de app waarnaar wordt verwezen in de e-mail. Maar de routes/fietspaden in de Hoge Veluwe zijn prima aangegeven dus dat was uiteindelijk geen probleem voor ons."
Sanne Kuiper over Diversen:
9

"Top fietsen. "
Pauline Delden van over Elektrische fietsen:
3

"Prima meiden en service, uitleg. De fietsen waren ok., maar beetje raar soms in ondersteuning 123 niet echt moesten nog best hard trappen. 4 en 5 ging hard. Maar prima batterijen. Na 35 km nog veel over. We hebben genoten. "
Harriet Verkaart over Elektrische fietsen:
7

"Fijn gefietst op de hoge veluwe.... goede e bikes"
J. Wapstra over Diversen:
10

"Prima service, snel en zeer vriendelijk geholpen. Prima fietsen "
Marina Van den Berg over Elektrische fietsen:
9

"Gemakkelijk online te reserveren, goede uitleg en een topdag gehad! "
Edwin Woons over Diversen:
9

"Gewoon prima en keurig geregeld. Heldere uitleg over gebruik elektrische fiets en belangstellend informeren bij terugkomst hoe dag was geweest. Prima zo."
Henny van Beek - van Beek over Elektrische fietsen:
9

"Prachtige tocht gemaakt. Fijne fietsen. Helaas spatte er van 1 fiets olie/smeer waardoor mijn benen zwartgespikkeld waren en mijn vrij nieuwe schoenen van 95 euro ook. Helaas gaat t er niet af. Reactie van baliemedewerkster was dat we maar contact met hoofdkantoor op moesten nemen. Dit was wel flink balen na zo'n fijne tocht."
George Liem over Elektrische fietsen:
8

"Sterk plus: fiets onderweg direct vervangen vanwege lekke band. Aanbeveling: langere sluitingstijd in hoogseizoen. 17.30 sluiting is veel te vroeg"
John Rikveld over Elektrische fietsen:
10

"Het was wel jammer dat de fiets al om vijf uur moest worden ingeleverd. De zaak sloot zelf om half zes. Dit zijn geen tijden voor het hoogseizoen."
Manon Postma over Diversen:
8

"Zoals altijd goede fietsen, je kunt leuke routes krijgen en ze geven goede service. Wij huren hier graag."
Gerrie de Boer over Elektrische fietsen:
10

"Goede uitleg Vriendelijke medewerkers "
Tiemen Bennink over Elektrische fietsen:
8

"de fiets vond ik minder goed maar daar kan de medewerker niets aan doen"
Leon Oosters over Diversen:
6

"Bij 1 van de kinderzitjes ontbrak een sluiting van de gordel. We kregen een andere fiets met een zitje en hier bleek 1 van de voetsteunen te ontbreken. Deze lag nog wel op voorraad en kon alsnog gemonteerd worden. Toen we inmiddels al een aantal km onderweg waren kwamen we erachter dat de accu van deze fiets maar twee blokjes vol te zijn van de 4 en konden we niet meer terug naar de winkel. Hierdoor kwamen we na 2,5uur fietsen al zonder accu te zitten en moesten jullie de fiets midden op de hoge Veluwe komen omruilen. Het zou fijn zijn als jullie de fietsen goed controleren voordat jullie deze mee geven aan je klant. Deze betaalt immers een serieus bedrag in de verwachting een goed functionerende fiets mee te krijgen met een volle accu. Mvg, Leon Oosters"
Corrine Raijmaakers over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel, fijne service. De kids vonden het geweldig in de bakfiets, wij ook. Prachtige route! Bedankt!"
Ger Wolde over Diversen:
8

"Verliep allemaal vlot en snel"
Cecilia Linkers over Elektrische fietsen:
10

"Aardig, tijd nemen voor uitleg... mogen velen een voorbeeld aan nemen "
Frans Ribberink over Elektrische fietsen:
9

"9 en voor de instructies een dikke 10"
Gerhard van Toly over Elektrische fietsen:
10

"Snel twee elektrische fietsen kunnen regelen. Vriendelijk en vlot personeel. Goede fietsen met fietstas en goede uitleg. Enige ervaring met fietsen op e-bike is wel gewenst. Heerlijk gefietst rond Otterlo en door Park de Hoge Veluwe."
Roland van Grinsven over Elektrische fietsen:
9

"Prima gefietst al hoefden we niet te trappen om vooruit te komen. Dat lijkt handig maar het is dan geen fietsen meer. Kinderen gaan daarmee experimenteren en dan wordt het alsnog gevaarlijk!"
Rob Veenendaal over Diversen:
5

"Vriendelijk personeel, prima fietsen. Jammer dat de fietsroutes van de hoge Veluwe niet op de app van de verhuurder kunnen."
Alide van der Pluijm-Rikkerink over Elektrische fietsen:
5

"Hulp medewerkers prima maar ebike niet meer van deze tijd. Oud en met voorwielaandrijving. Prijs/kwaliteit niet in verhouding."
M. Suijs over Diversen:
8

"Onze meerdere ervaringen zijn positief. Personeel correct, vriendelijk, goede uitleg betreffende fiets en in ons geval ook betreffen de de knooppunten route volgen."
Harry Nijkamp over Diversen:
9

"Medewerkers waren aardig en correct "
Kleijer over Diversen:
10

"Goede service fijn geholpen super fijne dag gehad .Fijne fiets. "
Roy Stoffels over Diversen:
10

"Vrij snel onderweg hadden we een mankement met een trapper die los was gegaan. Maar na een telefoontje met de pech hulp dienst snel opgelost door een nieuwe fiets aan te bieden. We stonden gelukkig ook nog in de buurt dus was fijn en snel opgelost"
Miranda Nieuwenhuijze over Elektrische fietsen:
8

"Was super fijn om fietsen dichtbij onze kampeer locatie te kunnen halen, kregen leuke tips en routes mee en prima uitleg. Wel vonden we de fietsen doordat ze voorwiel moter hadden niet echt top fietsen. Maar verder prima geregeld. Ook via app prima contact voor als er iets niet in orde was. "
K Pieterse over Elektrische fietsen:
10

"Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne jonge mannen en dames en de service was top. Opladers naar vakantiepark gebracht. Accu gewisseld. Routes meegekregen. Echt een aanrader en als wij weer richting Otterlo gaan zullen wij zeker fietsen bij jullie huren! Jullie zijn een top team! "
Hobbe de Boer over Elektrische fietsen:
10

"Snel geholpen en prima service"
Ella. Milikan over Diversen:
8

"Prima fietsen. Vriendelijk personeel. Goede uitleg"
Karin Esch over Diversen:
7

"Service oké, jammer dat je de fietsen al om 17.30 in moet leveren. Daar zou nog wat aan gedaan moeten worden omdat je eenvoudig met elkaar kunt afspreken dat de fietsen neergezet worden en de sleutels in de brievenbus te laten deponeren."
Ditty Rozendaal over Diversen:
10

"Goede service"
De Zwart over Elektrische fietsen:
8

"Prettige en flexibele behandeling."
Edwin Heijdra over Elektrische fietsen:
9

"Prima; duidelijk en behulpzaam"
P Mulier over Diversen:
10

"Super vriendelijk en behulpzaam bedankt daarvoor"
Angelique Besseling over Elektrische fietsen:
10

"Heerlijke fietsen, leuke route !"
Simon Wardt over Diversen:
8

"Goed geholpen. Fijne fietsroute gehad"
Liesbeth Hahn over Elektrische fietsen:
9

"Prima uitje en keurig geïnstrueerd en vriendelijk ook interesse toen we terugkwamen Top!"
Jan v/d Reijken over Diversen:
10

"Ontzettend genoten van ons ritje op de elektrische fiets.Prettig ontvangst erg behulpzame medewerkers die ons goed advies gaven. Dit gaan we zeker vaker doen."
Pieter Hofland over Elektrische fietsen:
9

"Alles was goed geregeld, aardige en behulpzame lui en goeie fietsen, leuke dag gehad."
Ernst Baas Hoveniers over Diversen:
3

"We hadden 1 fiets te kort gekregen. In de voorbereiding miste ik flexibiliteit en meedenken. Ik vind jullie niet klantvriendelijk."
jacqueline van der zwaan over Elektrische fietsen:
10

"Leuke locatie , top dag gehad!"
Kristel Maas over Diversen:
10

"We had a super nice day, the recommended route was great with plenty of options to stop and let the kids run around. Staff was super helpful and efficient."
Poen over Diversen:
10

"Heel vriendelijk en accuraat geholpen. Zeker aan te raden !! "
Max Croes over Elektrische fietsen:
9

"Wij zijn door een hele vriendelijke medewerkster geholpen. Super tevreden met de tips die zij ons heeft gegeven. Wij gaan hier zeker nogmaals terugkomen. Fietsen gehuurd op 25-06-2023. Fam. M. Croes"
Marisca Mohamad over Elektrische fietsen:
10

"We hadden allen hele slechte zadels dat we eerde mee moeten stoppen . Dat was wel erg jammer was van de rit."
Cisca van der Gaag over Elektrische fietsen:
4

"Slechte kwaliteit elektrische fiets. Waarom geen fiets met een middenmoter? Voorwiel aangedreven fietsen zijn toch wel een beetje passé. Volgende keer maar op zoek naar een andere verhuurder."
Gerrie Breider over Diversen:
7

"Medewerker was vriendelijk, fiets had voorwielmotor en kun je niet lekker instellen, begrijp niet waarom men niet kiest voor moderne middenmoter. Verder prima "
l. Elsjan over Diversen:
9

"Eerste keer bij de Veluwe Specialist en de eerste keer een e-bike. We hebben een geweldige dag gehad dankzij de vriendelijke medewerkers en de goede uitleg over de fietsen. "
Milan Milojevic over Elektrische fietsen:
10

"Goede elektrische fietsen en ontzettend leuk en vriendelijk personeel."
Cora van Vliet over Elektrische fietsen:
6

"Onderweg ging de e-bike niet meer aan. Na van alles proberen, de helplijn gebeld. Wat bleek, wij hadden waarschijnlijk aan de onderkant van de accu een knopje aangeraakt, waardoor hij niet meer aan ging. Het was handig geweest, als dit van tevoren vermeld was, zodat wij geen stress hadden gehad. Verder had de e-bike een heel hard zadel."
D De Lignie over Diversen:
7

"Aardige dames, zowel bij ophalen en inleveren. We vragen ons wel af waarom er voor voorwielaandrijving gekozen is. Voor ons prima maar voor mensen die niet goed kunnen fietsen best een uitdaging "
Jos Vreugdenhil over Elektrische fietsen:
9

"Easy to rent the bikes online. Friendly staff giving detailed instructions. Only drawback of Veluwe Specialst Garderen is no parking for the car. After looking for a parking spot nearby (nothing available) we finally decided to park a couple of minutes walking away."
Jolien van Dam over Diversen:
2

"De fietsen waren in erg slechte staat. Dit ook aangegeven bij terug komst. Zo kun je geen fietsen verhuren, heeft zeker invloed gehad op onze ervaring. Personeel is wel vriendelijk."
M.J. Dekker over Elektrische fietsen:
8

"Als je geen voorwielaandrijving gewend bent is het lastig fietsen met de elektrische fiets. Wij zullen ze dan ook geen tweede keer huren. Ook omdat de fietsen er maar in één maat zijn en alleen het zadel verzet kan worden. Desalniettemin hebben we een leuke tocht gemaakt. En de medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam."
Rob Houtman over Diversen:
9

"Vriendelijke meiden, en prima fietsen "
C Willemse over Diversen:
10

"Vriendelijke hulp bij huren bakfiets, goed advies bij keuze kind 4 jaar. "
Remco Molloy over Elektrische fietsen:
10

"Gewoon alles correct afgehandeld. "
Peter Boon over Elektrische fietsen:
7

"Goed, maar kan altijd beter."
Lisa ter Schuur over Diversen:
10

"SUPER vriendelijk personeel en een hele fiets!!"
P.W. van Wechem over Diversen:
8

"Reserveren , betalen en ophalen ging prima Maar het type elektrische fiets met voorwielaandrijving is echt niet meer een type wat je kan verhuren in 2023. Dit type elektrische fiets wordt nauwelijks nog verkocht omdat ze niet prettig rijden "
Annemiek van den Brink over Elektrische fietsen:
1

"De medewerker in Otterlo was geweldig.Due verdient een 10.Hij dacht mee en dat resulteerde in een oplossing. De dame die ik een aantal keren aan de telefoon had, Denise?, heb ik ervaren als star en weinig flexibel.Die verdient een 1. Onze hond zou volgens haar niet in de doir ons gereserveerde hondenmand passen. We moesten in Otterloo een bakfiets huren( terwijl wij in Hoenderloo logeerde vlabij de ingang van het park.Kon niet naar Hoenderloo komen. De bakfiets bleek geen oplossing. Hij was niet te hanteren door ons. Heel veel gedoe. Maar de hondenmand tich gepast. En…de hond kon er in, "