Recensies Elektrische fietsen


N Van der Harst over Elektrische fietsen:
10

"wij zijn fantastisch en zeer vriendelijk geholpen, hele lieve medewerkers"
A. Bedard over Elektrische fietsen:
5

"Don’t like the front assist because it’s pulling too much when walking with the bike "
Elisabeth Snel- Velzel over Elektrische fietsen:
8

"We hebben heerlijk gefietst rondom Garderen. De eerste dag hebben we (kennelijk) een bordje gemist waardoor we de route niet hebben gefietst zoals die aangegeven was. Jammer dat het ook nog begon te regenen. De tweede dag ook rondom Garderen gefietst wat voor mijn man qua drukte niet fijn was. Service en uitleg zijn Top! "
L smout over Elektrische fietsen:
10

"Super vriendelijke jongens en we kregen degelijke fietsen!"
Stam over Elektrische fietsen:
9

"Twee eBikes gehuurd. Heel prettig geholpen in de winkel en prima uitleg bij het gebruik van de fietsen. Heerlijk dag samen kunnen fietsen in de regio Otterlo/Ede. Wel opvallend: 2 (op het oog) dezelfde fietsen, maar de ondersteuning van de ene fiets was aanzienlijk sterker dan bij de andere fiets. Vooral heuvelop een groot verschil."
Melvin Timan over Diversen:
10

"Parkeren in Garderen is wel een uitdaging op drukke dagen, verder was alles perfect. "
Spaetijens over Diversen:
9

"Jammer van de telefonische reserveringskosten. Was aan de telefoon niet besproken. Anders had ik wel via internet gereserveerd. Voor de rest wel super fijne fietsen"
J Flebus over Diversen:
10

"Super vriendelijk en behulpzaam. Fietsen van top kwaliteit!"
Quirine Rot over Elektrische fietsen:
10

"Fijne zaak, goed geholpen en betrouwbaar materiaal. Voor herhaling vatbaar en aanrader voor anderen."
Hannie Verbeij-van der Heijden over Elektrische fietsen:
7

"De electrische fietsen waren niet goed. Je moest iedere keer als je stilstond terug schakelen naar 0. Ze waren dus echt niet goed afgesteld. Ik heb thuis een electrische fiets. Ik ga niet meer bij jullie huren."
M Duin over Elektrische fietsen:
10

"Bedankt dat ik maandag de fiets toch kon inleveren ondanks dat jullie gesloten waren !"
C Ruigrok over Elektrische fietsen:
8

"Prima fietsen, erg leuk dat we suggesties kregen voor de route."
Berlinde Borst over Elektrische fietsen:
9

"Goede fietsen, vriendelijke medewerkers en mooie fietsroute meegekregen. Voor herhaling vatbaar!!"
Alex van der Weide over Elektrische fietsen:
10

"Super mooie omgeving om te fietsen Medewerkers zeer vriendelijk en professioneel en erg aardig. Complimenten! "
Leonoor De Jong over Diversen:
8

"Ik vond het bij de incheck balie vrij lang duren omdat er maar 1 persoon aan het werk was en er een flinke rij stond. Vervolgens was het voor de buiten medewerker niet duidelijk welke fiets voor ons was en heeft hij nog een half uur geprobeerd een kinderzitje te vinden en monteren, terwijl de fiets al klaar stond voor ons. Wachten met 3 kleine kindjes is dan best een uitdaging . Uiteraard deed iedereen zijn best maar wilde het wel meegeven. Hierdoor konden we pas 3 kwartier later vertrekken dan geboekt. Verder waren fietsen super "
Winny Asselt over Elektrische fietsen:
8

"De fiets functioneerde prima, maar het zadel was echt keihard, dat zou echt vervangen moeten worden. Ook heel jammer dat er niet standaard een fietstas op zit."
Wim Verkerk over Elektrische fietsen:
10

"Super fijne fietsen. Met goede accu"
J.M. Broggel over Elektrische fietsen:
9

"prima bike, erg goede service."
Marco Buis over Elektrische fietsen:
10

"Prachtige dag en goed geholpen "
Ton Boerhof over Elektrische fietsen:
9

"Voor tweede maal hier fietsen gehuurd. Net als vorige keer weer goed bevallen. Aardige medewerkers en prima instructies. Fietsen iets mindere kwaliteit. Bij een fiets zat accu los, dus bij ieder hobbeltje hevig geklapper, bij andere fiets onderweg ketting eraf. Voor dit laatste wel heel adequaat geholpen, goed opgelost, dus prima service! Volgende keer huren we weer onze fietsen hier!"
Peter Dekuyper over Elektrische fietsen:
10

"Eenvoudig te boeken, vriendelijke en kundige uitleg. Prima fietsen"
Judy Van Beijnum over Elektrische fietsen:
9

"Prettige, degelijke fietsen met goede ondersteuning. Heerlijk om mee te touren. Voorgestelde knooppuntenroutes aanwezig, maar daar is altijd van af te wijken via de app of via de borden. "
Anne van der Weide over Diversen:
8

"Hele leuke dag gehad op de E-chopper! "
Dinand Van veen over Elektrische fietsen:
10

"Echt super leuke dag gehad "
Ron van Dieren over Elektrische fietsen:
8

"Van een "activiteit" is nauwelijks sprake omdat het hier de verhuur van 1 x e-bike betrof. Reservering en betaling online gingen vlot. Het verstrekken van de fiets met korte en voldoende uitleg ging ook vlot en was duidelijk. Gewoon degelijk."
Jackie Kadri over Diversen:
9

"Fijne fietsen! Leuke tocht kunnen maken. Vriendelijk personeel!"
Pauline Theuws over Elektrische fietsen:
10

"Allereerste keer op electrische fiets. Prima instructie en hele fijne route"
Destanny Partosoebroto-Lelipaly over Elektrische fietsen:
9

"Fijne fietsen, leuke routes, fijne app, perfecte service. We hadden halverwege een platte band en er werd meteen actie ondernomen. Voor we het wisten, kwamen ze ons helpen! Zeker een aanrader dus"
H Lueks over Elektrische fietsen:
7

"De fiets was prima in orde. Alleen bij het opladen sprongen de vonken uit de batterij. "
Manon Koorneef over Elektrische fietsen:
7

"Fiets die prima werkte, oogde wel oud en maakte wat geluid."
Ursula Geurts over Elektrische fietsen:
9

"Topverhuurster"
G. de Goeij over Elektrische fietsen:
9

"Leuke activiteit en vriendelijke hulpvaardige medewerkers "
A Van Hese over Diversen:
10

"Super ontvangen behulpzaam echt geweldig Heel erg genoten"
Baaij over Diversen:
3

"*Heb gevraagd of er ook hondenbakfietsen waren. Werd ja gezegd, maar was gewoon voor kinderen, moest een golden retriever van 35 kg er telkens in en uit tillen. *was net onderweg moesten we terug om een ander zadel, deze bewoog alle kanten op. Naar voor , achter, links en rechts. Gewoon slecht. *De versnelling was ook niet in orde , moet bijna naar de sportschool om de versnelling in een lagere stand te krijgen. Om opschakelen werkte soms wel, soms niet *moest ook nog vragen of de banden opgepompt konden worden, was niet gebeurt *Tijdens een stop eerst weer naar de winkel moeten bellen om te vragen naar de cijfers voor het slot, werd bij afgeven niet medegedeeld *De ondersteuning stopte er mee, ook na het vervangen van een 2e meegegeven accu. Dus ongeveer 7km zonder ondersteuning gereden. Kan je vertellen niet prettig met een bakfiets en een hond van 35kg erin. *Bij terugkomst krijgen we dus geen geld terug of een deel, maar een tegoedbon. Heel fijn als je de dag later weggaat! Al bij al een ZEER SLECHTE ERVARING met de Veluwe specialist. Zal de winkel NIET AANBEVELEN aan anderen. De klachten worden slecht afgehandeld met een tegoedbon. "
Ria Stomp over Elektrische fietsen:
8

"Was prima"
Richard sosef over Elektrische fietsen:
8

"Qua ondersteuning wel betere E-bikes gehad !"
T. van der Kaaij over Diversen:
3

"Alles was: heb ik niet , kan niet bepaald niet klantvriendelijk."
P Weites over Elektrische fietsen:
10

"Het was perfect geregeld. Door zware buien regen was ik te laat maar personeel is netjes op me blijven wachten."
Martin van Driel over Elektrische fietsen:
8

"Vriendelijk personeel, goede fietsen en een ruim aanbod voor andere activiteiten."
Hoornweg over Diversen:
9

"Waren wat laat met reserveren, maar weer super geregeld! We hebben een heerlijke middag gehad, dank jullie wel weer. Tot de volgende keer."
M. Zittema over Diversen:
7

"Jullie bieden bakfietsen aan geschikt voor honden. Dat viel tegen, de bakfiets was niet echt fijn voor de hond. Geen instap mogelijkheid ( deurtje is eigenlijk gewoon noodzakelijk bij grotere honden) dus moesten we tillen ( 38 kg!). Ook het bankje dat er in zat maakt de ruimte aanzienlijk kleiner. Misschien is het handig op als je aangeven kan of je kinderen of hond meeneemt? En bij hond welk formaat? Zodat de bakfiets aangepast is. Ook een antislipmat ontbrak. Ook heb ik van te voren en bij ophalen geïnformeerd naar losloop mogelijkheden langs de route, helaas konden jullie die informatie niet geven. En wat verteld werd klopte niet. Zou een fantastisch service zijn als dat ook tijdens de rit, of van te voren, aangegeven kan worden."
K. Gaasbeek over Diversen:
9

"Zeer positief, 3de keer huren bij de Veluwe Specialist 2x in Otterlo 1x in Harderwijk. Allen keren met plezier binnen gelopen en tevreden huiswaarts gekeerd. Vriendelijke medewerkers, leuke routes, goede fietsen en accu’s. Kort om voor herhaling vatbaar. Ga zo door. "
Serina Jansen-Eijkenboom over Elektrische fietsen:
9

"Goed, lief, duidelijk personeel. Makkelijk te instaleren app met de routes en de knooppunten erop vermeld. High lights stonden erbij. Helemaal fantastisch "
Van Oosten over Elektrische fietsen:
8

"Vriendelijk en snelle service "
Inge Smit over Diversen:
9

"Alleraardigste medewerkers!"
Peter Dedeurwaerder over Diversen:
4

"Matige kwaliteit fietsen. Één van de gewone e-bikes had als gebrek dat de batterij steeds los kwam waardoor de ondersteuning telkens uitviel. De elektrische bakfiets rammelde enorm, daarnaast was het sluitsysteem voor de regenhoes stuk. Toch een beetje teleurstellend. "
G.M. Lock-Baardman over Elektrische fietsen:
7

"ik ben bang dat het volgend jaar niet meer verantwoord is in de bossen en heidevelden, vanwege de wolf. Er komen er steeds meer, steeds meer roedels, en het is al bewezen dat het roofdier echt zo schuw niet is. Het dier is streng beschermt, met verstrekkende gevolgen, helaas! Een goede vriendin van mij is vorige week in de buurt van Otterlo op haar fiets enige tijd nagezeten in de bossen door het roofdier, ze heeft de schrik nog in haar benen. Gelukkig kwamen meerdere fietsers, anders had ze het niet naverteld."
Frank van Beek over Elektrische fietsen:
10

"Perfecte fietsen en goede instructies"
Jelle Reitsma over Diversen:
5

"Activiteiten hebben wij niet aan gedaan (dus dat cijfer geldt niet) we hebben fietsen gehuurd, duidelijke uitleg gekregen! Fietsen waren prima en toen we met een lege accu in Hoenderloo waren de medewerkers die daar toevallig waren (winkel is gesloten na augustus) zo aardig om deze om te ruilen. Prima bedrijf!"
Theo van Eeuwijk over Diversen:
8

"Wij zijn buitengewoon vriendelijk geholpen en ondanks ik zelf feitelijk een hekel heb aan fietsen was dit een fantastische dag. De fietsen gingen als een speer, de mijne rammelde een beetje maar daar is ook alles mee gezegd. Ons werd route Bos en Hei geadviseerd en de dame in kwestie heeft daar volledig recht aan gedaan. Een prachtige toch dwars door de bossen met als verrassing de purperen hei zoals het liedje ooit zegt. Kortom, absoluut voor herhaling vatbaar. "
Alle Minnema over Elektrische fietsen:
10

"Prima fietsen, aardige behulpzame medewerkers.Aanrader!"
Henk Van De Nes over Elektrische fietsen:
9

"Goed materiaal en zeer vriendelijk personeel! Gr Henk"
Jolanda Cuperus over Diversen:
10

"Hele leuke fietstocht gedaan met elektrische fietsen. We hebben genoten"
Dirk Verhoeff over Diversen:
8

"Instructies over het gebruik van de e-bikes had duidelijker gekund. Misschien essentiële instructies op papier zou helpen. "
Henk Balder over Elektrische fietsen:
9

"De medewerkers zijn echt helemaal top. Perfecte service, met name ook bij het afstellen van zadel etc. "
Breur over Diversen:
10

"2 fietsen gehuurd. Prima uitleg, vriendelijke medewerkers. Lekke band gehad, na telefonisch contact was er hulp binnen 15 minuten en werd de fiets netjes omgeruild. Super!"
Jannie Klippel over Elektrische fietsen:
4

"De fietsen waren niet zo geweldig en kregen weinig informatie "
Renee Stolk over Elektrische fietsen:
9

"Goede fietsen en uitleg"
Jolanda van Essen over Diversen:
10

"hartstikke leuk om een mooie tocht op een e-loopfiets te doen in zo'n mooie omgeving. Het is goed even beter uit te leggen hoe een accu te vervangen (met de pin/sleutel)"
Gerarda de Goei-Matser over Elektrische fietsen:
9

"Leuke activiteit en prima service "
Jolanda Koster over Elektrische fietsen:
7

"Fietsen wel iets meer onderhoud nodig, kraakjes en remmen piepen. Ook zorgt voorwiel motor voor vrij veel geluid. Maar goed snap dat ze pas vervangen worden als ze afgeschreven zijn."
Helen Silvius over Elektrische fietsen:
1

"Vond het niet fijne fietsen. Levens gevaarlijk dat de fiets zelfs als je er naast loopt nog gaat rijden. Heb dit nog nooit mee gemaakt. Personeel wel erg vriendelijk. Groeten Helèn Silvius. "
J. Samberg over Elektrische fietsen:
10

"Heel vriendelijke medewerkers en goede fietsen. Hartelijk bedankt. Tot een andere keer. Groetjes uit Duitsland. Josef Samberg "
a.j. van de Wetering over Elektrische fietsen:
8

"Zeer tevreden bij hulp tijdens pech met fiets. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Bedankt!"
Leo Samama over Diversen:
9

"Alles was prima geregeld en de ontvangst en service vriendelijk, gezellig en to the point! "
Katarina Hajtasova over Elektrische fietsen:
9

"prima geholpen met een glimlach"
Heleen Schuurmans over Diversen:
7

"Er zat een knopje op de accu wat invloed had op de aan/uit stand. Het was handig geweest als daarop was gewezen want nu konden we de tweede dag niet vertrekken. we zijn eerst langs de uitleen teruggeweest op dinsdag. Wel fijn dat ik toen een fiets kon huren die net iets rechter- op kon zitten. Verder lekker gefietst."
Erik Janse over Elektrische fietsen:
7

"Fietsen zijn tikkeltje gedateerd en houden flink in soms"
Roelof Hadders over Elektrische fietsen:
10

"Leuke ontspannen fietsdag"
mark bosma over Elektrische fietsen:
4

"Hele oude electrische fietsen met hele lage frames van meer dan 10 jaar oud,ze hebben alleen oude fietsen met voorwiel aandrijving, geen middenas aandrijving . ze zeggen hier niets over op de website. Dus voor 27.50 veel te duur betaald. Geen aanrader. Advies moderniseer fietsen park "
Sacha Koppenol over Diversen:
5

"Jammer dat we een ebike kregen met voorwielaandrijving. Dat is vooral voor wat oudere mensen, zoals mijn moeder, gevaarlijk. Jammer ook dat er bij 1 fiets geen snelbinders aanwezig waren. En bij diezelfde fiets ook ( door de accu) geen fietstas ( van huis meegenomen) op geplaatst kon worden. Uw prijs ligt wat hoger dan bij andere fietsverhuur bedrijven Terwijl bij andere verhuurbedrijven betere fietsen worden verhuurd. Over de medewerkers alleen naar goeds te melden. "
Theo van Woerden over Elektrische fietsen:
8

"Wij boekten online en moesten €1.38 administratiekosten betalen. Geen wereld bedrag maar toch…. Toen we bij de ophaal balie stonden waren er mensen die niet hadden gereserveerd en daardoor hielt het nogal op. Zij betaalden geen administratiekosten. Maw online reserveren scheelt veel oponthoud maar dat moet je wel betalen. Toen wij aan de beurt waren was het binnen 20 seconden geregeld want we zijn bekend. Beetje jammer. "
Hanneke Beerkens over Diversen:
9

"Vriendelijke en behulpzame medewerkers."
Goossens over Elektrische fietsen:
10

"Goede uitleg, mooie route aanbevelingen, prima fietsen "
Marcel Scholte over Elektrische fietsen:
9

"Netjes geholpen door vriendelijke medewerker."
liselotte langer over Elektrische fietsen:
3

"Online 4 elektrische fietsen gehuurd. We huren al 3 jaar elektrische fietsen op diverse plekken in de regio, maar dit was de duurste met 27,50 + reserveringskosten. Fietsen hebben een voormotor en vooraf werd gemeld dat je bij stilstaan de motor op 0 moet zetten, omdat anders je fiets mogelijk onder je vandaan rijdt zonder dat je erop zit. Dat was echt niet overdreven. Zodra je gaat fietsen is het alsof je getrokken wordt en zodra je stilstaat en niet gelijk aan de 0 denkt, dan schiet je fiets weg wat tot diverse valpartijen heeft geleid. Gevaarlijk, zeker als je wat ouder bent. Tandwielen van de ketting bleven ook steeds hangen, dus het reed heel schokkerig. Andere fietsen waren niet veel beter. De slechtste fietsen tot nu toe. Pluspunt was de fietstas en dat de winkel op zondag open is."
Louis Tuijp over Diversen:
10

"E-bike's gehuurd. Waren top!!!"
Michaël Melchior over Elektrische fietsen:
9

"Enige dat is vergeten, kwamen later zelf achter, was de uitleg en inlog voor de app waarnaar wordt verwezen in de e-mail. Maar de routes/fietspaden in de Hoge Veluwe zijn prima aangegeven dus dat was uiteindelijk geen probleem voor ons."
Sanne Kuiper over Diversen:
9

"Top fietsen. "
Pauline Delden van over Elektrische fietsen:
3

"Prima meiden en service, uitleg. De fietsen waren ok., maar beetje raar soms in ondersteuning 123 niet echt moesten nog best hard trappen. 4 en 5 ging hard. Maar prima batterijen. Na 35 km nog veel over. We hebben genoten. "
Harriet Verkaart over Elektrische fietsen:
7

"Fijn gefietst op de hoge veluwe.... goede e bikes"
J. Wapstra over Diversen:
10

"Prima service, snel en zeer vriendelijk geholpen. Prima fietsen "
Marina Van den Berg over Elektrische fietsen:
9

"Gemakkelijk online te reserveren, goede uitleg en een topdag gehad! "
Edwin Woons over Diversen:
9

"Gewoon prima en keurig geregeld. Heldere uitleg over gebruik elektrische fiets en belangstellend informeren bij terugkomst hoe dag was geweest. Prima zo."
Henny van Beek - van Beek over Elektrische fietsen:
9

"Prachtige tocht gemaakt. Fijne fietsen. Helaas spatte er van 1 fiets olie/smeer waardoor mijn benen zwartgespikkeld waren en mijn vrij nieuwe schoenen van 95 euro ook. Helaas gaat t er niet af. Reactie van baliemedewerkster was dat we maar contact met hoofdkantoor op moesten nemen. Dit was wel flink balen na zo'n fijne tocht."
George Liem over Elektrische fietsen:
8

"Sterk plus: fiets onderweg direct vervangen vanwege lekke band. Aanbeveling: langere sluitingstijd in hoogseizoen. 17.30 sluiting is veel te vroeg"
John Rikveld over Elektrische fietsen:
10

"Het was wel jammer dat de fiets al om vijf uur moest worden ingeleverd. De zaak sloot zelf om half zes. Dit zijn geen tijden voor het hoogseizoen."
Manon Postma over Diversen:
8

"Zoals altijd goede fietsen, je kunt leuke routes krijgen en ze geven goede service. Wij huren hier graag."
Gerrie de Boer over Elektrische fietsen:
10

"Goede uitleg Vriendelijke medewerkers "
Tiemen Bennink over Elektrische fietsen:
8

"de fiets vond ik minder goed maar daar kan de medewerker niets aan doen"
Leon Oosters over Diversen:
6

"Bij 1 van de kinderzitjes ontbrak een sluiting van de gordel. We kregen een andere fiets met een zitje en hier bleek 1 van de voetsteunen te ontbreken. Deze lag nog wel op voorraad en kon alsnog gemonteerd worden. Toen we inmiddels al een aantal km onderweg waren kwamen we erachter dat de accu van deze fiets maar twee blokjes vol te zijn van de 4 en konden we niet meer terug naar de winkel. Hierdoor kwamen we na 2,5uur fietsen al zonder accu te zitten en moesten jullie de fiets midden op de hoge Veluwe komen omruilen. Het zou fijn zijn als jullie de fietsen goed controleren voordat jullie deze mee geven aan je klant. Deze betaalt immers een serieus bedrag in de verwachting een goed functionerende fiets mee te krijgen met een volle accu. Mvg, Leon Oosters"
Corrine Raijmaakers over Diversen:
10

"Vriendelijk personeel, fijne service. De kids vonden het geweldig in de bakfiets, wij ook. Prachtige route! Bedankt!"
Ger Wolde over Diversen:
8

"Verliep allemaal vlot en snel"
Cecilia Linkers over Elektrische fietsen:
10

"Aardig, tijd nemen voor uitleg... mogen velen een voorbeeld aan nemen "
Frans Ribberink over Elektrische fietsen:
9

"9 en voor de instructies een dikke 10"
Gerhard van Toly over Elektrische fietsen:
10

"Snel twee elektrische fietsen kunnen regelen. Vriendelijk en vlot personeel. Goede fietsen met fietstas en goede uitleg. Enige ervaring met fietsen op e-bike is wel gewenst. Heerlijk gefietst rond Otterlo en door Park de Hoge Veluwe."
Roland van Grinsven over Elektrische fietsen:
9

"Prima gefietst al hoefden we niet te trappen om vooruit te komen. Dat lijkt handig maar het is dan geen fietsen meer. Kinderen gaan daarmee experimenteren en dan wordt het alsnog gevaarlijk!"
Rob Veenendaal over Diversen:
5

"Vriendelijk personeel, prima fietsen. Jammer dat de fietsroutes van de hoge Veluwe niet op de app van de verhuurder kunnen."
Alide van der Pluijm-Rikkerink over Elektrische fietsen:
5

"Hulp medewerkers prima maar ebike niet meer van deze tijd. Oud en met voorwielaandrijving. Prijs/kwaliteit niet in verhouding."
M. Suijs over Diversen:
8

"Onze meerdere ervaringen zijn positief. Personeel correct, vriendelijk, goede uitleg betreffende fiets en in ons geval ook betreffen de de knooppunten route volgen."