Recensies Fiets huren


P. Steeneken over Fiets huren:
9

"Prima dag gehad! Ik kon de fiets zonder afspraak direct meenemen. Garderen ligt mooi centraal en ik kon dus zonder aanloopkilometers een prachtige tocht maken naar het Kroondomein en Kootwijk. Wat me opviel was de rust op deze doordeweekse dag. Geen problemen met de fiets gehad. Bij het inleveren heb ik nog een leuk praatje gemaakt met een van de medewerkers. Mocht ik nog eens terugkomen in Garderen om te fietsen, dan ga ik zeker weer naar Veluwe Specialist! "
Colijda Malestein-Ruizendaal over Fiets huren:
8

"We vonden het erg leuk om in deze omgeving te kunnen fietsen. De medewerkers waren erg vriendelijk. Helaas vonden wij de kwaliteit van de fietsen niet zo goed. Er zat 1 behoorlijk oude fiets tussen, waarvan er heel snel al wat afviel. Het was maar het spatscherm, maar toch. En hij was al behoorlijk aan het roesten. En de andere fietsen fietsten best zwaar. "
J. Wolters over Fiets huren:
9

"Mooie route aanbevolen en een goede service "
Afke de Jong over Fiets huren:
9

"prima fietsen (7 versnellingen, geen e-bike). vriendelijke dames. het verstellen van het zadel werd wel erg snel uitgelegd (met deze hendel kun je verstellen). Gelukkig had ik een handige zwager die me hielp! Maar verder niets dan lof en wat fijn dat jullie op zondag open zijn. "
Edith van de Water over Fiets huren:
9

"We zijn vriendelijk geholpen en de fietsen waren uitstekend"
Gunter Tijdink over Fiets huren:
9

"Prima, degelijke dienstverlening"
Josien Gussenhoven over Fiets huren:
8

"Aardig, slim en vrolijk! "
K Post over Fiets huren:
9

"Prima service"
Leo Samama over Diversen:
9

"Alles was prima geregeld en de ontvangst en service vriendelijk, gezellig en to the point! "
Manon Postma over Diversen:
8

"Zoals altijd goede fietsen, je kunt leuke routes krijgen en ze geven goede service. Wij huren hier graag."
Andre Zwijnenburg over Fiets huren:
9

"Aardige medewerkers. Er was iets aan de fiets. Dit is direct verholpen "
j koopman over Fiets huren:
7

"Prijs aan de erg hoge kant."
Bea Versteeg over Fiets huren:
10

"Prima fiets en zeer servicegericht personeel! "
S. Sieljes over Fiets huren:
10

"Waarom zou ik eigenlijk een lager cijfer geven. Ik heb 2 verschillende dagen gefietst, en de eerste dag was de uitleg over de fietsroute gewoon heel goed van de medewerkers. Ook qua borden stond het de hele weg duidelijk aangegeven, al was het zelf wel goed opletten en kijken daarnaar."
Josanne Polman over Fiets huren:
7

"Over het algemeen waren de fietsen van een goed merk, maar een fiets was een beetje gammel. Ook werden we niet heel goed geholpen, want de fietsen werden gegeven en de vrouw, die ons hielp, ging gelijk weg. Maar verder hebben we in deze dagen heerlijk genoten van de fietstochten!"
Ella. Milikan over Diversen:
8

"Prima fietsen. Vriendelijk personeel. Goede uitleg"
Karin Esch over Diversen:
7

"Service oké, jammer dat je de fietsen al om 17.30 in moet leveren. Daar zou nog wat aan gedaan moeten worden omdat je eenvoudig met elkaar kunt afspreken dat de fietsen neergezet worden en de sleutels in de brievenbus te laten deponeren."
Poen over Diversen:
10

"Heel vriendelijk en accuraat geholpen. Zeker aan te raden !! "
Wesselius over Fiets huren:
3

"Dat jullie niet een halve dagprijs aanbieden is werkelijk schandalig! Ik kwam om 12.30u een fiets huren en mocht €17,50 aftikken. Omdat jullie ook nog eens om 17u sluiten en er geen mogelijkheid is de fiets na sluitingstijd af te droppen en de sleutel in de brievenbus te gooien, limiteert dit enorm en is dit weinig flexibel. Ik heb er een dag bij moeten reserveren… Het werd zo een onnodig, duur fietsuitstapje. Als enige fietsverhuurder in de buurt hebben jullie een monopoly positie, waar jullie ernstig misbruik van maken. Erg jammer en laat een negatief gevoel achter!"
Marjon Roefs over Fiets huren:
9

"Fijne fietsroutes meegekregen, kant en klaar met knooppunten en houdertje voor kaartje met knooppunten op het stuur. Goede fietsen en zeer aardige medewerkers."
Annie Sijbesma over Fiets huren:
10

"Alles goed uitgelegd/vriendelijk groet bij binnenkomen En bij weggaan. En goede fietstassen mee"
AC Blok over Diversen:
7

"Prima fietsen, instructie niet gehad was niet nodig. Fijn dat je een route kon krijgen en de pech onderweg hulp mocht dat nodig zijn. 1 fiets had zachte banden, vooraf banden goed opgepompt hebben. "
Maria J. L. Holtmaat over Diversen:
9

"Wellicht handig voor de kindjes dat er ook een windscherm bijgeleverd wordt. "
Irma Verbruggen over Fiets huren:
10

"Heerlijk gefietst. Snelle en vriendelijke afhandeling bij ophalen en inleveren."
Michiel Drabbe over Fiets huren:
7

"Redelijke fietsen (licht werkte niet altijd). Vreemd dat de tickets voor het park bij de poort daar niet geldig bleken."
Alette Nauta over Fiets huren:
10

"Goede service!"
M van den berg over Diversen:
4

"One of the employees was not very service oriented; another employee was much more service oriented. The first employee did not take a technical issue with the brake of the e bike seriously; the 2nd did. The battery of the E-bike had a lousy performance up to level 3 and was too powerful at level 4. the normal bike was relatively ok. "
Draijer over Fiets huren:
10

"Prima en zeer vriendelijke service"
frank groenland over Diversen:
9

"Prima! We kwamen de zaak binnen lopen en zagen onze naam op een display. We kregen pech onderweg telefoonnummer met instructies op een kaartje. Na het inleveren kregen we krasloten."
Inge Schreurs over Fiets huren:
10

"Snelle service, prima fietsen, aardige medewerkers die je voorzien van tips voor onderweg! "
Monique Kuiperij over Diversen:
9

"Keurige fietsen, duidelijke uitleg"
Yannis De Clercq over Diversen:
9

"De tandem had wat gebreken. De ketting was te lang waardoor die bij elke omwenteling tegen de beschermkast sloeg."
Elske Schreuder over Diversen:
8

"'Activiteit'.... we hebben fietsen gehuurd. En het waren prima fietsen. Enige jammere was dat je ze al vóór 5 uur moet inleveren. Als je een hele dag op de Veluwe bent, zit je op dat moment nog ergens op de hei. Het zou fijn zijn als de klanten de fiets ergens kunnen neerzetten (achter de winkel of zo?) en de sleutel in de bus doen, ook al is het al avond. Voor het bedrag dat we per dag moeten betalen is dat wel redelijk. "
Geerten Verweij over Fiets huren:
10

"Goed geholpen door het personeel. Bijboeken via whatsapp en online betalen ging soepel. Fietsen waren prima in orde. "
sabien ebeling koning over Fiets huren:
5

"volgende keer weer gewoon een OV-fiets, deze was minstens zo oncomfortabel, alleen veel duurder. En om 5 uur weer binnen klinkt ook een beetje als van de vorige eeuw. "
Caroline Weltens over Diversen:
10

"Goede service en goede fietsen. Zeker voor herhaling vatbaar. Online reservatie is handig. Fietsen staan klaar. "
W.F. Brasser over Diversen:
9

"Prima service en duidelijke uitleg"
Rene Plugge over Fiets huren:
9

"WE had a very nice day, we did a bike trip of 34 km. This trip was selected by the staff of Veluwe Specialist. During the trip we had enough time for a rest and a lunch at a restaurant. "
Sanne Knubben over Diversen:
10

"Aardige mensen, leuke route en een heerlijke dag gehad. Aanrader!!!"
C. Schildmeyer over Diversen:
9

"Top fietsen en service!"
wilma sio over Diversen:
10

"Mooie fietstocht! Jammer alleen dat er geen coulance was om de huur van 1 fiets te retourneren omdat 1 collega ziek was en we die fiets ook niet gebruikt hebben maar wel moesten betalen"
Franc Hoogland over Fiets huren:
9

"Online reservering verliep soepel en snel. Afhalen helder en omlijst met heldere instructies. En het belangrijkste, twee uitstekende fietsen en en prettige fietsroute die middels de nummers en knooppunten van bestaande fietsroutes liep. Prettige ervaring. "
J van haastert over Diversen:
4

"Wij vonden de kwaliteit van de fietsen niet het geld waard! "
Franca Peek over Fiets huren:
9

"De activiteit hadden we zelf georganiseerd; we zijn gaan geocachen in en om Garderen. We hebben fietsen gehuurd om dit te kunnen doen. Een fiets was echt te klein, toch vreemd dat we die meekregen. Na een rondje gefietst te hebben, hebben we deze fiets alsnog omgewisseld. Dat was gelukkig geen probleem. Fijn dat we fietstassen mee konden krijgen. "
Gert-Jan Schaap over Fiets huren:
8

"Leuke en afwisselende route; het enige nadeel – vonden mijn collega en ik – was dat deze fietsen een tamelijk hard zadel hebben. Verder helemaal prima, dus nogmaals dank!"
A Verriet over Diversen:
2

"Wij zijn helaas niet tevreden en zullen dit ook in de review zetten op Facebook. Niet eerder een ontevreden bericht ergens achter gelaten, maar nu is het echt nodig. De fietsen waren oud en fietsten niet fijn. Mijn moeder (slecht ter been), kreeg een erg oude elektrische fiets waar ze zich niet zeker op voelde. Ze besloot niet mee te gaan, maar moest wel het volledige bedrag voor de fiets afrekenen. We kregen een "speeltuinroute" mee. Leuk voor de kinderen met veel speeltuinen. Helaas geen speeltuin gezien. Er waren wegen afgesloten. Dit was niet bekend bij de medewerkers. Al met al: veel geld betaald voor erg slechte service. Jammer! "
T.A. Houtman over Diversen:
7

"Op meerdere vestigingen wat gehuurd. Wat ons opviel is dat het materiaal veel slechter was dan verleden jaar en diverse gebreken vertoont. Per filiaal is ook de service verschillend. Een keer telefonisch moeten reserveren omdat dit niet mogelijk was via de website. "
René Koot over Diversen:
8

"Vriendelijke mensen en goede fietsen."
james williams over Fiets huren:
1

"wij waren te vroeg om de fietsen op te halen alhoewel de deuren al open waren met de verwijzing "meld je hier", toen de medewerker verscheen nam hij een arogante houding aan alsof wij daar niet moesten zijn"
Irene Stoop over Fiets huren:
8

"Snel en vriendelijk geholpen, mooie fiets, niets mis mee"
G Versteeg over Diversen:
8

"Nadat we telefonisch vijf versnelling-fietsen en één e-bike hadden gereserveerd, werden we vijf minuten later gebeld dat er toch geen vijf versnelling-fietsen beschikbaar waren, waarna de reservering moest worden aangepast naar 3 versnelling-fietsen en 3 e-bikes. Terwijl we al een reservering hadden gedaan, werd die achteraf op onze kosten aangepast. Dat er € 4,50 voor een telefonische reservering wordt gerekend, snap ik wel. Maar waarom er dan ook nog een keer onaangekondigd "servicekosten" van € 2,95 overheen komen, kan ik niet begrijpen...."
Moniek Van den Bergh over Diversen:
6

"Ik vind de elektrische fietsen niet prettig, ben bekend met een elektrische fiets met middenmoter die rijden veel fijner."
Sjannet Van leeuwen over Diversen:
9

"Prima geregeld en heel behulpzaam ."
PJ Noordeloos over Diversen:
9

"Heel deskundige en vriendelijke hulp en support, uitstekende fietsen "
Ireen Freijzer over Diversen:
10

"Was een hele fijne route en de fietsen erg goed "
Lotte van den Berg over Diversen:
2

"Wij zijn teleurgesteld. De fietsen voldeden niet aan de verwachting. Met name de ouder-kindtandem was slecht: te groot voor onze dochter van ruim 5 waardoor zij niet goed mee kon fietsen. We hebben zelf de stand van het stuur voor haar aangepast zodat ze iets minder voorover hoefde te zitten, maar dat was door roest lastig. Verder trapte de tandem door in 2 en 4, liep aan, trapte erg zwaar, remmen deden het niet goed, etc. Ook de unisex fiets mankeerde het een en ander: remde onvoldoende, er zat een slinger in de trappers, hij kraakte. Hij fietste een stuk minder zwaar dan de tandem, maar nog steeds niet lekker. Wij hadden voor jullie gekozen in de veronderstelling betere kwaliteit te huren dan we bij de goedkopere concurrenten zouden krijgen, maar dat viel erg tegen. Ook de service was niet wat we verwacht hadden. De fietsen werden zonder afstemming meegegeven (niet even op maat gezet bijvoorbeeld) en bij terugbrengen kreeg ik geen ruimte om feedback te geven. ("zet ze daar maar neer, zo is het goed" en toen liep hij weg)"
van Dijk over Diversen:
7

"Vriendelijk, goed gevoel"
d. den Ouden over Diversen:
4

"Slechte en onnozele ontvangst bij het huren van een fiets. Eerst was er geen fiets beschikbaar, pas na goed doorvragen weer wel. Paar keer moeten aangeven hoe lang we de fiets wilden huren, ook gedoe met betalen, systeem werkte niet goed. Moesten zelf op onze rekening kijken of er betaald was. Heel knullig en ongemakkelijk, zeker voor dat geld. Deze prijzen vind je nergens. De mevrouw bij het leveren van de fiets deed het daarentegen uitstekend en service gericht."
Wietse Van den Akker over Diversen:
10

"Prima fietsen en een mooie fietsroute mee gekregen"
L.C.A. smeeds over Fiets huren:
8

"Goede service en uitleg"
Thierry Böhm over Fiets huren:
10

"Slechte ontvangst en erg lang moeten wachten op de dames achter de balie. Wij hadden 4 fietsen gereserveerd waarom moeten we dan zo lang wachten. En had die digitale handtekening voor de voorwaarden nou niet eerder, bij de reservering, gezet kunnen worden? Die jongen die de fietsen uitdeelt heeft echt nog nooit aan een fiets gesleuteld. Zadels verzetten met een steeksleutel en niet weten wat links en rechts is? Dat kostte ons zeker ook nog een 20 minuten. En de mensen achter ons maar braaf wachten. Blijkt dat de fiets ook nog naar links trok en doortrapte in zijn 3e versnelling. Ik heb yet maar voor lief genomen. Al met al erg duur voor de service die je verwacht."
Lammert Hoekstra over Diversen:
8

"Geweldige service en zeer plezierig personeel!"
Mariska Stam over Diversen:
10

"We werden snel en vriendelijk geholpen, de fietsen waren prima "
M. Den Ouden over Diversen:
10

"Snelle communicatie en goede kwaliteit fietsen! Volgende keer huren we weer bij de veluwe specialist "
Joost Moonen over Fiets huren:
9

"Prima fiest gehuurd in goede staat. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. "
M Wolkorte over Diversen:
5

"Mooie fietsroute door de Hoge Veluwe. Maar qua prijs vond ik een duur dagje."
Alie Koelman over Diversen:
7

"Bakfiets erg onhandig. "
Rabia Ben Ayad over Fiets huren:
8

"Leuke fietstocht maar de fietszadel was veel te hard. Zere billen na een tocht van 45 km."
Jolanda de Graaf over Fiets huren:
10

"Fijne /goede fietsen en vriendelijke medewerksters. Ook een route meegekregen. Het was een mooie en heerlijke fietstocht. "
Remon de Vos over Fiets huren:
10

"Unisex fietsen waren prima. Goede zadels, versnellingen soepel. Top dag gehad! "
lia baarse over Diversen:
9

"Wij vonden de organisatie top , goede service en ook het personeel een 9 "
A van der Laan over Fiets huren:
7

"Goede service"
Jolanda Tombroek over Fiets huren:
9

"Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De zadels op de fietsen kunnen zachter! "
Ria Tuytel over Diversen:
5

"De kwaliteit /prijs was niet evenredig. Fiets huren voor 16 euro per dag is vrij veel en de fietsen moeten om 17.00 al terug zijn. We hadden een fiets waar van de remmen niet werkten en de andere fiets was het lastig om de fiets op slot te krijgen. Het hendeltje was er af."
Conny Gils van over Diversen:
7

"Prima service."
Han Van Hoogdalem over Fiets huren:
9

"Prima fietsen, leuke fietsroute gefietst met handige routekaartje! Vriendelijk personeel."
klaasje Mulder over Fiets huren:
7

"geen activiteit, alleen fiets gehuurd. Fiets was goed onderhouden en fietste heerlijk"
Irma Morgenstern-deJong over Diversen:
8

"Prima in orde. Ook fijn dat we de fietsen later in konden leveren omdat we ons vergist hadden! Zou wel even de fietstas checken voor verhuur. Wij vonden nog wat vuil van onze voorganger in de tas. "
Sandra Jochem over Fiets huren:
5

"Het was niet prettig fietsen op de 7 versnelling fiets. Het zadel was erg hard en daardoor snel zadelpijn, waardoor we de fietsen eerder hebben ingeleverd Positief was dat de fiets technisch in orde was en het personeel vriendelijk. "
I. Arkesteijn over Diversen:
10

"Hele leuke fietstocht gemaakt met 2 tandems en een gewone fiets. De bos en heide route. Eenvoudig te volgen met de fiets knooppunten. Zeer geslaagde middag. Goede service en prettige medewerkers "
Jos Graffelman over Diversen:
8

"Fijne fietsen"
B. van Wieringen over Diversen:
8

"Prima."
Dorinde IJdo - van der Zee over Diversen:
8

"Fietsen waren goed in orde, medewerkers stellen de fiets in en geven instructie, dat vind ik heel netjes en vriendelijk. Ook goede service om route mee te krijgen. Kleine tegenvaller was de 'speeltuinenroute' waar alleen aan het begin een speeltuin te vinden was. "
Margreet Groenendijk over Fiets huren:
9

"We werden vriendelijk geholpen en het waren fijne fietsen."
Jaap Van Opstal over Fiets huren:
10

"Fietsen stonden al klaar, vriendelijke medewerkster hielp ons vlot op weg!"
Janine Braunstahl over Diversen:
10

"We zijn goed en vriendelijk behandeld door het personeel. Ze hebben ons goed geadviseerd mbt de routes. We hebben prachtige fietstochten gemaakt.De fietsen waren top. "
Furkan Çetin over Fiets huren:
7

"Alles was naar wens, maar de zadel van de fiets zat niet lekker. Dat heeft ervoor gezorgd dat we nauwelijks konden genieten van het landschap."
F van der wind over Fiets huren:
10

"Kon niet beter. "
Michelle van Valkengoed over Fiets huren:
10

"Goeie en snelle service! Het was allemaal heel makkelijk en goed geregeld. De maatregels omtrent corona waren goed nageleefd. En het belangrijkste; zeer leuk en vriendelijk personeel!"
Nikki Van Dongen over Diversen:
10

"Goed! Misschien handig om fietsen te hebben die gemaakt zijn voor kinderzitjes zodat de instap groot blijft "
Herbert Isacson over Fiets huren:
9

"We hebben genoten. prachtige tochten door het wonderschone gebied. De dames in jullie winkel hebben ons ontzettend goed, en bijzonder vriendelijk geholpen. Beter kon niet. nogmaals bedankt"
Ubo Smid over Diversen:
2

"Voor een fiersverhuurder mogen de fietsen echt van betere kwaliteit zijn. Ze staan niet klaar als je aankomt, je moet lang wachten voordat je geholpen wordt. We huren vaak bij jullie omdat het systeem zo makkelijk is, maar de fietskwaliteit mág echt beter "
Laura Coffeng over Diversen:
2

"heerlijk gefietst , prachtige omgeving. 1 klein nadeel was, dat de fiets wel een beetje zwaar trapte . dit vooral bij versnelling 5. geen verschil met 3. "
Wilma De Kluijver over Fiets huren:
7

"Het is hoe het nu is maar het komt niet prettig over om voor de deur alsnog online te moeten boeken. Daarbij was het telefonisch druk. En we wilden alleen voor een middagje huren maar betalen dan voor een hele dag - dat vond ik wel erg gortig. Zeker als de zaak om 17.00 al weer sluit"
L. van Velzen over Diversen:
8

"Weet niet "
K Smid over Diversen:
6

"Vriendelijke medewerkers, maar de fietsen mogen wel beter gecontroleerd worden voordat ze weer uitgehuurd worden. Ook banden oppompen voordat de fiets uitgeleend wordt, zou ook fijn zijn. We huren zeker weer, want het gemak van huren via de website is erg fijn. "
Miranda Vos over Fiets huren:
9

"Wauw wat een fantastische service en medewerkers; super vriendelijk, niets is te veel, meedenken met van alles.... Fijne fietsen gehad, leuke routes... gewoon helemaal blij!"
Ruud van Breukelen over Fiets huren:
2

"Ik had s ochtends online een fiets besteld. Ik kreeg netjes een bevestiging Aangekomen in Garderen bleek er geen fiets beschikbaar! Die moest worden opgehaald in Voorthuizen. Dit duurde 3 kwartier!! Dat vind ik echt onacceptabel en eerlijk gezegd ook onbehoorlijk. We moesten 5 kwartier rijden per auto om er te komen. De aanbieding om mijn geld terug te storten, heb ik daarom ook afgeslagen. Overigens was de fiets prima en hebben we nog lekker (welliswaar korter) kunnen fietsen. Ik bedenkt mij volgende keer wel 2 keer om een fiets bij jullie te huren. We kunnen het ons niet permitteren om na zo'n lange reis met de auto, niet zeker te zijn van een fiets die direct beschikbaar is. De medewerkers waren overigens aardig en behulpzaam. Zij kunnen er niets aan doen en vonden het duidelijk ook heel vervelend."
J.C. Brouwer over Fiets huren:
9

"Vriendelijke ontvangst, nette fietsen - handig dat je ook fietstassen kunt lenen. Diverse route opties aanwezig. Toilet aanwezig, praktisch. "
marlies bazen over Fiets huren:
9

"Goede service en vriendelijk personeel"