Recensies Fort Vertier


Dorien Tepper:
10

"Leuke plek voor een feestje na 1,5 u nog steeds veel speelplezier"
Meta Dezijn:
8

"vorig jaar al een x geweest en m’n enthousiaste kleinkinderen vroegen we steeds weer naar . Gisteren weer met veel plezier Fort Vertier bezocht "
Marije Wiss:
10

"Perfecte plek voor een actief kinderfeestje!"
Nienke Krouwel:
9

"Wij waren met een feestje voor een tienjarige. Een hele leuke activiteit voor deze doelgroep. Verschillende spellen met verschillende moeilijkheidsgraad en vooral lekker veel rennen, klimmen en springen."
SH Woldendorp:
8

"ons kleinkind vond het geweldig"
Josien Hissink:
9

"Mijn dochters van 9 en 11 vonden het labyrint super leuk. Maar na een paar torens te hebben gevonden, wilde de oudste alleen nog op het luchtkussen springen en de jongste ging andere kinderen helpen die de weg niet wisten. Ze zijn de hele anderhalf uur bezig geweest en ze vonden het super leuk! Voor ouders is het terrein niet echt leuk. Voelt een beetje als een speeltuin bij een wegrestaurant. "
Willy Bos:
9

"Fantastische ochtend gehad met 3 kleinkinderen. Top"
Miriam Leferink-Glazenburg:
9

"Leuk dat je 3 spellen kon doen en dat papa en mama ook mee naar binnen mochten. Papa en dochter tegen mama en dochter."
Arna Dokter:
5

"Heel leuk !!"
Susan Vlug:
9

"Erg leuk, niet te moeilijk, maar zeker niet makkelijk. De koffie niet lekker."
Marianne Van Luijt- van Rooij:
8

"Super leuk uitje ! Top kinderfeestje gehad."
Jantine Van der Linde:
10

"Erg leuk concept! Aan te raden bij familie en vrienden "
Marjolein Zentgraaff:
8

"Leuke activiteiten voor kinderen van 8 en 9 jaar. Wij zijn er meegeweest voor het kinderfeestje van onze zoon die 9 werd. Leuke spelelementen waardoor het meer is dan een doolhof. De begeleiding vonden wij bijzonder goed! Fijn dat de jongens ook tussentijds geholpen werden."
Marjolein Oomen:
10

"Wow. Super leuk. De kinderen kregen er geen genoeg van!"
Tom Verbeeck:
3

"Het doolhof was zeer leuk. Uitdagend genoeg voor jongens. De meisjes vonden de opdrachten iets minder als was het doolhof zelf wel tof."
Kim Linszen:
9

"Leuk spel. Kids hebben het naar hun zin gehad. Wc kunnen frisser."
H.G. WOLTHOFF:
8

"Heel leuk labyrint. Leuke vragen op de borden maar wat vervelend dat je het bord steeds moest zoeken"
Rinke Kleijer:
10

"Super leuke middag gehad! Kinderen hebben zich super goed vermaakt! "
Jan Steenwijk:
9

"In dit geval voor een zelfstandig kind van tien jaar is het best te doen, dus leuk. Zeker in oude kleren kan ieder kind zich lekker uitleven."
Ed Capiau:
10

"De kleinkinderen hebben genoten. "
Inge Van der Graaf:
10

"Super leuk!"
Marielle Schipperen:
8

"Ondanks een buitje vonden de kinderen het leuk en hebben ze zich er 1,5 uur vermaakt. De uitgang van de laatste toren bleek voor iedereen spannend. Een hele overwinning voor de meeste dat ze dat toch deden. En wil je het niet, dan kan je ook weer terug en via een andere route eruit. Een groep enthousiaste 9 jarige kinderen weet soms niet meer bij welke toren ze moeten scannen en letten bij t scannen niet altijd goed op. Dus het echte spel kwam niet helemaal uit de verf. Maar goed ze hebben zich vermaakt. "
Joost Wilbrink:
10

"Kinderfeestje bij Fort Vertier was hartstikke leuk. De kids hebben zich geweldig vermaakt in het Fort, en vonden het jammer dat de tijd na 1,5 uur over was :-)"
Kim Floor:
7

"Opzet leuk, kinderen werden enorm fanatiek. Jammer dat het geen doolhof met heggen is. Mist wat sfeer icm de snelwegen en de wind. Medewerker was ontzettend aardig en behulpzaam. "
Dianne Brans:
10

"Wat een ontzettend leuke leerzame en zeer leuk labirinth"
Annemieke Hogeveen:
8

"Hele vriendelijke medewerker, de kinderen hebben zich heel goed vermaakt!!"
Monique Vreugd:
9

"Het was een super leuke ervaring om door een doolhof rond te neuzen en de vragen te doen"
Diane Offerman:
10

"Kids (6 en 8 jaar) hebben zich heel erg vermaakt! Leuke begeleiding van het personeel!"
Mirjam Verkerk:
8

"De foto’s op de website zijn mooi in het echt viel de aanblik tegen. Om 1.5 uur daar te wachten was niet fijn. De kids vonden de opdrachten Uitdagend en hebben zich goed vermaakt."
Aline Meijerink:
9

"Vb een activiteit als verstoppertje erbij zou wel leuk zijn zeggen de meiden."
Inge Buunen:
8

"Hartstikke leuk om de kids even lekker te laten rauzen. De setting leent zich precies voor 1,5u. "
Monique Starre-Staal:
5

"Niet alle torens waren bereikbaar, die met de hoge afsprong leek afgesloten, daar was vooraf niets over verteld. Daarnaast, en is er bij de picknicktafes een veiligheidsrisico. Vanaf de vlonder is het kleine afstapje totaal niet zichtbaar/gemarkeerd. Wij hebben ons allebei verstapt, meerdere keren. Ik zou willen adviseren daar een rode strip op de rand/trede te plaatsen (kleurt mooi bij de parasols). "
Martin Van Gaalen:
8

"Lang nodig om goed begrijpen door onvolledige inlichting bij binnenkomst. Maar daarna prima vermaak voor kids."
jan boon:
8

"Kinderen vonden het leuk.Zij hebben de moeilijkheids graad onderschat!! Leuke anderhalf uur . "
Connie Van Rossum:
8

"Leuke activiteit, op verschillende niveaus van moeilijkheid. Instructeur was ok, maar hij moest te veel doen in zijn eentje waardoor wat langer gewacht moest worden. "
Jakobs Jakobs:
6

"Een van onze kinderen klaagde dat zijn armbandje telkens niet werkt en hij wel vals moest spelen om het doolhof door te komen. Leuk idee van Fort Vertier voor zo'n doolhof, maar vond de locatie (tussen twee hele drukken wegen in) niet zo tof."
Ralph De Vos:
7

"Leuk voor kinderen van jongere leeftijd, maar niet iets waar je vaak naar terugkomt. Ging bij het opstarten veel mis (bandjes die niet werkten, scherm wat nog uit stond waardoor de tijd niet stopgezet kon worden), maar allemaal snel opgelost. Klein incident met het springkussen, wat gelijk na melding door de medewerker verholpen werd."
M Elferink:
9

"Het fort zelf was mooi, netjes, leuk. De kids hebben erg genoten. Veel zit plaats voor de ouders. Alleen misten wij prullenbakken bij de zitplaatsen. En de automaten koffie kan beter, dat smaakte niet erg lekker."
CM Smink:
4

"Heel leuke attractie. Wordt leuker met meerdere kinderen. Heel fijne medewerkster. "
Tim Gerritsen:
8

"Duidelijk en overzichtelijk. Met een beperkt aantal plaatsen is het niet te druk. Instructie van de jongedame was helder en duidelijk. Heerlijk anderhalf uur even bewegen met ook nog leuke opdrachten."
Marc Schippers:
8

"Heel mooi opgezet.... "
Hugo van Vulpen:
10

"Heel vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg activiteiten. WC op terrein. Alleen maar kinderen zien lachen pret hebben en allemaal met rode konen van opwinding. Dus gewoon leuk "
Henry Van setten:
8

"De spellen waren erg leuk! De medewerker was niet heel vriendelijk. Over het springkussen werd geen instructie gegeven, maar de kinderen kregen wel op strenge toon te horen dat ‘als ze nog een keer’ de regels zouden overtreden eruit gezet zouden worden. "
Kees Boersma:
9

"Jammer van het weer. Kinderen hebben veel lol gehad."
R Noordenbos:
10

"Hans Alberto heeft van genoten "
Gt Leeuwen:
8

"Mijn kinderen vonden het erg leuk, vooral m’n zoon van 9. Leuke middag gehad. Heel aardig, behulpzaam personeel. Ook voor een ander kindje die niet durfde te springen. Er werd steeds toezicht gehouden en zo nodig tips gegeven over hoe je verder kon."
Samantha Strijker:
9

"Wat een fantastisch uitje! Echt voor kids die actief zijn en lekker willen puzzelen, rennen, klimmen en klauteren. Enorm aardige crew en voor de ouders/begeleiders lekker ontspannen (en genieten van de enthousiast rond rennende kids) op een bankje met drinken en iets lekkers. "
Marijke van den Bor:
9

"De kinderen hebben erg genoten. En de 1,5 uur was dan ook zo voorbij. "
Mirjam Van Koeveringe:
8

"Het leek kleiner dan op de website. Maar de kinderen hebben zich prima vermaakt en vonden het erg leuk!"
olaf wijnen:
8

"De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt "
Margriet Visch:
9

"Medewerker gemotiveerd en enthousiast, maar voor één persoon onmogelijk goed uit te leggen en kassa etc, dus dubbele bezetting noodzakelijk (word grotendeels betaald uit koffie/snoep verkoop)"
Sjors en levi Hoogeveen:
6

"Hele vriendelijke jongen. Duidelijke uitleg!Maar 1 medewerker is te weinig bij deze locatie. Het parcours zelf zou voor jongens vanaf 9 jaar iets motorisch uitdagender mogen. Springen op het kussen vanaf de toren is superleuk! "
Suzanne Bunschoten-van Harten:
9

"Misschien leuk om de tijden van de kinderen te mailen, zodat ze het nog terug kunnen zien. Ze zijn er erg enthousiast en competitief mee bezig geweest"
Stephanie van der Maas:
8

"Hele leuke activiteit om te doen met een kinderfeestje. Helaas was er 1 instructrice die iedereen tegelijk moest helpen, dus we moesten voor een vraag of een nieuw spel wel lang wachten. Daardoor was de uitleg wat chaotisch. Is wel echt een buitenactiviteit, dus met regen is het minder geschikt. "
E.D. Portenge:
10

"Erg geslaagd uitje!"
Deborah Meijer:
8

"Jongens vonden het erg leuk! Echt de moeite waard."
Gozina Schreuder:
9

"Helaas werkte de bandjes niet goed, gelukkig ging het de kinderen niet om het wedstrijd element. Verder hartstikke leuk en erg vermaakt "
Bianca Schram:
4

"Het was wel een erg klein doolhofje. de website was spectaculairder dan de realiteit. Prijs \ kwaliteit was onvoldoende."
Rosanne Broeze:
8

"Voor alle kinderen op het feest van onze zoon was Fort Vertier nieuw. Ze hebben zich goed vermaakt. Het is geen activiteit om met kinderen van 9 meerdere keren per jaar te doen, dan is het nieuwe er vanaf."
Emily Veenman:
7

"Leuke attractie om geen te gaan. Het springkussen vonden de kinderen geweldig. Misschien leuk om in de toekomst nog wat meer klim en klauterelementen toe te voegen. Ik miste wel prullenbakken bij de picknicktafel en tribune"
Ilona Hazeleger:
8

"Leuke activiteit en goede begeleiding en uitleg. Enige tip: ruim het afval op de grond in het labyrint op, er ligt veel afval van de fastfood keten. "
Mariska Brinkman:
10

"Mijn zoon van 9 vond het geweldig, mijn zoon van 12 was er snel klaar mee en vond het minder geslaagd. De beoordeling is ingevuld door mijn jongste zoon"
Pieter Boom:
7

"Uitleg onvoldoende en medewerkers zelf niet op de hoogte van het spel hoe het gespeeld moet worden. "
Inge Den Boef:
9

"Heel leuk en sportief. "
René Kortman:
5

"Jammer dat het zo bescheiden is. Leuk voor een keer."
Thijs van 't Slot:
9

"Kinderfeestje gevierd in Fort Vertier. Kids (10 jaar) hebben het erg naar hun zin gehad!"
Cor Van Duin:
8

"Leuke beweegactiviteiten, waarbij ook nagedacht moet worden."
Anko Timmer:
8

"Misschien een idee om gedurende de activiteit kinderen een klein zetje/hulp/uitleg te geven als ze niet verder kunnen omdat het polsbandje niet mee incheckt oid"
Meta Dezijn:
6

"De kleinkinderen 11, 7 en 5 jaar hebben genoten en waren erg enthousiast Misschien een tip om vuilnisbakken bij de picknick tafels te zetten We komen graag nog weer eens terug "
Katja Kuipers:
9

"Super leuk kinderfeestje en fanatieke 10 jarigen! Echt een aanrader!"
M. Vallentgoed:
7

"Ze vonden het heel leuk. Alleen de plek vind ik erg jammer, je hoort continue auto’s. Dat is jammer. Verder zitten er op de grond buiten de toren nummer 3, schroeven die uit de grond steken. Stuk of 10 a 12. Dat is wel even een dingetje om die weg te halen. Verder het spel is helemaal goed! Als het nou in het bos stond, zou dit helemaal top zijn!"
miranda jansen-klaver:
8

"De kinderen vonden het allemaal super leuk."
E van de pol:
8

"De kinderen hebben plezier gehad, we hebben alleen gemist dat de jarigen in het zonnetje werden gezet, zoals vermeld in het arrangement."
Johanna Lindhout:
7

"Leuk concept. Uitdagend genoeg. Vriendelijk personeel. Sfeer en comfort om de locatie kan beter evenals de veiligheid (ondergrond bijvoorbeeld, matten om het springkussen). "
M Bekker:
9

"Het fort is leuk bedacht. Voor de kinderen is het goed zoeken waar ze nou precies heen moeten lopen om een toren te bereiken. Er staat op de website dat de jarige in het zonnetje wordt gezet, dit is helaas niet gebeurd. Een tip: voor (jonge) kinderen na afloop een diploma o.i.d. uitgeven."
Wendy v Beek:
9

"Kinderen vonden het geweldig! Ze hebben genoten! Instructie had iets beter gekund, uiteindelijk kreeg ik alle armbandjes van de kinderen en gingen ze zonder het fort binnen.. want die rode kruizen waren niet leuk.. "
M Van middendorp:
6

"Ik heb al een mailtje gestuurd met de puntjes die verbeterd kunnen worden"
Nelleke Meerkerk:
1

"Sorry... Maar het is echt te klein en op een ongezellige locatie tussen de snelwegen... Dit kan je niet voor 10€ pp doen. "
Elisa Van Eldijk:
7

"Het was een leuke buiten activiteit, ondanks de hitte die dag hebben ze zich uitstekend vermaakt met genoeg ranja, water en chips! Een top feestje dus!"
R Ootjers:
9

"De jongens hebben genoten! Ze hebben zowel het makkelijke parcours afgelegd als de moeilijke. Leuk uitje! "
G van de Ridder:
10

"Instructie mocht wat duidelijker zijn. Verder wel vriendelijk en netjes geholpen "
D Hoekert:
1

"De activiteiten heb ik geen oordeel over, de kinderen vonden het leuk. Medewerkers zijn te jong en vertellen niet genoeg info. De borg van 25,- voor 2 bandjes vind ik zwaar overdreven en toevallig zag 1 van uw medewerkers mij vertrekken en zei dat ik de borg retour moest pinnen, dat is mij vooraf niet medegedeeld. Verder gaan wij als ouders niet mee en ben je nu aangewezen op anderhalf uur in de la place hangen, beter zetten jullie zelf een koffieautomaat neer en een paar picknicktafels. Wellicht een scherm met videobeelden van wat er binnen gebeurt? Kannetje ranja voor de kids want die waren doodop. Zij vonden het gelukkig leuk maar de ambiance eromheen maakt het niet dat ik het nog eens doe. Oh, en de vindbaarheid online laat nog te wensen over. Jullie staan niet op google maps, ik wist niet de naam fort vertier dus ik zocht op speelkasteel, houten kasteel etc etc doolhof en dan vind je (nog) niets in Google. Mooi ding, tevreden kinderen maar voor begeleiders / ouders kan het beter.. "
Esther Bremmer:
8

"Fijn ontvangst. Fijne mensen, uitleg kan nog wat duidelijker, dat ze zeker weten/snappe dat ze bij iedere poort opnieuw moeten scannen."
P Bulthuis:
8

"Leuke activiteit!"
Joyce Reijntjes:
8

"Jammer dat de bandjes niet gelijk werkten. Kids mochten wel alvast gaan spelen en daarna alsnog met de bandjes. 1 tip nog, plaats een paar vuilnisbakken "
Nancy Diekema:
2

"Wij vonden het tegenvallen voor €9,95 p.p. Kids vonden het jammer dat het springkussen dicht was..."
Ramona V houten:
10

"Leuk maar snel klaar. Dat is jammer. Zeker voor de 7e jarigen waarvan alle torens groen kleurden. Dus met 20 minuten is het spel klaar. Daarna lekker verder kunnen spelen dus dat was prima. Verder zeker erg leuk voor kinderfeestje en betaalbaar, doordat je eigen consumpties mag meenemen. De overdekte picknicktafels zijn super! "
B Ponsteen:
9

"Geweldig! Lekker vermoeiend! 5 x gedaan "
Elisa Schiffmacher:
7

"Leuk opgezet! Kids hebben zich goed vermaakt tijdens het kinderfeestje. De game zelf duurde 20 a 25 min. Daarna was het vooral vrij spelen (verstoppertje) in fort vertier. "
Janneke Wijers:
8

"De kinderen hebben een hoop plezier gehad. Een beetje gezellige aankleding in het doolhof zou leuk zijn. De picnick tafels eromheen zijn mooi en staan op een goede plek zodat je veel kunt zien in het doolhof."
Jeanine de Vries-Altena:
7

"Leuk bedacht. Ik schrok wel van de losse stukken net. Zou fijn zijn als alles heel is. Je zag kinderen valsspelen dat is erg jammer. Zelf vond ik 10,- best veel voor maar anderhalf uur. Maar mijn jongens waren enthousiast"
H Vierwind:
7

"Het was superleuk, alleen de armbandjes werkten niet goed. "
Anne Buczynski:
1

"We hadden er wel wat meer van verwacht, voor een blok van 1,5 uur waren de kids klaar binnen 15 minuten.. daarnaast is er weinig interactie als het gaat om spelletjes, games of raadsels. Jammer maar de prijs is daarin wel realistisch "
Mj Haitsma:
9

"Het idee is leuk en de meiden waren enthousiast. Tip: medewerkster goed informeren over geven instructie. Terrein netjes houden, veel onkruid en afval. Even de bladblazer door doolhof ivm steentjes en bindtouwtjes."
Lucinda Braam:
10

"Kinderen vonden het super! Bandjes wel wat aan de grote kant, bij de jongste viel deze aldoor af, maar maakte het er niet minder leuk van!"
Corina Beek:
9

"De kinderen hebben het erg leuk gehad. Het personeel was erg vriendelijk! "
Margreet van Wijk van Wijk:
9

"De opdracht door de doolhof op zoek naar de vier torens is afgestemd op de leeftijd en niet gemakkelijk, maar de combinatie van goed opletten met veel lopen en klimmen is heel animerend. "
Carola Grave:
10

"Superleuk! Wel jammer dat het wat klein is en je voor weinig speeltijd ver moet rijden. Maar dat wisten, dus gecombineerd met eten bij hans en grietje! 1,5 wel lang genoeg trouwens hoor! Het was erg leuk! "
R.G. Vrieling:
8

"Leuke attractie. Misschien wel even kijken naar de veiligheid van de glijbaan. De rand is erg laag, ook helemaal bovenaan. Kinderen klimmen langs elkaar omhooggevallen en voor je het weet kiest er eentje over het randje."
Brenda Dezentjé Hamming -Boting:
8

"We komen zeker terug, erg leuk, !! "