Recensies Klimmen


van Ingen:
8

"Very friendly staff and a lot of challenging tracks"
Dorine Appels:
9

"Leuk klimbos veel verschillende parcoursjes. Aanraden om te doen."
Marieke Jager:
9

"Super leuke parcours. Perfect passend bij de tijdsduur! "
Jaska Kierzek:
7

"Kleindochter was bang en is erg goed geholpen. Hele traject klom er iemand van team mee! Ik was dan ook erg tevreden! Leuk klimbos en ook uitdagend ook de groene route!"
Mirjam Van Urk:
10

"Leuke middag in het Klimbos van Harderwijk gehad. Leuke activiteit om samen als gezin te doen!"
Saskia van Niel:
8

"We kregen duidelijke instructies en konden snel gaan klimmen. Tijdens het klimmen werden we goed geholpen als iemand stil bleef hangen bij een tokkelbaan of als er iets anders mis ging."
Jolanda Van Wijk:
9

"Super leuk!"
Coen Rijnberk:
7

"Zie boven"
Sander Van Der Zee:
10

"Was echt super leuk. Dit gaan we zekers nog een keer doen"
Leanne Geluk Hovestadt:
8

"Ze hebben een leuke middag gehad. Soms wel even spannend!! Afgelopen Mei, waren we in Dordrecht wezen klimmen. Maar dit was toch weer anders. Wat spectaculairder..."
Sofie Van der Salm:
8

"Supervriendelijk personeel: iedereen staat open voor vragen en iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. De instructies waren erg duidelijk. Het enthousiasme van het personeel is aanstekelijk. De klimpacours waren uitdagend en gevarieerd, wat het klimmen leuk maakte. Wij hebben een supermiddag gehad!/"
Fiona Witte:
10

"Heel gaaf klimpark, voor ieder wat wils. Super vriendelijke medewerkers die snel terplaatse zijn, ook als je gewoon een domme fout maakt..... (geen blessure dus heb maar hard gelachen om mijn eigen stommiteit}"
Daveny Singelenberg:
10

"Een middag klimmen met mijn puber, top verzorgd fijne instructies en parcours wagen echt fantastisch. Enige grote minpunt is dat iedereen ongeacht de leeftijd en ervaring kan starten waar hij of zij wil, en dus ook makkelijk tot zeer moeilijk kan doen op de parcours. Dit zorgde er voor dat wij veel te lang hebben moeten staan wachten totdat er een kind van de baan gehaald omdat dit ruim 20 minuten stond te huilen en niet meer verder wilde. Voor ons vervelend want hierdoor konden wij dus ook niet verder. D. Singelenberg. "
Gijs Van Lindenberg:
9

"Mooi uitdagend klimpark met verschillende niveaus. Het personeel is vriendelijk, geduldig en behulpzaam."
Maura Van De Velde:
10

"Geweldige activiteit voor iedereen! Spannend ook. Super leuke medewerkers."
Susanne ter Agter:
10

"Leuke middag gehad. Aardig personeel. "
Jasper Boekel, van:
8

"De moeite waard "
Gerrit ten Hove:
10

"Onze klein zonen vonden het super cool. "
J Vriens:
9

"We hebben het heel leuk gehad . Eerste keer klimmen en de kinderen (6en 10) vonden het heel erg leuk. Beetje spannend maar wel voor herhaling vatbaar"
Arjan Averesch:
10

"Geweldige klim uren gehad, kids hebben genoten!"
Mirjam Engelberts:
9

"We vonden het een geweldige en spannende ervaring. "
Joost Berghuis:
8

"Aanrader voor een lekkere doe middag "
MDC Dijkstra:
8

"Heel mooie parcours, maar niet geschikt voor beginners. De makkelijkste route is al heel moeilijk meteen in het begin. "
Ted Sertons:
9

"Ontzettend veel plezier gehad vanochtend. Het was wel een beetje spannend af en toe maar de “blauwe helmen” doen ontzettend hun best om vanaf de grond moed in te praten en als dat niet genoeg is zijn ze in no-time bij je om hulp te bieden. Hele leuke ochtend met mijn dochter gehad. "
Rinaldo Tijmes:
10

"Leuke en spannende klimavontuur voor jong en oud. "
Justine Luyér:
9

"Super mooi en leuk klimbos. Onze dochter van 9 vond het geweldig. Maar voor ons zoontje van 6 en 1.22meter was het zonde van het geld. Volgende keer proberen we liever Garderen waar het makkelijkste parcours kennelijk een stuk lager ligt."
Lotte Hoorweg:
8

"Heerlijke middag geklommen! Leuke uitdagende routes. De scooter, het karretje en het snowboard waren wel minder leuk want daarmee kwam je gewoon steeds niet tot de overkant. "
Sharada van Egmond:
8

"Leuke ochtend gehad in het klimbos. Duidelijke instructies en vriendelijk personeel. Ook een praatje tussendoor en tips over de te nemen routes. Wij klommen voor het eerst met kinderen van 9 en 11 en er was keuze genoeg uit routes voor ons. "
S. Winters:
9

"Het was een hele leuke dag met leuk personeel!"
Diane Hund:
9

"Het was een onvergetelijk kinderfeestje. Mijn dochter gaf het een 9!"
K. Bax:
9

"Super aardige mensen, leuke klimroutes en de roller coaster zipline was een mooie afsluiter"
Henk Schimmel:
8

"Kinderen hebben zich kostelijk vermaakt en de medewerkers waren erg aardig "
Nikki Wissink:
10

"Ontzettend leuke dag gehad! Voldoende uitdaging op het parcours en toch voelt het veilig."
Roger Dragstra:
9

"We waren met een groep jongeren. De voorbereidingen om als groep te komen waren uitstekend. Er werd goed en direct gereageerd op vragen. De medewerking was super. op het park was het contact vriendelijk. De instructies helder en duidelijk en de begeleiding was bekwaam en behulpzaam. `de groep bestond uit verschillende leeftijden en klimbos ervaring, maar het was voor iedereen leuk en genoeg uitdaging voor ervaren klimmers. Kortom een ontzettend leuk uitje en ontzettend bedankt voor de goede begeleiding!"
Michelle Rewat-Lieman:
10

"We hebben het super leuk gehad. Er kwam snel hulp als dit nodig was."
Elise Platje:
10

"Ontzettend leuk en uitdagend klimbos, medewerkers zijn duidelijk met uitleggen en kijken naar je om mocht er eens wat gebeuren"
Tom van den Bosch:
10

"We waren klimmen met +-30 volwassenen van 25-55, iedereen vond het geweldig. Ook de mensen met hoogtevrees hebben genoten na even te wennen op de makkelijke routes."
IDW van der Bijl:
10

"Iedereen was super (klant) vriendelijk. De systemen werken erg soepel en veilig."
Jeanet Gorter:
10

"Wat een geweldig leuke activiteit! Er is genoeg keuze aan parcoursen en de moeilijkheidsgraad is ook uitdagend genoeg. Jaren geleden een dergelijk parcours in Frankrijk, de Jura gedaan. En hoewel die veel hoger was, is dit klimbos wel net zo leuk en interessant."
C van Buren:
9

"Heerlijke middag in het klimbos Harderwijk gehad. Genoeg diversiteit in de banen. Professioneel en vriendelijk personeel. Goede prijs kwaliteit verhouding."
Camiel Zimmerman:
9

"Wij hebben een geweldige ochtend in Klimbos Harderwijk gehad. De klimparcours bieden voldoende uitdaging. Zeker ook voor mensen die nog niet eerder een klimbos hebben gedaan. Het was ook lekker rustig (vrijdagochtend) waardoor we fijn door konden klimmen. In 2,5 uur hebben we 5 routes kunnen doen. Als afsluiting hebben we de rollercoaster zipline gedaan. Leuk om tussen alle bomen door te zoeven! Al met al een geslaagd uitje en voor herhaling vatbaar!"
A ten have - straatman:
10

"We hebben een super leuke middag gehad. De medewerkers zijn super aardig en behulpzaam. Echt voor herhaling vatbaar. "
H De Haas:
8

"Leuk en uitdagend. "
S Moret:
10

"Top dag gehad en voor herhaling vatbaar. Sanne heeft het helemaal top gedaan! "
Jansen Jw:
10

"Wat me enorm opviel was de kwaliteit van het personeel, heel knap dat de organisatie personeel vond van de jonge leeftijd die gepassioneerd waren en zeer behulpzaam, Ga zo door,"
marjolein hellweg:
9

"net zo leuk sls in garderen. ik kkm hier een verjaardags feestje vieren."
Monique Haarlem:
9

"Aanrader! Leuke, afwisselende en uitdagende routes. Genoeg tijd om 3 routes te lopen. "
Pien Poncin:
9

"Super leuke dag gehad! Veel verschillende moeilijkheidsgraden, lange avonturen, creatief met de klimparcours en de Free Fall een echte aanrader voor de ware waaghals!"
Jeffrey Storm:
8

"Leuke klimbos"
Melissande Pinzon:
9

"Klimpark biedt fantastische uitdagingen en is echt een aanrader, dit is inmiddels het vierde park wat we bezoeken maar we hadden niet het gevoel dat dit meer van hetzelfde is, integendeel allemaal leuke nieuwe uitdagingen, k voor ons. Enige minpuntje is dat de hoogte bij bepaalde onderdelen niet geschikt is voor kinderen tussen 1.40 en 1.60, ik kon met mijn 1.64 soms ook maar net bij de bovenste stangen. "
Johan Veerman:
9

"Erg leuk en gevarieerd klimbos"
Jos Dekker:
10

"Klimbos Harderwijk is met zijn 8 parcoursen een hele leuke aanrader en zeker de moeite waard kom zeker nog eens terug "
Rens van Heeringen:
6

"Een leuke baan waar nog wel wat moet gebeuren om de kwaliteit omhoog te krijgen. Sommige dingen zitten gewoon net niet handig in elkaar wat helaas wel afdoet aan de baan."
Alice Callaghan:
8

"De jongen die mijn nichtje hielp vandaag was echt geweldig "
J.J.G. Knop:
10

"Een kleiner park dan in de Laage Vuursche,waar wij vaker komen omdat we in Bussum wonen, maar erg gevarieerd, alleen veel minder hoog, dat zal aan het soort bomen liggen. Maar al met al heeft mijn kleinzoon een prima en leuke dag bij u gehad."
B Noordijk:
10

"Tweede x wezen klimmen en Free Fall, superleuk weer! "
Ilona Hermans:
8

"Leuk klimpark voor jong en oud!! Goede aanrader voor een stukje teamwork binnen het gezin! Verder goede instructies. Het heeft ons gezin een topdag bezorgd "
Wj Offinga:
1

"Ik ben teleurgesteld in de afhandeling van een verkeerde boeking. Ik had een positieve afhandeling of een redelijk alternatief/ of tegemoet komingen fijner en beter ervaren. Dan nu hellemaal niets. Ik heb daarom geen positieve indruk van dit klimbos Harderwijk "
M Van Holland:
9

"Wij hebben een supercoole en leuke middag gehad!"
Richard van Marwijk:
8

"We hebben een hele leuke klimochtend gehad!"
Martijn Slings:
9

"Erg leuk en uitdagend, goede instructie en vriendelijk personeel. Super leuke middag en intensiever dan van te voren gedacht.... Duidelijk maar vriendelijk personeel en goed opgezet om groepen aan te kunnen. "
Sheila Post:
10

"Echt goede uitdagende parcours. Overal voelt het veilig en super zekering systeem die continu meegaat en je niet steeds moet omklinken. Dat scheelt tijd en frustratie. Leuke medewerkers en zeer hoog service niveau. Top. "
Marlies Nagelkerke:
10

"Leuke klimervaring gehad! "
Lida Vermeulen:
9

"Was een leuke middag. Staat duidelijk aangegeven als makkelijk of moeilijk is. En nog geen eens tijd gehad om alle parcours te doen.. De tijd en energie was op. Die we hebben gedaan waren erg leuk"
Baukje Doedee:
10

"Zeer gastvrij. We gingen klimmen op een warme dag (33 graden) maar onder de bomen was het prima uit te houden. Dit uitje is dus een aanrader bij tropische temperaturen. De klimmers konden onbeperkt water halen. Onze jongens van 14 hadden al de nodige klimervaring maar ook hier vonden ze weer de nodige uitdagingen in het parcours. Het heeft echt voor ieder wat wils. "
Astrid Kas:
9

"Enthousiaste werknemers! Heel behulpzaam en aanwezig. We hebben een leuke middag gehad! "
Raymon Wittenberg:
10

"We hebben een erg leuke middag gehad! We hebben duidelijke instructies gehad. Een van ons vieren is een keer goed, snel en veilig geholpen gedurende het klimmen. Kannen met water stonden klaar i.v.m. de warme dag (35) graden. Het was alsnog verkoelend tussen de bomen en het wachten door. Enige zweetdruppels door de inspanning en zenuwen. ;-) We gaan graag een keer terug!"
J.D.M. Sluis-Bresser:
9

"Leuk personeel, goede uitleg, ook als je de blauwe helm nodig hebt, snelle reactie"
Diana Kneppers-Doornekamp:
7

"Leuk park, langs snelweg. Duo line en rollercoaster leken ons erg leuk, helaas niet kunnen doen. We vinden dat er geen service is als t gaat om uitzonderingen - noodsituaties. Geen flexibiliteit, niet denken in mogelijkheden. Erg jammer. "
Marrit Jager:
10

"Erg leuke dag gehad! "
Monique Hoos:
10

"Hele goede en aardige begeleiding. Het was voor mij de 1e keer en had echt wel een aantal keer hulp nodig. Wat werd ik lief en rustig begeleid! Echt een top ochtend gehad. Heb nog steeds spierpijn, haha, maar het was het allemaal waard. Dank voor de goede service! "
Bas Jorritsma:
10

"Leuke activiteit, enthousiaste medewerkers, attent dat er kannen en bekers met water beschikbaar gesteld worden bij dit warme weer."
Danny Roest:
9

"Superleuke activiteit! De jongens en meiden die er werken staan voortdurend klaar om te helpen en hebben zo te zien veel plezier in hun werk."
Gerrie Stoffer:
9

"Super leuk gehad. Lekker koel onder de bomen. Handig dat gebruik gemaakt kan worden van een kluisje. Goede instructies en begeleiding. "
Berry Gerrits:
9

"Hebben genoten, heerlijk bezig zijn in de buitenlucht. Voor de kids af en toe een behoorlijke uitdaging maar met eigen kracht kom je een eind. De Zipline was het helemaal. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar."
Arnout Boon:
10

"Mooi ruim opgezet park met vele diverse routes en vooral de lange rollercoaster siplijn was top. Ze hadden de hele dag zich daar kunnen vermaken"
E Schrader:
9

"Superleuk uitje voor alle leeftijden bij ons 9-42 jaar)! Zelfs met erg warm weer goed te doen. "
John Beimers:
10

"Het was een topdag!"
Elien Bosch:
10

"We hebben de activiteit gedaan met 4 volwassenen (waarvan 2 met hoogtevrees) en een kind van 7. De hoogtevrezers (waaronder ikzelf) hebben het gehouden bij de groene parcours en de rollorcoaster zipline wat we zelf al zeker het geld waard vonden. De rest heeft uiteraard nog verder gedaan. Het is best intensief maar zonder dat je het gevoel hebt een echte workout of bootcamp ofzo te doen. Ook het personeel was zeer vriendelijk en hulpvaardig, legde alles op een simpele manier uit (de caravan en auto, ga ik nooit vergeten :-)) en stellen je ook gerust als er iets misloopt en met je kont op het vliegend tapijt valt en niet onmiddellijk verder kan en geven tips hoe je iets makkelijker kan doen. Klimhandschoenen zijn niet verplicht maar wel aan te raden, onze handen zagen er lief uit dezelfde dag. Kortom een toffe daguitstap die we aan iedereen aanraden."
Viviènne Nonhebel:
9

"Zeer goede uitleg en mooie, uitdagende parcoursen. Zeer vriendelijk geholpen door alle mensen daar. De rollercoaster is een leuke afsluiter."
Grietje Timmerman:
10

"Was leuk en onze dochter die eerst niet meer wilde mocht toch alles nog weer aan toen ze graag het oefenparcours nog een keer wilde doen. "
Vincent Smit:
9

"Ontzettend leuke ochtend gehad met 3kleinzoons, ze hebben enorm genoten,! Enig minpuntje was de loop tussen borden door waaronder kleinzoon echt bang werd. Gelukkig heeft één van de medewerkers hem zover gekregen dat hij door ging. Super gedaan"
Ellis van der Ark:
10

"Heel vrolijk personeel, aanwijzingenzijn duidelijk en een leuk prak met veel mogelijkheden."
Ingrid Kamminga:
8

"Was een hele gezellige middag. Hulp kwam snel en iedereen heel vriendelijk en rustig. "
Rogier Heuer:
7

"Leuk klimpark voor beginners. Jammer dat het land en drukke weg ligt een dat de veiligheidsinstructies verbleekt zijn, waardoor je brandwonden op kunt lopen"
Jan Tijsen:
9

"Onze kleinkinderen hebben zeer genoten in het Klimbos. Heel leuk."
Renata Vogelaar:
7

"Voor de rest leuk klimbos."
Mirjan Hamberg:
9

"Het was fantastisch. Duidelijke uitleg en geweldige sfeer. "
T Mol:
10

"Ons eerste keer klimbos! We hebben de groene, blauwe en als laatst de rode gedaan. We hebben genoten "
Daniëlle Van Maanen:
8

"Heerlijk knusse klimspeelpark met originele voorwerpen om heen en weer te bewegen . Van vliegend tapijt klopt niet dat dat makkelijke route is want als ik keihard moet trekken om weer op houten plateau te komen dan snap ik angst bij moeder van wie zoontje alleen op tapijt stond en ze er op geen enkele manier kon bijkomen. Dit vliegende tapijt is ook niet veilig. Te wankelig. Verder heb ik niet alles uitgeprobeerd want ik heb maar 4 routes kunnen doen in 3 uur en de 200 meter zip Line. Vanwege drukte kon je niet sneller dus hier hoort meer toezicht op te zijn dat er maximaal aantal mensen ergens aanwezig zijn dan kan voorkomen worden dat er jonge meisjes ergens afvallen en door blauw helm afgehaald moeten worden. Ik heb trouwens laatste 20 minuten ook zonder toezicht geklommen moest tijdje zwaaien om erachter te komen dat ik niet van route kon wisselen. Dit was niet duidelijk bij begin uitleg begin. Ook meer instructie over verschillende routes. Nu wist ik pas na 2 uur dat er allerlei routes zijn."
Wilco Van Dam:
8

"Fijne dag gehad.. "
Karen Smid-jonker:
8

"leuk klimbos met verschillende niveaus, vriendelijke medewerkers"
M Jongerius:
6

"Parcoursen zijn wel heel erg laag. Daarnaast raar dat vrije val en roallercoaster extra geld kosten. "
Fulco Scherjon:
10

"Echt een te gek uitje. Ruim twee uur geklommen met mijn zoontje (9). We vonden het allebei supergaaf en komen graag een keer terug."
Mirjan van Loo-Berg:
8

"Heerlijk geklommen vandaag in Harderwijk. Behulpzame medewerkers, leuke routes, parkeren voor de deur. Top! Jammer dat alles wat je niet online hebt gereserveerd op locatie duurder is. "
Debora Kerremans-Meijer:
9

"Het was super cool"
Jolijn Huisman:
10

"Super leuke middag gehad. Ondanks de warmte heerlijk vertoeven tussen de bomen.Heel vriendelijk personeel. Aanrader!"
Ruud Dekker:
9

"Eigenlijk niet, het was voor ons de eerste keer. Zelf 70 en kleinkind van 12. Enorm genoten, ook blij met de hulp van één van jullie medewerkers. "
Marit van de Brake:
10

"Wij vonden het een erg leuk klimbos, met veel variatie in de obstakels!"
Machiel Kuijt:
10

"Leuk klimbos. Vriendelijk en behulpzaam personeel."