Recensies Klootschieten


Monique Hendriks over Klootschieten:
2

"Routebeschrijving onduidelijk en geen leuke route. Prijs kwaliteit verhouding slecht. Erg duur voor 2 ballen en een plankje Instructie stond ook op papier. Geen leuk verhaaltje erbij. Wel vriendelijke medewerker "
Marian Smitskamp-Tabor over Klootschieten:
6

"Top: Gezellige tocht gehad, medewerkers vriendelijk en verleenden volop medewerking aan verzoek onzerzijds. . Tip: Relatief duur, reken vanaf bv 10 personen vast bedrag per groep in plaats van per persoon en laat jonge kinderen gratis mee lopen. Tip: Route updaten, deze klopt niet meer. Op route bereklauwen."
Ida Groen over Diversen:
9

"Hoenderloo is een prachtige omgeving om leuke dingen te doen. Wij waren met 8 vrienden en hadden mede namens de Veluwe Specialist een geweldige dag.Vriendelijk personeel Klootschieten en opde E-Shopper. Dank jullie"
Miranda van Leeuwen over Klootschieten:
6

"Alleen zouden we nog horen of we geld van 3 personen die niet mee konden vanwege corona terug zouden krijgen . Maar hebben nog niks gehoord dus dat is niet zo fijn "
Peter Winterswijk over Klootschieten:
6

"Het is aardig om het een keer te doen, echter jeu de boules is 10x leuker."
A Annink over Klootschieten:
8

"Klootschieten is een leuke activiteit voor jong en oud. We hebben veel plezier gehad. Goede ontvangst en de instructie was helder. Wel wat kritische noten of suggesties ter verbetering: De route was ons niet altijd duidelijk, de bewegwijzering dus voor verbetering vatbaar. In Twente kennen we deze tak van sport met veel lange banen en brede paden, hier slinger je ook door het bos over smallere paden. Daar is het lastig gooien. Dit hebben we bij terugkomst ook gemeld. Mij is niet helemaal duidelijk waarom je (7,50) per persoon moet betalen. Je krijgt namelijk twee kloten en twee formulieren met pen voor een groep van, in ons geval, 13 personen. Verder per deelnemer een flesje water, aan het eind een button voor de (7) winnaars en een troostprijsje voor de zwakste schakel. "
Jacob van der Steen over Klootschieten:
7

"Het klootschieten was een leuke activiteit maar je moet wel goed opletten op de mensen die ook op deze normale wegen en paden lopen."
Myra Folkertsma over Klootschieten:
8

"We waren aan de late kan op de locatie, duurde even voordat medewerker de betreffende onderdelen bij elkaar had (zou niet nodig moeten zijn als men weet dat we komen), matige speluitleg, medewerker moest zelf nadenken en spelregels nalezen. Geen flesje drinken mee."
Alinde Koldemeule over Klootschieten:
7

"De medewerker die ons de activiteit uit moest leggen wist zelf amper wat de activiteit in hield naar ons idee. De uitleg was slecht en kwam niet overheen met de regels die wij op papier mee kregen! Gelukkig was het voor ons niet de eerste keer, dus wisten wij zelf prima wat we moesten doen, kan me wel voorstellen dat dit voor groepen die de activiteit niet kennen best lastig is. Helaas begon het onderweg te regenen en zagen wij op buienradar dat de kans op onweer ook aanzienlijk was, dit heeft ons doen besluiten terug naar ons startpunt bij jullie te gaan. Hier aangekomen stonden er twee medewerkers achter de balie gezellig met elkaar te kletsen en keken niet echt om naar onze verregende groep die binnen kwam. We zijn maar even gaan zitten om te wachten tot de regen wat minder zou worden, echter moesten we zelf vragen of we koffie en thee mochten en werd dit ons niet aangeboden. Wij kregen als groep het gevoel niet erg gewenst te zijn daar, terwijl wij net een uurtje gebruik hadden kunnen maken van onze activiteit. Helaas was alles bij elkaar behoorlijk teleurstellend voor het bedrag dat wij als groep betaald hebben."
L.W.G.M. / Lia van Vliet over Klootschieten:
9

"We hebben een erg leuke middag gehad in een mooie omgeving, met een hele leuke activiteit."
Leanne Baars over Klootschieten:
6

"Ik kwam aan met mijn vader. De eerste deur was gesloten. Opzoek naar de volgende. Hier stond op dat ze gesloten waren. Uiteindelijk kwam er een medewerker die de deur voor ons open deed. Ondanks dat zij wisten dat we zouden komen en eerst een kop koffie zouden komen drinken, stond er geen verwarming aan en was het zo koud dat we met de jas aan zijn blijven zitten. Eenmaal compleet en klaar voor de activiteit was er geen route beschikbaar. Mondeling is een startplaats uitgelegd maar als je niet bekend bent begrijp je elkaar niet altijd even goed waardoor wij op een verkeerde plek gestart zijn en geen rondje hebben kunnen maken. Het was handiger geweest als het even uitgetekend was of dat er iemand mee was gelopen. Dan verwacht je op de Veluwe dat je door de bossen en de hei gaat, en niet door weilanden loopt. Ook is het natuurlijk raar dat je op de website aan moet geven hoeveel ballen je wil hebben (en wij hadden gerekend op 1 bal p.p. Dus 18 ballen besteld) en vervolgens krijgen we 6 ballen mee voor 3 teams. Al met al vind ik dat het slecht geregeld was en dat we veel te veel betaald hebben. In deze situatie hadden we voor 2 tientjes 6 ballen kunnen kopen en zelf wat kunnen aanrommelen in plaats van 135 euro betalen voor geen instructies en zelf wat moeten aanrommelen. Erg jammer. "