Recensies Mountainbiken


A Vonk over Mountainbiken:
9

"Mooie fietsen, goede service met een kapotte fiets en leuke route voor ons uitgezocht!"
Daniëlle Wintermans over Mountainbiken:
10

"Een middag gemountainbiked. Aardige medewerkers en snelle en goede service. Goede uitleg, Fijn ook dat de spullen even mochten blijven liggen, zo hoefde ik niet met mijn tas te fietsen. Het was een mooie omgeving en een leuke activiteit."
Hans Kok over Mountainbiken:
6

"De trappers van een van de fietsen kraakten erg endat verstoort de verder goede ervaring Route is mooi en locatie ook"
Lisanne Visser over Mountainbiken:
7

"Prima mountainbikes, we moesten 1 van de 5 wel even verwisselen (5 minuten terugfietsen) omdat de versnellingen niet werkten. Nog 2 andere fietsen die langzamer schakelden dan gewend. Route erg mooi! Een mooie toevoeging zou zijn om in kleinere stappen de lengte van de route te kunnen vergroten, bijvoorbeeld 5 of 10 km extra."
N langendam over Mountainbiken:
7

"Prima service alleenmtb schakeld niet ideaal.. verder alleen fiets op halen en terug brengen en dat werd netjes geholpen"
Kirsten Huijser over Diversen:
9

"Prima service!"
Mailo van Cortenberghe over Diversen:
10

"Fijne medewerkers goede uitleg en ook mooie mountenbike routes zeker weten nog een keer !"
Denise van Waardenberg over Diversen:
8

"Was een leuk avontuur. Kleine duidelijke uitleg gehad over de fietsen toen we vertrokken, leuke route die ook redelijk makkelijk te volgen is!"
B Hamburger over Diversen:
1

"Er was geen kinderhelm voor mijn dochter. "
Dennis Koene over Mountainbiken:
6

"Vriendelijke medewerkers. Duidelijke instructies. Prima lokatie met ruime parkeergelegenheid. Materiaal redelijk. Mountainbike werd afgegeven met voorvering op lock stand zonder instructie. Heb zelf verstand van mtb's maar de beginner weet dit wellicht niet. Na openzetten was de rebound niet lekker afgesteld voor gemiddelde fietsers. Voorremblokken versleten of lucht in leidingen, werkte minimaal. Rest van de fiets was prima qua achterrem, schakelmateriaal en frame. "
Tjerk Wiggers over Mountainbiken:
1

"Ik ben zeer ontevreden. Bijna een ernstig ongeluk gehad omdat de monteur van dienst vergeten was het voorwiel vast te zetten. Toen ik bij een boomstronk mijn stuur optilde viel gewoon het voorwiel eruit. Gelukkig kwam ik hierdoor ten val in een beklimming (nog steeds pijnlijk) maar wat als het in een afdaling was gebeurd. Ik moet niet aan de gevolgen denken. Toen ik dit meldde bij de receptie bij terugkomst was er geen enkel begrip of excuus voor dit voorval. “U heeft toch een kaartje meegekregen voor bij pech?” Alsof je daarmee afkaart dat t materiaal niet in orde mag zijn. Ook was de vering niet gevuld waardoor iedere schok vol op de polsen te voelen was. Al met al super slecht. Toen ik aangaf dat mijn vriendin niet goed in orde was en ik 2 ipv 3 fietsen nodig had was er geen enkel gevoel van empathie en kon er niet gecrediteerd worden. Kon niet meer verhuurd worden werd gezegd, op de site was duidelijk te zien dat er nog genoeg (gebrekkige) mtb’s te huur waren. Er kon zelfs niets meer gedaan worden na het voorval met de slechte kwaliteit van de fiets. Kortom, je mag wel klote materiaal leveren tegen de hoofdprijs maar je mag als klant helemaal niets. Kon de meneer achter de balie niets aan doen “instructies van hogerhand” was zijn opmerking. Nou “hogerhand” ik ben benieuwd naar jullie reactie. Ter info de klapper is nog steeds te voelen in mijn schouder, dit ter info.. Met verbaasde groet, uw zeer ontevreden klant"
R Broersen over Mountainbiken:
8

"Ondanks onze wielrenbroekjes veel zadelpijn, zou fijn zijn als er ook mb zijn incl. vrouwenzadels. + medewerker mag ook wel beter het stuur afstellen bij de persoon, zaten niet goed op de fiets. "
Shanna Schuiling over Diversen:
8

"Wat een prachtig mountainbike parcours in de omgeving van Otterlo! Heerlijk rustig en een mooie afstand. Wel jammer dat de medewerkers geen enkele instructie gaven en niet in staat waren ons te helpen de weg terug te vinden toen wij even van de route geraakt waren. Een GPS of ouderwetse routebeschrijving zou daarnaast geen overbodige luxe zijn. De route is niet overal even duidelijk aangegeven. "
Lisa Klatten over Mountainbiken:
7

"Op zich prima, maar de fietsen schakelen niet goed. Dus dat is nog een verbeterpunt"
Ard Kortleve over Mountainbiken:
8

"Goede service, aardig personeel. Was top!"
C. Schildmeyer over Diversen:
9

"Top fietsen en service!"
Monique de Jager over Diversen:
8

"MTB gehuurd. Alles prima geregeld."
w meester over Mountainbiken:
9

"Geweldige dag gehad. Wat jammer was; we hebben bij reservering heel duidelijk lichaamslengtes aangegeven. Zelfs over na gebeld. Maar er bleken geen grote fietsen klaar te staan. Medewerkster gaf aan dat deze helemaal achteraan zouden staan... was niet duidelijk waarom deze niet klaar waren gezet. We hebben desondanks een leuke dag gehad maar onze 2 langste jongens hadden er echt meer moeite mee."
FA van Golen over Mountainbiken:
8

"Ontzettende leuke activiteit ! Er waren best wel veel stukken van de mountainbike-route die erg lastig waren voor beginners zoals wij. Steil omhoog die je moest lopen of steil omlaag die best gevaarlijk zijn voor beginners en die ook gelopen moesten worden. Idee om een echte beginners-route te maken zonder grote hoogteverschillen!? Dat zou echt top zijn!"
Fam. Overvest over Diversen:
7

"MTB route Ermelo was een zoekplaatje; tenminste 5 extra bordjes met pijlen zal goed helpen. Een QR code voor de MTB route op de geplastificeerde A4 zal helpen om de routekaart ‘mee te nemen’. Foto’s van plastic kaart in relatief donkere indoor omgeving zijn vaak niet ideaal. Mountainbikes trouwens prima verzorgd en goed werkend. "
Eva Roseboom over Diversen:
10

"Enthousiaste ontvangst, goed materiaal en bekend met de omgeving!"
Bart Wortman over Diversen:
10

"Versnelling mtb werkte niet helemaal goed."
Karin Nienhuis over Mountainbiken:
9

"Fijne MTB, goede, vriendelijke service en er wordt goed omgegaan met privacy"
S. Zuyderwijk over Mountainbiken:
8

"Was erg leuk. Tip, door mijn lengte, 1.96, was de fiets aan de kleine kant... Verlengde zadelpennen?"
Frank de Boer over Mountainbiken:
5

"MTB was in erbarmelijke staat... flinke slag in het voorwiel, ketting die kraakt, schakelwerk dat niet goed werkt. Een eigen fiets zou ik nooit zo weggeven, dat het met de MTB van mijn mede fietser ook al niet veel soeps was geeft wel wat te zeggen. Groot verbeterpunt want qua locatie en omgeving zitten jullie perfect. Vriendelijke medewerkers die je goed helpen. Koffie was erg lekker!"
Janneke Langendonk over Diversen:
9

"Super leuke dag. "
Henk Koopman over Mountainbiken:
9

"Heb mail gestuurd "
Dirk Dekker over Mountainbiken:
9

"Goede mountainbike, mooie route en super leuke en behulpzame medewerkers!"
Kallin Popov over Diversen:
8

"Leuke mountainbike tocht gemaakt. Medewerkers waren behulpzaam. Alleen de mountainbike zelf was niet helemaal in orde. Het schakelen liep niet goed: bleef hangen en je moest steeds 2-3 keer schakelen voordat er wat gebeurde. Dat fietst niet fijn."
erik ebbink over Mountainbiken:
8

"Fiets goed maar mogen wel een vernieuwd worden, moderne mbt ' s hebben maar 1 voorblad makkelijker schakelen op de geweldig mooie track."
Marc Deetman over Mountainbiken:
6

"MTB fietsen waren ok, op en rond parcours net te veel drukke wegen, herrie van motor cross parcours. Andere delen waren wel rustig. Echter veel wandelaars op MTB parcours en incidenteel tegenliggers op one track route. Onduidelijkheid in privacy voorwaarden over omgang scan van legitimatiebewijs. Parkeermogelijkheden ok. Voldoende mogelijkheden om te eten in de buurt."
Hennie Van Es over Mountainbiken:
9

"Super aardig geholpen. Matriaal is okayb"
Willeke Koelewijn over Mountainbiken:
6

"De route was leuk. Het materiaal kan wat beter "
Nick Goense over Mountainbiken:
8

"Hadden de groene route, alleen wat afgeweken van de route om iets te kunnen drinken."
Sonja Schouten over Mountainbiken:
8

"Het zou fijn zijn dater een app is met de route die je fiets mbv gps zodat je kunt zien waar je bent, hoe de route is en wat je nog moet af leggen. Verder hebben we enorm genoten, top fietsen en prachtige route met meer dan voldoende uitdaging (voor een beginner) Een top dag gehad en voor herhaling vatbaar "
Joshua de Bie over Mountainbiken:
9

"We hebben een tijd uitgekeken naar een dag mtb'en met een bevriend stel. Helaas werd mijn partner net de avond van tevoren ziek. De dag zelf was ze jammer genoeg te beroerd om mee te gaan. Onze vriendin heeft toen afgezegd en wij zijn als mannen met zijn tweëen gaan mtb'en. Dat was uiteindelijk erg leuk en we hebben genoten van de fijne fietsen en mooie parcours. Helaas wilden de medewerkers van de veluwe Specialisten niet samen op zoek gaan naar een oplossing. We kregen te horen dat er een opzegtermijn is van 8 dagen, wat erg onhaalbaar is als je op het laatste moment ziek wordt. Dit maakt het erg onprettig om in het vervolg vooruit te betalen maar ook zeker een negatieve ervaring met dit bedrijf door de stroeve houding van het personeel. "
W.J.L. van Driel over Diversen:
7

"De kinder mountainbike was nodig toe en een afstelbeurtje. Voor de rest een fijne dag gehad in een prachtige omgeving."
Hanneke Schuit over Mountainbiken:
4

"De moutainbike waren niet van heel goede kwaliteit. Van beide fietsen werkte de versnelling niet goed. Na 10 minuten gebeld voor een andere fiets. Ze kwamen de fiets direct omruilen. Het personeel was erg vriendelijk"
Richard Oost over Mountainbiken:
6

"Uitleg was vrij beperkt en ook niet erg enthousiast. Fietsen vond ik in vrij beroerde conditie veel speling op balhoofdlager en op de op de trapas. Ook werkte bij beide fietsen het schakelmechanisme voor de voorste bladen gebrekkig. Hierover werd gezegd dat je die dan gewoon maar niet moest gebruiken. Ondanks dit hebben we een heerlijke dag op de fiets gehad en is de mbt route van Ermelo een echte aanrader."
Rene de Rooij over Mountainbiken:
6

"Op zich prima fietsen, vriendelijke medewerkers. Maar als je voor iemand van 1.58m aan komt zetten met een fiets maat 17.5inch gaat er toch iets niet goed"
Mirjam Poelman over Mountainbiken:
8

"Medewerker straalde weinig enthousiasme uit. Verslelling van een vd mountainbike ging tot 5 en niet verder. Zadel kon niet versteld worden.. Daar moesten we het maar mee doen. De route was heel mooi daar hebben wee van genoten"
R van Dijk over Mountainbiken:
8

"De mountainbikerit was geweldig. Mooie route, smalle paadjes, lekker blubberig. Echt van genoten. Helaas was de gehuurde mountainbike van de Veluwe specialist ver onder de maat. De fiets was veel te kleine, grotere waren niet beschikbaar (vooraf gehuurd, dus had er moeten zijn, of bij reservering duidelijk aan moeten geven). Stuur klemde en de fiets trapte door. Kortom, het was helemaal top, maar niet dankzij de kwaliteit van de geleverde fiets."
M. Jorritsma over Diversen:
5

"De bakfiets bleek moeilijk te besturen, hetgeen al na 10 minuten fietsen in een ongeluk en val van de bakfiets resulteerde. Ook na wat oefenen werd het niet beter, na 30 minuten de bakfiets dus maar terug gebracht. Ondervond weinig medeleven van de medewerkers na het doen van het verhaal. Jammer, dat was toch wel het minste geweest. Is wat extra instructie bij het verhuren van de bakfiets misschien op zijn plaats?"
Job Jansen over Diversen:
6

"Heel duur, geen bijzondere service."
Bart van Herpen over Mountainbiken:
5

"Voor twee dagen fiets gehuurd, kreeg een waardeloze mtb mee (mdw gaf aan dat 1 verzet voor voldoende was, rest werkte niet) maar achter schakelde hij ook niet. Later ging ook nog het zadel los dus halverwege de rit af moeten breken maar ging al voor geen meter omdat ik niet kon schakelen. Teruggegaan en vrouwelijke collega heeft me goed geholpen door zelf een fiets te zoeken die wel voldeed dus volgende dag alsnog mooie route kunnen fietsen. Vond de mannelijke collega erg kort door de bocht en voelde alsof ik een vervelende klant was maar om een beetje te kunnen fietsen in de Veluwe heb je gewoon wel een fatsoenlijke fiets nodig en betaal er volgens mij goed voor. Dus niet echt tevreden want 1 van de 2 dagen voelde toch als verspild.. "
Annemarie Bastock over Mountainbiken:
9

"Goede mountainbikes route duidelijk aangegeven"
Arco Van wensen over Diversen:
8

"Leuke parcours! De mountainbikes verdienen wel meer aandacht : in hoogste versnellingen trapten enkele fietsen door ! Verder leuke dag gehad !"
Andrew Agelvis Rojas over Mountainbiken:
10

"- Meer uitleg over de route. - Staat van de fietsen waren niet best."
Angelique wessels over Diversen:
8

"Was een hele leuke activiteit. Misschien bij de mountainbike routes wel wat meer doorvragen naar ervaring. Wij deden de blauwe route maar die was nog nog een te grote uitdaging voor iemand die 6x heeft gereden op een redelijk vlak parcours"
Karel Coenen over Diversen:
7

"We zijn Harderwijk voorbij gereden, omdat we in Garderen een gps mee zouden krijgen, volgens de website. Dit was helaas niet het geval. En het was nog vier km fietsen totdat je bij de eerste mtb-route komt."
remco klok over Mountainbiken:
10

"niet helemaal goede fietsen, slechte versnellingen en tandwielen ma voor de rest een superdag gehad! "
Saskia Jansen over Mountainbiken:
8

"Wachttijd / incheck duurde veel te lang. Lange rij met maar 1 medewerker beschikbaar. Minimale informatie, je pakt bijna je eigen fiets en helm en kan vertrekken. Geen uitleg over de fiets of te volgen routes. Geen aandacht voor de gast, alleen maar cashen. "
Bianca Baars over Mountainbiken:
7

"Jammer geen kaartje of iets dergelijks van de omgeving meegekregen, behalve een onduidelijke uitleg over een mogelijk te volgen route. Fietsen goed, behalve zadels. Zeer vrouw onvriendelijk!!! Drie dochters hadden er last van. Duidelijk herenzadels van minimale kwaliteit. Niet prettig als je na een uur fietsen niet meer op je zadel kan zitten van de pijn. "
M Nijsten over Mountainbiken:
9

"Goedemiddag, alles online kunnen regelen, ophalen en uitleg klip en klaar! Top!"
M Simons over Diversen:
8

"Het boeken, ondanks de storing, kon beter geregeld worden. Telefonisch verliep het stug en liet men je wachten. Het boeken heeft veel tijd daardoor in beslag genomen, de pret nam hierdoor enorm af. De korting van 5% werd online ook niet berekend, mocht uiteindelijk dan ter plaatse, werd na verschillende contactmomenten telefonisch als per mail, bedacht.Verkeerde fietsen stonden klaar en het afstellen werd niet in meegedacht. Er is een kaartje in de hand gedrukt voor eventuele spoed. Onderweg bleek de fiets van dochter een loszittend zadel te hebben. Gevaarlijk gezien de activiteit. Zelf aantal maal vastgezet. Uiteindelijk handigheid in gevonden. Bij aankomst was de vraag niet, heeft u het leuk gehad of iets dergelijke; 'u moet nog betalen'. Bij afrekenen kregen we geen korting ondanks de toegezegde 5%. Werd nogmaals chagrijnig geholpen. Bij navraag bleek dat we gelijk kregen en was de 5% volgens personeel 1 euro. Bij aangeven dat het niet klopt is het antwoord, 'maar dit geeft het systeem aan'. Ook niet de vraag hoe het is geweest, puur gericht op afrekenen van foutief bedrag. Bij aangeven over de fiets van dochter wordt er vrijwel niet op gereageerd. Bij de vraag of er iets tegemoed kan komen inzake de onbetrouwbare kinderfiets wordt er, zonder verhaal uit te beluisteren direct verwezen naar het kaartje. Aangezien wij het zadel niet als spoed hadden berekend en het zo goed mogelijk zelf hadden opgelost niet gebeld. Dan was het maar jammer voor ons. Heb de dame aangesproken op klantvriendelijkheid. Het is een superconcept, maar personeel maakt of breekt de ervaring. De optelsom van reserveren, hulpvaardigheid, communicatie en interesse van personeel is er heel veel te winnen. De route is fantastisch om te fietsen. "
B. Huizer over Mountainbiken:
9

"Zadel is verre van lekker en ee route van ca 15 km door het bos zou ook ideaal zijn"
l. linssen over Mountainbiken:
9

"Versnellingen en remmen zijn van zeer matige kwaliteit/slecht onderhouden. Remmen 'piepen' veel en versnelling trapte meermaals door. Deze mogen zeker een keer een beurt krijgen."
Sylvana Frijns over Mountainbiken:
9

"Remmen waren matig, voor de rest een prima dag gehad! "
Joost Bouwmeester over Mountainbiken:
8

"Bel op de mountainbike zou fijn zijn! Verder perfecte ochtend gehad. "
Marcel Halbesma over Mountainbiken:
9

"Hele vriendelijke medewerkster en goed materiaal. "
Peter Suurmond over Diversen:
10

"Goeie fietsen, duidelijke routebeschrijving en vriendelijk personeel!"
Carla de Vries over Mountainbiken:
9

"V"
Judith Van Soest over Mountainbiken:
8

"Mooi parcours alleen de mtb routepijlen zijn niet overal even overzichtelijk "
Rosannd Roffel over Mountainbiken:
6

"De mountainbikeroute was nog best een eind fietsen voor je echt kon beginnen. Sommige plaatsen wat overwoekering van onkruid. "
O. van wel over Mountainbiken:
9

"Top service toen we een lekke band hadden, de fiets werd snel vervangen. Ik had graag een kaartje gehad met de MRB route. Zonder is het moeilijk ingeschatten hoe lang het nog is terug naar de fiets verhuur."
M Wolkorte over Diversen:
5

"Mooie fietsroute door de Hoge Veluwe. Maar qua prijs vond ik een duur dagje."
Robin Aardenburg over Diversen:
7

"Hele aardige behulpzame instructeurs Fietsen matige kwaliteit (prijs in daar wel naar)"
N de Bruin over Diversen:
9

"Goede fietsen en goede uitleg van de route!"
Yvonne van Tol over Mountainbiken:
9

"Het mountainbiken en de route was geweldig. De medewerkers vriendelijk en behulpzaam. De uitleg over de fiets duidelijk. De uitleg over de route, vooral het beginpunt, een beetje summier. "
Lenie Korf over Mountainbiken:
6

"De achterband was zacht waardoor één persoon 2x harder moest fietsen. Eigenlijk behoort dit van te voren (voordat je vertrekt) gecontroleerd te worden. "
M Van Der Veen over Diversen:
8

"Mooie centrale plek aan de rand/start van de Veluwe met al haar mogelijkheden, goed bereikbaar met auto en ook telefonisch en vriendelijk personeel. Een mooie organisatie voor vele interesses en mogelijkheden voor jong en oud. Echt een aanrader. "
Dennis Schiermann over Diversen:
4

"Het niet meer hebben van een GPS mountainbike tour is een gemis. De fietsen zijn wel aan vervanging toe. Slechte staat van onderhoud (zichtbare slijtage) en defecte schakelmechanismen. Personeel is behulpzaam en moeten het doen met materiaal dat er beschikbaar is. "
Mark Schaap over Mountainbiken:
8

"Mountainbike was zeer slechte onderhouden. Ketting waren zeker toe aan een goede opknap beurt. Tevens waren de banden voor een mountainbike veel te hard opgepompt. Deze opmerkingen mee gegeven aan de medewerker maar die leek het allemaal niet zo interessant te vinden. Gratis tip: zorg voor SPD en spd-sl pedalen. Stond daar met mijn wielren schoenen met het idee dat kon zo geregeld worden maar helaas was anders waar. Dit zal ongetwijfeld vaker voor komen. Had hier voor het erop zetten graag een paar extra euro's betaald. "
Daan Nieuwkoop over Mountainbiken:
8

"Prachtige routes door de veluwe. Op sommige stukken te uitdagend waardoor aantal keer afgestapt. Zadels enorm hard. Al met al een fijne dag gehad."
Sharon Haakman over Mountainbiken:
9

"De fietsen mogen wel even een check up hebben maar verder was het perfect geregeld. "
C Pietersma over Mountainbiken:
8

"Bijzonder vriendelijk personeel die ons super heeft geholpen. De mountainbike had al de nodige kilometers achter de rug en was wat minder. Maar wel een super middag gehad"
Mark Jongejan over Diversen:
8

"Super genoten met de groep, leuk personeel en prima kwaliteit materiaal. Aanrader!"
Scarlett Van Keerberghen over Mountainbiken:
7

"Fiets was prima behalve lagere versnellingen waren stuk. Was wel jammer met mountainbiken."
Cock De Nijs over Mountainbiken:
9

"Aardige medewerkers, maar moesten wachten ergens en daarna zelf fietsen pakken die niet helemaal perfect waren zoals remmen etc. Parcours was heel leuk."
Marco de Wit over Mountainbiken:
5

"Drie mountainbikes gehuurd. De fietsen waren technisch zeker niet in goede staat. Eén van de mountainbikes had een slag in het voorwiel en een enorm slag in het achterwiel. Met een andere mountainbike was nauwelijks te schakelen, al kwamen we daar te laat achter om nog om te gaan ruilen. Ook was van deze laatste fiets de trapaslager niet goed meer; een hoop gekraak onderin bij aanzetten."
Jan Willem Grift over Diversen:
8

"De mountainbikes zelf waren niet in beste conditie. De activiteit zelf en medewerkers wél!"
Ruben Tullenaar over Mountainbiken:
9

"1 woord, SUPER!!! Medewerkers waren zeer vriendelijk. De mtb’s die we hadden gehuurd waren van goede kwaliteit. "
Willem Vrolijk over Mountainbiken:
7

"Mooie locatie, aardig personeel. Fiets was wel wat ranzig en oud. Ketting Moest nog ge-olied worden en voorband was 0.5 bar. Bij het fietsen bleken de tandwielen behoorlijk beschadigd wat voor veel gerammel en gekraak en ongemak zorgde. De gratis leenhelmen kunnen ook een update gebruiken. Verder heerlijk gefietst op de prachtige Veluwe. "
Edwin van Rijnsoever over Diversen:
8

"Vriendelijke en behulpzame medewerkers en prima materiaal. Wij hebben een uitdagend mountainbike-parcour afgelegd. Wij adviseren wel de bomen verder van het daadwerkelijke pad te plaatsen. Dit voorkomt crashes! :P"
Ineke Bongers over Mountainbiken:
10

"Erg leuk, vriendelijk personeel, goede fietsen"
R. Rense over Diversen:
10

"Super leuke dag! Het regende en we kregen ook nog een poncho aan. "
Willem Huiting over Mountainbiken:
7

"De gehuurde fietsen waren goed en de medewerkers erg netjes en correct. Wel is het niet meer van deze tijd om copy rijbewijzen te gebruiken. Wat als deze uitlekken en misbruikt worden?"
S van toor over Mountainbiken:
1

"Mountainbikes waren totaal niet onderhouden, alles piept en kraakt. Gevaarlijk en zwaar onder de maat voor de prijs"
M Lorist over Diversen:
8

"Vanuit Otterlo is het nog wel een eindje fietsen naar geschikte MTB route voor kinderen. Daar zou ik vooraf wat beter over informeren. Verder prima"
Rob Goudriaan over Diversen:
8

"Mountainbike route Otterloo is een mooie track. Snelle reservering via Website Veluwe specialist Otterloo was minder vriendelijke aan de telefoon, bij de vraag of er nog mountainbikes beschikbaar waren"
Daphne Van Dijk over Diversen:
9

"Mountainbiken was leuk. Wel weinig instructie gekregen over de fietsen (pas toen ik naar specifieke dingen vroeg en ook toen alleen korte antwoorden gekregen) en over de route. Medewerkers dachten niet onwijs mee met ons. Wel prima fietsen. "
Fred Tenkink over Diversen:
9

"Top dag gehad. Begin ben ik verkeerd gereden. Misschien kan medewerker aan gebruiker die eerste keer komt op de kaart aangeven hoe de route loopt. Verder waren de medewerkers heel behulpzaam. Ook wanneer je onderweg hen een keer belde voor info."
Robert Verhoeven over Mountainbiken:
10

"Fijne dag gehad, mooie routes, goede mountainbikes!"
M.A. van Rijswijk over Mountainbiken:
3

"Mijn stuur was scheef. De versnellingen deden het half. Al met al eigenlijk slechte fietsen. Dit staat niet in verhouding tot de prijs vind ik. Je mag er redelijkerwijs vanuit gaan dat de fietsen goed afgesteld zijn wanneer je ze huurt. Dit was dus niet het geval. Medewerkers zijn verder wel vriendelijk."
Jos Graffelman over Diversen:
8

"Fijne fietsen"
Bastiaan Evers over Diversen:
10

"Werd op pad gestuurd zonder helm. "
Tom Jacques over Diversen:
4

"Kwaliteit van de fietsen is ondermaats in vergelijking met bijvoorbeeld Schoorl Noord Holland. Elektrische fietsen zijn echt veel beter daar en meer geschikt voor parcours fietsen. Hebben tijdens de trip 3x ketting er op moeten leggen en van een fiets brak zelfs de ketting. Prijs kwaliteit verhouding heb ik kan ook moeite mee. "
Nico Van vliet over Mountainbiken:
9

"Superleuke dag gehad route was zwaar voor beginners maar de route was wel duidelijk aangegeven en goed onderhouden "
Sandra Verschure over Mountainbiken:
9

"De versnellingen van mijn mountainbike waren niet in orde. Het was voor ons niet duidelijk dat we ons apart moesten afmelden."
S. kastelein over Diversen:
9

"We hebben erg genoten van het mountainbiken. Dit was erg leuk! Echter was de instructie van de medewerker wat aan de matige kant. En door de coronamaatregelen moesten we buiten wachten (hier is natuurlijk niks aan te doen), dit was wat koud. "