Recensies Nature Game


Robin Kroesen:
6

"vond de route niet supermooi..."
Robin Kroesen:
9

"tof om te doen! was alleen benieuwd waar de foto's blijven die we in de app gemaakt hebben."
Kim Leendertse:
3

"De opdrachten waren heel flauw. We hadden een enthousiast team die hard hun best deed. Welk dier bestaat voor 75% uit wol? Ze waren het er over eens dat dit een schaap moest zijn en dan is het antwoord een wolf. Of zit er leven in de boom. Er werd op geklopt en de boom werd van boven tot beneden bekeken. De boom was dood, maar het antwoord was fout. Er zit nu de boom dood is veel leven in de boom van oa insecten. En zo gingen de opdracht door. Voor kinderen is het niet leuk als je iedere keer de antwoorden fout hebt. "
Erik Van de Wetering:
9

"Leuke tocht met leuke opdrachten"
Corine Altena:
9

"Zeer leuke route en opdrachten. "
Wolter de Vries:
10

"Beetje apart dat er 61 vragen waren en het bij 31 klaar was. Geen medewerkers aanwezig, kan dit dan ook niet beoordelen."
Corine Altena:
8

"Zeer leuke afwisselende wandeling. Route staat niet aangegeven dus het is leuk zoeken naar de juiste weg steeds. Opdrachten en vragen zijn leuk voor het hele gezin. We hebben een leuke tijd met elkaar gehad, maar of we er de volgende x weer 15,- voor zouden betalen.... we vinden het erg hoog ingezet."
Jantine Wallet:
9

"Mooie route in loenen!! "
Malko Honkoop:
8

"Bij de 1e opdracht was het antwoord 4/5 en wij snappen het niet: wij hadden 4 en dat was niet goed"
M van der Reijden:
8

"Mooie wandeling en leuke opdrachten "
Jan Versluis:
8

"Een prachtige manier om kinderen kennis te laten maken met de natuur!"
Bettine Mannessen:
10

"Veel vraagstellingen klopten niet. Tevens een berk heeft geen bloesem"
Mariska Van doezelaar:
1

"Er zijn maar een paar opdrachten in ons beeldscherm gekomen. Ook als we écht op het nummertje stonden met het blauwe rondje, verscheen er vaak geen opdracht. Het was een teleurstelling voor mijn twee neefjes, die wel zin hadden in een speurtocht avontuur. Zonde van m’n centjes geweest."
Danielle Van der Wiel:
10

"Was een super leuk uitje, met goede uitleg en verzorging! Alles netjes up to date, kinderen en wij vonden de wandeling goed te doen, leerzaam en we gaan ook de andere wandelingen opzoeken."
Tim van Doornik:
7

"Het startpunt is wat onduidelijk. Als je eenmaal onderweg bent is het goed te doen. leuke activiteit."
Mark Aikema:
9

"De prijs staat niet in verhouding tot wat je krijgt."
Vicky Vos-Vermeulen:
8

"Leuk spel, mooie wandelroute, passende activiteiten, gevarieerd."
W Evers:
6

"Op zich wel leuk maar ik had er iets meer van verwacht, er valt wel wat meer van te maken dan dit."
Jessica Boelen:
7

"Beëindigen spel is niet duidelijk"
H Vergunst:
9

"Nr 1 ontbrak op de kaart! De kinderen vinden het erg leuk, vooral ook in combinatie met bezoek kasteel"
Jeroen Spaargaren:
7

"Voor onze kinderen van 4 en 6 nog niet volledig geschikt. Onze oudste 2 zijn nog niet zulke grote wandelaars. Deze afstand was voor hen een te grote spanningsboog. Concept is geweldig. Functionaliteit top! Inhoudelijk erg leuk en toegankelijk. Een rondje maken lijkt mij fijner dan een route in lijn, waarna weer terug lopen. "
M.J. Verloop:
9

"Erg leuk om met het gezin te doen! Door de leuke opdrachten blijven de kinderen erg enthousiast! We willen dit zeker vaker gaan doen. Enig punt van aandacht was dat het even zoeken was hoe we van de parkeerplaats van het klimbos bij het feitelijke startpunt kwamen."
P.M van Ree:
7

"Leuk maar belachelijk dat je ook nog een euro extra moet betalen voor zo genaamde service kosten waarom zit dit niet in de prijs ?"
AJ Kramer-Top:
9

"Een leuke manier om een wandeling aantrekkelijk te maken voor de kinderen. Wat de weg vinden soms lastig maakte, was dat je niet kon centreren. "
Anouk Pels:
7

"Zou makkelijker zijn als je soort van kompas hebt zodat je beter ziet welke richting je op moet lopen... Of dat de kaart meedraait.... "
Tamara Streng:
10

"Echt super gewoon! We gaan ze allemaal doen ;)"
Alice Fuite:
10

"Een prachtige route gewandeld! Leuke en interessante vragen! Zelfs de jongeren deden enthousiast mee!"
W. Bakker:
9

"Het idee is erg leuk. Alleen ging het bij opdracht gelijk1 mis. De plattegrond was gewijzigd dus hebben lang lopen zoeken (20 min.) omdat we dachten dat we verkeerd zaten. Het antwoord dus moeten gokken. Door deze verloren tijd zat m’n iPhone al op 90%. Dat vrat energie dus. Prijs van de app behoorlijk hoog, ruim € 15,-. Wel erg leuk om filmpjes te maken en daar veel plezier mee gehad. "
Julia Manders:
9

"Erg leuk om te doen. 2 hele enthousiaste kids! (7 en9)"
Lenka Krahulova:
8

"Sommige antwoorden kloppen niet. De route duurt langer dan 90min. Verder leuke en afwisselende omgeving. "
G Schreuders:
5

"Het idee is leuk. Mijn kinderen waren niet heel erg enthousiast vanwege slaapgebrek.. Als startpunt stond het kantoor van Veluwe. Specialist aangegeven. Het werkelijke punt lag 2 km verderop. Het was handiger geweest als ik dat voor het boeken van de game had geweten."
Alex vd Bosch:
9

"Fantastische speurtocht In een kei mooie omgeving!"
Neeltje Campschroer:
6

"Op zich leuk, maar simpel en veel geld voor wat je krijgt."
Marieke Duinkerken:
3

"De foto functie werkte niet, meermaals geprobeerd maar steeds foutmeldingen. Dit was bij een gewone android telefoon en ook niet in de selfie functie. Dit was erg jammer en een teleurstelling voor de kinderen. Dit is ook een van de redenen dat we het niet hebben afgemaakt. De aanwijzing bij de eerste opdracht was ook erg onduidelijk, aangezien de kaarten totaal verschillende functie hebben. De opdracht van de hartjesboom was ook wel erg vergezocht. Al met al een aantal teleurstellingen, hoewel het concept wel erg leuk is. "
Stijn Van Oosten:
9

"Was erg leuk! Goeie vragen en een goed werkende app. Mooie route! Kids zijn 10 en 12. Wel goed als je het verschil tussen de routes vooraf kunt bekijken. Bv de afstand en of het leuker voor jongere dan wel oudere kinderen is."
Hj Comajta:
8

"Wij hebben de nature game gedaan in Garderen. Leuk bos en leuke manier om een route te lopen. Van tevoren had ik ergens gevonden dat het 90 min zou duren. De game met 2 kinderen van 6 en 8 duurde echter veel langer. Na 2 uur zijn we afgehaakt, toen waren we nog lang niet klaar met de route. Deze game is een goed idee voor een zonnige middag in de zomer met halverwege een lekkere picknick in het bos. Maar voor een bewolkte, wat frisse dag duurde de route ons te lang. Tips voor de organisatie: vermeld de verwachte duur van de route op jullie site en bij de instructies, maak misschien nog een korte route (met ook wat minder foto opdrachten) zodat mensen de duur kunnen kiezen. "
Tom Hentschke:
7

"Het was een leuke leerzame game, helaas was het bordje van hartjesboom niet aanwezig."
Bettine Mannessen:
10

"Er klopte een vraag niet bij het monument. Goede antwoord gegeven maar hij zei fout "
Thamar Geerlings:
9

"Leuke game maar ik vond de prijs wel erg hoog. Gelukkig las ik achteraf dat een deel naar Staatsbosbeheer gaat maar dan nog vind ik de prijs te hoog. "
Frans van de Weerd:
8

"Vraag 1 klopt niet meer. Wij hadden 4 verschillen ipv 3 omdat staatsbosbeheer op dit bord een sticker heeft geplakt. En ergens zou een hut moeten staan bij een van de laatste vragen maar die is weg gewaaid met de storm denk ik..."
Sanne hilgers:
10

"Soms was het niet helemaal duidelijk waar we "
Bessel Schaap:
6

"Er zijn een paar opdrachten die niet (meer) overeenkomen met de werkelijkheid. Belangrijk is opdracht 1 met het bord. Daar zijn 4 verschillen ipv 3 en we ontvingen 0 punten. De GPS doet het goed en is eenvoudig l te volgen."
Danielle Pul:
6

"Leuke tocht in en rondom Staverden. Voor mijn zoon van 5 was dit net te moeilijk, er stond aangegeven dat het geen route was voor kinderwagens, eigenwijs namen we deze toch mee en dit ging overal hartstikke goed. € 15,00 voor 1 wandeling vind ik wel veel te duur voor hetgeen wat je ervoor krijgt. € 15,00 met toegang tot meerdere wandelingen zou passender zijn. "
Heidi Ván der Span:
8

"De route is erg leuk met een goede afwisseling in vragen. Ik ben wel van mening dat de prijs niet klopt met wat je krijgt. Ik vind de route erg duur in aanschaf. "
Miriam Oomens:
7

"De mobiel ging helaas veel te snel leeg, waardoor we midden op de zandverstuiving stonden en de laatste 5 punten niet meer konden doen. Was wel heel leuk tot dan toe. Volgende keer toch eerst een powerbank ergens vandaan halen, want die heb je echt nodig! En dan is het toch nog aardig wat geld wat je kwijt bent, als je hem niet helemaal afgerond hebt."
Ilonka Pelgrim:
8

"Echt super leuke game!! Nieuwe dingen leren, door de natuur struinen en grappige opdrachten doen. Echt leuk voor jong en oud."
Hans Alblas:
8

"Heel leuke route/game. We langer dan aangegeven: ruim twee uur in plaats van 90 minuten. Op de ranglijst zien we dat veel mensen er langer over doen, misschien iets om aan te passen bij de informatie?"
E.J. Keuter:
9

"Mooie route met leerzame en leuke opdrachten!"
B Adriaanse:
8

"Leuk om te doen dit, zeker een extra dimensie aan een wandeling. Onze kids huppelde van opdracht naar opdracht."
Bianca Franken:
8

"Mooie omgeving, leuke opdrachten en vragen"
F.J. Zuijderduijn:
9

"Het was super leuk om te doen. Alleen jammer dat je hem niet nog een keer kan doen. Al zou het zonder antwoord te geven zijn. Alleen al het feit dat er een vraag opplopt en je kunt zien wat je geantwoord hebt, is leuk."
KM Denkers:
9

"Het was een super leuke nature game. Mooie omgeving met erg leuke opdrachten en weetjes. Zeker aanrader om te doen!! "
Barbara Kramer:
8

"We hebben een heel gezellige middag! De kinderen (8 en 11) hebben enorm genoten. Leuke route, zeker niet te lang en afwisselende opdrachten. Onderweg een picknicktafel en leuke ‘berg’ voor de kinderen om heerlijk te rennen en spelen. Niet heel veel parkeerplaatsen bij het startpunt "
Cathy Koster:
8

"Leuk gedaan! Ik vind het alleen erg jammer dat ik nergens een totaal kan zien van de resultaten en foto’s en dergelijke "
Mrs. KA Bijker-Long:
2

"Took a while to find the start of trail. Directions on how to get to start we're not clear. Free nature scavenger hunts we've been on in the US we're just as good or better. Definitely not worth 15-. "
Jos Karels:
9

"Leuke activiteit en nog leerzaam ook. Gaan we zeker vaker doen"
Anja Van Der Voet:
10

"Super leuke game om.met kinderen te doen. Actief, interactief leerzaam. Mooie route en leuke informatie tijdens de opdrachten."
Ilona van Soest:
8

"Enorm veel Plezier gehad met de Nature Game! Dit gaan we vaker doen "
Wilnanda Kok:
8

"Bij aankomst deed ons wachtwoord het niet we hebben heel.lamg moeten wachten tot we telefonisch geholpen zijn. Welke aardige dames aan de telefoon "
E. Seuren:
9

"Leuke leerzame speurtocht door prachtig bos! Erg leuk voor de kids maar zeker ook voor de volwassenen! "
Chris Mol:
9

"Super leuke wandeltocht en opdrachten! Echt genoten met 2 gezinnen! Jammer van al die hondenpoep, lag ook vaak op de paden! "
marianne De roo:
9

"Leuke route! En leuke leerzame vragen! Wel erg veel honden en hondenpoep. Alle schoenen zitten eronder "
Monique Leeuwis:
8

"Punt 5 mist bij de kabouterroute in hoenderloo. Vraag 20 gaat over een eekhoorn en dan is het antwoord fout en gaat het over een egel. Begin nogal onduidelijk. Redelijk prijzig. "
A Bosman:
9

"Heel leuke route. Beginpunt was niet heel duidelijk. Maar eenmaal begonnen vonden de jongens hetverg leuk."
Bettine Mannessen:
10

"Leuke route met vragen "
Marjolein Brouwers:
9

"Super leuke middag gehad! Leuke route die we anders niet gelopen zouden hebben, met afwisselende opdrachten die goed aansloten bij onze kinderen van 6,8 en 10. "
Mark Bleeker:
10

"Leuk! Maar desondanks de waarschuwingen onvoldoende batterij over om de volledige route te voltooien. "
Sandra Voorham:
9

"Heerlijke wandeling gemaakt. Goed te doen met jonge kinderen. Opdrachten zijn leuk en leerzaam."
M de Haan:
8

"Erg leuke manier om de wandeling lekker te maken voor de kinderen"
Alie Van Aken:
7

"Samen met drie kinderen in de leeftijd van 5, 7 en 10 jaar de heuveltjes gps route gelopen in het Wilbrinkbos. We vonden het een leuke tocht door het bos en door de vragen ook educatief. Leuk dat je foto’s op je telefoon krijgt nadien, en dat je nadien hoort hoe hoog je geëindigd bent. De kinderen hebben plezier gehad en hebben ongemerkt 4 km gelopen in 1,5 uur. De prijs vonden we ietwat aan de hoge kant maar dat jullie het Gelderse landschap steunen maakt het weer wat goed. "
Marcel Bruntink:
8

"Af en toe wat lastig om de opdrachten te vinden op de kaart, voor de rest een leuke dag vullende activiteit"
Gerdien Stam:
7

"Op de parkeerplaats was er gelijk vraag 2 waardoor we de kaart niet meer konden zien. Daarom was het erg zoeken naar het begin. Het eind was ook lastig te bepalen omdat sommige vragen niet op de juiste plek leken te zitten. We hebben wel veel lol gehad"
Ria Hoedeman:
8

"Alleen bij de 1e vraag over ' hoeveel verschillen' zei het spel 4 verschillen maar wij vonden er wel 6. Bij de vraag over liedje zingen ging de game zo verder en konden we niets opnemen. Voor kinderen erg jammer...."
Anna Brondijk:
8

"Mooie wandeltocht door een mooi bos! Alleen vonden wij de vragen nog best moeilijk! "
A Brondijk:
9

"Erg leuk om te doen met kinderen. Leuke route die goed vol te houden is met leuke opdrachten! "
He Pronk:
10

"De online game in het bos was heel leuk,actief,leerzaam "
Bianca Franken:
9

"Erg leuk om te doen met de kinderen. Wij hadden alleen gedacht dat het meer rondlopen om het Uddelemeer was, nu liepen we veel door het bos en kwam je uit bij het meer"
Els Snikkers:
8

"Leuk! Informatief! Suggestie: bv een uitgeprint certificaat of een versnapering bij het eindpunt als beloning!"
Jolanda Zeilemaker:
9

"Het is leuk om zo met elkaar te wandelen. Leuke afwisseling van opdrachten. We zijn twee uur onderweg geweest."
Martin Boer:
8

"Mooie tocht om te maken. De opdrachten kwamen voordat je bij de juiste plek was. Dat was even wennen. Gezellig om te doen met onze kleinkinderen."
Gabrielle de Jongh:
8

"Superleuk met de kids. Loopfietsje mee, halverwege picnicken. Leuke activiteit!"
M.e van de Zande:
9

"Superleuk om te doen voor jong en "oud". Is voor herhaling vatbaar!"
Ber Overbeek:
8

"Wij vonden het een leuk uitje met 2 dochters van 10 en 12 jaar! Ze stortten zich enthousiast op alle opdrachten en vragen, waren ook heel tevreden dat we niet gingen wandelen maar ‘een game’ gingen doen... En wat een mooie natuur! Prachtig, die dansende bomen en de vele zwammen."
Priscilla Van Genderen:
8

"Het was leuk om te doen met de kinderen alleen was het niet heel duidelijk waar we precies moesten starten tot we het daadwerkelijk gestart hadden. het zou handig zijn als er in de mail een adres zou staan. We zijn nu aan de verkeerde kant van het bos begonnen waardoor we de helft van de vragen niet meer hebben beantwoord om dat het nu te ver lopen was voor mijn zoontje. "
Sabine Van der vaart:
8

"De kinderen vonden het hartstikke leuk om de opdrachten te doen. En het is een prachtige omgeving om in te lopen"
Jessica Suanet:
8

"Helemaal leuk! Best een goede wandeling. Alleen stipje 19 stond iets te ver van het pad. Gelukkig ben ik niet vies van een stukje bos in. Vragen waren goed te doen. Sommige wist ik zelfs niet."
CJ Limburg:
5

"Het antwoord op de eerste vraag was fout. Het plaatje is absoluut van een gewone kastanje. De route en de plaatsen van de opdrachten waren gelinktvaan een bestaande route. De kinderen wisten op een gegeven moment waar ze naar toe moesten, ze volgden gewoon de paaltjes met groene wijzer. We weten niet op welke plek we in de nationale lijst zijn gekomen, dit is niet bekent gemaakt. Verder wel een leuke bezigheid."
Monique Ubels:
8

"Vind erg leuk. Echter soms niet duidelijk welk pad of welke richting. En vind de 15 euro best veel voor een zo speurtocht. "
Gerbrich Telderman:
9

"Leuke manier om een lekkere wandeling te doen!"
A.S. Visser:
8

"Leuke tocht, erg mooi gebied. "
Rebecca Hoogervorst:
6

"Dit is onze derde wandeling met online social games. Het was weer een prachtige wandeling en de route was duidelijk. Wel valt op dat de vragen en opdrachten steeds erg lijken op die bij de vorige wandelingen, dat wordt saai. Variatie zou leuk zijn!"
Patrick Van Rijckevorsel:
8

"Leuke wandeling met leuke opdrachten. De kinderen vonden het ook erg leuk, zelfs die, die normaal gesproken een hekel aan wandelen heeft. We gingen die in hoenderloo lopen. We gingen wat vreemd van start, want we stonden op de ene startlocatie, maar zagen alleen de andere startlocatie op het scherm, dus zijn we eerst daar naartoe gelopen. Dus dat was ons niet meteen duidelijk. O, en bij het boeken werd ik onaangenaam verrast doordat er ineens 0.99 extra bijkwam, zogenaamde servicekosten. Hoezo, welke service??? Zeg dan gewoon in al je advertenties dat het 15.98 kost! "
Berber Arbeel:
9

"Leuke duidelijke speurtocht met goede GPS punten. Inderdaad voor elk familielid een rol, want het is leuk als je de kids een beetje kunt helpen het en der! Daarbij waren er veel vragen en stations, ook dat vond ik heel positief. Al met al een super leuke wandeling door waanzinnig mooi en voor ons nog onbekend gebied. Gaan we zeker nog een keer doen!"
K De Jong:
9

"Superleuke activiteit in de mooie bossen van voorthuizen. Kinderen ( 5 en 6 jaar) hebben genoten! "
Anita Wolterink:
9

"Erg leuk opgezet!!"
Lisanne Oskam:
8

"Hoi, Was erg leuk!"
Stéphanie Berris:
7

"Leuk om te doen en werkt eenvoudig. Vragen waren wel wat gemakkelijk, het zou wellicht leuk zijn als je ook kon kiezen voor verschillende leeftijden. Het maakt natuurlijk uit of je met kleine of wat oudere kinderen wandelt. "
Marjolein Fransenvanderlugt:
8

"Nummer 9 is niet toegankelijk. Het pad (naar boven) is afgezet."
Ruth van den Berg:
9

"Leuk om op een creatieve manier een boswandeling met kinderen te doen."
W Bosgoed:
9

"De kinderen hebben genoten.Ze hebben de opdrachten erg goed gedaan"